میخوام وین 10 رو از روی فلش روی PC نصب کنم اما نمیشه. فلش رو میخونه لوگوی ویندوز میاد اما بعد RESTART میشه و پنجره Setup نیماد
از Rufus استفاده کردم و فلش روی لپ تاپ درست بوت میشه اما روی pc نه
AMD>INTEL
25-06-15, 12:43
مشخصات لپتاپ رو بنویسید .
کاملا توضیح داده
Only the registered members can see the link
طبق عکسهای پائین صفحه که لینک دادم پیش برید مشکلتون حل میشه .
AMD>INTEL
25-06-15, 12:47
از این هم میتونی استفاده کنید
Windows USB/DVD Download Tool - Microsoft Store (Only the registered members can see the link)
--------------
روش صحیح با RUFUS
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Mehrdad.A 88
25-06-15, 13:17
لپ تاپ core i5 , ram 4 , vga 2gb
مدل لپ تاپ و PC تو امضا هست. روی لپ تاپ نمیخوام نصب کنم
روی PC بجای وین 7 و در کنار وین 8.1 میخوام نصب کنم اما نمیشه با Windows USB/DVD Download Tool (Only the registered members can see the link) امتحان کردم نمیشه. بایوس هم اپدیت هست
AMD>NVIDIA
25-06-15, 13:33
لپ تاپ core i5 , ram 4 , vga 2gb مدل لپ تاپ و PC تو امضا هست. روی لپ تاپ نمیخوام نصب کنم روی PC بجای وین 7 و در کنار وین 8.1 میخوام نصب کنم اما نمیشه با Only the registered members can see the link]Windows (Only the registered members can see the link[url) USB/DVD Download Tool[/URL] امتحان کردم نمیشه. بایوس هم اپدیت هست
از این برنامه استفاده کن 98% مشکلت حل میشه
WiNToBootic 2.2.1 ساخت فلش بوت برای نصب ویندوز - دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)
فلشت باید 8 گیگ باشه
محض احتیاط فلشت رو عوض کن اگر موجود داری
فلشت رو اول با فرمت ntfs فرمت کن بعد فایل iso رو داخل برنامه بزن و دیگه گزینه فرمت فلش رو انتخاب نکن
AMD>INTEL
25-06-15, 13:53
لپ تاپ core i5 , ram 4 , vga 2gb
مدل لپ تاپ و PC تو امضا هست. روی لپ تاپ نمیخوام نصب کنم
روی PC بجای وین 7 و در کنار وین 8.1 میخوام نصب کنم اما نمیشه با Windows USB/DVD Download Tool (Only the registered members can see the link) امتحان کردم نمیشه. بایوس هم اپدیت هست
طبق شات هایی از RUFUS گذاشتم اقدام کردید . به دقت به شات دوم دقت کنید و تیک ها رو چک کنید .