PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل حذف نشدن فایل

salpc
26-06-15, 12:45
درود
یک مشکل هست که وقتی آپدیت انویدیا رو دانلود میکنم نمیشه اون رو به درایو دیگه ای منتقل بکنم فقط کپی میشه! دسترسی هم فول هست ! چی کارش کنم؟؟(ببخشید جای سوال رو اشتباه فرستادم)

AMD>INTEL
26-06-15, 13:20
ویندوزتون 8.1 هست ؟

salpc
26-06-15, 13:32
ویندوزتون 8.1 هست ؟

بله.8.1 64

AMD>INTEL
26-06-15, 13:35
این پرمیشن ها کامل هم باشه . معمولا نمیشه کپی کرد . بایوزر ادمین اصلی بالا بیائید و کپی کنید . دوباره باید پرمیشن ها را ست کنید .

salpc
26-06-15, 13:43
فک کنم این مشکلش بخاطر نرم افزار Partition Assistant هست چون بااون پارتیشن بندی کردم.(ولی درایو رو فول پرمیشن گذاشتم بازهم فرقی نکرد. )
هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنم؟ به نظر شما این مشکل هارد رو کند نمیکنه؟

AMD>INTEL
26-06-15, 13:49
فک کنم این مشکلش بخاطر نرم افزار Partition Assistant هست چون بااون پارتیشن بندی کردم.(ولی درایو رو فول پرمیشن گذاشتم بازهم فرقی نکرد. )
هارد رو دوباره پارتیشن بندی کنم؟ به نظر شما این مشکل هارد رو کند نمیکنه؟

نه چون من خودم هم با 8.1 همین مشکل رو داشتم . با یوزر ادمین بالا اومدم و دوباره پرمیشن ها را ست کردم . کلا این قابلیت به شدت اعصاب خورد کنه .

salpc
26-06-15, 13:51
نه چون من خودم هم با 8.1 همین مشکل رو داشتم . با یوزر ادمین بالا اومدم و دوباره پرمیشن ها را ست کردم . کلا این قابلیت به شدت اعصاب خورد کنه .

بی زحمت روش کار رو کامل برام بگید. .(چون یه کاربر تعریف کردم ولی نمیدونم ادمین هست یانه.)

AMD>INTEL
26-06-15, 14:39
تو قسمت manage و local user and group میتونید متوجه بشید .
به صورت تصویری توضیح داده
Only the registered members can see the link

Mehrdad.A 88
26-06-15, 18:21
درود
یک مشکل هست که وقتی آپدیت انویدیا رو دانلود میکنم نمیشه اون رو به درایو دیگه ای منتقل بکنم فقط کپی میشه! دسترسی هم فول هست ! چی کارش کنم؟؟(ببخشید جای سوال رو اشتباه فرستادم)

منم همین مشکلو دارم. مشکل از خود فایل هست
با unlocker میتونید پاکش کنید

aysann
28-06-15, 12:02
سلام خسته نباشین...
یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه من یه سری برنامه هارو نمیتونم پاک کنم نه از add or remove قابله پاکه نه از مسیره
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
لطفا راهنماییم کنید...اون برنامه ای هم که پاک نمیشه ویژوال بیسیک هستش
ویه مشکله دیگه هم که به وجود اومده اینه که وقتی یه برنامه رو دانلود میکنم با فرمت ویژوال بیسیک باز میکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید ممنون

salpc
28-06-15, 13:26
سلام خسته نباشین...
یه مشکلی برام پیش اومده اونم اینکه من یه سری برنامه هارو نمیتونم پاک کنم نه از add or remove قابله پاکه نه از مسیره
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall
لطفا راهنماییم کنید...اون برنامه ای هم که پاک نمیشه ویژوال بیسیک هستش
ویه مشکله دیگه هم که به وجود اومده اینه که وقتی یه برنامه رو دانلود میکنم با فرمت ویژوال بیسیک باز میکنه چیکار کنم؟؟؟؟؟
خواهش میکنم کمکم کنید ممنون

درود
فایلی که دانلود میکنید چه فرمتی داره؟ اگه rar یا zip هست باید با winrar رو پیشفرض بگذارید.
از این مسیر دیفالت رو انجام بدید:
control Panel>default Program>set Default Program> روی مثلا ie بزنید وپیش فرضش کنید. برای تمام نرم افزار ها همین کاررو انجام بدید.