PDA

مشاهده نسخه کامل : تصویر ندادن کارت آکبند GIGABYTE- GAMMING G1 GTX 960

mom
07-06-15, 01:09
با سلام
امروز بعد از ظهر یک کارت گرافیک GIGABYTE- GAMMING G1 GTX 960 خریداری کردم. متاسفانه در حین خرید انرا تست نکردم و در منزل بعد از نصب کارت با کمال تعجب با عدم ارسال تصویر ار کارت گرافیک 960 مواجه شدم.
تمامی اتصالات را چک کردم . تمامی خروجی های کارت را با کابل های مختلف چک کردم؛ بایوس را یک بار ریست کامل کردم اما نه تنها تصویری مشاهده نمی شود بلکه حتی بوق سلامتی سیستم بعد از روشن شدن شنیده نمی شود.

ولی به محض اینکه کارت را از سیستم جدا می کنم . بدون هیچ مشکلی سیستم هم با کرافیک انبرد و هم با گرافیک قدمی بخوبی بالا می اید.
با توجه به اینکه فقط چند ساعت از خرید این کارت می گذرد به نظر شما فروشنده اقدام به تعویض کارت می کند؟ یا باید هغت خان گارانتی را طی کنم؟
لازم به ذکر است کارت دارای گارانتی اواژنگ است
به نظرتان این شرکت برای رفع مشکل این کارت ما را یکی دوماه معطل می کند.
مشخصات سیستم من
ntel Core i5 4460 @ 3.20GHz
GIGA-H97-Gaming 3
4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz
119GB PLEXTOR PX-128M5S SCSI Disk Device (SSD)
منبع تغذیه
685 green
کیس
x3 Gaming
مانیتور
SYNCMASTER BX2485

دوستان چنانچه راهی یا ترفندی به نظر شما می رسد که بنده از ان اطلاعی ندارم و یا اینکه سری 960 قلق خاصی دارد .. لطفا راهنمائی کنید..
مرسی از نظرات همه دوستان :11():

AMD>INTEL
07-06-15, 01:16
با سلام
امروز بعد از ظهر یک کارت گرافیک GIGABYTE- GAMMING G1 GTX 960 خریداری کردم. متاسفانه در حین خرید انرا تست نکردم و در منزل بعد از نصب کارت با کمال تعجب با عدم ارسال تصویر ار کارت گرافیک 960 مواجه شدم.
تمامی اتصالات را چک کردم . تمامی خروجی های کارت را با کابل های مختلف چک کردم؛ بایوس را یک بار ریست کامل کردم اما نه تنها تصویری مشاهده نمی شود بلکه حتی بوق سلامتی سیستم بعد از روشن شدن شنیده نمی شود.

ولی به محض اینکه کارت را از سیستم جدا می کنم . بدون هیچ مشکلی سیستم هم با کرافیک انبرد و هم با گرافیک قدمی بخوبی بالا می اید.
با توجه به اینکه فقط چند ساعت از خرید این کارت می گذرد به نظر شما فروشنده اقدام به تعویض کارت می کند؟ یا باید هغت خان گارانتی را طی کنم؟
لازم به ذکر است کارت دارای گارانتی اواژنگ است
به نظرتان این شرکت برای رفع مشکل این کارت ما را یکی دوماه معطل می کند.
مشخصات سیستم من
ntel Core i5 4460 @ 3.20GHz
GIGA-H97-Gaming 3
4.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz
119GB PLEXTOR PX-128M5S SCSI Disk Device (SSD)
منبع تغذیه
685 green
کیس
x3 Gaming
مانیتور
SYNCMASTER BX2485

دوستان چنانچه راهی یا ترفندی به نظر شما می رسد که بنده از ان اطلاعی ندارم و یا اینکه سری 960 قلق خاصی دارد .. لطفا راهنمائی کنید..
مرسی از نظرات همه دوستان :11():

بایوس مادربردتون رو اپدیت کنید به آخرین نسخه .
Only the registered members can see the link D-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AA%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF%D 9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-45406/index11.html#post319371
احتمال نوسان در خروجی های pcie پاورتون هم هست . اول بایوس رو اپدیت کنید .اگر پیچ نکرده باشید فروشنده مرجوع میکنه . اگر هم پیچ کرده پروسه آواژنگ یک هفته کاریست شاید هم کمتر بشه.
مورد پاور هم جدی بگیرید . حتما از فروشنده بخواهید براتون تصویر بگیره . اگر پاوری هم میتونید از کسی امانی بگیرید تست کنید .
اگر با تبدیل dvi وصل کردید احتمال خرابی تبدیلتون هم هست .

mom
07-06-15, 01:19
بایوس مادربردتون رو اپدیت کنید به آخرین نسخه .
Only the registered members can see the link D-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B3-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%AA%D8%A7-%D9%88-%D9%85%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B1%D8%AF%D 9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-45406/index11.html#post319371
احتمال نوسان در خروجی های pcie پاورتون هم هست . اول بایوس رو اپدیت کنید .

مرسی استاد بزگوار و ارجمند
خوب از انجا که این سیستم با گرافیک انبرد و کارت گرافیک 5770 مشکلی ندارد گمان نمی کردم از اپدیت بایوس باشد
اما سخن شما صواب است و با ارزش :great:
چشم هم اینک اقدام به اپدیت میکنم و نتیجه را خدمت شما استاد عزیز تقدیم می کنم
مرسی

AMD>INTEL
07-06-15, 01:22
مرسی استاد بزگوار و ارجمند
خوب از انجا که این سیستم با گرافیک انبرد و کارت گرافیک 5770 مشکلی ندارد گمان نمی کردم از اپدیت بایوس باشد
اما سخن شما صواب است و با ارزش
چشم هم اینک اقدام به اپدیت میکنم و نتیجه را خدمت شما استاد عزیز تقدیم می کنم
مرسی

با تبدیل وصل کردید ؟
dvi?
با ورودی های دیگه مونیتور مثل hdmi هم تست بگیرید.

mom
07-06-15, 01:25
با تبدیل وصل کردید ؟
dvi?
با ورودی های دیگه مونیتور مثل hdmi هم تست بگیرید.
خیر استاد عزیز از کابل های 6 پین خود پاور استفاده کردم(بدون تبدیل)
عرض کردم که تمامی خروجی های کارت را با کابل های مختلف تست کردم

فقط یک مورد را فراموش کردن عرض کنم .
کارت 5770 قدیمی فقط یک 6 پین میخورد اما این کارت دو عدد 6 پین خورش دارد
یعنی ممکن است یکی از 6 پین های پاور مشکل داشته باشد؟

AMD>INTEL
07-06-15, 01:26

شما بایوس رو اپدیت کنید نتیجه رو اعلام کنید .

AMD>INTEL
07-06-15, 01:32

فقط یک مورد را فراموش کردن عرض کنم .
کارت 5770 قدیمی فقط یک 6 پین میخورد اما این کارت دو عدد 6 پین خورش دارد
یعنی ممکن است یکی از 6 پین های پاور مشکل داشته باشد؟

بله احتمالش هست . به خاطر همین تست با پاور دیگه رو توصیه کردم .

- - - Updated - - -

بعد از اپدیت بایوس و بالا اومدن سیستم حتما یکبار clear cmos کنید و بعد گرافیک رو جا بزنید .

mom
07-06-15, 02:45
بله احتمالش هست . به خاطر همین تست با پاور دیگه رو توصیه کردم .

- - - Updated - - -

بعد از اپدیت بایوس و بالا اومدن سیستم حتما یکبار clear cmos کنید و بعد گرافیک رو جا بزنید .
سپاس دوست گرامی
بایوس به نسخه f6 اپدیت شد
بعد از اپدیت و بالا امدن سیستم کلیر سی ماس انجام شد.
اما مشکل همچنان پابرجاست
تشکر بابت وقتی که گذاشتید
مرسی

AMD>INTEL
07-06-15, 02:55
سپاس دوست گرامی
بایوس به نسخه f6 اپدیت شد
بعد از اپدیت و بالا امدن سیستم کلیر سی ماس انجام شد.
اما مشکل همچنان پابرجاست
تشکر بابت وقتی که گذاشتید
مرسی

فردا کارت رو ببرید مغازه ای که خرید کردید . روی سیستمشون تست کنند . اگر جواب ندهد مرجوع میشه به احتمال زیاد .روی هر دو اسلات pcie چک کنید .

mehrad.s
07-06-15, 03:19
+کلا توی برند MSI گیگابایت و AMD RADEON هیچ سودی من ندیدم همشونو داشتم مشکل برخورد

msi که سوخت

گیگا هم که از ایشون اینطوری شده

گرافیک amd 5570 داشتم اونم چیپستش سوخت :|

کلا دور این 3 تا برند رو خط کشیدم برای ابد

AMD>INTEL
07-06-15, 03:37
+کلا توی برند MSI گیگابایت و AMD RADEON هیچ سودی من ندیدم همشونو داشتم مشکل برخورد

msi که سوخت

گیگا هم که از ایشون اینطوری شده

گرافیک amd 5570 داشتم اونم چیپستش سوخت :|

کلا دور این 3 تا برند رو خط کشیدم برای ابد

شما باید قطعه خرابی که روی سیستم دارید و باعث خرابی مادربردت میشه . شناسایی کنید . نمیشه این همه برند مشکل داشته باشند. احتمالا مشکل تغذیه و پاور داشتید .

mehrad.s
07-06-15, 03:40
650 وات پاور با سیستم ترکیده ی من :||| کلا کارت گرافیک های ati خیلی نویز دارند دیگه سمتشون نمیرم

mom
07-06-15, 20:04
فردا کارت رو ببرید مغازه ای که خرید کردید . روی سیستمشون تست کنند . اگر جواب ندهد مرجوع میشه به احتمال زیاد .روی هر دو اسلات pcie چک کنید .

مرسی استاد عزیز
مرسی دوستان

خوب امروز صبح رفتم پیش فروشنده اما فروشنده زیر بار نرفت خیلی تحملش کردم و بردباری به خرج دادم اما بلاخره صبرم تموم شد و یک حال اساسی بش دادم
تا اینکه به اتفاق کارمنده فروشگاه رفتیم آواژنگ و بعد از تست مشخص شد کارت GTX 960 مادرزادی مشکل دارد
بعد از اینکه مشخص شد حق با من بوده قرار شد کارت تعویض بشه اما اینکه به نام چه کسی تعویض بشه باز بین بنده و فروشنده دعوا شد.
من می گفتم با توجه به اینکه کارت به شکل آکبند مشکل داشته و از طرفی این مشکل در حین ساعت تست پیش امده لذا این کارت را دیگه نمیخوام
که بعد از این برخورد ؛؛ کارمند شرکت اواژنگ حق را به من داده و کارت را جهت تعویض بنام فروشنده رسید کرد
در کل این اولین برخورد من با یک فروشنده کم انصاف بود. ولی خدائی زور می گفت

خوب بعد از این مسئله دیگه از خیر این کارت گذشتم و به جای اون یک کارت با حال ASUS R9 290X DIRECTCU II OC خرید کردم و در حال حاضر بخوبی دارم با این کارت کار میکنم.
در یک کلام این کارت سرعت و قدرت پردازش سرسام آوری دارد. تازه جای اور خوبی هم دارد .
البته برای چنین کارتی نیاز به یک پاور خوب و حداقل 8 گیگ رم داشتم که مجبور به خرید پاور GREEN 850W -OVERCLOCKING EVO-80PLUS و دو خشاب رم 4 گیگ کروسیر شدم

خلاصه امروز یه 3 تومنی پیاده شدیم

مرسی از همه دوستان که به این تاپیک لطف داشتند

الان یه دوساعتی هست که سیستم را مجددا اسمبل کردم و در حال حاضر سیستم بخوبی کار می کند

mom
07-06-15, 20:07
650 وات پاور با سیستم ترکیده ی من :||| کلا کارت گرافیک های ati خیلی نویز دارند دیگه سمتشون نمیرم

سلام دوست من
بنده که کارت ATI خرید نکرده بودم اتفاقا این مشکل متعلق به کارت GTX 960 نه ATI

از قضا GTX 960 را پس داده و در عوض یک کارت ASUS R9 290X DIRECTCU II OC تهیه کردم

AMD>INTEL
07-06-15, 20:07
مرسی استاد عزیز
مرسی دوستان

خوب امروز صبح رفتم پیش فروشنده اما فروشنده زیر بار نرفت خیلی تحملش کردم و بردباری به خرج دادم اما بلاخره صبرم تموم شد و یک حال اساسی بش دادم
تا اینکه به اتفاق کارمنده فروشگاه رفتیم آواژنگ و بعد از تست مشخص شد کارت GTX 960 مادرزادی مشکل دارد
بعد از اینکه مشخص شد حق با من بوده قرار شد کارت تعویض بشه اما اینکه به نام چه کسی تعویض بشه باز بین بنده و فروشنده دعوا شد.
من می گفتم با توجه به اینکه کارت به شکل آکبند مشکل داشته و از طرفی این مشکل در حین ساعت تست پیش امده لذا این کارت را دیگه نمیخوام
که بعد از این برخورد ؛؛ کارمند شرکت اواژنگ حق را به من داده و کارت را جهت تعویض بنام فروشنده رسید کرد

خوب بعد از این مسئله دیگه از خیر این کارت گذشتم و به جای اون یک کارت با حال ASUS R9 290X DIRECTCU II OC خرید کردم و در حال حاضر بخوبی دارم با این کارت کار میکنم.
در یک کلام این کارت سرعت و قدرت پردازش سرسام آوری دارد. تازه جای اور خوبی هم دارد .
البته برای چنین کارتی نیاز به یک پاور خوب و حداقل 8 گیگ رم داشتم که مجبور به خرید پاور GREEN 850W -OVERCLOCKING EO-80PLUS و دو خشاب رم 4 گیگ کروسیر شدم

خوب تعویض درجا براتون انجام دادند . من فکر میکنم گارانتی کارشو به خوبی انجام داده . چنین سرویسی در ایران وجود خارجی ندارد کارت درجا تعویض بشه . به هرحال تصمیمی که گرفتید . امیدوارم مبارکتون باشه .

Avajang
07-06-15, 20:12
مرسی استاد عزیز
مرسی دوستان

البته برای چنین کارتی نیاز به یک پاور خوب و حداقل 8 گیگ رم داشتم که مجبور به خرید پاور GREEN 850W -OVERCLOCKING EO-80PLUS و دو خشاب رم 4 گیگ کروسیر شدم

سلام دوست گرامی
این درصدهای خرابی همیشه وجود داشته و علت های متفاوتی میتونه داشته باشه . شرکت آواژنگ بر اساس رعایت حقوق مصرف کننده کارت شما به صورت فوری تعویض کرده است . امیدوارم از پشتیبانی آنلاین گیگابایت آواژنگ رضایت کامل داشته باشید . همچنین کیفیت سرویس دهی به شما .
با تشکر :11():

mom
07-06-15, 20:19
سلام دوست گرامی
این درصدهای خرابی همیشه وجود داشته و علت های متفاوتی میتونه داشته باشه . شرکت آواژنگ بر اساس رعایت حقوق مصرف کننده کارت شما به صورت فوری تعویض کرده است . امیدوارم از پشتیبانی آنلاین گیگابایت آواژنگ رضایت کامل داشته باشید . همچنین کیفیت سرویس دهی به شما .
با تشکر :11():
مرسی دوست گرامی

امروز از کارمند آوازنگ نهایت تشکر را دارم .. چون منصفانه بین بنده و فروشنده داوری کرد.

mom
07-06-15, 20:25
خوب تعویض درجا براتون انجام دادند . من فکر میکنم گارانتی کارشو به خوبی انجام داده . چنین سرویسی در ایران وجود خارجی ندارد کارت درجا تعویض بشه . به هرحال تصمیمی که گرفتید . امیدوارم مبارکتون باشه .

استاده گرامی خ.ب بنده هم همین را میگویم ..
اگر قرار بود در جا تعویض انجام بشه دیگه اصرار فروشنده مبنی بر ارسال به گارانتی و تعویض خود کارت چه بوده؟
من میگفتم این کارت را نمیخواهم چون چنین کارتی که به شکل آکبند مورد داشته باشد دیگه به درد من نمیخورد اما فروشنده اصرار داشت که کارت را درجا تعویض نکند بلکه انرا به گارانتی فرستاده وبعد از چند روز همان کارت را برای من تعویض کند که من زیر بار نرفتم.
مسئله خیلی سادست فروشنده اصلا زیر بار نمی رفت که کارت دیگری به من بدهد اما تصمیم شرکت محترم آواژنگ مبنی بر رسید کردن کارت معیوب بنام فروشنده عملا حق را به من داد و من توانستم با پول کارت + مابه تفاوت یک کارت بهتر تهیه کنم

مرس از آواژنگ:11():

Avajang
07-06-15, 20:27
مرسی دوست گرامی

امروز از کارمند آوازنگ نهایت تشکر را دارم .. چون منصفانه بین بنده و فروشنده داوری کرد.

با تشکر . مجموع نظرتون درباره خدمات آواژنگ من جمله پاسخگویی به شما در انجمن پشتیبانی گیگابایت رو خوشحال میشویم در تاپیک زیر بیان کنید .
موفق و موید باشید :11():
Only the registered members can see the link