سلام خدمت شما.
من یه لپتاپ lenovo thinkpad e530 دارم. از مانیتورش راضی نیستم. بنظرتون مانیتور جداگونه تهیه کنم؟ چه مدلی؟
میخوام یه چیز هم کیفیتش مناسب باشه (مثلا فول اچ دی و..) و هم چشم رو اذیت نکنه.
کلا هر حرفی در این زمینه دارید، بفرمایید.
AMD>INTEL
10-07-15, 13:10
بودجتون چقدره ؟
Rking
10-07-15, 13:23
۵۰۰
(با مانیتور فعلیش چکار کنم؟ غیرفعالش کنم؟)
اصلا بنظرتون خرید یه مانیتور برای لپتاپ منطقیه؟ نظرتون در مورد مانیتور لپتاپم چیه؟
AMD>INTEL
10-07-15, 13:37
۵۰۰
(با مانیتور فعلیش چکار کنم؟ غیرفعالش کنم؟)
اصلا بنظرتون خرید یه مانیتور برای لپتاپ منطقیه؟ نظرتون در مورد مانیتور لپتاپم چیه؟
عوض کردن پنل دردسرهای خودش رو دارد . بهتره برای منزل یا محل کار یک مونیتور جداگانه تهیه کنید .
LG 22MP55HQ IPS
حدود 550
Asus Full HD VS228N
حدود 560
Rking
10-07-15, 13:44
عوض کردن پنل دردسرهای خودش رو دارد . بهتره برای منزل یا محل کار یک مونیتور جداگانه تهیه کنید .
LG 22MP55HQ IPS
حدود 550
Asus Full HD VS228N
حدود 560
- تو این رنج قیمت دیگه بهتر از اینا نیست؟
- شما کدوم یک از این دو رو پیشنهاد میدید؟
AMD>INTEL
10-07-15, 13:47
- تو این رنج قیمت دیگه بهتر از اینا نیست؟
- شما کدوم یک از این دو رو پیشنهاد میدید؟
من الجی رو میپسندم . البته تا حدی سلیقه ای هست . بعضی از کاربران با ips مشکل دارند و بعضی هم نه .
Rking
10-07-15, 14:01
من الجی رو میپسندم . البته تا حدی سلیقه ای هست . بعضی از کاربران با ips مشکل دارند و بعضی هم نه .
دلیل اینکه بعضیا با ips مشکل دارن چیه؟
Rking
10-07-15, 23:28
دوستانی که با IPS موافق نیستن، دلیلش چیه؟
david-ebi
11-07-15, 00:39
به نظر من ips خوبه اما pls هم عالیست.اتفاقا من نمی دونم چرا اکثر خیال میکنن ips بهتر است.از نظر من ips و lps در یک حد هستند.گر چه در سایتهای تخصصی برتریهای pls بر ips ذکر شده و من ندیدم برتری از ips نسبت به lps گفته شده باشه.
اما در نهایت کاری که من می کنم اینه که هر دو تا رو از جلو می بینم و هر کدوم از نظر خودم کیفیت بهتری داشت همونو بر می دارم.
مثلا الان از جلو کیفیت سامسونگ S24D395 و ال جی 23MP65HQ رو دیدم و از کیفیت سامسونگ خیلی خیلی بیشتر خوشم اومد.
Stream
11-07-15, 01:31
PLS نسخه IPS سامسونگ هست (پنل های IPS رو LG می سازه). در کل فرقی نداره میشه مترادف هم حسابشون کرد (در عمل بعد از کالیبره کردن IPS اندکی دقت رنگ بهتر و وابستگی کمتر به نور پس زمینه داره و PLS اندکی سریع تر است).
david-ebi
11-07-15, 02:03
در اکثر سایتها گفته شده که pls دارای روشنایی در حدود 10 درصد بیشتر از ips و دارای مصرف برق در حدود 15 درصد کمتر از ips است.و همانطور که گفتم من برتری خاصی از ips نسبت به lps ندیدم که در این سایتها به آن اشاره شده باشد.اما چون مدت کوتاهی مانیتور ایسوس با پنل ips داشتم و واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت بسیار از پنل ips هم خوشم می آید.
Rking
11-07-15, 07:06
دوستان بین مدل 23EA63V و 23MP65HQ کدوم رو پیشنهاد میدید؟ تفاوتشون جزئی هست (تفاوت کنتراست) بنظرتون می ارزه هزینه بیشتری بشه؟
کلا نظرتون چیه؟
- الان تایم خوبی برای خرید هست؟ منظورم اینکه این توافقات انجام بشه یدفه قیمیتا نیاد پایین ضرر کنیم؟ نظرتون چیه؟! :1. (23):
Rking
11-07-15, 23:27
کسی نظری نداره؟
ᗩTᗩ
12-07-15, 00:16
سلام خدمت شما
خب هر دو مدلهای خوبی هستند ولی من مدل اولی رو میپسندم و پیشنهاد میدم براتون / بله میارزه دوست عزیزم / ارزش چشمان شما فراتر از این رقمهاست پس هر چقدر هزینه کنین ارزشش رو داره
مدل اولی دارای یک عدد پورت اضافه dvi + کنتراست بیشتر + فرکانس کاری بیشتر و اگرم بودجتون محدود هست همون دومی رو میتونید انتخاب و لذت ببرید
Rking
19-07-15, 20:04
دوستان من بین چنتا مانیتور نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ! تفاوت ها بسیاره...
مثلا این مانیتور (Only the registered members can see the link) کنتراست بالایی داره و این مانیتور (Only the registered members can see the link) کنتراست پایین تری داره حالا اولی که کنتراست بالاتری داره، قیمت پایین تری داره!
چرا خب؟!
AMD>INTEL
19-07-15, 20:35
دوستان من بین چنتا مانیتور نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم ! تفاوت ها بسیاره...
مثلا این مانیتور (Only the registered members can see the link) کنتراست بالایی داره و این مانیتور (Only the registered members can see the link) کنتراست پایین تری داره حالا اولی که کنتراست بالاتری داره، قیمت پایین تری داره!
چرا خب؟!
پنل این دو مونیتور با هم فرق دارد
پنل اسوس tn هست ولی مدل LG IPS هست . پنل های IPS قیمت بالاتری دارند . پنلهای TN مزیتشون سرعت پاسخگویی بهتر نسبت به IPS . و پنلهای IPS کیفیت و زاویه دید به مراتب بهتر هست .
لینک زیر کاملا پاسخ داده :
لینک (Only the registered members can see the link)
Rking
19-07-15, 20:51
پنل این دو مونیتور با هم فرق دارد
پنل اسوس tn هست ولی مدل LG IPS هست . پنل های IPS قیمت بالاتری دارند . پنلهای TN مزیتشون سرعت پاسخگویی بهتر نسبت به IPS . و پنلهای IPS کیفیت و زاویه دید به مراتب بهتر هست .
لینک زیر کاملا پاسخ داده :
عذر میخوام، منظورم از مانیتور اولیه این مانیتور (Only the registered members can see the link) بود که همونطور که میبینید این مانیتور asus هست با پنل IPS که گفتید
AMD>INTEL
19-07-15, 20:57
عذر میخوام، منظورم از مانیتور اولیه این مانیتور (Only the registered members can see the link) بود که همونطور که میبینید این مانیتور asus هست با پنل IPS که گفتید
پس لینک رو اشتباه داده بودید . چون مونیتوری که تو لینک اول بود اسوس با پنل TN بود .
هر دو از پنل IPS استفاده میکنند . به نظر من تفاوت عمده ای بین هم ندارد . البته عدد کنتراست اعلام شده از سازنده دیده شده گاهی با اغراق بیان میشه . نکته مثبت الجی گارانتی بهتر اون نسبت به اسوس هست .
در کل به نظر من تفاوت خیلی زیادی به این دو مونیتور نیست .
Rking
19-07-15, 21:18
پس لینک رو اشتباه داده بودید . چون مونیتوری که تو لینک اول بود اسوس با پنل TN بود .
هر دو از پنل IPS استفاده میکنند . به نظر من تفاوت عمده ای بین هم ندارد . البته عدد کنتراست اعلام شده از سازنده دیده شده گاهی با اغراق بیان میشه . نکته مثبت الجی گارانتی بهتر اون نسبت به اسوس هست .
در کل به نظر من تفاوت خیلی زیادی به این دو مونیتور نیست .
بله لینک مربوط به مانیتور asus اشتباه درج شده بود. ببینید من مانیتوری میخوام که تو استفاده طولانی به چشمانم رو اذیت نکنه و مشکل دید پیدا نکنم. قیمت هم شما تا 700 اینطورا.. 800 در نظر بگیر نهایتا.
فرق این دو مانیتور تو کنتراستشون هست. که کنتراست asus دقیقا 5 برابر lg هست. کدوم رو بلخره انتاب کنم؟ (دلیلی که در بالا ذکر کردم)
AMD>INTEL
19-07-15, 21:24
بله لینک مربوط به مانیتور asus اشتباه درج شده بود. ببینید من مانیتوری میخوام که تو استفاده طولانی به چشمانم رو اذیت نکنه و مشکل دید پیدا نکنم. قیمت هم شما تا 700 اینطورا.. 800 در نظر بگیر نهایتا.
فرق این دو مانیتور تو کنتراستشون هست. که کنتراست asus دقیقا 5 برابر lg هست. کدوم رو بلخره انتاب کنم؟ (دلیلی که در بالا ذکر کردم)
مدل اسوس رو پیشنهاد میکنم با توجه به قیمت مناسبش . البته این مدل ستمسونگ هم خیلی مناسب میدونم .
Samsung S24D595 Plus 24inch PLS
Rking
20-07-15, 06:50
درود مجدد.
این مدل Samsung S24D595 Plus 24inch PLS که فرمودید بهتره یا این Asus VS239HJ IPS Monitor ؟ کار من بیشتر خوندن متون هست و گاهی هم برنامه نویسی و گرافیک.
بعضی موقع ها هم فیلم و بازی.
لطفا یه برسی دقیق و تخصصی بین دو مدلی که عرض کردم بکنید و ببینید کدوم مدل چشم رو اذیت نمیکنه و باعث ضعیف شدنش نمیشه.
سپاس گزارم.
AMD>INTEL
20-07-15, 12:53
درود مجدد.
این مدل Samsung S24D595 Plus 24inch PLS که فرمودید بهتره یا این Asus VS239HJ IPS Monitor ؟ کار من بیشتر خوندن متون هست و گاهی هم برنامه نویسی و گرافیک.
بعضی موقع ها هم فیلم و بازی.
لطفا یه برسی دقیق و تخصصی بین دو مدلی که عرض کردم بکنید و ببینید کدوم مدل چشم رو اذیت نمیکنه و باعث ضعیف شدنش نمیشه.
سپاس گزارم.
من سامسونگ رو ترجیح میدم .
Rking
20-07-15, 13:08
لطفا دلایل خودتون رو هم بنویسید.
دیگر دوستان هم میتونن نظر بدن ! منتظر نظرات شما عزیزان هستم. مانیتور چیزی نیست که تند تند بخوام عوض کنم. لطفا بگید کدوم بهتره برای من که عمده کارم سرو کله زدن با متون هست. و بخشی هم مربوط به کار های گرافیکی (فتوشاپ) و بازی.
AMD>INTEL
20-07-15, 13:12
این بررسی مونیتور سامسونگ هست .
Rking
20-07-15, 13:44
مطلب زومیت رو خونده بودم.
چیز خاصی ننوشته. فقط در مورد طراحی و فیچر هاش نوشته.
اینکه مثلا به فلان مانیتور برتری داره یا نه چیزی در موردش نیست.
Rking
20-07-15, 16:25
دوستان نظری نداشتن؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان !
AMD>INTEL
21-07-15, 19:56
دوست گرامی : گزینه هایی که با بودجه شما قابل خرید هست رو بهتون اعلام کردم . با توجه به بودجتون مونیتور خیلی حرفه ای نمیتونید بخرید . بین مونیتور های pls و ips هم تفاوت چشمگیری نیست .
Rking
21-07-15, 20:14
شما سقف بودجه رو بذارید 800 تومن. گور بابای یهودی.. اصلا سقف هزینه : 1 تومن. شما یه مانیتوری بگید که چشم ما رو تو استفاده طولانی از کاسه در نیاره.
AMD>INTEL
21-07-15, 20:39
این مدل اسوس با قیمت 1.20
Only the registered members can see the link
این مدل هم عالیه
Asus Full HD VS24AH
Only the registered members can see the link
Rking
21-07-15, 21:06
الان فرق Only the registered members can see the link با این چیه؟ Only the registered members can see the link
MX239H فقط قشنگ تره و speaker داره. از نظر کنتراست و رزولیشن هر دو مانیتور یکی هستن. هردو هم ips
من منظورم قیمت نیست ولی یه چک بکنید میبینید که مشخصاتی که عرض کردم یکی هست.
Rking
22-07-15, 09:53
دوستان لطفا راهنمایی کنید. میخوام یکیشو سفارش بدم! بین این همه مانیتور کدوم و انتخاب کنم؟ کدومیو جواب کنم ؟ :lol:
Rking
22-07-15, 13:17
دوستان نظرتون در مورد این مانیتور چیه ؟ LG 29UM65
توی مشخصاتش نوشته : رابطهای دیجیتال DVI، DisplayPort و دو عدد HDMI
دو عدد HDMI به چه دردش میخوره؟ یعنی مثلا میشه هم گوشی وصل کرد هم لپتاپ؟
این Digital Resolution چیه؟ فرقش با VGA Resolution چیه؟ VGA همون کابل مانیتور هست دیگه؟ Digital Resolution چیه دیگه؟