PDA

مشاهده نسخه کامل : ریستارت پیاپی سیستم

سبحان اسپایک
05-06-15, 14:19
سلام من یه مشکلی پیدا کرده بودم که وقتی سیستم رو روشن میکردم پیاپی ریستارت میشد این مشکل بعد از این بود که من به خاطر کثیفی داخل کیس خاک گیری کردم و رم و گرافیک رو از جاشون برداشته بودم
بردم پیش یه مغازه کیس رو یه وسیله ای رو بهش وصل کرد و سیستم رو روشن کرد دو سه تا بوق زد و سیستم درست شد
حالا دوباره این مشکل پیش اومده کسی دلیلش رو میدونه و این که اسم و قیمت و کارایی اون وسیله رو بگه اعصابم از این مشکل خورد شده واقعا ممنون میشم جواب بدید
Only the registered members can see the link

graphic:xfx nvidia geforce 9500gt
cpu:intel pentium
ram:apacer 2gb 1600

AMD>NVIDIA
05-06-15, 14:35
من دقیقا نمیدونم مشکل فنیش رو ولی احتمال میدم موقع خاک گیری خاک وارد سوکت رم شده و درست تمیز نشده
شما یه بار دیگه در بیار رم و گرافیکت رو با مسواک که آغشته به تینر 2000 هست (نم دار باشه نه خیس)سوکت ها رو تمیز کن سیم برق سی پی یو رو هم در بیار جاش رو تمیز کن با همون مسواک کابل برق کل مادربرد رو هم همینطور بعد با یه سشوار که باد خنک بزنه پنج دیقه بگیر روی سوکت ها و مادربرد تا خشک خشک بشه اگر نبود اینکارو که کردی بزار نیم ساعت تا یک ساعت خشک بشه بعد رم و ... ببند ببین جواب میگیری یا نه
مدل پاورت رو هم بنویس

AMD>INTEL
05-06-15, 15:20
اون وسیله دیباگر بوده به احتمال زیاد . رم و گرافیک رو پایه هاشو با پاک کن تمیز کن و دوباره جا بزن

سبحان اسپایک
05-06-15, 16:38
مدل پاور green 380 waat
متشکر از پاسخ حتما انجام میدم

AMD>INTEL
05-06-15, 17:00
مدل پاور green 380 waat
متشکر از پاسخ حتما انجام میدم

پاور رو باید ولتاژهاش رو چک کنی .
Only the registered members can see the link

سبحان اسپایک
05-06-15, 17:03
با این که عضو هستم اما وقتی کسی لینک یا عکس میزاره نمیتونم ببینم نوشته باید عضو شوید چه کار کنم

AMD>INTEL
05-06-15, 17:16
با این که عضو هستم اما وقتی کسی لینک یا عکس میزاره نمیتونم ببینم نوشته باید عضو شوید چه کار کنم

این مورد را با ادمین انجمن MAHRAD در میان بگذارید .