سلام من یک هارد 1ترا وسترن دیجیتال دارم میخوام مثل روز اول فرمتش کنم به صورتی که از اول شروع به پارتیشن بندی کنم..
ویندوزم7 هستش ممنون میشم یه برنامه خوب و عالی رو پیشنهاد کنید.
اگر امکانش هست اموزش پارتیشن بندی درست رو هم بزارید برام.
AMD>INTEL
28-05-15, 01:03
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
HDD LLF Low Level Format Tool
unlimited
28-05-15, 20:31
سلام این که خارجی نوشته لطفا فارسی هم بگید
AMD>INTEL
28-05-15, 21:48
سلام این که خارجی نوشته لطفا فارسی هم بگید
این برنامه ساده ترین اینترفیس کاربری دارد . فقط باید هارد رو از تو لیست انتخاب کنید و فرمت رو بزنید .
unlimited
28-05-15, 21:54
وقتی که کلیه درایو های هارد را دیلیت کنیم مگر هارد فرمت نمی شه فرمت یعنی خام نمودن مثل فرمت نمودن درایو ؟
AMD>INTEL
28-05-15, 21:59
وقتی که کلیه درایو های هارد را دیلیت کنیم مگر هارد فرمت نمی شه فرمت یعنی خام نمودن مثل فرمت نمودن درایو ؟
این فرمت سطح پائین هست . یعنی سکتور به سکتور پاک میشه و امکان برگشت اطلاعات خیلی کم میشه .
unlimited
28-05-15, 22:02
فرمت سطح بالا چگونه است ؟ و نحوه کار با نرم افزار چگونه است و آیا هارد لبتاب را هم می شه با این برنامه فرمت کرد ؟
AMD>INTEL
28-05-15, 22:15
فرمت سطح بالا چگونه است ؟ و نحوه کار با نرم افزار چگونه است و آیا هارد لبتاب را هم می شه با این برنامه فرمت کرد ؟
فرمت عادی همین دستور فرمت در ویندوز هست . هارد لپتاپ یا هر هارد دیگر را به عنوان هارد دوم متصل میکنید و با این برنامه عملیات فرمت رو انجام میدید .
Jamez01
29-05-15, 10:31
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
HDD LLF Low Level Format Tool
توی برنامه فقط کل هارد رو نشون میده و امکان این رو گذاشته که کل هارد یک جا فرمت بشه حالا این سوال پیش اومده که اصلا با زدن گذینه فرمت کل هارد فرمت میشه؟؟؟ واینکه بعداز فرمت چه اتفاقی میفته؟؟
فکرکنم سیستم ریستارت میشه ولی نمیدونم بعدش چی میشه..لطفا راهنمایی کنید
AMD>INTEL
29-05-15, 10:35
توی برنامه فقط کل هارد رو نشون میده و امکان این رو گذاشته که کل هارد یک جا فرمت بشه حالا این سوال پیش اومده که اصلا با زدن گذینه فرمت کل هارد فرمت میشه؟؟؟ واینکه بعداز فرمت چه اتفاقی میفته؟؟
فکرکنم سیستم ریستارت میشه ولی نمیدونم بعدش چی میشه..لطفا راهنمایی کنید
اگر هاردی که ویندوز روش نصب هست رو میخواهید LLF کنید باید روی سیستم دیگه به عنوان هارد دوم این کار رو کنید . یا از برنامه بوتیبل برای این کار استفاده کنید .
Jamez01
29-05-15, 10:37
اگر هاردی که ویندوز روش نصب هست رو میخواهید LLF کنید باید روی سیستم دیگه به عنوان هارد دوم این کار رو کنید . یا از برنامه بوتیبل برای این کار استفاده کنید .
میشه راجب برنامه بوتیبل بیشتر توضیح بدین و بگید چطور ازش استفاده کنم
Jamez01
29-05-15, 10:43
میشه راجب برنامه بوتیبل بیشتر توضیح بدین و اینکه چطور تهیش کنم و ازش استفاده کنم؟؟؟
AMD>INTEL
29-05-15, 10:47
میشه راجب برنامه بوتیبل بیشتر توضیح بدین و اینکه چطور تهیش کنم و ازش استفاده کنم؟؟؟