Ice Man
07-06-15, 15:34
با سلام خدمت عزیزان
من برای مادربرد و CPU بودجه ای حدود 400-450 در اختیار دارم، با تحقیقی که از سایت و مغازه ها کردم به مدل های زیر رسیدم:
کاربرد: بیشتر نرم افزارهای مهندسی برق و استفاده روزمره
مادربرد:
درخواست داشتم دوستان مقایسه ای بین این سه مدل داشته باشن و بگن کدوم به صلاح هست و ویژگی این سه مدل چی هست. (البته در سایت هر کدوم جلو مدل Rev.2 - Rev3 هم دارن که نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا نه!)
GA-H81M-S2PV
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
GA-H81M-S2PT
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
GA-H81M-S2PH
اگه دوستان نظر یا پیشنادی دارن بگن.
Cpu:
به دلیل بودجه کم متاسفانه فعلا امکان خرید I3 و... ندارم و دو مدل زیر را از دو هسته ای ها در نظر دارم
Intel G3220
Intel G3240
G3250 چقدر تفاوت قیمت داره؟
Ram:
برای رم 4 گیگ دوستان پیشنهاد برند خوب دارن بگن.
من Adata دیدم 115 تومن گارانتی مادام العمر
برای ترکیب بالا کدام بهتر هست:
Adata Premier PC3-12800 4GB DDR3 1600MHz 240Pin U-DIMM
Adata Premier PC3-10600 4GB DDR3 1333MHz 240Pin U-DIMM
با تشکر و سپاس فراوان
من برای مادربرد و CPU بودجه ای حدود 400-450 در اختیار دارم، با تحقیقی که از سایت و مغازه ها کردم به مدل های زیر رسیدم:
کاربرد: بیشتر نرم افزارهای مهندسی برق و استفاده روزمره
مادربرد:
درخواست داشتم دوستان مقایسه ای بین این سه مدل داشته باشن و بگن کدوم به صلاح هست و ویژگی این سه مدل چی هست. (البته در سایت هر کدوم جلو مدل Rev.2 - Rev3 هم دارن که نمی دونم تو ایران پیدا میشه یا نه!)
GA-H81M-S2PV
GA-H81M-S2PT
GA-H81M-S2PH
Cpu:
به دلیل بودجه کم متاسفانه فعلا امکان خرید I3 و... ندارم و دو مدل زیر را از دو هسته ای ها در نظر دارم
Intel G3220
Intel G3240
G3250 چقدر تفاوت قیمت داره؟
Ram:
برای رم 4 گیگ دوستان پیشنهاد برند خوب دارن بگن.
من Adata دیدم 115 تومن گارانتی مادام العمر
برای ترکیب بالا کدام بهتر هست:
Adata Premier PC3-12800 4GB DDR3 1600MHz 240Pin U-DIMM
Adata Premier PC3-10600 4GB DDR3 1333MHz 240Pin U-DIMM
با تشکر و سپاس فراوان