PDA

مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین،،،،y5070,,apache-c,,g56jk-b,,2oe-a

mhm9mhm
28-05-15, 11:21
سلام خسته نباشید.من یه لپ تاپ تا سقف چار تومن میخواستم برای کارای گرافیکی و بازی. خودم به این چهارتا مدل رسیدم.لطفا نظر خودتونو با دلیل ذکر کنید ممنون.

مقایسه کالا (Only the registered members can see the link)

hamed-sps
28-05-15, 12:06
سلام و وقت بخیر
انتخاب لپ تاپ واقعا بستگی به نیاز افراد میتونه متفاوت باشه به علاوه که لپ تاپ های که صد در صد ایدهآل ها رو داشته باشند هم سخت گیر میاد و شاید هزینه زیادی داشته باشه
مثلا اگه نمایشگر lenovo y5070 پنل ips داشت بهترین گزینه میشد ولی یکی از بهترین و جدید ترین هاست و میتونه تا چند سال آینده هم به راحتی نیاز شما رو بر اورده کنه و از نظر اقتصادی به صرفه است و در مجموع از سه مدل دیگه قوی تره

و یک نکته در مورد msi ge60 2e اینکه این لپ تاپ محصول 2013 و از همه مدل ها قدیمی تره

موفق باشید

mhm9mhm
28-05-15, 14:47
ممنونم.فقط نظرتون درباره apache-c چیه.ینی قدرت پردازشیش.و کیفیت چی سنی اون کاری ک ایسوس و ام اس ای میکنه لنوو هم میکنه؟ و اینکه اون صفه نمایش tft واقعاً اذیت میکنه یا نه/

AMD>INTEL
28-05-15, 15:16
کیفیت اسوس از نظر برد و سخت افزاری به مراتب بهتر از lenovo میباشد .

hamed-sps
28-05-15, 17:03
دوست عزیز همه لپ تاپ های که شما انتخاب کردی جواب گوی نیاز شما حداقل تا دو سال آینده هست
اگر شما کارهای گرافیکی انجام میدهید بنابراین نیاز به cpu قوی کارت گرافیک قوی و نمایشگر خوب دارید. پنل ips مناسب ترین پنل در بین این گزینه هاست که فقط asus g56jk داره ولی نباید یه فاکتور فدای بقیه گزینه ها کرد .

apache-c لپ تاپ قدرتمندی هست ولی در مقایسه با lenovo از نظر اقتصادی lenovo به صرفه تر است.
در ضمن من طرفدار برند خاصی نیستم چون انتخاب ها و سلیقه ها با توجه به میزان بودجه افراد متفاوت هست و تصمیم نهایی برای خرید را کسی میگیرد که بهای آن را می پردازد.

موفق باشید