سلام
امروز مطلبی خواندم که جالب بود.
چطور است که ما همه پول گارانتی میدیم و وقتی یک قطعه ای خراب میشه ، سرویس به اون فردی که قطعه اش خراب شده داده میشه
و منی که قطعه ام خراب نشده(برخی اوقات به خاطر نگهداری فرد،قطعه آسیب نمی بیند) باید هزینه رو بدم و هیچ سرویس ی نگیریم؟
این تاپیک ببنید
Only the registered members can see the link
Avajang
16-06-15, 23:46
سلام
امروز مطلبی خواندم که جالب بود.
چطور است که ما همه پول گارانتی میدیم و وقتی یک قطعه ای خراب میشه ، سرویس به اون فردی که قطعه اش خراب شده داده میشه
و منی که قطعه ام خراب نشده(برخی اوقات به خاطر نگهداری فرد،قطعه آسیب نمی بیند) باید هزینه رو بدم و هیچ سرویس ی نگیریم؟
این تاپیک ببنید
Only the registered members can see the link
با سلام
دوست گرامی این انجمن برای پشتیبانی فنی از محصولات گیگابایت میباشد . ارتباط لینک شما با پشتیبانی گیگابایت / آواژنگ متوجه نشدیم . شرکت آواژنگ همیشه سعی بر رعایت حقوق مصرف کننده و پشتیبانی کامل از محصولات گارانتی این شرکت داشته است .
آواژنگ برنده گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان شد (Only the registered members can see the linkآواژنگ%20برنده%20گواهینام %20ملی%20رعایت%20حقوق%20مصرف%20ک نندگان%20شد.aspx?id=92)با تشکر:11():
life24
17-06-15, 00:40
با سلام
دوست گرامی این انجمن برای پشتیبانی فنی از محصولات گیگابایت میباشد . ارتباط لینک شما با پشتیبانی گیگابایت / آواژنگ متوجه نشدیم . شرکت آواژنگ همیشه سعی بر رعایت حقوق مصرف کننده و پشتیبانی کامل از محصولات گارانتی این شرکت داشته است .
آواژنگ برنده گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کنندگان شد (Only the registered members can see the linkآواژنگ%20برنده%20گواهینام %20ملی%20رعایت%20حقوق%20مصرف%20ک نندگان%20شد.aspx?id=92)
با تشکر:11():
بله دوست عزیز
اما بلاخره شما هم عضوی از آواژنگ هستید و اگر هدف رضایت مشتری هست، بهتر است که با بخش ی که من سوال رو مطرح کردم، زوم نکنیم.
اگر صلاح میدانید ما این تاپیک ببریم در بخش گفتگو آزاد.
اما اگر امکان دارد پاسخ سوال ما هم بدهید.
همان طور که لینک HTC رو گذاشتم و اون خوب توضیح داده
من یک محصول میخرم مثل مادربورد. خوب هزینه گارانتی روی محصول کشیده شده. من هیچ استفاده ای از گارانتی نمی کنم.
آیا نباید بعد از اتمام گارانتی ، شرکت به نحوی ، این هزینه پرداختی که به شرکت دادیم را طوری برای کاربر جبران کند؟!
Avajang
17-06-15, 00:50
دوست گرامی شما در قسمت پشتیبانی گیگابایت مطرح کردید . محل مناسبی برای استارت گفتگو انتخاب نکردید . اینجا به منظور پاسخگویی کاربران محصولات گیگابایت ایجاد شده است . شرکت آواژنگ نمایندگی گیگابایت در ایران تمام تلاش خود را برای پشتیبانی از مصرف کنندگان محصولات گیگابایت در ایران انجام میدهد . این مجموعه پشتیبانی آنلاین هم به خاطر حمایت از کاربران میباشد .
با کمال احترام انجمن مناسبی برای مطرح کردن سوالتون انتخاب نکردید .
با تشکر :11():
AMD>INTEL
17-06-15, 00:55
به دلیل کلی بودن بحث و عدم ارتباط با انجمن پشتیبانی گیگابایت تاپیک به زودی قفل میشود . کاربر گرامی life24 میتونند بحث را در قسمت گفتگوی آزاد ایجاد کنند .