با سلام.
یه سیستم نسبتا قدیمی دارم (برای چند سال پیشه) که وقتی سیستم رو روشن میکنم سیستم به ظاهر روشن میشه و مشخه که dvd rom فعال میشه و چراغش روشن میشه و..
ولی اون صفحه اولیه که مشخصات سیستم و اینارو نوشته، نمیاد. بعد از چند بار روشن و خاموش کردن و ری استارت کردن پیوسته با کلید های فیزیکی روی کیس، بلخره اون صفحه میاد و پشت سرش سیستم عامل بوت میشه و بقیه ماجرا..
من دقیقا نمیدونم مشکل چیه ! از پاورش هست یا از هارد ؟ هارد رو چندوقت پیش عوض کردم. البته اون مرحله اولیه فکر نکنم مربوط به هارد باشه.
باتشکر.
AMD>INTEL
10-07-15, 13:05
با سلام.
یه سیستم نسبتا قدیمی دارم (برای چند سال پیشه) که وقتی سیستم رو روشن میکنم سیستم به ظاهر روشن میشه و مشخه که dvd rom فعال میشه و چراغش روشن میشه و..
ولی اون صفحه اولیه که مشخصات سیستم و اینارو نوشته، نمیاد. بعد از چند بار روشن و خاموش کردن و ری استارت کردن پیوسته با کلید های فیزیکی روی کیس، بلخره اون صفحه میاد و پشت سرش سیستم عامل بوت میشه و بقیه ماجرا..
من دقیقا نمیدونم مشکل چیه ! از پاورش هست یا از هارد ؟ هارد رو چندوقت پیش عوض کردم. البته اون مرحله اولیه فکر نکنم مربوط به هارد باشه.
باتشکر.
دو علت میتونه داشته باشه :
1-ایراد پاور
2- ایراد در مادربرد
روش تست پاور هم در انجمن توضیح دادم .
Rking
10-07-15, 13:31
دو علت میتونه داشته باشه :
1-ایراد پاور
2- ایراد در مادربرد
روش تست پاور هم در انجمن توضیح دادم .
منظورتون این تاپیک هست ؟Only the registered members can see the link
برای مادربورد چی؟
AMD>INTEL
10-07-15, 13:40
منظورتون این تاپیک هست ؟Only the registered members can see the link
برای مادربورد چی؟
پاور رو تست کنید . اگر مشکلی نداشت . باید روی مادربرد متمرکز بشید .البته بهتره با یک پاور سالم تست کنید تا مطمئن بشید . اگر سیستم مدت زیادی گرد گیری نشده حتما باید با دستگاه باد تمیز بشه .
nima_hl
10-07-15, 14:56
با سلام.
باتشکر.
سلام
معمولا سیستمهای خیلی قدیمی دچار نشتی و خرابی خازن میشوند
این خازنهای خراب همانگونه که امید گرامی فرمودند میتونند داخل پاور باشند یا روی مادربرد
و باز معمولا با چشم غیر مسلح هم میشه شاهد باد کردن خازنها بود
یه نگاه به خازنهای اطراف پردازنده بندازید احتمالا قوی با یک یا چند خازن چاق مواجه میشوید :1. (35):
Rking
10-07-15, 16:02
سلام
معمولا سیستمهای خیلی قدیمی دچار نشتی و خرابی خازن میشوند
این خازنهای خراب همانگونه که امید گرامی فرمودند میتونند داخل پاور باشند یا روی مادربرد
و باز معمولا با چشم غیر مسلح هم میشه شاهد باد کردن خازنها بود
یه نگاه به خازنهای اطراف پردازنده بندازید احتمالا قوی با یک یا چند خازن چاق مواجه میشوید :1. (35):
ممنون بابت نظر.
خب، من پاور رو چک کردم... وقتی پین 15 و 16 رو بهم وصل میکنم یا همون سیم های سبز و مشکی، فن پاور یه تکون 0.5 ثانیه ای به خودش میده ولی به گردش در نمیاد. پس تا اینجا مشخص شد که مشکل از پاور هست. (مادربورد رو هم چک کردم.. چیز غیر معمولی به چشم نمیومد)
خب حالا بنظرتون پاور رو تعمیر کنم یا کلا یکی نو بخرم؟ یه جا گفته بود یکی نو بخرید.
خازن های داخل پاور هم احتمالا اگر خراب شده باشن باد میکنن درسته؟
nima_hl
10-07-15, 17:32
ممنون بابت نظر.
خب، من پاور رو چک کردم... وقتی پین 15 و 16 رو بهم وصل میکنم یا همون سیم های سبز و مشکی، فن پاور یه تکون 0.5 ثانیه ای به خودش میده ولی به گردش در نمیاد. پس تا اینجا مشخص شد که مشکل از پاور هست. (مادربورد رو هم چک کردم.. چیز غیر معمولی به چشم نمیومد)
خب حالا بنظرتون پاور رو تعمیر کنم یا کلا یکی نو بخرم؟ یه جا گفته بود یکی نو بخرید.
پاور اگر خراب یا بی کیفیت باشه تمام قطعات کامپیوتر را سریع یا بمرور زمان خراب میکنه
به همین دلیل اگر محدودیتی ندارید خیلی بهتره یه نو تهیه کنید و ریسک نکنید
AMD>INTEL
10-07-15, 17:37
ممنون بابت نظر.
پاور رو تعویض کنید . بنا به مصرف سیستم یک پاور معتبر از برندهای انرمکس - کولرمستر یا گرین تهیه کنید .
Rking
10-07-15, 20:48
پاور رو تعویض کنید . بنا به مصرف سیستم یک پاور معتبر از برندهای انرمکس - کولرمستر یا گرین تهیه کنید .
- خب، چند واتش رو بگیرم؟ برق رسانیش به مادربورد، رایتر، هارد خلاصه میشه.
- این پاور های با وات بیشتر فقط قابلیت اضافه کردن قطعات بیشتر رو دارن؟ درسته؟ مثلا برقی که یه پاور 350 به مادربورد میرسونه با یه پاور 700 یکیه دیگه؟
AMD>INTEL
10-07-15, 20:56
- خب، چند واتش رو بگیرم؟ برق رسانیش به مادربورد، رایتر، هارد خلاصه میشه.
- این پاور های با وات بیشتر فقط قابلیت اضافه کردن قطعات بیشتر رو دارن؟ درسته؟ مثلا برقی که یه پاور 350 به مادربورد میرسونه با یه پاور 700 یکیه دیگه؟
مشخصات سیستم رو بنویسید تا پاور مناسب بهتون پیشنهاد بدم .
Rking
10-07-15, 21:02
لطف میکنید سوالات من رو بهم پاسخ بدید؟ به جای اینکه ماهی بدید ماهی گیری یادبدید. :1. (31):
AMD>INTEL
10-07-15, 21:06
لطف میکنید سوالات من رو بهم پاسخ بدید؟ به جای اینکه ماهی بدید ماهی گیری یادبدید. :1. (31):
من ماهیگیر نیستم که ماهی گیری یادتون بدم :1. (23):. هر قطعه یک مصرفی دارد . که مجموع توان مصرفی یک سیستم با برنامه محاسبه گر توان حساب میشه مثل این برنامه
Cooler Master Power Supply Calculator - Advance (Only the registered members can see the link)
Rking
10-07-15, 22:57
من ماهیگیر نیستم که ماهی گیری یادتون بدم :1. (23):. هر قطعه یک مصرفی دارد . که مجموع توان مصرفی یک سیستم با برنامه محاسبه گر توان حساب میشه مثل این برنامه
Cooler Master Power Supply Calculator - Advance (Only the registered members can see the link)
مارک Huntkey چطوره آقای ماهیگیر؟ :1. (35):
SOHR@B
11-07-15, 09:58
مارک Huntkey چطوره آقای ماهیگیر؟ :1. (35):
و خدا گوگل رو آفرید
اسمش زیاد تو ایران سر زبونا نیست
ولی گارانتیگ آونگ هست و گارانتی خوبیه
Only the registered members can see the link