ورود

مشاهده نسخه کامل : میزان فرکانس رم در نرم افزار های نمایش اطلاعات سخت افزاری

MR-R
04-06-15, 22:31
درود دوستان
رو سیستم یک ماژول رم DDR3 با فرکانس کاری یا همون باس 1600 مگاهرتز نصبه
چرا توو نرم افزارهایی مثل CPU-Z یا Speccy فرکانس رو نصف نشون میده یا اعدادی مثل 600-580-800 ؟؟
مگه نباید فرکانس حقیقی رو نشون بده؟؟

پ.ن : توو بایوس هم به صورت دستی رو 1600 گذاشتم

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
04-06-15, 22:32
درود دوستان
رو سیستم یک ماژول رم DDR3 با فرکانس کاری یا همون باس 1600 مگاهرتز نصبه
چرا توو نرم افزارهایی مثل CPU-Z یا Speccy فرکانس رو نصف نشون میده یا اعدادی مثل 600-580-800 ؟؟
مگه نباید فرکانس حقیقی رو نشون بده؟؟

پ.ن : توو بایوس هم به صورت دستی رو 1600 گذاشتم

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

رم های سری DDR چه DDR2-DDR3 بصورت DOUBLE RATE هست . باید ضرب در 2 بشند تا عدد واقعی به دست بیاد .

MR-R
04-06-15, 22:42
رم های سری DDR چه DDR2-DDR3 بصورت DOUBLE RATE هست . باید ضرب در 2 بشند تا عدد واقعی به دست بیاد .

تشکر از شما
تصمیم دارم برای مادربرد مدل P8H77-V LE رم 8 گیگ دوا بگیرم با باس 2400
میخواستم بپرسم آیا صرفا افزایش باس رم تاثیری در افزایش راندمان سیستم داره؟؟
و اینکه آیا این مدل رم با مادربردم سازگار هست؟؟

AMD>INTEL
04-06-15, 22:43
تشکر از شما
تصمیم دارم برای مادربرد مدل P8H77-V LE رم 8 گیگ دوا بگیرم با باس 2400
میخواستم بپرسم آیا صرفا افزایش باس رم تاثیری در افزایش راندمان سیستم داره؟؟
و اینکه آیا این مدل رم با مادربردم سازگار هست؟؟

پردازندتون چی هست ؟

MR-R
04-06-15, 22:47
پردازندتون چی هست ؟

Ivy هست
Core i5 3450

مدل رمی هم که تصمیم دارم بگیرم
Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz

AMD>INTEL
04-06-15, 22:50
Ivy هست
Core i5 3450

مدل رمی هم که تصمیم دارم بگیرم
Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz

بله مشکلی نیست . رم خوبی هم انتخاب کردید .

MR-R
04-06-15, 22:54
بله مشکلی نیست . رم خوبی هم انتخاب کردید .

فقط من اصلا اهل گیم نیستم و سوالم این بود که آیا این افزایش فرکانس تاثیری در بازدهی کلی سیستم داره یا به صور کلی خیر
به فرض چقدر اختلاف هست بین باس 2400 با باس 1600 از همین برند ؟؟

AMD>INTEL
04-06-15, 23:25
فقط من اصلا اهل گیم نیستم و سوالم این بود که آیا این افزایش فرکانس تاثیری در بازدهی کلی سیستم داره یا به صور کلی خیر

10 درصد حدودا تو بعضی از اپلیکیشن ها بهتر خواهد شد .

PC-ADVISOR
05-06-15, 00:06

اگر فرضا با افزایش فرکانس رم که حدودا 270 تا 280 براتون آب میخوره 10 درصد افزایش کارایی داشته باشید
میتونید با اضافه کردن ssd به افزایش کارایی بسیار چشمگیر تری دستیابی پیدا کنید با همان مقدار بودجه.

درود:11():

MR-R
05-06-15, 00:21
اگر فرضا با افزایش فرکانس رم که حدودا 270 تا 280 براتون آب میخوره 10 درصد افزایش کارایی داشته باشید
میتونید با اضافه کردن ssd به افزایش کارایی بسیار چشمگیر تری دستیابی پیدا کنید با همان مقدار بودجه.

درود:11():

کاملا حرفتون متین و اتفاقا در صدد خرید یک SSD خوش قیمت هم هستم در قدم بعد
منتها اولویت سیستم من به گونه ای هست که احساس میکنم به حافظه بیشتر نیاز داره
الان من دارم از گرافیک آنبرد خود مین برد استفاده میکنم که از رم من داره میگیره
و اینکه رم سیستم من 4 گیگ هست که حدود 3.5 برام میمونه!
و اینکه به فرض بنده سه چهار تا برنامه باز میکنم Ram Used به شدت بالا میره و حدود 80-90 درصد میشه و سیستم کلا هنگ میکنه
یه چیز دیگه هم اینکه حالمو گرفته Rating ویندوز به رمم هست که عدد 5.9 رو میده..یعنی برابر با هارد دیسک !!

AMD>INTEL
05-06-15, 00:24
کاملا حرفتون متین و اتفاقا در صدد خرید یک SSD خوش قیمت هم هستم در قدم بعد
منتها اولویت سیستم من به گونه ای هست که احساس میکنم به حافظه بیشتر نیاز داره
الان من دارم از گرافیک آنبرد خود مین برد استفاده میکنم که از رم من داره میگیره
و اینکه رم سیستم من 4 گیگ هست که حدود 3.5 برام میمونه!
و اینکه به فرض بنده سه چهار تا برنامه باز میکنم Ram Used به شدت بالا میره و حدود 80-90 درصد میشه و سیستم کلا هنگ میکنه
یه چیز دیگه هم اینکه حالمو گرفته Rating ویندوز به رمم هست که عدد 5.9 رو میده..یعنی برابر با هارد دیسک !!

اگر صد خرید SSD هم دارید . تعویض رم هم کمک میکنه . فقط به دلیل ضعف هایی که در کنترلر مموری 1155 دیدم . بهتر 2133 بگیرید و حتما لیست QVL مادربردتون رو برای انتخاب بهتر مطالعه کنید و بایوستون هم بروز کنید .
Only the registered members can see the link 32652765

PC-ADVISOR
05-06-15, 00:28
فقط به دلیل ضعف هایی که در کنترلر مموری 1155 دیدم . بهتره 2133 بگیرید .

چه ضعف هایی مشاهده کردین؟:1. (23):

MR-R
05-06-15, 00:33
اگر صد خرید SSD هم دارید . تعویض رم هم کمک میکنه . فقط به دلیل ضعف هایی که در کنترلر مموری 1155 دیدم . بهتر 2133 بگیرید و حتما لیست QVL مادربردتون رو برای انتخاب بهتر مطالعه کنید و بایوستون هم بروز کنید .
Only the registered members can see the link 32652765

بله من دیدم و اتفاقا مدلی که معرفی کردم با مشخصات تایمینگ و فرکانس در لیست ساپورت وجود داره
فقط دیدم توو یکی از انجمن ها دقیقا طرف مادربرد مدل بنده رو داشت و رم باس 2400 گرفته بودن و میگفتن سازگاری نداره!! حالا از مارک و باقی چیزها اطلاعی ندارم
الان باتوجه به صفحه ساپورت رو آیا بازهم خرید اون مدل رم ، ریسک هست ؟؟؟

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
05-06-15, 00:39
بله من دیدم و اتفاقا مدلی که معرفی کردم با مشخصات تایمینگ و فرکانس در لیست ساپورت وجود داره
فقط دیدم توو یکی از انجمن ها دقیقا طرف مادربرد مدل بنده رو داشت و رم باس 2400 گرفته بودن و میگفتن سازگاری نداره!! حالا از مارک و باقی چیزها اطلاعی ندارم
الان باتوجه به صفحه ساپورت رو آیا بازهم خرید اون مدل رم ، ریسک هست ؟؟؟

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

خیر ریسک نیست ولی قبل از نصب رمهای جدید بایوس برد رو اپدیت کنید .

AMD>INTEL
05-06-15, 00:45
چه ضعف هایی مشاهده کردین؟:1. (23):

مشکلات در ست شدن دقیق سرعت مموری و یکسری مشکلات دیگه . کمی تخقیق بفرمائید متوجه میشید .:wink: