تاج
09-06-15, 10:09
سلام
هاردی میخوام بخرم برای
میکس ومونتاژ FullHD با Edius
به علاوه کپچر همزمان از 2 کارت مستقل با بیت ریت 19mbs با استفاده از TvHome و WinDVR3 و روزانه
سیستم روزی17-18 ساعت روشنه
بازی فقط مواقع بیکاری وشاید 2-3 روزی 1 ساعت
با این سیستم زیاد هارد ریکاوری میکنم که بازم همزمان با 2برنامه کپچر میشه و انتقال اطلاعات روی هاردای اینترنال واکسترنال کم وبیش
قطعات اصلی هم
H77-ds3h
i5 3470
16 gig
Evega gtx550 ti
535w Green
کلی فیلم وعکس شخصی وقدیمی هم دارم میخوام روش بندازم و امنیت حفظ ونگهداریشون برام خیلی خیلی با ارزشه وهمچنین وقتم کلی توی جابجایی فایلها تلف میشه که این خودش اعصابم خورد میکنه
خسته شدم از جابجاییهای مکرر اطلاعات و هزینه کردن
نکته مهم خرابی برد توی وسترن زیاد دارم ولی سیگیت بدسکتور///ودلیشم فقط میتونم ربط بدم به حرارت محیط سیستم تابستون زیر45 بندرت میرسه
Seagate (Only the registered members can see the link) یا Western بخرم؟؟
Purple (Only the registered members can see the link) و RED NAS (Only the registered members can see the link) اطلاعات خاصی ندارم ونمیدونم بدردم میخورن یا نه؟؟
حالا میخوام یه 3Tera بخرم برای نیازهای بالا چون دیگه رفت تا 2-3سال دیگه که قرونی نمیتونم هزینه کنم
هزینه تا 400هزار تومان
خیلی پیچیده و خاص شد نه؟؟؟:1. (26)::1. (26)::1. (26):
هاردی میخوام بخرم برای
میکس ومونتاژ FullHD با Edius
به علاوه کپچر همزمان از 2 کارت مستقل با بیت ریت 19mbs با استفاده از TvHome و WinDVR3 و روزانه
سیستم روزی17-18 ساعت روشنه
بازی فقط مواقع بیکاری وشاید 2-3 روزی 1 ساعت
با این سیستم زیاد هارد ریکاوری میکنم که بازم همزمان با 2برنامه کپچر میشه و انتقال اطلاعات روی هاردای اینترنال واکسترنال کم وبیش
قطعات اصلی هم
H77-ds3h
i5 3470
16 gig
Evega gtx550 ti
535w Green
کلی فیلم وعکس شخصی وقدیمی هم دارم میخوام روش بندازم و امنیت حفظ ونگهداریشون برام خیلی خیلی با ارزشه وهمچنین وقتم کلی توی جابجایی فایلها تلف میشه که این خودش اعصابم خورد میکنه
خسته شدم از جابجاییهای مکرر اطلاعات و هزینه کردن
نکته مهم خرابی برد توی وسترن زیاد دارم ولی سیگیت بدسکتور///ودلیشم فقط میتونم ربط بدم به حرارت محیط سیستم تابستون زیر45 بندرت میرسه
Seagate (Only the registered members can see the link) یا Western بخرم؟؟
Purple (Only the registered members can see the link) و RED NAS (Only the registered members can see the link) اطلاعات خاصی ندارم ونمیدونم بدردم میخورن یا نه؟؟
حالا میخوام یه 3Tera بخرم برای نیازهای بالا چون دیگه رفت تا 2-3سال دیگه که قرونی نمیتونم هزینه کنم
هزینه تا 400هزار تومان
خیلی پیچیده و خاص شد نه؟؟؟:1. (26)::1. (26)::1. (26):