ورود

مشاهده نسخه کامل : تجربه خرید جنس ایرانی

iranch
29-06-15, 14:41
سلام
گول گارانتی و حمایت از تولید داخل و این شعار هایی که تو تلویزیون میدن رو نخورید.
من تجربه دارم و چند بار به سرم امده
یک سری آشغال درست میکنن و می فروشند و میگن خدمات و گارانتی هم داره..
دفتر مرکزی تهران وقتی من معترض بودم که جنس تون خیلی داغون هست..میدونید چی گفت؟ گفت نخر! می تونی جنس ما رو نخرید..
کلی هم بد صحبت کرد..
یعنی حتی اصول اولیه صحبت کردن هم بلد نیستن.
در جواب اینکه گفتن شکایتتون میکنم . می دونید چی گفت؟ گفت برو شکایت کن تا ببینم به کجا می رسی!!!
این یعنی جنس چینی شرف داره....
خلاصه از جیب تون نزنید تا این ها رو پولدار تر کنید..
خلاصه به عنوان حمایت از تولید ایرانی و این چیزها ... پول خودتون دور نریزید

SajjadKhati
29-06-15, 15:56
یادمه تو تاپیک کوروش ، متهم شدم به اینکه از ایرانی متنفرم و میخام ایران نباشه و از این خزعبلات
حالا سئوالم اینه که اونی که جنس ایرانی نمیخره بیشتر از ایرانی جماعت متنفره یا واقعیت تاریخی رو برملا میکنه؟
این قضیه اش بماند که طرفی که اتهام زد باید جواب بده
در مورد جنسی که خریدی ، میشه مشخصات و برند و بقیه ی چیزاشو بگی؟ بگو که اصلا جنست چی بود؟ و حتی شماره ای که باهاش تماس گرفتی؟
ضمن اینکه کی گفت چشم و گوش بسته هر کی جنس ایرانی رو گفت باید بخری؟

AMD>INTEL
29-06-15, 16:14
هر کشوری باید تولیدات داخلی داشته باشه . کشور مصرف گرا اقتصادش روز به روز ضعیف تر میشه . تولید داخلی شاید سالها پیش معنای بهتری داشت . از دهه 80 شمسی با وارد شدن اجناس چینی اکثر شرکتهای تولید کننده تامرز ورشکستگی رفت . الان هم چیزی به نام تولید داخلی وجود ندارد فقط مونتاژ قطعات چینی در داخل هست . پس داریم راه غلطی میریم .

SajjadKhati
29-06-15, 16:48
هر کشوری باید تولیدات داخلی داشته باشه . کشور مصرف گرا اقتصادش روز به روز ضعیف تر میشه . تولید داخلی شاید سالها پیش معنای بهتری داشت . از دهه 80 شمسی با وارد شدن اجناس چینی اکثر شرکتهای تولید کننده تامرز ورشکستگی رفت . الان هم چیزی به نام تولید داخلی وجود ندارد فقط مونتاژ قطعات چینی در داخل هست . پس داریم راه غلطی میریم .

من کاملا مخالفم
اولا هر چی تولید داخلی بوده ، از دهه ی 80 مخصوصا 83 به این طرف بوده . از جمله حوضه ی نرم افزاری که شرکت امن پرداز پیشرو اش بود ، و حتی حوضه ی سخت افزاری . مونتاژ هم درسته تو خیلی از حوضه ها من جمله سخت افزار داریم اما اولا که همونطور میدونیم ، شرکت های آمریکایی مثل آنتک هم قطعات شو از چین میگیره و دوما حداقل مونتاژ هم که یه جنس خوب ایرانی خریده شه (مثل گرین و ...) ، حداقل اندک اشتغال زایی رو میکنه تا حالا اون شرکت قویتر شه و تو دراز مدت خود کفا
تولیدات دیگه و علمی و ... مثل نانو فناوریها که هر چند کالاهای به ظاهر سطحی اما موجوده تو بازار . تولیدات دارویی انرژی هسته ای و انواع تولیدات دیگه مثل مصالح ساختمانی و ... که هست
کدوم تولید تو دهه ی 80 کمتر شده؟! البته غیر از اینکه تو اون تولید متکی به غیر خودی بودیم که مشخصه

AMD>INTEL
29-06-15, 16:56
سجاد جان مونتاژ به اندازه تولید ایجاد اشتغال نمیکنه . تبدیل فاز مونتاژ از یک شرکت به تولید . نیاز به واحد تحقیقات و توسعه دارد که در90 درصد موارد فاقد این واحد در واحدهای تولیدی هستیم . مسئله اشتغال هم وقتی بالای 2 هزار کارگر چینی در کشور وجود دارد . این یعنی داریم راه را اشتباه میریم . شما همون معدود تولید کنندگان تو صنف های مختلف هم به دلیل نبودن مواد اولیه تولید رو به تعطیلی هستند .

iranch
29-06-15, 17:41
یادمه تو تاپیک کوروش ، متهم شدم به اینکه از ایرانی متنفرم و میخام ایران نباشه و از این خزعبلات
حالا سئوالم اینه که اونی که جنس ایرانی نمیخره بیشتر از ایرانی جماعت متنفره یا واقعیت تاریخی رو برملا میکنه؟
این قضیه اش بماند که طرفی که اتهام زد باید جواب بده
در مورد جنسی که خریدی ، میشه مشخصات و برند و بقیه ی چیزاشو بگی؟ بگو که اصلا جنست چی بود؟ و حتی شماره ای که باهاش تماس گرفتی؟
ضمن اینکه کی گفت چشم و گوش بسته هر کی جنس ایرانی رو گفت باید بخری؟

شما دوست عزیز میدونید من چشم و گوش بسته خریدم؟
اتفاقا یکی از برند های یعنی خوب!!! در بازار هست.. خوب در چه بازاری؟ در بازاری که یک مشت جنس هم رده خودش هست، معلوم هست ، بنجل میدن به مردم و صدات هم به جایی نمی رسه

iranch
29-06-15, 17:45

اون وظیفه دولت هست که به تولید برسه و این حرفها
من مصرف کننده که عرف میریزم و اعصابم میرازم برای 1 تومن در امدم.. چرا باید تواوان بدم؟
من که تصمیم دارم تا امکان داره همان جنس های وارداتی و قاچاق رو بخرم.
من که مسئول حمایت از بنجل های ایرانی نیستم که بعد باهام این طور حرف بزنن...
باید التماس مصرف کننده ایرانی بکنن...نه اینکه بگن ، نمیخواهی نخر....

- - - Updated - - -

من کاملا مخالفم
اولا هر چی تولید داخلی بوده ، از دهه ی 80 مخصوصا 83 به این طرف بوده . از جمله حوضه ی نرم افزاری که شرکت امن پرداز پیشرو اش بود ، و حتی حوضه ی سخت افزاری . مونتاژ هم درسته تو خیلی از حوضه ها من جمله سخت افزار داریم اما اولا که همونطور میدونیم ، شرکت های آمریکایی مثل آنتک هم قطعات شو از چین میگیره و دوما حداقل مونتاژ هم که یه جنس خوب ایرانی خریده شه (مثل گرین و ...) ، حداقل اندک اشتغال زایی رو میکنه تا حالا اون شرکت قویتر شه و تو دراز مدت خود کفا
تولیدات دیگه و علمی و ... مثل نانو فناوریها که هر چند کالاهای به ظاهر سطحی اما موجوده تو بازار . تولیدات دارویی انرژی هسته ای و انواع تولیدات دیگه مثل مصالح ساختمانی و ... که هست
کدوم تولید تو دهه ی 80 کمتر شده؟! البته غیر از اینکه تو اون تولید متکی به غیر خودی بودیم که مشخصه

نه قبلش از 80 ما تولید داخل داشتیم و نه بعدش...
دیگه 4 تا کارخانه مونتاژ کننده و دمپایی سازی، این حرفها نداره..
تولید یعنی گیگا و ایسوس و.. بیان اینجا ؛ کارخانه بزنن. این یعنی اشتغال
نه این کارهایی که ما میکنیم...

JiMmY.j
29-06-15, 20:24
سلام
گول گارانتی و حمایت از تولید داخل و این شعار هایی که تو تلویزیون میدن رو نخورید.
من تجربه دارم و چند بار به سرم امده
یک سری آشغال درست میکنن و می فروشند و میگن خدمات و گارانتی هم داره..
دفتر مرکزی تهران وقتی من معترض بودم که جنس تون خیلی داغون هست..میدونید چی گفت؟ گفت نخر! می تونی جنس ما رو نخرید..
کلی هم بد صحبت کرد..
یعنی حتی اصول اولیه صحبت کردن هم بلد نیستن.
در جواب اینکه گفتن شکایتتون میکنم . می دونید چی گفت؟ گفت برو شکایت کن تا ببینم به کجا می رسی!!!
این یعنی جنس چینی شرف داره....
خلاصه از جیب تون نزنید تا این ها رو پولدار تر کنید..
خلاصه به عنوان حمایت از تولید ایرانی و این چیزها ... پول خودتون دور نریزید

دوست عزیز بهتره به این قضیه صفر و یکی نگاه نکنیم. اینکه باید از تولیدات و یا به قول دوستان از مونتاژ محصولات داخلی حمایت کنیم وظیفه ای هست که همه باید بهش عمل کنیم. اما کسی نگفته شما برو جنس بنجل و بی کیفیت رو بخر تا از تولیدات داخلی حمایت کرده باشی. این که این شرکت به شما جنس بد فروخته و به این صورت با شما برخورد کرده، بسیار بد هست و این شرکت فقط با این کارش خودش و محصولاتش رو زیر سوال برده و نه کل تولیدات داخلی رو.

پس بهتره به جای اینکه کل تولیدات داخلی رو زیر سوال ببریم، فقط بگیم: لطفاً با آگاهی از جنس های داخلی خرید کنید.

اونوقت با این کار مثل همه بازارهای دنیا، محصولات بی کیفیت حذف میشن و شرکت های تولیدی خوب بزرگتر...

SajjadKhati
29-06-15, 21:17
شما دوست عزیز میدونید من چشم و گوش بسته خریدم؟
اتفاقا یکی از برند های یعنی خوب!!! در بازار هست.. خوب در چه بازاری؟ در بازاری که یک مشت جنس هم رده خودش هست، معلوم هست ، بنجل میدن به مردم و صدات هم به جایی نمی رسه

این جواب من نشد!
پرسیدم که چه نوع کالایی با چه برندی گرفتی و با چه شماره ای زنگ زدی؟
اصلا نگفتی دمپویی خریدی به قول خودت یا لوازم خونگی یا ...؟!

اون وظیفه دولت هست که به تولید برسه و این حرفها
من مصرف کننده که عرف میریزم و اعصابم میرازم برای 1 تومن در امدم.. چرا باید تواوان بدم؟
من که تصمیم دارم تا امکان داره همان جنس های وارداتی و قاچاق رو بخرم.
من که مسئول حمایت از بنجل های ایرانی نیستم که بعد باهام این طور حرف بزنن...
باید التماس مصرف کننده ایرانی بکنن...نه اینکه بگن ، نمیخواهی نخر....

- - - Updated - - -

نه قبلش از 80 ما تولید داخل داشتیم و نه بعدش...
دیگه 4 تا کارخانه مونتاژ کننده و دمپایی سازی، این حرفها نداره..
تولید یعنی گیگا و ایسوس و.. بیان اینجا ؛ کارخانه بزنن. این یعنی اشتغال
نه این کارهایی که ما میکنیم...

گیگا شونم مونتاژ کننده ان . چیپست و ماسفت و بایوس اش باشه که از آمریکا میگیرن ، خازن رو از ژاپن میگیرن و مدارات رو خودشون میزنن . در اصل اینا هم مونتاژ کننده ان

- - - Updated - - -

دوست عزیز بهتره به این قضیه صفر و یکی نگاه نکنیم. اینکه باید از تولیدات و یا به قول دوستان از مونتاژ محصولات داخلی حمایت کنیم وظیفه ای هست که همه باید بهش عمل کنیم. اما کسی نگفته شما برو جنس بنجل و بی کیفیت رو بخر تا از تولیدات داخلی حمایت کرده باشی. این که این شرکت به شما جنس بد فروخته و به این صورت با شما برخورد کرده، بسیار بد هست و این شرکت فقط با این کارش خودش و محصولاتش رو زیر سوال برده و نه کل تولیدات داخلی رو.

پس بهتره به جای اینکه کل تولیدات داخلی رو زیر سوال ببریم، فقط بگیم: لطفاً با آگاهی از جنس های داخلی خرید کنید.

اونوقت با این کار مثل همه بازارهای دنیا، محصولات بی کیفیت حذف میشن و شرکت های تولیدی خوب بزرگتر...

احسنت . عالی بود
کاملا موافقم
حرف منم همینه

AMD>INTEL
29-06-15, 21:23
سجاد جان تمام قطعات الکترونیکی که در مادربردها استفاده میشه یا تولید تایوان هست یا چین .
از پردازنده که بالاتر نداریم که تو چین تولید میشه . مهم بستر سازی برای حضور برندهای جهانی هست .
کشوری چین اینقدر از تولید کننده ها حمایت میکند که همه شرکت های امریکایی و اروپایی در چین کارخانه دارد .
بایوس هم ساخت شرکت WINBOND هست که اون هم هم تایوان کارخانه دارد و هم چین
ایران دارای تمامی منابع لازم برای الکترونیک هست . مس - آلمینیوم و .... ولی باید از تولید کننده حمایت کرد تا بیاد سرمایه گذاری کند .

SajjadKhati
29-06-15, 21:27
سجاد جان تمام قطعات الکترونیکی که در مادربردها استفاده میشه یا تولید تایوان هست یا چین .
از پردازنده که بالاتر نداریم که تو چین تولید میشه . مهم بستر سازی برای حضور برندهای جهانی هست .
کشوری چین اینقدر از تولید کننده ها حمایت میکند که همه شرکت های امریکایی و اروپایی در چین کارخانه دارد .
بایوس هم ساخت شرکت WINBOND هست که اون هم هم تایوان کارخانه دارد و هم چین
ایران دارای تمامی منابع لازم برای الکترونیک هست . مس - آلمینیوم و .... ولی باید از تولید کننده حمایت کرد تا بیاد سرمایه گذاری کند .

میدونم
منظورم تولید علم شه که اول تو آمریکا و بعد از دستور العمل اون تو چین فقط تکثیر میشه
در واقع چین تکثیر کننده هه و از خودش چیزی نداره
متوجهی که منظورم چیه؟ :1. (23):

AMD>INTEL
29-06-15, 21:33
میدونم
منظورم تولید علم شه که اول تو آمریکا و بعد از دستور العمل اون تو چین فقط تکثیر میشه
در واقع چین تکثیر کننده هه و از خودش چیزی نداره
متوجهی که منظورم چیه؟ :1. (23):

پس مونتاژ کننده نیست . تولید کننده است . همون اینتل مرکز تحقیقاتی در چین دارد . مهم این هست الان همین امریکا و کشورهای دیگه غیر مستقیم به چین وابسته هستند .
ایران اگر اصلاح کنه ساختار گمرکی و خیلی مسائل دیگه رو از چین هم موفق تر خواهدشد .
یک مثال میزنم . من یک قطعه رو از چین میخرم حدودا سه دلار با FREE SHIPING بسته که اندازه یک پاکت هست میره گمرک اندازه قیمت قطعه گمرکی میخوره .
این یعنی برای من ضرر . همین رو تو تیتراژ بالا حساب کن .

SajjadKhati
29-06-15, 21:40
پس مونتاژ کننده نیست . تولید کننده است . همون اینتل مرکز تحقیقاتی در چین دارد . مهم این هست الان همین امریکا و کشورهای دیگه غیر مستقیم به چین وابسته هستند .
ایران اگر اصلاح کنه ساختار گمرکی و خیلی مسائل دیگه رو از چین هم موفق تر خواهدشد .
یک مثال میزنم . من یک قطعه رو از چین میخرم حدودا سه دلار با FREE SHIPING بسته که اندازه یک پاکت هست میره گمرک اندازه قیمت قطعه گمرکی میخوره .
این یعنی برای من ضرر . همین رو تو تیتراژ بالا حساب کن .

نه
تولید کننده شاید کلمه ی مناسبی از نظر من نباشه . اگه تولید کننده بود ، همون مرکز تحقیقاتی اش ، چرا مثلا زودتر از آمریکا نسل پنجم و ششم اینتل و ... رو تولید نمیکنه؟
مشکلات ایران و اون گمرک و اینها (و البته ده ها عامل کند کردن تولید که گمرک تو اونا هیچ هه) درسته

iranch
29-06-15, 22:51

کدام تولید داخل؟
این وضع ماشین ها
این وضع دارو ها که دکتر ها فراری هستن از نوشتن داروی ایرانی
این وضع لبنیات که توش روغن در میاد
این وضع ابمیوه و ابلیمو ها
این وضع سویس و کالباس و ...
این وضع وسایل الکترونیکی

عزیز من کجا گفتم که رفتم جنس ارزان و بی کیفیت خریدم؟
این شرکت اتفاقا هر روز هم تو تلویزیون اگهی هاش پخش میکنه.. داره مردم گول میزنه. با اگهی و تبلیغات رنگارنگ خودش مردم رو میکشونه
بعد به مشتری میگه برو شکایت کن..هر جا دوست داری....

iranch
29-06-15, 22:56
آقا کاری نداره..
من به اندازه کافی تجربه کردم...
من میرم تا جایی که میشه جنس غیر ایرانی میخرم..
دوستان برن جنس با کیفیت!!! ایرانی!! رو بخرم و از تولید حمایت کنند!!!
کارخونه ای که نتونه قطعات وارداتی از چین رو درست اسمبل کنه .. همون بهتر ورشکست بشه
میرن مواد شیمیایی میریزن تو ابلیمو، به ریش من و شما هم می خنده صاحب کارخونه...بعد من برم جنس ایرانی بخرم؟
جنس ایرانی باید به روزی برسه ..این قدر ذلیل بشه...که التماس مشتری کنه و قدرشو بدونه..نه جولان بده
این ژاپن و امریکا که می فرمائید، لطفا ببنید چطور خدمات میدهند و گارانتی یعنی چی!!!
اینجا بدبخت گیر اوردن..هر طور میخوان رفتار میکنن

JiMmY.j
29-06-15, 23:00
کدام تولید داخل؟
این وضع ماشین ها
این وضع دارو ها که دکتر ها فراری هستن از نوشتن داروی ایرانی
این وضع لبنیات که توش روغن در میاد
این وضع ابمیوه و ابلیمو ها
این وضع سویس و کالباس و ...
این وضع وسایل الکترونیکی

عزیز من کجا گفتم که رفتم جنس ارزان و بی کیفیت خریدم؟
این شرکت اتفاقا هر روز هم تو تلویزیون اگهی هاش پخش میکنه.. داره مردم گول میزنه. با اگهی و تبلیغات رنگارنگ خودش مردم رو میکشونه
بعد به مشتری میگه برو شکایت کن..هر جا دوست داری....

دوست عزیز شما فرض کن از بین هزاران شرکت داخلی، فقط یک شرکت، دقت کنید فقط یک شرکت محصول با کیفیت تولید میکنه و شما اون رو نمیشناسید. آیا درسته که شما کل محصولات داخلی، از بی کیفیت تا با کیفیت رو ببرید زیر سوال؟
بنده میگم شما با تحقیق از بازار داخلی خرید کنید و اگه بعد از تحقیق، کیفیت و قیمت موردنظرتون رو پیدا نکردید اونوقت سراغ شرکت های خارجی برید. قرار نیست من و شما زحمات اون شرکتی که زحمت میکشه و محصول با کیفیت تولید میکنه رو کلاً ببریم زیر سوال...

SajjadKhati
29-06-15, 23:08
دوست عزیز شما فرض کن از بین هزاران شرکت داخلی، فقط یک شرکت، دقت کنید فقط یک شرکت محصول با کیفیت تولید میکنه و شما اون رو نمیشناسید. آیا درسته که شما کل محصولات داخلی، از بی کیفیت تا با کیفیت رو ببرید زیر سوال؟
بنده میگم شما با تحقیق از بازار داخلی خرید کنید و اگه بعد از تحقیق، کیفیت و قیمت موردنظرتون رو پیدا نکردید اونوقت سراغ شرکت های خارجی برید. قرار نیست من و شما زحمات اون شرکتی که زحمت میکشه و محصول با کیفیت تولید میکنه رو کلاً ببریم زیر سوال...

اگه نگا کنی ، طرف فقط با یک شرکت خاص مشکل نداره. اگه داشت خوب میگفت اصلا چه کالایی خرید؟!! اگه داشت ، کل محصولات داخلی رو لیست نمیکرد
بیچاره نمیدونه همین لبنیاتی که میگه ، یکی از معتبرترین محصولاتی که که تو اروپا به فروش میره ، کاله هه
نمیدونه دارویی که میگه همین پری روز لیست دارویی که فقط از آمریکا برای درمان سرطان وارد میشد ، ایران بعد از سالها که تحریم بود تونست تولید کنه
شایدم خیلی چیزای دیگه رو هم ندونه!! هر چند خودشم نمیخاد ما بدونیم حداقل چه کالایی حتی خرید!!

iranch
29-06-15, 23:11

بنده هم مشکلی ندارم..هر کسی میتونه یک راهی انتخاب کنه، بنده راهم انتخاب کردم. اولیت با خرید جنس خارجی و با کیفیت..
جنس ایرانی و گارانتی شون برای خودشون...
چرا برم از هزارن شرکت ، یک شرکت رو پیدا کنم؟ از این کارها کردم و جنس ایرانی خریدم و دستمزد م رو گرفتم.
حالا ادم بعضی وقت ها نمیدونه گریه کنه یا بخنده؟
اون روز میگفتن باید جنس خارجی که مشابه داره رو ورودش رو ممنوع کنیم..برای حمایت از داخل!!
همین الان این قدر گردن کلفت هستن که میگه نمیخواهی نخر. برو شکایت کن..چه برسه دیگه رقیب هم نداشته باشن
نتیجه میگیرم به اندازه کافی پول دار هستند و گریه زاری تولید داخل..الکی هست

iranch
29-06-15, 23:14
اگه نگا کنی ، طرف فقط با یک شرکت خاص مشکل نداره. اگه داشت خوب میگفت اصلا چه کالایی خرید؟!! اگه داشت ، کل محصولات داخلی رو لیست نمیکرد
بیچاره نمیدونه همین لبنیاتی که میگه ، یکی از معتبرترین محصولاتی که که تو اروپا به فروش میره ، کاله هه
نمیدونه دارویی که میگه همین پری روز لیست دارویی که فقط از آمریکا برای درمان سرطان وارد میشد ، ایران بعد از سالها که تحریم بود تونست تولید کنه
شایدم خیلی چیزای دیگه رو هم ندونه!! هر چند خودشم نمیخاد ما بدونیم حداقل چه کالایی حتی خرید!!

کلمه بیچاره صحیح نیست به کار بردید..

همه محصولاتتون مبارک تون باشه

من حاضرم تمام زندگی ام رو بدم ، برم تو یک ساندویچی در کشور اروپایی اونجا کار کنم.
مدرک و همه چیزم رو هم قیدش رو میزنم.

اصلا بحث پیشرفت هایی که مطرح میکنید، اصلا ارزش صحبت کردن در موردش نداره..اصلا شما فکر کنید..مملکت ما و محصولات و کارخانجات ش در کل دنیا اول هست.. مبارکتون :1. (26):

من نه خودم جنس ایرانی می خرم و نه به بقیه اطرافیانم توصیه میکنم..

iranch
29-06-15, 23:23
من نمیدانم چرا بعضی ها زورکی و با مته میخواهند ، افکارشون رو به بقیه تزریق کنن؟
من نظرم رو گفتم و انجام میدم
هر کسی دیگه هم ازاده مطابق میل خودش بره هر طور دوست داره خرید کنه..بره محصولات ایرانی مصرف کنه و به کیفیت اون بباله!!
زورکی که نمیشه!
اخر و عاقبت زورکی میشه خودرو سازی...میره ماشین میخره..بعد میبینه دنده 5 نداره!

SajjadKhati
29-06-15, 23:44
کلمه بیچاره صحیح نیست به کار بردید..

همه محصولاتتون مبارک تون باشه

من حاضرم تمام زندگی ام رو بدم ، برم تو یک ساندویچی در کشور اروپایی اونجا کار کنم.
مدرک و همه چیزم رو هم قیدش رو میزنم.

اصلا بحث پیشرفت هایی که مطرح میکنید، اصلا ارزش صحبت کردن در موردش نداره..اصلا شما فکر کنید..مملکت ما و محصولات و کارخانجات ش در کل دنیا اول هست.. مبارکتون :1. (26):

من نه خودم جنس ایرانی می خرم و نه به بقیه اطرافیانم توصیه میکنم..

آری ببخشید
خاهش میشود . مبارک صاحبش باشه
من فک کردم آمریکا رو انتخاب میکنی که قدرت اقتصادی بیشتری داره . اروپا که چه قابل؟
اما هنوز نگفتی اصلا چی خریدی؟!! سئوالش این قدر سخته؟!!

david-ebi
30-06-15, 01:47
مسئله اینه که همه ما پیشرفت کشورمونو دوست داریم و کلی هم ناراحتیم اونو به بنجل بودن تولیداتش متهم کنیم.الحق که ایران تولیدات خوب هم داره.این دوستمون هم کاملا حق داره که اینطور ناراحت شده.اما همونطور که دوستان گفتند نمی تونیم بگیم کل مونتاژ یا تولیدات داخلی بد هستند.
ضمن اینکه از نظر برخورد با مشتری ایشون کاملا حق دارن و متاسفانه بیشتر شرکتهای ایرانی برخورد بد دارن.چون خودم تجربه اش رو دارم.
طبق اصولی مشتری مداری حتی اگر مشتری فحش بده شما حق توهین نداری.حالا چه برسه که دو کلمه حرف حساب باهاشون یزنی.
مسئله مهم اینه که ایرانی که من دوستش دارم ایرانی است که همه جوونا دوستش دارن.عشق و شعر و موسیقی و مذهب دوستش دارن.
مذهبی که در اون خداش رحمان و رحیم است و نه قاسم و جبار و مکار.
اما ایرانی که عده دیگه دوستش دارن و ناراحت میشن از اینکه میگی جنساش بنجله اون ایرانه..............
تفاوت اینجاست:1. (26):

iranch
30-06-15, 11:00
کارخانه دار ها بی خودی گریه زاری میکنن
اگر من می شناسم و با چند تاشون رابطه داشتم، بالای 95 درصد شون وضعشون عالی هست و ماشین های میلیونی دارن
وام های کلان و خوب میگیرن
بی خودی دلتون نسوزه براشون
شرم نمی کنن وقتی با مشتری بد صحبت میکنن??? چرا من کاسه داغ تر از آش بشم و بخواهم اعصاب خودم رو بزارم و با گارانتی درگیر بشم؟
مگر ما روزی چند کار میکنیم که بخواهیم پول و وقت و اعصابمون بزاریم برای این کارخانه ها؟
ماشین لباس شویی و ظرف شویی خارجی خریدم (حداقل7-8 سال پیش) ، آخ نگفته...

من که به سرم اومده و دیگه دوست ندارم به هیچ عنوان ، دوباره از جنس ایرانی ضربه بخورم..

iranch
30-06-15, 11:07
40 تن ابلیمو کاملا شیمیایی و خطرناک در یک کارخانه معدوم شد که مقدار زیادیش وارد بازار شده من سوالم اینه که ایا صدها کارگر اونجا یکذره وجدان اخلاقی شرعی کاری انسانی نداشتند که بگن نه ما با سلامتی هموطن بازی نمیکنیم ؟
لباس های ایرانی نوزاد از خطرناکترین مواد پلاستیکی درست میشه که سریعا هم از پوست نوزاد جذب میشه در حالیکه در تمالم دنیا لباس نوزاد و اسباب بازی باید تحت استاندارد خاص و با مواد اولیه بهداشتی و تولید بشه و درصد بیشترش از پنبه بهداشتی باشه تا پلاستیک .اینا خیانت نیست چیه؟

نتیجه میگیریم که از مدیر شرکت تا پائین دست، همه باید بیکار بشن تا پاسخ کارشون رو بگیرن

تاج
30-06-15, 12:03
شماییکه تایپیک زدی وگفتی جنس ایرانی نخرید
حالا شما بهت بد گذشته قرار نیست که همه ایران بسوزونی چون داغ دل داری
گله وشکایت تا کی؟؟
کمی منطق داشته باشیم وبنیادی حل مسائل پیش بگیریم
خودمون راه اشتباه میریم گردن این واون و شیطان میندازیم!!
شما خواستی جنسی بخری((که نگفتی چه جنسی)) مشخصه تحقیق نکرده رفتی خرید
که نتیجه ش چی شد؟؟؟؟
وقتی بدونی خریدت از یه جای معتبر باشه وپشت بندش دردسری نباشه مطمئنا نظرت این نبود//پس مشخصه تعصبی و بدون آگاهی خرید کردی عزیزجان
این همه شرکت و آدم درست کارتو این مملکت هست//بی انصاف نباشیم وبخودمون بیام

باشه:wink::wink::wink:

این مطالب رو هم باید یاد داد دیگه:lol:

iranch
30-06-15, 12:38
شماییکه تایپیک زدی وگفتی جنس ایرانی نخرید
حالا شما بهت بد گذشته قرار نیست که همه ایران بسوزونی چون داغ دل داری
گله وشکایت تا کی؟؟
کمی منطق داشته باشیم وبنیادی حل مسائل پیش بگیریم
خودمون راه اشتباه میریم گردن این واون و شیطان میندازیم!!
شما خواستی جنسی بخری((که نگفتی چه جنسی)) مشخصه تحقیق نکرده رفتی خرید
که نتیجه ش چی شد؟؟؟؟
وقتی بدونی خریدت از یه جای معتبر باشه وپشت بندش دردسری نباشه مطمئنا نظرت این نبود//پس مشخصه تعصبی و بدون آگاهی خرید کردی عزیزجان
این همه شرکت و آدم درست کارتو این مملکت هست//بی انصاف نباشیم وبخودمون بیام

باشه:wink::wink::wink:

این مطالب رو هم باید یاد داد دیگه:lol:

من پاسخی به این صحبت ها ندارم.
ظاهرا یک سری دوستان معتقد هستند که ما تولیدات اعلا داریم و گارانتی معتبر و بسیار شرکت ها و کارخانجات هم بسیار مودب و قانونمند هستند.مشکلی نیست و هر کسی آزاد هست.
انشالله خریدتون از این نوع اجناس ایرانی همیشگی باشد... :1. (23):

تاج
30-06-15, 13:36
من نمیگم تولیدات اعلا
میگم همه رو به یه چوب زدن خوب نیست
وبدتر از اون نوع اخلاق امثال فروشنده که خودتون باهاش معامله داشتید وبشخص شما هم که باعث این ذهنیت واین سندرم معیوب وبه اینجا رسوندن ای کشور شده

تاج
30-06-15, 13:42
منم خودم کلی جنس ووسیله خارجی دارم ولی از وسایل ایرانی هم کم ندارم
اما یه نکته ساده بگم بفهمی:کره شمالی وکره جنوبی فقط با یه قرار داد کتبی از هم جدا شدن ولی الان بکجا رسیدن؟؟
رهبر جدیدشون که کلی قدرت دستش از مردمش حمایت نمیکنه و برعکسش رهبر کویت برا مردمش اشکش در میاد ومعروف میشن به کویتی
اخلاق یادمون نره.بخودمون بیاییم
روزتون سبز باد

iranch
02-07-15, 22:52
چند ساله داریم میگیم قطعه سازهای ایران آشغال ساز هستند و دارند خون مردم رو میمکند با ساخت قطعات بنجل و بی کیفیت
مدیر عامل ایران خودرو گفتند و فرمودند که بی کیفیتی خودروهای ایران به خاطر بی کیفیتی قطعاتش هست که ساخت تولیدکنندگان داخلی هست
این حرف هم مثل حرفهای سالهای گذشته فقط برای آرام ماندن مردم هست .
نمىدونم بعد از این قرص مسکن و آرام بخش دیگه چی مىخوان به مردم بگند تا مردم عملاً اعتراض نکنند به خودروسازها و قطعه سازها ؟

Haswell
04-07-15, 19:12
40 تن ابلیمو کاملا شیمیایی و خطرناک در یک کارخانه معدوم شد که مقدار زیادیش وارد بازار شده من سوالم اینه که ایا صدها کارگر اونجا یکذره وجدان اخلاقی شرعی کاری انسانی نداشتند که بگن نه ما با سلامتی هموطن بازی نمیکنیم ؟
لباس های ایرانی نوزاد از خطرناکترین مواد پلاستیکی درست میشه که سریعا هم از پوست نوزاد جذب میشه در حالیکه در تمالم دنیا لباس نوزاد و اسباب بازی باید تحت استاندارد خاص و با مواد اولیه بهداشتی و تولید بشه و درصد بیشترش از پنبه بهداشتی باشه تا پلاستیک .اینا خیانت نیست چیه؟

نتیجه میگیریم که از مدیر شرکت تا پائین دست، همه باید بیکار بشن تا پاسخ کارشون رو بگیرن

چند ساله داریم میگیم قطعه سازهای ایران آشغال ساز هستند و دارند خون مردم رو میمکند با ساخت قطعات بنجل و بی کیفیت
مدیر عامل ایران خودرو گفتند و فرمودند که بی کیفیتی خودروهای ایران به خاطر بی کیفیتی قطعاتش هست که ساخت تولیدکنندگان داخلی هست
این حرف هم مثل حرفهای سالهای گذشته فقط برای آرام ماندن مردم هست .
نمىدونم بعد از این قرص مسکن و آرام بخش دیگه چی مىخوان به مردم بگند تا مردم عملاً اعتراض نکنند به خودروسازها و قطعه سازها ؟
اولا واقعیت اینه که چین باعث شده خیلی کشورها دچار مشکلات عجیب و غریبی در تولیدات داخلی بشن. تنها ما نیستیم
مثلا سوئد مهد کامیون سازی اروپا شرکتهاش یکی پشت دیگری ورشکست کردند و چینی ها مالک شدند، بخش زیادی از مردمش وابسته به کمکهای سوسیال (اداره ی کمک هزینه های رایگان دولتی) هستند که بودجه ی اینا هم از مالیات 70-60 درصدی! که از صاحبات مشاغل و صنایع گرفته میشه تامین میشه

ما هم مثل دیگران در بعضی تولیدات مزیت کیفی داریم در بعضی مزیت اقتصادی و در بعضی هیچکدوم
همه رو که نباید با یک چوب زد! اون کارگری که بیکار میشه فردا ممکنه از دیوار من و شما بالا بره یا کارهای بمراتب خیلی بدتری بکنه ...
اون کارگر کم سواد شرکت آبلیمو با عائله ی گرسنه اش وقتی می بینه اداره ی استاندارد مملکت محصول رو تایید کرده به چه دلیلی باید پاپیچ رییس احمقش بشه که چرا اسیدهای آلی و معدنی رو با اسانس و رنگ قاطی میکنه و به اسم آبلیمو میده بازار؟

صنایع گاری حلبی دودی مونتاژ کنی ما (یه به تعبیر اشتباه شما خودروسازی) هم بعلت حضور مدیران بی وجدان بعد از نیم قرن به این فلاکت افتاده که پیکان انگلیسی 60 سال قبل رو هنوز مونتاژ میکنه و دستش پیش بدترین خودروسازان دنیا درازه : کارخانه های چینی هایی که فقط ظاهری عوام فریب دارن و کارخانه های فرانسوی که اونقدر آشغال سازن که حتی 1 عدد خودروشون توان ورود به بازار پررقابت آمریکای شمالی رو نداره

همین مدیر عامل ایرانگاری (یا بقول شما ایرانخودرو) هفته ی پیش در نشست خبرنگاران در پاسخ انتقادشون گفت : "خودروهای ما هم مشابه سایر محصولات انسانی و کارخانه ای مون هست" !
اینو بذار کنار درفشانی اکبر ترکان که چند دولت وزیر صنایع مملکت بود و حدود 20 سال قبل در جواب انتقاد مجری تلویزیون از کیفیت پایین پیکان گفت : "وزارت صنایع ما هم مثل سایر وزارتخانه هامون، مثل وزارت خارجه مون" ! (اخیرا هم با پررویی تمام گفت که فقط در آبگوشت بزباش خودکفا هستیم!)

تمام مشکل از تفکرات کهنه ی مدیران و سواد ناکافی اوناست. موقع خوردن به یکی دو نوع غذا راضی نیستن ولی موقع تولید تا 50 سال فقط یک جنس رو اونم با بدترین کیفیت حاضرن بسازن
اینا قدیم هم مونتاژکار بودن، پیش از انقلاب باکیفیت ترین خودروهای روز جهان (کادیلاک سویل،بیوک اسکای لارک، شورولت نوا، ... ) رو مونتاژ می کردن، حتی همون ژیان دو سیلندر (Citroën Dyane) شاهکار خودروهای کم مصرف داخل شهر در زمان خودش بود. اما الان افتادن به مونتاژ آشغالترین گاری حلبی های رده خارج با قیمت کذایی. حتی اونقدر غرور دارن که حاضر نشدن پیشنهادات عالی ژاپنی ها رو بپذیرن

تمام این مشکلات بخاطر روح سودجویی آنی و تحمیق مردم در مدیران بسیار بیسواد و عقب مانده ی صنایع ماست. کارگر بدبخت چه تقصیری داره اون ناچاره کارش رو انجام بده و وظیفه ی من و شما هم حمایت تا جای ممکن از اونه

david-ebi
04-07-15, 19:43
اما الان افتادن به مونتاژ آشغالترین گاری حلبی های رده خارج با قیمت کذایی

دوست عزیزم بدبختی اینجاست که ملت فعلا خیلیاشون خواب همین گاری حلبی ها رو هم نمی تونن ببینن.
وقتی کل یک کشور فقط زیردست دو تا کارخونه خودروسازی باشه بدون هیچ رقابتی مدیران این کارخونه ها مغز فلان چهارپا را خورده اند بیان با کیفیت بالا تولید کنن.می دونن هر چی تولید کنن مردم مجبورن بخرن و میخرن.
دولت هم به جای اینکه به بهانه حمایت از تولید داخلی اندازه پول خود ماشین عوارض گمرکی از ماشینهای وارداتی بگیره بیاد و پدر این کارخانه های بی کیفیت ساز وطنی رو دربیاره اگر خیلی به فکر مردمه.یعنی اگر می خواستن در طول 37 سال نمی تونستند اینها را به راه راست بکشونن.
مگر کشورهایی که الان خودشون تولید کننده بهترین خودروهای دنیا هستند و در اونها واردات خودرو کاملا آزاده با کمترین عوارض گمرکی به صنایع داخلی اشون ضربه خورده؟!!!!
اینا همش بهونه است.چون این صنعت نون دونی خوبی برای بعضی سودجویان شده است.

iranch
05-07-15, 12:53
اولا واقعیت اینه که چین باعث شده خیلی کشورها دچار مشکلات عجیب و غریبی در تولیدات داخلی بشن. تنها ما نیستیم
مثلا سوئد مهد کامیون سازی اروپا شرکتهاش یکی پشت دیگری ورشکست کردند و چینی ها مالک شدند، بخش زیادی از مردمش وابسته به کمکهای سوسیال (اداره ی کمک هزینه های رایگان دولتی) هستند که بودجه ی اینا هم از مالیات 70-60 درصدی! که از صاحبات مشاغل و صنایع گرفته میشه تامین میشه

ما هم مثل دیگران در بعضی تولیدات مزیت کیفی داریم در بعضی مزیت اقتصادی و در بعضی هیچکدوم
همه رو که نباید با یک چوب زد! اون کارگری که بیکار میشه فردا ممکنه از دیوار من و شما بالا بره یا کارهای بمراتب خیلی بدتری بکنه ...
اون کارگر کم سواد شرکت آبلیمو با عائله ی گرسنه اش وقتی می بینه اداره ی استاندارد مملکت محصول رو تایید کرده به چه دلیلی باید پاپیچ رییس احمقش بشه که چرا اسیدهای آلی و معدنی رو با اسانس و رنگ قاطی میکنه و به اسم آبلیمو میده بازار؟

صنایع گاری حلبی دودی مونتاژ کنی ما (یه به تعبیر اشتباه شما خودروسازی) هم بعلت حضور مدیران بی وجدان بعد از نیم قرن به این فلاکت افتاده که پیکان انگلیسی 60 سال قبل رو هنوز مونتاژ میکنه و دستش پیش بدترین خودروسازان دنیا درازه : کارخانه های چینی هایی که فقط ظاهری عوام فریب دارن و کارخانه های فرانسوی که اونقدر آشغال سازن که حتی 1 عدد خودروشون توان ورود به بازار پررقابت آمریکای شمالی رو نداره

همین مدیر عامل ایرانگاری (یا بقول شما ایرانخودرو) هفته ی پیش در نشست خبرنگاران در پاسخ انتقادشون گفت : "خودروهای ما هم مشابه سایر محصولات انسانی و کارخانه ای مون هست" !
اینو بذار کنار درفشانی اکبر ترکان که چند دولت وزیر صنایع مملکت بود و حدود 20 سال قبل در جواب انتقاد مجری تلویزیون از کیفیت پایین پیکان گفت : "وزارت صنایع ما هم مثل سایر وزارتخانه هامون، مثل وزارت خارجه مون" ! (اخیرا هم با پررویی تمام گفت که فقط در آبگوشت بزباش خودکفا هستیم!)

تمام مشکل از تفکرات کهنه ی مدیران و سواد ناکافی اوناست. موقع خوردن به یکی دو نوع غذا راضی نیستن ولی موقع تولید تا 50 سال فقط یک جنس رو اونم با بدترین کیفیت حاضرن بسازن
اینا قدیم هم مونتاژکار بودن، پیش از انقلاب باکیفیت ترین خودروهای روز جهان (کادیلاک سویل،بیوک اسکای لارک، شورولت نوا، ... ) رو مونتاژ می کردن، حتی همون ژیان دو سیلندر (Citroën Dyane) شاهکار خودروهای کم مصرف داخل شهر در زمان خودش بود. اما الان افتادن به مونتاژ آشغالترین گاری حلبی های رده خارج با قیمت کذایی. حتی اونقدر غرور دارن که حاضر نشدن پیشنهادات عالی ژاپنی ها رو بپذیرن

تمام این مشکلات بخاطر روح سودجویی آنی و تحمیق مردم در مدیران بسیار بیسواد و عقب مانده ی صنایع ماست. کارگر بدبخت چه تقصیری داره اون ناچاره کارش رو انجام بده و وظیفه ی من و شما هم حمایت تا جای ممکن از اونه

بنده هم یک زمان دقیقا مثل شما فکر میکردم. اما الان دیگه آدم سابق نیستم و خداروشکر راضی از تغیر خودم هستم.

من سر پیازم یا ته پیاز که جنس در پیت کارخونه های داخل رو بخرم و بعد خراب بشه و همه رو بندازم سطل اشغال ؟
همان نیروی که میگید باید ازش حمایت بشه، با بدترین نحو با من صحبت کرد. من چرا خودم و مال م رو بزارم وسط؟
دولت و مسئولین برن از کارگر و کارخانه ها حمایت کنن. برن نظارت کنن که رئیس کارخانه جنس با کیفیت تولید کنه. تا مردن بخرن.ما نمی تونیم چوب بخوریم که..
تازه حقوق کارگر جماعت مشخص هست. چه کارخونه سود 10 برابری بکنه و چه 100 برابری...فقط رئیس کارخانه هست که پول هاش بیشتر میشه

Haswell
10-07-15, 19:15
بنده هم یک زمان دقیقا مثل شما فکر میکردم. اما الان دیگه آدم سابق نیستم و خداروشکر راضی از تغیر خودم هستم.

من سر پیازم یا ته پیاز که جنس در پیت کارخونه های داخل رو بخرم و بعد خراب بشه و همه رو بندازم سطل اشغال ؟
همان نیروی که میگید باید ازش حمایت بشه، با بدترین نحو با من صحبت کرد. من چرا خودم و مال م رو بزارم وسط؟
دولت و مسئولین برن از کارگر و کارخانه ها حمایت کنن. برن نظارت کنن که رئیس کارخانه جنس با کیفیت تولید کنه. تا مردن بخرن.ما نمی تونیم چوب بخوریم که..
تازه حقوق کارگر جماعت مشخص هست. چه کارخونه سود 10 برابری بکنه و چه 100 برابری...فقط رئیس کارخانه هست که پول هاش بیشتر میشه
راجع به همه ی محصولات داخلی نگفتم. انواع معدودی کالای تولید داخل واقعا بی کیفیت هست و ارزش خرید نداره، مثال واضحش خودرو
ولی آیا پوشاک و کفش، تلویزیونهای مونتاژی، لوازم خانگی و ... هم اینگونه است؟ لوازم کامپیوتر داخلی اولا بسیار محدود و ثانیا کیفیت متوسط داره که همین خودبخود باعث میشه موضوع بحث نباشه
از این گذشته اگر قراره من و شما و دیگران کل محصولات داخلی رو تحریم کنیم قبلش لازمه مثل همون کشورهای غربی مالیات بالای 70-60 درصد بپردازیم تا صرف بیمه ی بیکاری اون کارگرهای بیچاره بشه. هم خدا و هم خرما با هم که نمیشه عزیزدل

nima_hl
10-07-15, 20:02
وضعیت تولید کالاهای ایرانی بر هیچ کدام از ما پوشیده نیست

این تاپیک هم بیخود داره پست میخوره و مطالب تکرار میشه

دوستانی که موافق تولید داخل هستند به جای نشستن پای کامپیوتر و نوشتن مطالب توی این تاپیک بروند جنس با کیفیت تولید کنند یا وقت گران قدرشون را برای تحقیق و کمک به تولید کنندگان مصرف کنند

دوستان مخالف هم بروند جنس خارجی بخرند

من ا.... توفیق

تاپیک بسته شد :give_rose: