سلام من لب تابو دادم دسته یه دوست نادان زد70گیگ از فایل هامو پاک کرد -ایا قابل برگشت هستن فایل ها؟؟
از کدام نرم افزار استفاده کنم که قوی باشه؟؟؟؟؟
فایل ورد -پاور پوینت وعکس حذف شدن
اطلا عات مهمی ازم پاک کرده لب تاب ماله شرکته
خیلی واسم مهمه که برگردن
بهترین روش فقط ریکاوری با نرم افزار هست؟؟؟؟
AMD>INTEL
01-07-15, 23:40
اگر اطلاعات درایو C بوده باید از برنامه های ریکاوری پرتابل استفاده کنید و همچنین فایلها روی یک درایور دیگه باید ریکاوری کنید ترجیحا روی یک هارد اکسترنال .
از برنامه POWERDATA RECOVERY استفاده کنید یا R-STUDIO
sempron
02-07-15, 00:07
اگر اطلاعات درایو C بوده باید از برنامه های ریکاوری پرتابل استفاده کنید و همچنین فایلها روی یک درایور دیگه باید ریکاوری کنید ترجیحا روی یک هارد اکسترنال .
از برنامه POWERDATA RECOVERY استفاده کنید یا R-STUDIO
هم c-d-bپاک شده
کلا چیزی توی درایو d-bنیست
به طرف میگم چطور پاکشون کردی میگه نمیدونم وارد نیست این دوستم
راستی این دستگاه pc-3000 چیه که میدازن توی کیس هاردا را ریکاروی می کنند؟؟؟؟؟؟
AMD>INTEL
02-07-15, 00:25
هم c-d-bپاک شده
کلا چیزی توی درایو d-bنیست
به طرف میگم چطور پاکشون کردی میگه نمیدونم وارد نیست این دوستم
راستی این دستگاه pc-3000 چیه که میدازن توی کیس هاردا را ریکاروی می کنند؟؟؟؟؟؟
اگر اطلاعات مهمه بهتره دست نزید . ببرید براتون ریکاوری کنند . PC 3000 ابزار تخصصی تعمیر و بازیابی هارد دیسک هست . چون ریکاوری قلق های خودش رو دارد . اگر اطلاعات کپی بشه روی هارد شانس برگشت اطلاعات کمتر میشه . به خاطر همین به هیچ عنوان دستکاری نکنید .
sempron
02-07-15, 00:34
اگر اطلاعات مهمه بهتره دست نزید . ببرید براتون ریکاوری کنند . PC 3000 ابزار تخصصی تعمیر و بازیابی هارد دیسک هست . چون ریکاوری قلق های خودش رو دارد . اگر اطلاعات کپی بشه روی هارد شانس برگشت اطلاعات کمتر میشه . به خاطر همین به هیچ عنوان دستکاری نکنید .
اطلا عاتی وجود نداره که بخاد کپی بشه :1. (27):
AMD>INTEL
02-07-15, 00:40
اطلا عاتی وجود نداره که بخاد کپی بشه :1. (27):
برادر من . میگم اطلاعات جدید روی این هارد کپی نکنید . نصب یک برنامه هم ممکنه بخشی از اطلاعات رو غیر قابل برگشت کنه .
sempron
02-07-15, 00:50
برادر من . میگم اطلاعات جدید روی این هارد کپی نکنید . نصب یک برنامه هم ممکنه بخشی از اطلاعات رو غیر قابل برگشت کنه .
یعنی با دستگاه 100%اطلاعات بر میگردن؟؟؟؟؟؟؟
نه چیزی کپی نکردم ؟؟؟/
AMD>INTEL
02-07-15, 00:53
یعنی با دستگاه 100%اطلاعات بر میگردن؟؟؟؟؟؟؟
نه چیزی کپی نکردم ؟؟؟/
100% که خیلی درصد خوبیه . چون دوست مهندستون معلوم نیست چه کرده تا ریکاوری نشه نمیشه نظر داد . ولی اگر ضربه فنی نکرده باشه . بالای 90% اطلاعات بر میگرده .
sempron
02-07-15, 01:08
100% که خیلی درصد خوبیه . چون دوست مهندستون معلوم نیست چه کرده تا ریکاوری نشه نمیشه نظر داد . ولی اگر ضربه فنی نکرده باشه . بالای 90% اطلاعات بر میگرده .
پس مرکز بازیابی اطلاعات هارد دیسک قول نمیدن که اطلاعات برگرده
پس این تیم ریکاروی خیلی از خودش مطئمن هست
اینم سایتش
مرکز بازیابی اطلاعات هارد دیسک ریکاوری PC3000 (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
02-07-15, 01:11
پس مرکز بازیابی اطلاعات هارد دیسک قول نمیدن که اطلاعات برگرده
پس این تیم ریکاروی خیلی از خودش مطئمن هست
اینم سایتش
مرکز بازیابی اطلاعات هارد دیسک ریکاوری PC3000 (Only the registered members can see the link)
ادعا همه جا هست . همه مراکز تو ایران خودشون رو بهترین میدونن و در عمل باید کارشون رو دید .
همین نوین میتونید ببرید پیش هومن نورمحمدی هم پیش آقای نصرتی که کاربر همین انجمن هستند .