PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک در مورد لبتاپ HP8740W لطفا کمک کنید.

karbon
14-06-15, 09:31
درود
دوستان عزیز لطفا نحوه روشن کردن چراغهای زیر کیبورد را برای مدل اچ پی 8740W را قرار دهید.
لطفا لینک انگلیسی قرار ندهیدچون من زیاد انگلیسی نمیدونم اگر تجربه ای دارید لطف کنید.
با سپاس.

خبات کریمی
14-06-15, 14:04
کلید F5 یا هر کدوم که این شکلی هست رو بزنید
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
14-06-15, 14:37
روی هر کلیدی که علامت عکس زیر را داشت فشار بدید روشن میشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

karbon
14-06-15, 20:49
کلید F5 یا هر کدوم که این شکلی هست رو بزنید

روی هر کلیدی که علامت عکس زیر را داشت فشار بدید روشن میشه
با تشر از شما دوستان عزیز متاسفانه چنین کلی در کیبورد نیست من اول فکر کدم نداره ولی تو یکی از سایت های که معری میکرد داشت من عکس قرار میدم اولی برای خودمهست ومی برای سایت معرف.

AMD>INTEL
14-06-15, 20:55
اول مطمئن بشید کانفیگ شما بکلایت دارد یا نه . ممکنه سفارش کانفیگ شما بدون بک لایت باشه .
این هم تست کنید کلید FN رو نگه دارید و SPACE رو بزنید .

karbon
14-06-15, 21:07
اول مطمئن بشید کانفیگ شما بکلایت دارد یا نه . ممکنه سفارش کانفیگ شما بدون بک لایت باشه .
این هم تست کنید کلید FN رو نگه دارید و SPACE رو بزنید .

باشه دوست عزیز چک میکنم در ضمن از کجا مشخص میشه که کانفیگ بکلایت داره یا نه و به چه دردی میخوره؟
ولی تو عکسها صفحه کلیدها عین همه و کیلد که فرموده بودی هیچ کدوم نداره.

AMD>INTEL
14-06-15, 21:39
باشه دوست عزیز چک میکنم در ضمن از کجا مشخص میشه که کانفیگ بکلایت داره یا نه و به چه دردی میخوره؟
ولی تو عکسها صفحه کلیدها عین همه و کیلد که فرموده بودی هیچ کدوم نداره.

من شک دارم مدل شما دارای بک لایت باشه . یک لپتاپ از یک سری با کانفیگ و اپشن های مختلف عرضه میشه . چون کلید بکلایت هم ندارید این احتمال نداشتن چراغ بکلایت رو بیشتر میکنه .

karbon
14-06-15, 22:35
دوست عزیز من این دو عکس را قرار دادم هیچ فرقی باهم ندارن.
در ضمن نفرمودی از کجا بدونم که بک لایت هست یا نه.

Hassan-k2
14-06-15, 23:54
دوست عزیز اگر به دکمه اینتر توجه کنید میبینید که باهم فرق دارن من احتمال میدم واسه شما نداشته باشه بک لایت