سلام کامپیوترم ویروسی شده،هرچی پوشه داخل درایو ها هست فرمتش اپیکلیشن شده و حجمش 933کیلو بایت، وقتی پوشه رو باز میکنم در تب جدیدی باز میشه و محتوای آن مشکل ندارد.
یک درایو هم که باز نمیشه و میگه باید فرمت بشه.
ویروس نیوفولدر هم هست که پاک نمیشه.
و در آخر از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟
لطفاً دوستان به همش کامل جواب بدید چون بعد از یک مدتی که ویندوز عوض میکنم همه اینا تکرار میشه.
AMD>INTEL
22-06-15, 05:52
مشکل شما به خاطر عدم استفاده آنتی ویروس بصورت دائم هست .
بهترین کار دانلود avira rescue cd و اسکن سیستم بصورت بوتیبل هست . این کار رو اول انجام بدید بعد باید برید تو ویندوز و یک آنتی ویروس نصب کنید و رجیستری ویندوز و فایلها رو اصلاح کنید .
sajjad.2014
22-06-15, 09:09
مشکل شما به خاطر عدم استفاده آنتی ویروس بصورت دائم هست .
بهترین کار دانلود avira rescue cd و اسکن سیستم بصورت بوتیبل هست . این کار رو اول انجام بدید بعد باید برید تو ویندوز و یک آنتی ویروس نصب کنید و رجیستری ویندوز و فایلها رو اصلاح کنید .
بعد از نصب ویندوز یک درایو باز نمیشه میگه باید فرمت بشه اونم درست میشه؟
AMD>INTEL
22-06-15, 12:19
اول بصورت اسکن بوت بعد به اون هم میرسیم .
sajjad.2014
23-06-15, 21:53
اول بصورت اسکن بوت بعد به اون هم میرسیم .
من avira نداشتم با avast بوت اسکن کردم الان درسته. ریجیستری هم درست کردم. فقط مشکل فرمت درایو مونده با این مشکل داخل عکس، داخل درایو یک سری پوشه hidden هست که پوشه های اصلی هست و مشکلی نیست اما همونا دوباره هست با همون فرمت داخل عکس. حالا اگه اونا رو پاک کنم اون پوشه اصلی ها هم پاک میشه؟13478
AMD>INTEL
23-06-15, 22:04
از این برنامه استفاده کنید
Back 2 Normal Mode 2.5.2 (Only the registered members can see the link)
sajjad.2014
23-06-15, 22:17
از این برنامه استفاده کنید
Back 2 Normal Mode 2.5.2 (Only the registered members can see the link)
حالا اونایی که خط کشیدم داخل عکس پاک کنم یا hidden?
و قضیه درایو که باید فرمت بشه چه کنم؟
AMD>INTEL
23-06-15, 22:20
اون برنامه میتونه مشکل فایلها رو حل کنه . برای مشکل فرمت درایو با برنامه زیر یکبار rebuild mbr بزنید apply کنید باید مشکل حل بشه
MiniTool Partition Wizard Professional + Server 9.0.0 مدیریت پارتیشن ویندوز - دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)
sajjad.2014
23-06-15, 22:48
اون برنامه میتونه مشکل فایلها رو حل کنه . برای مشکل فرمت درایو با برنامه زیر یکبار rebuild mbr بزنید apply کنید باید مشکل حل بشه
MiniTool Partition Wizard Professional + Server 9.0.0 مدیریت پارتیشن ویندوز - دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)
درست نشد ریستارت کردم بازم نشد
AMD>INTEL
23-06-15, 23:16
پس باید پارتشین تیبل رو REPAIR کنید با همین برنامه گزینه پارتشین ریکاوری رو بزنید .
disna
10-09-15, 23:41
سلام کامپیوترم ویروسی شده،هرچی پوشه داخل درایو ها هست فرمتش اپیکلیشن شده و حجمش 933کیلو بایت، وقتی پوشه رو باز میکنم در تب جدیدی باز میشه و محتوای آن مشکل ندارد.
یک درایو هم که باز نمیشه و میگه باید فرمت بشه.
ویروس نیوفولدر هم هست که پاک نمیشه.
و در آخر از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟
لطفاً دوستان به همش کامل جواب بدید چون بعد از یک مدتی که ویندوز عوض میکنم همه اینا تکرار میشه.
سیستمت رو اول با ی ویروس اسکنر معتبر و خوب مثل Trend Micro ATTK یا Housecall اسکن کن.
بعدش اگه وضع سیستم بد نبود و نیاز به تعویض ویندوز نبود برو سراغ خرید ی ضد ویروس خوب و معتبر .
ترندمیکرو و وب روت 2 گزینه بسیار خوب و مطمئنه .
لینک (Only the registered members can see the link)
M3RS4D 50062
10-09-15, 23:54
سیستمت رو اول با ی ویروس اسکنر معتبر و خوب مثل Trend Micro ATTK یا Housecall اسکن کن.
بعدش اگه وضع سیستم بد نبود و نیاز به تعویض ویندوز نبود برو سراغ خرید ی ضد ویروس خوب و معتبر .
ترندمیکرو و وب روت 2 گزینه بسیار خوب و مطمئنه .
لینک (Only the registered members can see the link)
عزیز تاپیک برای 3 ماه پیش هست و مثل اینکه مشکل هم حل شده که دیگه پیگر تاپیک نشدن ...