PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با بالا بردن فرکانس سی پی یو

ali_mohandes
25-06-15, 23:06
سلام
من توی بالا بردن فرکانس سی پی یو مشکل دارم Cpu Hostرو از260بیشتر نمی تونم ببرم اگه ببرم بلو اسکرین می ده مدل سی پی یوAMD Athlon X2 3.2Ghz
حالا دوتا سوال
چه چیزی باعث این بلو اسکرین میشه؟
کلا سیستم AMDدرچه مواقعیناپایدار میشه؟به غیر از ولتاژ ودما چه چیزی دیگه مد نظر هست؟

AMD>INTEL
25-06-15, 23:09
سلام
من توی بالا بردن فرکانس سی پی یو مشکل دارم Cpu Hostرو از260بیشتر نمی تونم ببرم اگه ببرم بلو اسکرین می ده مدل سی پی یوAMD Athlon X2 3.2Ghz
حالا دوتا سوال
چه چیزی باعث این بلو اسکرین میشه؟
کلا سیستم AMDدرچه مواقعیناپایدار میشه؟به غیر از ولتاژ ودما چه چیزی دیگه مد نظر هست؟

مشخصات دقیق سیستم و همچنین شات کامل از تمامی تب های برنامه cpu-z
شما وقتی cpu bus رو بالا میبری رم هم اورکلاک میشه . باید رم رو دستی ست کنید تا رم اور نشه .
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های (Only the registered members can see the link)AMD

ali_mohandes
25-06-15, 23:12
مشخصات دقیق سیستم و همچنین شات کامل از تمامی تب های برنامه cpu-z
شما وقتی cpu bus رو بالا میبری رم هم اورکلاک میشه . باید رم رو دستی ست کنید تا رم اور نشه .
آموزش اورکلاک سیستم های مبتنی بر پردازنده های (Only the registered members can see the link)AMD
ممنون از پاسختون
من چندیین با اون مطالب اموزش اور کلاک رو خوندم حالا یه سوال
رم رو چجوری دستی ست کنم که اور نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

AMD>INTEL
25-06-15, 23:15
ممنون از پاسختون
من چندیین با اون مطالب اموزش اور کلاک رو خوندم حالا یه سوال
رم رو چجوری دستی ست کنم که اور نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توصیه میکنم با دقت بیشتری بخونید .
شما باید از مقدار کمتری شروع کنی به بالا بردن . مقدار 260 خیلی زیاد هست . تو بهترین حالت از نظر خنک کننده و مادربرد شاید بهش رسید .
رم هم تنظیماتش در بایوس هست . دفترچه مادربردتون رو مطالعه کنید تا پیداش کنید .

ali_mohandes
25-06-15, 23:17
توصیه میکنم با دقت بیشتری بخونید .
شما باید از مقدار کمتری شروع کنی به بالا بردن . مقدار 260 خیلی زیاد هست . تو بهترین حالت از نظر خنک کننده و مادربرد شاید بهش رسید .
رم هم تنظیماتش در بایوس هست . دفترچه مادربردتون رو مطالعه کنید تا پیداش کنید .
ممنون
من از220شروع کردم خوب بوده به260که میرسه مشکل پیدا می کنه تونستم تا3.9گیگاهرتز پایدارش کنم باPrime95تستش می کنم هیچ مشکلی نیس...ولی از اون به بعد یه ذره مشکل میشه
تنظیمات رم می دونم کجاست می گم چیکار کنم که اور نشه؟

AMD>INTEL
25-06-15, 23:23
ممنون
من از220شروع کردم خوب بوده به260که میرسه مشکل پیدا می کنه تونستم تا3.9گیگاهرتز پایدارش کنم باPrime95تستش می کنم هیچ مشکلی نیس...ولی از اون به بعد یه ذره مشکل میشه
تنظیمات رم می دونم کجاست می گم چیکار کنم که اور نشه؟

دستی باید ست کنید . وقتی اتوماتیک ست بشه . در اثر اورکلاک cpu این هم اور میشه . مشخصات سیستم را بطور کامل بنویسید

ali_mohandes
25-06-15, 23:26
دستی باید ست کنید . وقتی اتوماتیک ست بشه . در اثر اورکلاک cpu این هم اور میشه . مشخصات سیستم را بطور کامل بنویسید

Asrock770de3l
adata2*2=4gb
green535
radeon6570hd 2gb ddr3
بایه کارت ماهواره

AMD>INTEL
25-06-15, 23:28
Asrock770de3l
adata2*2=4gb
green535
radeon6570hd 2gb ddr3
بایه کارت ماهواره

مشخصات دقیق . نوع خنک کننده ؟ درجه حرارت ؟ باس رم ؟

ali_mohandes
25-06-15, 23:32
مشخصات دقیق . نوع خنک کننده ؟ درجه حرارت ؟ باس رم ؟

خنک کننده استوکه درجه حرارت رو به زور وهزار بد بختی روی45نگه داشتم.........
اینم بقیه مشخصات:
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
25-06-15, 23:44
خنک کننده استوکه درجه حرارت رو به زور وهزار بد بختی روی45نگه داشتم.........
اینم بقیه مشخصات:

ولتاژ CPU رو روی چند قرار میدی ؟ کلا با فن استوک و این مادربرد فکر کنم بیش از این نشه بالا برد. معمولا تا همین حد اور میشه . شما تا یک حد برای استفاده همیشگی باید استیبل کنید .

ali_mohandes
25-06-15, 23:51
ولتاژ CPU رو روی چند قرار میدی ؟ کلا با فن استوک و این مادربرد فکر کنم بیش از این نشه بالا برد. معمولا تا همین حد اور میشه . شما تا یک حد برای استفاده همیشگی باید استیبل کنید .
ولتاژش رو روی یکی مونده به اخر ببرم میره روی55کمتر نمیشه......
یعنی واقعا راهی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار بردم روی300دیگه بایوس هم بالا نیومد مجبور شدم کلر سیموس کنم......

AMD>INTEL
26-06-15, 00:07
ولتاژش رو روی یکی مونده به اخر ببرم میره روی55کمتر نمیشه......
یعنی واقعا راهی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟یه بار بردم روی300دیگه بایوس هم بالا نیومد مجبور شدم کلر سیموس کنم......

خیر شما باید طبق اصول جلو برید . این که مثلا بگذاری 300 و بالا نیاد منطقی نیست . هر سیستمی یک پتانسیل اورکلاک دارد . مخصوصا شما خنک کننده استوک دارید . شما مثلا روی محدوده 240 فیکس کنید و این اورکلاک رو 24/7 استفاده کنید . یا باید برای مادربرد و خنک کننده هزینه کنی اون هم اونقدر بالاتر از این مقدار نمیتونی بری برای استفاده دائمی .

ali_mohandes
26-06-15, 00:10
خیر شما باید طبق اصول جلو برید . این که مثلا بگذاری 300 و بالا نیاد منطقی نیست . هر سیستمی یک پتانسیل اورکلاک دارد . مخصوصا شما خنک کننده استوک دارید . شما مثلا روی محدوده 240 فیکس کنید و این اورکلاک رو 24/7 استفاده کنید . یا باید برای مادربرد و خنک کننده هزینه کنی اون هم اونقدر بالاتر از این مقدار نمیتونی بری برای استفاده دائمی .
بله روی این ست کردم خوبه من می خواستم بیشتر بشه روی 240هست خوبه
ممنون از همه کمکتون

nima_hl
26-06-15, 02:10
سلام علی جان

انتهای آورکلاک این سری پردازنده بین 3.8 تا 3.9 گیگاهرتز است که شما به آن نقطه رسیدید

برای عبور از این دیوار باید ولتاژ بسیار زیادی به پردازنده بدید که به دلیل ایجاد دما بسیار زیاد با خنک کننده های معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه

ali_mohandes
09-08-15, 15:02
سلام علی جان

انتهای آورکلاک این سری پردازنده بین 3.8 تا 3.9 گیگاهرتز است که شما به آن نقطه رسیدید

برای عبور از این دیوار باید ولتاژ بسیار زیادی به پردازنده بدید که به دلیل ایجاد دما بسیار زیاد با خنک کننده های معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه
تا حالا روی4.2گیگاهرتز هم بردم ولی سیستم پایدا نبوده و ری استارت شده ولی توی3.8تونستم بدون مشکل پایدارش کنم
باید بگم توی زمستون بود به زور دمارو اورده بودم پایین ولتاژ هم روی یکی مونده به اخری بود.....دما زیر60درجه بود دقیق یادم نیس چند....مشکل یه مشکل خاصه.چون با نرم افزار تیونر مین بورد هم تست کردم تا بردم به بالای260یسیتم ری استارت میشه.....به نظر شما بازم همون ولتاژ ودما دلیلش هستن؟

nima_hl
09-08-15, 21:50
تا حالا روی4.2گیگاهرتز هم بردم ولی سیستم پایدا نبوده و ری استارت شده ولی توی3.8تونستم بدون مشکل پایدارش کنم
باید بگم توی زمستون بود به زور دمارو اورده بودم پایین ولتاژ هم روی یکی مونده به اخری بود.....دما زیر60درجه بود دقیق یادم نیس چند....مشکل یه مشکل خاصه.چون با نرم افزار تیونر مین بورد هم تست کردم تا بردم به بالای260یسیتم ری استارت میشه.....به نظر شما بازم همون ولتاژ ودما دلیلش هستن؟

روی 3.8 باید با ولتاژ پائین کار کنه

لطفا میزان ولتاژ را بنویسید

دقیق خاطرم نیست ولی فکر کنم حدود 1.25 ولت این پردازنده باید روی 3.8 کاملا استیبل بشه

ولتاژ را همین حدود ست کنید و آرام آرام فرکانس را بالا ببرید و تست کنید

ali_mohandes
09-08-15, 21:56
روی 3.8 باید با ولتاژ پائین کار کنه

لطفا میزان ولتاژ را بنویسید

دقیق خاطرم نیست ولی فکر کنم حدود 1.25 ولت این پردازنده باید روی 3.8 کاملا استیبل بشه

ولتاژ را همین حدود ست کنید و آرام آرام فرکانس را بالا ببرید و تست کنید

ن بابا1.2کجا بودالان روی1.4هستش(دیفالتش)من بردم روی1.55فک کنم دقیقیادم نیس خوب بوداگه می خوای فردا تست می زنم میگم بهت...
اینم عکس نمی دونم چرا بعضی وقتا فرکانس رو گنده مینویسه
Only the registered members can see the linkمشکل-با-بالا-بردن-فرکانس-سی-پی-یو-capture-png
اینم اصلیش....درست نوشته فکرکنم واس ویندوز10باشه...