سلام به نظرتون خرید سیستم تو این شرایط مذاکرات و اومدن رم ddr4 تو بازار کار درستیه چون خیلیا میگن صبر کنم تا قیمتا مشخص شه واز اون مهمتر ddr4 جایگزین ddr3 شه منکه کلا گیج شدم
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
به دادم برسید
AMD>INTEL
15-06-15, 20:01
سلام به نظرتون خرید سیستم تو این شرایط مذاکرات و اومدن رم ddr4 تو بازار کار درستیه چون خیلیا میگن صبر کنم تا قیمتا مشخص شه واز اون مهمتر ddr4 جایگزین ddr3 شه منکه کلا گیج شدم
به دادم برسید
مشخص نمیشه . مذاکرات هم توافقی هم بشه . بعید میدونم تا چند ماهی قیمت ها افت محسوسی پیدا کنه . در کل قابل پیش بینی نیست .
در مورد قطعات هم همیشه در حال آمدن قطعات جدید هست . اینطوری تا ابد باید صبر کرد .
به نظرم من تا پایان ماه رمضان صبر کنید و از سری برادولتهیه کنید . رم ddr4 حداقل تا 9 ماه آینده افتی نخواهدداشت .
6568mohamad
17-06-15, 18:49
به دادم برسید
شما احتمالا سیستمو برا گیم میخوای لازم نی تا پایان ماه رمصون صب کنی ببین سیستم ddr4 برا گیم بهتره از ddr3 ولی من فک نمیکنم نسبت به قیمتش تو فریم ریت که میده تاتیری داشته باشه شما همون ddr3 ببند قیمت ها هم اگه توافق بشه زیاد افت نمیکنه سخت افزار همیشه گرون بوده شما اگه بپرسی میبینی ده سال پیش هم یه سیستم خوب برا همون موقع یه تومن در میومده که الان پول بی ارزش شده قیمتش شده سه میلیون
Alireza khkh
18-06-15, 10:29
ینی شرایط بهتر واردات تو قیمت ها تاثیری نداره برخی فروشنده ها میگن قیمت واقعیه رم ddr4 در ایران این نیست وخیلی کمتره ایا حقیقت داره ؟:1. (28):
AMD>INTEL
18-06-15, 10:40
ینی شرایط بهتر واردات تو قیمت ها تاثیری نداره برخی فروشنده ها میگن قیمت واقعیه رم ddr4 در ایران این نیست وخیلی کمتره ایا حقیقت داره ؟:1. (28):
مقایسه کنید با قیمت دلاری متوجه میشید . قیمت ایران رو نمیشه با کشورهای دیگه مقایسه کرد . چون با شرایط خاص وارد میشند .
Hessam II
18-06-15, 10:46
در حال حاضر قیمت سی پی یو ها و رم های این پلتفرم افت بسیار زیادی به نسبت اولین روزهای واردات داشتن! به عنوان مثال سی پی یو 5820 تا 1600 هم قیمتش رفته بود! الان زیر 1400 فروش میره! یا رم های DDR4 فرکانس های 2400 و 2666 قیمتشون تا 1300-1400 بود! الان جفتشون زیر 850 فروش میرن! در مدل فرکانس های 3000 قیمتشون حدود 1800 اینطورا بود! الان قیمتشون زیر 1300 رسیده!
به نظرم در روزهایی که هستیم، زمان مناسبی برای خرید فراهم هست. قیمت کلیه ی قطعات متعادل هست. قیمت اکثر قطعات پرفروش بازار در حال حاضر کاذب یا فراتر از واقعیت نیست! همگی دارای یک تعادل قیمت مناسب در بازار هستند. علتش هم نوسان کم نرخ ارز بخصوص دلار هست که این روزها به ثبات نسبی ریالی رسیده.
در آینده هم همه چیز در گرو نرخ ارز هست. اگر بالا بره، طبعاً قطعات گرون تر از حالا خواهند بود. اگر پایین هم بیاد، دست کم 1 ماهی زمان می بره تا قیمت ها کاهش پیدا کنه. (اگر مجدد نرخ ارز بالا نره!)
در کشور ما اگر ارز کاهش پیدا کنه، 1 ماه بعد تاثیرش رو بر روی قیمت ها خواهد گذاشت! اما فقط کافیه نرخ ارز 50 تا تک تومن بالا بره، اون موقع 50 ثانیه هم طول نخواهد کشید تا 10% قطعات گرون بشن!