سلام.
من یه لپتاپ lenovo thinkpad e530 دارم. میخوام یه هارد نو براش بخرم. تو سایت سازندش نوشته که هارد های HDD ساپورت میکنه. میخواستم بدونم میشه از SSD استفاده کرد؟ یعنی هیچ راهی واسه استفاده از ssd نیست ؟
بعد اینکه هارد 2.5 اینچی یا 3.5 ؟ فرقشون چیه؟
چه مدل هاردی رو پیشنهاد میدید؟
AMD>INTEL
10-07-15, 13:12
سلام.
من یه لپتاپ lenovo thinkpad e530 دارم. میخوام یه هارد نو براش بخرم. تو سایت سازندش نوشته که هارد های HDD ساپورت میکنه. میخواستم بدونم میشه از SSD استفاده کرد؟ یعنی هیچ راهی واسه استفاده از ssd نیست ؟
بعد اینکه هارد 2.5 اینچی یا 3.5 ؟ فرقشون چیه؟
چه مدل هاردی رو پیشنهاد میدید؟
با ssd هم مشکلی ندارد . از نظر ساپورت فرقی بین هاردها sata و ssd نیست .
برای لپتاپ باید از هاردها 2.5 اینچی استفاده کنید . 3.5 اینچ برای دسکتاپ هست .
Rking
10-07-15, 13:26
با ssd هم مشکلی ندارد . از نظر ساپورت فرقی بین هاردها sata و ssd نیست .
برای لپتاپ باید از هاردها 2.5 اینچی استفاده کنید . 3.5 اینچ برای دسکتاپ هست .
تا چه اندازه فضا رو ساپورت میکنه؟ میدونید؟ کدوم مدل بهتره و ..
نظر خودتون در مورد هارد ssd برای لپتاپ چیه؟
البته یه هارد 1TB اکسترنال دارم گذاشته بودمش برا بکاپ. در این صورت باید برای فایل های مالتی مدیا ازش استفاده کنم درسته؟ یا اینکه یه هارد دیگه تهیه کنم؟
AMD>INTEL
10-07-15, 13:42
تا چه اندازه فضا رو ساپورت میکنه؟ میدونید؟ کدوم مدل بهتره و ..
نظر خودتون در مورد هارد ssd برای لپتاپ چیه؟
البته یه هارد 1TB اکسترنال دارم گذاشته بودمش برا بکاپ. در این صورت باید برای فایل های مالتی مدیا ازش استفاده کنم درسته؟ یا اینکه یه هارد دیگه تهیه کنم؟
ssd قیمتش بالاست . باید ببینید با بودجتون چه ظرفیتی میتونید تهیه کنید . من crucial m550 و samsung 850 pro رو میپسندم .
Rking
23-07-15, 15:53
با عرض سلام.
این سایت IRAN SSD | SSD (Only the registered members can see the link) رو تائید میکنید؟ میخوام سفارش بدم.
نظرتون رو هم در مورد هارد Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD MZ-75E250B بگید.
پیشاپیش ممنون.
AMD>INTEL
23-07-15, 15:56
این گارانتی شناخته شده ای نیست . البته از آقای جمشیدی پیگیری کنید ببینید کدوم گارانتی معتبر هست .
Rking
23-07-15, 16:11
ssd که خراب بشو نیست. کسی تا حالا ازشون سفارش داشته؟ ۲ مدل گارانتی داره.. یکی گارانتی خودشونه یکی گارانتی شرکتی. حالا گارانتی شرکتی چی هست... نمیدونم