هنگام نصب لینوکس یکی از پارتیشن هایم فرمت شد و تبدیل به ext4 شده است؛دیگر لینوکس را نصب نکرده ام و حالا داخل ویندوز 7 هستم؛میشود اطلاعات ان پارتیشن را بازگردانی کرد؟
چگونه؟
ممنون میشوم کمکم کنید خیلی مهمه.
خبات کریمی
09-07-15, 14:00
درود
EASEUS Data Recovery Wizard Professional (Only the registered members can see the link) رو تست کنید و تا زمان بازیابی کامل فایلهاتون به هیچ عنوان روی درایو چیزی ذخیره/حذف/تغییر ندین
hwcpmm
09-07-15, 14:12
درود
EASEUS Data Recovery Wizard Professional (Only the registered members can see the link) رو تست کنید و تا زمان بازیابی کامل فایلهاتون به هیچ عنوان روی درایو چیزی ذخیره/حذف/تغییر ندین
ممنونم؛
پس از اینکه اطلاعات را پیدا کرد ؛آنها را دوباره باید روی همان هارد بریزد؟
300 گیگ را چقدر زمان میبرد؟
راستی r-linux را هم پیدا کرده ام؟کدام بهتره؟
خبات کریمی
09-07-15, 14:17
ممنونم؛
پس از اینکه اطلاعات را پیدا کرد ؛آنها را دوباره باید روی همان هارد بریزد؟
300 گیگ را چقدر زمان میبرد؟
راستی r-linux را هم پیدا کرده ام؟کدام بهتره؟
خواهش می کنم
نه به هیچ عنوان روی خود درایو ذخیره نکنید
اول اینو تست کنید، زمانش مشخص نیست، درایو فقط فرمت شده یا لینوکس هم روش نصب شده؟ اگه نصب شده که احتمال از بین رفتن فایلها هست
AMD>INTEL
09-07-15, 14:19
تاپیک منتقل شد . لطفا محل مناسب برای ایجاد تاپیک انتخاب کنید . اگر یادتون باشه بهتون گفته بودم اگر مهارت کافی ندارید اقدام به پارتشین بندی با لینوکس نکنید .
hwcpmm
09-07-15, 14:26
تاپیک منتقل شد . لطفا محل مناسب برای ایجاد تاپیک انتخاب کنید . اگر یادتون باشه بهتون گفته بودم اگر مهارت کافی ندارید اقدام به پارتشین بندی با لینوکس نکنید .
خواهش می کنم
نه به هیچ عنوان روی خود درایو ذخیره نکنید
اول اینو تست کنید، زمانش مشخص نیست، درایو فقط فرمت شده یا لینوکس هم روش نصب شده؟ اگه نصب شده که احتمال از بین رفتن فایلها هست
ن روی همان هارد اما روی پارتیشن دیگری ذخیره شود؟
ن فقط فرمت شده و تبدیل به ext4 شده است و لینوکس را نصب نکرده ام,الانم که اون پارتیشن را داخل ویندوز نمی آورد اما داخل اون نرم افزار ریکاوری نشان میدهد.
بله ؛ یادم هست ولیکن داخل خود ویندوز انجام دادم و نشد و ...
:cry:
خدا کنه درست بشه.
AMD>INTEL
09-07-15, 14:34
همیشه برای بار اول برای پارتشین بندی با لینوکس و نصب اون از یک هارد دیگه به جز هاردی که اطلاعاتتون استفاده کنید .که کاملا یاد بگیرید و به اطلاعات هارد آسیب نرسه .
الان شما یک هارد نیاز دارید که اطلاعات ریکاور شده توسط برنامه ریکاوری رو توش بریزید .
با همین برنامه minitools قسمت پارتشین ریکاوری هم میتونید .
خبات کریمی
09-07-15, 14:36
ن روی همان هارد اما روی پارتیشن دیگری ذخیره شود؟
ن فقط فرمت شده و تبدیل به ext4 شده است و لینوکس را نصب نکرده ام,الانم که اون پارتیشن را داخل ویندوز نمی آورد اما داخل اون نرم افزار ریکاوری نشان میدهد.
بله ؛ یادم هست ولیکن داخل خود ویندوز انجام دادم و نشد و ...
:cry:
خدا کنه درست بشه.
رو خود پارتیشن ذخیره نکنید مشکلی نیست
hwcpmm
05-08-15, 20:02
[EASEUS Data Recovery Wizard Professional (Only the registered members can see the link very-data%2F2455-EASEUS-Data-Recovery-Wizard-Professional.html)
این برنامه ریکاوری که رایگان هم هست,خداییش هر چی که فرمت شده بود را از روی هاردم برگرداند(قضیه این بود که یک پارتیشنم با فرمت ویندوزی را به پارتیشنی با فرمت لینوکسی تبدیل کرده بودم که خوب تمامی اطلاعاتم پاک شد اما ویندوزم سالم بودش و توانستم به وسیله این نرم افزار خدارا شکر اطلاعاتم را از داخل ویندوز از روی پارتیشن لینوکسی برگردانم آن هم در کمترین زمان)
همچنین با تشکر از آقای خبات کریمی