ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید باکس هارد اینترنال

Optimus Prime
30-05-15, 01:43
اساتید سلام.
دنبال باکسی هستم که بتونم 3 یا 4 تا هارد اینترنال 4 ترایی رو بزارم توش و به عنوان یدونه هارد اکسترنال ازش استفاده کنم.اگه باکس بصورت دربسته باشه بهتره. یعنی dock نباشه.
یه چیزی شبیه همین باکسهای nas منتها بدون قابلیت شبکه .یعنی فقط usb 3.0
ترجیح میدوم که از بازار داخلی تهیه کنم ولی خوب اگه مدل خیلی خوبی باشه و اونور موجود چاره ای ندارم و مجبورم از اونور بگیرم.
فقط میخوامدستگاه قابل اعتمادی باشه و هی قطع و وصل نشه.
پیشاپیش ممنونم

AMD>INTEL
30-05-15, 11:51
باکس هارد 3.5 منظورت هست ؟

Optimus Prime
30-05-15, 16:37
باکس هارد 3.5 منظورت هست ؟

بله امید جان . هارد اینترنال 3.5 اینچ

AMD>INTEL
30-05-15, 17:24
به نظرم به تعمیرکارهای هارد یکسری بزن . باکس های هاردهای وسترن و سیگیت رو معمولا دارند .
بهترین مدلی که داخل هست اینه
Only the registered members can see the link

- - - Updated - - -

به نظرم به تعمیرکارهای هارد یکسری بزن . باکس های هاردهای وسترن و سیگیت رو معمولا دارند .

Optimus Prime
30-05-15, 18:00
باکس هارد کومبو IDE و ساتا 3.5 اینچی USB 2.0 فن دار-باکس هارد ساتا و ide -SATA BOX HARD-باکس هارد اتصال هارد به یو اس بی- اتصال هارد به USB -باکس هارد داخل کی (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

باکس هارد کومبو IDE و ساتا 3.5 اینچی USB 2.0 فن دار-باکس هارد ساتا و ide -SATA BOX HARD-باکس هارد اتصال هارد به یو اس بی- اتصال هارد به USB -باکس هارد داخل کی (Only the registered members can see the link)

ممنونم امید جان
باکس تکی نه.
دنبال همچین چیزیم.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

ممنونم امید جان
باکس تکی نه.
دنبال همچین چیزیم.

AMD>INTEL
30-05-15, 18:44
این رو بعید میدونم پیدا بشه بازار ایران .

nima_hl
31-05-15, 01:11
اساتید سلام.
دنبال باکسی هستم که بتونم 3 یا 4 تا هارد اینترنال 4 ترایی رو بزارم توش و به عنوان یدونه هارد اکسترنال ازش استفاده کنم.اگه باکس بصورت دربسته باشه بهتره. یعنی dock نباشه.
یه چیزی شبیه همین باکسهای nas منتها بدون قابلیت شبکه .یعنی فقط usb 3.0
ترجیح میدوم که از بازار داخلی تهیه کنم ولی خوب اگه مدل خیلی خوبی باشه و اونور موجود چاره ای ندارم و مجبورم از اونور بگیرم.
فقط میخوامدستگاه قابل اعتمادی باشه و هی قطع و وصل نشه.
پیشاپیش ممنونم

سلام

اگر نمیخواهید هزینه سنگین کنید یدونه nas بسازید، کار ساده ایه

FreeNAS Project - Open Source Storage - FreeNAS Project (Only the registered members can see the link)