PDA

مشاهده نسخه کامل : افزایش ماکسیمم فرکانس پردازنده !؟!

Ali_Sniffer
16-06-15, 19:15
سلام دوستان، سوالی داشتم از خدمتتون ممنون میشم پاسخ بدید.

اینجور که توی سایت intel قسمت memory types سی پی یو موردنظره من نوشته حداکثر تا 2133MHZ ساپورت میکنه اما میخوام رم ddr4 3300MHZ بندازم، امکان افزایش از بایوس وجود داره ؟ با انجام این کار واقعا تا 3300mhz ساپورت میشه ؟
لطفا توضیح مختصری درباره این تفاوت سرعت فرکانس ها، اینکه درکجا میتونند تاثیر بذارند و همچنین راه حلی برای ساپورت رم 3300MHZ روی پردازنده ای که برای memory type اون نهایتا 2133mhz قید شده (درصورت وجود داشتن راه حل) ارائه بدین.
درضمن cpu که میخوام استفاده کنم core i7 5820K haswell هست.

AMD>INTEL
16-06-15, 19:43
سلام دوستان، سوالی داشتم از خدمتتون ممنون میشم پاسخ بدید.

اینجور که توی سایت intel قسمت memory types سی پی یو موردنظره من نوشته حداکثر تا 2133MHZ ساپورت میکنه اما میخوام رم ddr4 3300MHZ بندازم، امکان افزایش از بایوس وجود داره ؟ با انجام این کار واقعا تا 3300mhz ساپورت میشه ؟
لطفا توضیح مختصری درباره این تفاوت سرعت فرکانس ها، اینکه درکجا میتونند تاثیر بذارند و همچنین راه حلی برای ساپورت رم 3300MHZ روی پردازنده ای که برای memory type اون نهایتا 2133mhz قید شده (درصورت وجود داشتن راه حل) ارائه بدین.
درضمن cpu که میخوام استفاده کنم core i7 5820K haswell هست.

مادربرد انتخابیتون چیه . چون بستگی به مادربرد دارد که xmp تا چه حد پشتیبانی میکند .

Ali_Sniffer
16-06-15, 19:54
مادربرد انتخابیتون چیه . چون بستگی به مادربرد دارد که xmp تا چه حد پشتیبانی میکند .

مادربرد x99 gigabyte هست، از XMP پشتیبانی میکنه؟ ( رم ddr4 16 gig - سی پی یو 5820K)

یه سوال دیگه، توی مشخصات مادربرد خوندم از رم 4 کاناله پشتیبانی میکنه، اکثر رم های موجود در بازار (تاجایی که من سرچ کردم) دو کاناله هستند رم 4 کاناله موجود نیست ؟! یا اصلا اون 4 کاناله بودن مربوط به چیز دیگری هست؟

AMD>INTEL
16-06-15, 19:56
مادربرد x99 gigabyte هست، از XMP پشتیبانی میکنه؟ ( رم ddr4 16 gig - سی پی یو 5820K)

یه سوال دیگه، توی مشخصات مادربرد خوندم از رم 4 کاناله پشتیبانی میکنه، اکثر رم های موجود در بازار (تاجایی که من سرچ کردم) دو کاناله هستند رم 4 کاناله موجود نیست ؟! یا اصلا اون 4 کاناله بودن مربوط به چیز دیگری هست؟

مدل دقیق مادربرد انتخابی رو اعلام کنید .
ولی ارزانترین مدل گیگابایت تا رم ddr4-2800 بصورت ماکزیمم پشتیبانی میکند

AMD>INTEL
16-06-15, 19:59
بهترین پیشنهادم خرید مادربرد GA-X99-SOC Champion
Support for DDR4 XMP up to 3400MHz
13424
Only the registered members can see the link
هست که تا ddr4-3400 پشتیبانی میکند بصورت xmp

AMD>INTEL
17-06-15, 01:00
اسکرین شات cpu-z و فرکانس حافظه 3400
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE X99-SOC Champion Motherboard Review | Overclocking and Conclusion (Only the registered members can see the link)

afshin b
17-06-15, 06:40

برای چهار کاناله شدن رم ها، فقط کافیه چهار عدد رم مشابه هم داشته باشین و در چهار اسلات هم رنگ مادربرد قرار بدید. لزومی نداره حتما رم ها در پک چهارتایی باشن.
پیشنهاد میکنم حتما از رم ها بصورت ۴ کاناله استفاده کنین چون این یکی از مزیت های اصلی سوکت ۲۰۱۱ هست.