سلام دوستان
دیشب پردازنده من دمای 255 درجه رو نشون میداد و بدجوری منو توی فکر فرو برده بود!!!
آیا اصلا چنین چیزی ممکنه؟؟؟؟
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
شکر خدا امروز درست شده و به حالت عادی برگشته:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
خبات کریمی
03-07-15, 09:58
درود
مطمئناً اشتباه نرم افزاری رخ داده، پردازنده در این دما منفجر میشه!
AMD>INTEL
03-07-15, 10:19
شما بایوس رو اپ دیت کنید . همانطور که خبات جان گفتند . اون درجه حرارت ذوب میشه . بعد پردازنده اگر دماش بالا باشه خودش خاموش میکنه سیستم را .
yavarahmad
03-07-15, 10:26
شما بایوس رو اپ دیت کنید . همانطور که خبات جان گفتند . اون درجه حرارت ذوب میشه . بعد پردازنده اگر دماش بالا باشه خودش خاموش میکنه سیستم را .
اتفاقا بایوس رو هم پریروز به آخرین ورژن آپدیت کردم.
آخه با نرم افزار speed fan هم نگاش کرده بودم اونم 255 نوشته بود.
ضمنا: اگه به عکس اولی نگا کنین میبینین که فن داره با چه دوری کار میکنه؟ 5050 دور در دقیقه!!!
دیشب صدای فن غیر قابل تحمل بود.دیگه داشتم شاخ درمیاوردم.
- - - Updated - - -
درود
مطمئناً اشتباه نرم افزاری رخ داده، پردازنده در این دما منفجر میشه!
آره منم تعجب کردم ازین 255 درجه.
AMD>INTEL
03-07-15, 10:48
اتفاقا بایوس رو هم پریروز به آخرین ورژن آپدیت کردم.
آخه با نرم افزار speed fan هم نگاش کرده بودم اونم 255 نوشته بود.
ضمنا: اگه به عکس اولی نگا کنین میبینین که فن داره با چه دوری کار میکنه؟ 5050 دور در دقیقه!!!
دیشب صدای فن غیر قابل تحمل بود.دیگه داشتم شاخ درمیاوردم.
- - - Updated - - -
آره منم تعجب کردم ازین 255 درجه.
هم دور فن و هم درجه حرارت رو اشتباه گزارش میکنه . چون بالای 75 خود پردازنده برای محافظت از خودش خاموش میشه .
yavarahmad
03-07-15, 10:57
هم دور فن و هم درجه حرارت رو اشتباه گزارش میکنه . چون بالای 75 خود پردازنده برای محافظت از خودش خاموش میشه .
ممنون دوستان
nima_hl
03-07-15, 12:19
طبق تجربه شخصیم وقتی روی پلتفرم am3 از گرافیک کارت کوچک استفاده میکنید چیپست دوم شما که معمولا پشت اسلت گرافیک کارت قرار داره (و هیت سینک مناسبی هم نداره) به شدت گرم میشه
Only the registered members can see the link
این بالا رفتن دما در این قسمت میتونه باعث اشتباه نشان دادن دما و بالا رفتن سرعت فن باشه
بعد از یک مدت کار دمای این چیپست را چک بفرمائید و اگر بالا بود به نحوی آن را پایین بیاورید
yavarahmad
03-07-15, 13:01
طبق تجربه شخصیم وقتی روی پلتفرم am3 از گرافیک کارت کوچک استفاده میکنید چیپست دوم شما که معمولا پشت اسلت گرافیک کارت قرار داره (و هیت سینک مناسبی هم نداره) به شدت گرم میشه
Only the registered members can see the link
این بالا رفتن دما در این قسمت میتونه باعث اشتباه نشان دادن دما و بالا رفتن سرعت فن باشه
بعد از یک مدت کار دمای این چیپست را چک بفرمائید و اگر بالا بود به نحوی آن را پایین بیاورید
دمای اون قسمت رو چطوری چک کنم؟
واینکه کارگ گرافیک من geforce 520 هستش. آیا ضعیفه؟
و اینکه نقش پاور توی این جور مباحث چیه؟ آیا تاثیر گذاره؟
nima_hl
03-07-15, 13:07
دمای اون قسمت رو چطوری چک کنم؟
واینکه کارگ گرافیک من geforce 520 هستش. آیا ضعیفه؟
و اینکه نقش پاور توی این جور مباحث چیه؟ آیا تاثیر گذاره؟
با انگشت مبارک دما را چک بفرمائید :lol:
یه سری گرافیک کارتها طول زیاد و فنهای قوی دارند که باد را به این قسمت هم میزنند . طول گرافیک کارت 520 کم است و باد آن به صورتی است که به این چیپ نمیخورد و در نتیجه این قسمت به شدت داغ میشود
پاور توی همه چیز نقش ثانویه دارد ولی گمان نمیکنم در این ضمینه تاثیر مستقیم بگذارد
البته استفاده از پاور خوب باعث طول عمر همه قطعات میشه و استفاده از آن همیشه به شدت توصیه میشه :wink: