PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در استفاده از باتری لب تاب

saeedavatar
01-07-15, 16:07
سلام . من تو خونه استفاده میکنم . باتری 6 سلولی و مدل لب تابم thinkpad e540

اول از همه بگم آیا زمان سه ساعت برای مرور با وای فای و فیلم زمان قابل قبولیه با خیر ؟

دوم برای بازی کردن باید برق وصل باشه ؟ اگه وصل بشه باتری باید کامل شارژ باشه یا در حین بازی شارژ کنه ؟

سوم هم سوالم اینه که کلا باتری 6 سلولی برای کارهای مثل فتوشاپ و برنامه نویسی چقدر میکشه ؟ برق بهتره یا باتری ؟

ممنون میشم جواب بدین .

AMD>INTEL
01-07-15, 16:18
سلام . من تو خونه استفاده میکنم . باتری 6 سلولی و مدل لب تابم thinkpad e540

اول از همه بگم آیا زمان سه ساعت برای مرور با وای فای و فیلم زمان قابل قبولیه با خیر ؟

دوم برای بازی کردن باید برق وصل باشه ؟ اگه وصل بشه باتری باید کامل شارژ باشه یا در حین بازی شارژ کنه ؟

سوم هم سوالم اینه که کلا باتری 6 سلولی برای کارهای مثل فتوشاپ و برنامه نویسی چقدر میکشه ؟ برق بهتره یا باتری ؟

ممنون میشم جواب بدین .

1-بله سه ساعت با توجه به کانفیگ عالیه
2-برای بازی کردن باطری رو در بیارید گرمای کمی کاهش پیدا میکنه .
برای کارهایی مثل فتوشاپ بهتره از شارژر وصل باشه .

saeedavatar
02-07-15, 16:27
1-بله سه ساعت با توجه به کانفیگ عالیه
2-برای بازی کردن باطری رو در بیارید گرمای کمی کاهش پیدا میکنه .
برای کارهایی مثل فتوشاپ بهتره از شارژر وصل باشه .

برای کار کردن با فتوشاپ و نرم افزار های آهنگسازی به برق وصل باشه اونوقت اگه برق یهو بره مشکل پیش میاد . اگه باتری رو هم بزارم و شارژر هم وصل باشه باید بزارم تا 100 پر بشه بعد کار کنم با اینکه در حین شارژ کار کنم ؟؟

کلا میگن باتری شارژ و دشارژ حدود 300 دارن درسته ؟ این برای موقعی هست که خالی میشه یا کلا از 50 بزنی تو شارژ ؟

اگه یه مدل مناسب کول پد تا 50 تمن سراغ دارین بگین .ممنون میشم این سوالاتو جواب بدین ؟

همه لب تاب های تو رنج قیمت 2500 کلا 3 ساعت شارژ نگه میدارن ؟!

AMD>INTEL
02-07-15, 16:38
برای کار کردن با فتوشاپ و نرم افزار های آهنگسازی به برق وصل باشه اونوقت اگه برق یهو بره مشکل پیش میاد . اگه باتری رو هم بزارم و شارژر هم وصل باشه باید بزارم تا 100 پر بشه بعد کار کنم با اینکه در حین شارژ کار کنم ؟؟

کلا میگن باتری شارژ و دشارژ حدود 300 دارن درسته ؟ این برای موقعی هست که خالی میشه یا کلا از 50 بزنی تو شارژ ؟

اگه یه مدل مناسب کول پد تا 50 تمن سراغ دارین بگین .ممنون میشم این سوالاتو جواب بدین ؟

همه لب تاب های تو رنج قیمت 2500 کلا 3 ساعت شارژ نگه میدارن ؟!

مقدار زمان شارژ نگه داشتن بسنگی به میزان کاری که انجام میدید و کانفیگ لپتاپ دارد .
این مدل از کولر مستر رو بگیرید
Cooler Master CMC3 Coolpad
53ت

saeedavatar
02-07-15, 16:47
مقدار زمان شارژ نگه داشتن بسنگی به میزان کاری که انجام میدید و کانفیگ لپتاپ دارد .
این مدل از کولر مستر رو بگیرید
Cooler Master CMC3 Coolpad
53ت

ممنون . اگه ممکه لطف کنین بقیه سوالاتی که پرسیدمو جواب بدین .

AMD>INTEL
02-07-15, 16:51
این بررسی این لپتاپ هست . قسمت تست باطری هم دارد . جواب سوالاتون هم پیدا میکنید .
Only the registered members can see the link