درود فراوان خدمت دوستان گرامی
متاسفانه در هنگام لود شدن ویندوز اگه دو تا رم رو اسلات ها قرار بدم ویندوز خطای بلو اسکرین میده. رم ها هر دو یک برند هستند و مشخصات فنیشون یکیه. توی ویندوز هشت که در حال حاضر رو سیستم نصبه، اگه دو تا رم ببندم سیستم تولودینگ گیر میکنه ، خطای بلو اسکرین میده و ری استارت میشه(این عمل پی در پی انجام میشه). گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه رفتم وین 7 نصب کنم دیدم بعد از خوندن فایل ها از رو سی دی ویندوز و رفتن به لودینگ ویندوز هفت صفحه بلو اسکرین نمایش نمایش داده شد
Only the registered members can see the link
همون طور که ملاحظه میکنید در مورد بایوس داره یه چیزایی میگه.
در حال حاضر یک رم رو بستم تا ویندوز بالا بیاد.
اطلاعات سیستم :
و یک دیویدی رام ، و پاور 300 وات پاسکال
جالب اینجاست که این مشکل فقط مربوط به ویندوز میشه (ویندوز xp و تست نکردم) چون با اوبونتو سیستم رو بالا اوردم و دو تا رم به خوبی اجرا شدن و سیستم ازشون استفاده کرد.
بایوس آپدیت شدست.ریست هم شده.
ممنون از راهنماییتون
AMD>INTEL
21-06-15, 01:04
تست رم با برنامه زیر حداقل یکساعت . ببینید ارور دارید یا نه
nima_hl
21-06-15, 01:17
درود فراوان خدمت دوستان گرامی
متاسفانه در هنگام لود شدن ویندوز اگه دو تا رم رو اسلات ها قرار بدم ویندوز خطای بلو اسکرین میده. رم ها هر دو یک برند هستند و مشخصات فنیشون یکیه. توی ویندوز هشت که در حال حاظر رو سیستم نصبه، اگه دو تا رم ببندم سیستم تولودینگ گیر میکنه ، خطای بلو اسکرین میده و ری استارت میشه(این عمل پی در پی انجام میشه). گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه رفتم وین 7 نصب کنم دیدم بعد از خوندن فایل ها از رو سی دی ویندوز و رفتن به لودینگ ویندوز هفت صفحه بلو اسکرین نمایش نمایش داده شد
همون طور که ملاحظه میکنید در مورد بایوس داره یه چیزایی میگه.
در حال حاضر یک رم رو بستم تا ویندوز بالا بیاد.
اطلاعات سیستم :
و یک دیویدی رام ، و پاور 300 وات پاسکال
جالب اینجاست که این مشکل فقط مربوط به ویندوز میشه (ویندوز xp و تست نکردم) چون با اوبونتو سیستم رو بالا اوردم و دو تا رم به خوبی اجرا شدن و سیستم ازشون استفاده کرد.
بایوس آپدیت شدست.ریست هم شده.
ممنون از راهنماییتون
درود بر شما
با رم دوم هم به تنهائی مشکل ندارید؟
arefgh96
21-06-15, 01:33
درود بر شما
با رم دوم هم به تنهائی مشکل ندارید؟
خیر، با هیچ کدوم مشکل ندارم ، سیستم رو با هر کدوم تک تک بالا اوردم ، اسلات ها رو هم عوض کردم و مشکلی نداشتم
AMD>INTEL
21-06-15, 01:37
شما با ذو تا رم تست memtest بگیرید . پاورتون هم میتونه موجب این مشکلات بشه . پاور خوب تهیه کنید حداقل 330 گرین .
arefgh96
21-06-15, 01:40
شما با ذو تا رم تست memtest بگیرید . پاورتون هم میتونه موجب این مشکلات بشه . پاور خوب تهیه کنید حداقل 330 گرین .
چشم ، فردا نتیجه رو قرار میدم چون نه cd خام دارم نه فلش.
ممنون از رسیدگی.:11():
arefgh96
21-06-15, 11:18
نتیجه ی تست:
همونطور که مشاهده میکنید ارور ها رو به افزایشن
AMD>INTEL
21-06-15, 12:12
رم ها رو تک به تک تست کنید تا رم خراب مشخص بشه .
arefgh96
21-06-15, 14:15
13467
یکی از رما با ارور مواجه شد.
ولی الان من با همین رم سیستم رو بالا اوردم و دارم پست میدم، بنظرتون مشکل از بایوس مادربورد نیست؟
دو تا رم و دیروز خریداری کردم ، به فروشندخ چی بگم تا قانع بشه رم ناسالمه :| وقتی سیستم ران میشه
AMD>INTEL
21-06-15, 15:02
13467
یکی از رما با ارور مواجه شد.
ولی الان من با همین رم سیستم رو بالا اوردم و دارم پست میدم، بنظرتون مشکل از بایوس مادربورد نیست؟
دو تا رم و دیروز خریداری کردم ، به فروشندخ چی بگم تا قانع بشه رم ناسالمه :| وقتی سیستم ران میشه
رم یک حافظه با دسترسی تصادفی هست . ممکنه اون محدوده حافظه همیشه نیاز به خواندن و نوشتن نرسه . به خاطر همین مشکلی دیده نشه . شما این رمی که ارور دارد رو باید عوض کنید . به همین برنامه استناد کنید .
arefgh96
22-06-15, 07:22
رم یک حافظه با دسترسی تصادفی هست . ممکنه اون محدوده حافظه همیشه نیاز به خواندن و نوشتن نرسه . به خاطر همین مشکلی دیده نشه . شما این رمی که ارور دارد رو باید عوض کنید . به همین برنامه استناد کنید .
رم رو تعویض کردم و مشکل همچنان پابرجاست...
arefgh96
22-06-15, 10:35
چطور میتونم بایوس رو دانگرید کنم با کمترین ریسک؟
ممنون
AMD>INTEL
22-06-15, 12:24
مشخصات رم شبیه هم هستند ؟ برند رم و باس رمها .
arefgh96
22-06-15, 17:12
مشخصات رم شبیه هم هستند ؟ برند رم و باس رمها .
اره کاملا یکین، تو پست اول تاپیک هرچی اطلاعات راجع به رم دادم برای هر دو صدق میکنه.
رفتم رم رو تعویض کردم تست گرفتم با memtest هیچ خطایی نداد، یه چیزی بهم میگه بایوس مریضه:1. (28):
Stream
22-06-15, 17:15
از دو رم استفاده کنید ولی اونها رو Single channel بگذارید ببینید کار می کنه.
AMD>INTEL
22-06-15, 17:20
این جدیدترین بایوس این برد هست این روهم تست کنید
arefgh96
22-06-15, 17:25
از دو رم استفاده کنید ولی اونها رو Single channel بگذارید ببینید کار می کنه.
پوزش میخوام متوجه نشدم
- - - Updated - - -
این جدیدترین بایوس این برد هست این روهم تست کنید
اگه به پست اول دقت کنید آپدیت ورژن p19 رو بایوس هستش، یعنی اخرین ورژن.یبار دیگه فلش بزنم؟
AMD>INTEL
22-06-15, 17:27
بایستون که 014 بود
arefgh96
22-06-15, 17:49
الان این جزئیات حال حاضر بایوس
ویرایش: مشاهده میکنین که نسخه ها یکین ، اما تاریخ انتشاراشون فرق داره :| ،اونی که تو سایته برایتاریخ 31/5 هستش
AMD>INTEL
22-06-15, 18:07
یکبار فلش کنید
arefgh96
22-06-15, 18:38
من قبلا فقط فایل با پسوند rom رو با نرم افزار آپدیتر فاکسکان فلش زدم از طریق ویندوز ، الان این شامل سه فایله، چطور فلش بزنم
ممنون
AMD>INTEL
22-06-15, 18:49
با برنامه LIVE UPDATE FOXCONN اپدیت کنید . فایل ROM رو لازم دارید .
AMD>INTEL
22-06-15, 19:09
سرعت رم در بایوس دستی ست کنید همچنین تایمینگ ها رو . دستی روی 1333 یا حتی 1066 بگذارید .
arefgh96
22-06-15, 21:15
سرعت رم در بایوس دستی ست کنید همچنین تایمینگ ها رو . دستی روی 1333 یا حتی 1066 بگذارید .
بایوس و فلش کردم، تو تنظیمات بایوس هم فرکانس رو گذاشتم اخر که موجب شد سیستم بالا نیاد و مجبور به ریست کردن بایوس شدم:1~@$S (8):
AMD>INTEL
22-06-15, 21:20
بایوس و فلش کردم، تو تنظیمات بایوس هم فرکانس رو گذاشتم اخر که موجب شد سیستم بالا نیاد و مجبور به ریست کردن بایوس شدم:1~@$S (8):
اشتباه از من بود . شما باید روی 667 ست کنید . یک لحظه فکر کردم رم شما ddr3 هست .
arefgh96
22-06-15, 21:23
اشتباه از من بود . شما باید روی 667 ست کنید . یک لحظه فکر کردم رم شما ddr3 هست .
اونارم تست کردم. شما یه مطلبی رو بهم بگین، امکان دانگرید کردن هست ؟
AMD>INTEL
22-06-15, 21:27
بله امکانش هست . اگر تحت ویندوز نشد باید با فلش بوتیبل با rufus بسازید و فایل rom و afudos هم کپی کنید داخل فلش .
چنین کامندی بنویسید
afudos ***.rom
arefgh96
23-06-15, 09:12
بله امکانش هست . اگر تحت ویندوز نشد باید با فلش بوتیبل با rufus بسازید و فایل rom و afudos هم کپی کنید داخل فلش .
چنین کامندی بنویسید
afudos ***.rom
دانگرید کردم به اولین تا اخرین اپدیت ولی تغییری حس نشد.
الان به یک مشکل جدید برخورد کردم.حتی اگه تک رم هم سیستم و بالا بیارم ویندوز با فریز شدن مواجه میشه و این فریز شدن،حدود دو دقیقه عمر میکنه و از نو،سیستم،بر میگرده.
با توجه به این اوصاف، بنظرتون مادربورد مشکل نداره؟
AMD>INTEL
23-06-15, 09:46
پیشنهاد میکنم . با یک رم از برند دیگه تست کنید .
arefgh96
27-06-15, 11:55
من قبلا رم الیکسیر داشتم. اون هم فریز میکرد اواخر، ایا میشه گفت مشکل از مادربورده؟ سایر قطعات که سالمن به ظاهر
AMD>INTEL
27-06-15, 12:18
من قبلا رم الیکسیر داشتم. اون هم فریز میکرد اواخر، ایا میشه گفت مشکل از مادربورده؟ سایر قطعات که سالمن به ظاهر
مموری کنترلر داخل پردازنده هست . احتمال وجود مشکل در پردازنده هم نمیشه کاملا رد کرد . رم کینگستون باس 800 هم بتونید تست کنید میشه مطمئن شد یا با پردازنده دیگه تست کنید .
arefgh96
27-06-15, 13:46
مموری کنترلر داخل پردازنده هست . احتمال وجود مشکل در پردازنده هم نمیشه کاملا رد کرد . رم کینگستون باس 800 هم بتونید تست کنید میشه مطمئن شد یا با پردازنده دیگه تست کنید .
من حال حاضر دوتا کینگستون هشتصد دارم دیگه:1. (29):
با استفاده از دیباگر میشه به مشکل اصلی پی برد؟
AMD>INTEL
27-06-15, 14:09
من حال حاضر دوتا کینگستون هشتصد دارم دیگه:1. (29):
با استفاده از دیباگر میشه به مشکل اصلی پی برد؟
دیباگر در مورد شما خیر . پاور سیستمت چیه ؟
arefgh96
27-06-15, 14:14
دیباگر در مورد شما خیر . پاور سیستمت چیه ؟
پاسکال 300 وات13496
AMD>INTEL
27-06-15, 14:35
پاسکال 300 وات13496
امکان تست با یک پاور استاندارد مثل گرین داری ؟
arefgh96
27-06-15, 15:12
امکان تست با یک پاور استاندارد مثل گرین داری ؟
نه متاسفانه
arefgh96
27-06-15, 15:18
برام جای سواله چرا باید به پاور شک کرد، الان چه چیزی باعث شده شما به پاور شک کنین، مگه پاور در صورت برق رسانی یک پاور سالم محسوب نمیشه؟
AMD>INTEL
27-06-15, 16:15
برام جای سواله چرا باید به پاور شک کرد، الان چه چیزی باعث شده شما به پاور شک کنین، مگه پاور در صورت برق رسانی یک پاور سالم محسوب نمیشه؟
پاور هم میتونه باعث فریز و مسائل دیگه باشه . شما تست کنید نتیجه رو اطلاع بدید .
arefgh96
27-06-15, 22:26
یک چیز رو یادم رفت، اخرین باری که سیستم و از دوباره تست کردم، بعد از ورود به ویندوز ، سیستم ری استارت میشد، لزوما هم نباید وارد محیط دسکتاپ میشدم، یعنی امان نمیداد تا دست به موس بشم.
ویندوز هم تازه نصب بود بدون هیچ نرم افزار اضافی، از هشت به هفت دانگرید کردم
AMD>INTEL
27-06-15, 22:57
یک چیز رو یادم رفت، اخرین باری که سیستم و از دوباره تست کردم، بعد از ورود به ویندوز ، سیستم ری استارت میشد، لزوما هم نباید وارد محیط دسکتاپ میشدم، یعنی امان نمیداد تا دست به موس بشم.
ویندوز هم تازه نصب بود بدون هیچ نرم افزار اضافی، از هشت به هفت دانگرید کردم