سلام
اینطور که فرمودید مدلش
samsung ssd 840 pro 250GB (البته احتمالا)
دست دوم و بدون گارانتی.
قیمت هم که 350 تومان.
دوستان متخصص شما چه نظری دارید؟
من تابحال با اینجور موارد برخورد نداشته ام. به نظر دوستان گرامی اصولا درمورد کالاهائی که به تعداد بالا دست دوم و بدون گارانتی وارد می شوند، و قیمتشون هم ظاهرا پائین هستش، ارزش ریسک کردن رو دارند؟ کلا برای انواع مختلف قطعات می پرسم. مثلا جمع کردن یه سیستم دست دوم؟؟؟
متشکرم :11():
AMD>INTEL
05-06-15, 14:16
سلام
اینطور که فرمودید مدلش
samsung ssd 840 pro 250GB (البته احتمالا)
دست دوم و بدون گارانتی.
قیمت هم که 350 تومان.
دوستان متخصص شما چه نظری دارید؟
من تابحال با اینجور موارد برخورد نداشته ام. به نظر دوستان گرامی اصولا درمورد کالاهائی که به تعداد بالا دست دوم و بدون گارانتی وارد می شوند، و قیمتشون هم ظاهرا پائین هستش، ارزش ریسک کردن رو دارند؟ کلا برای انواع مختلف قطعات می پرسم. مثلا جمع کردن یه سیستم دست دوم؟؟؟
متشکرم :11():
بستگی به میزان کار دستگاه دارد . بعضی هاشون خیلی کار کردند و ارزش ندارند . مگر اینکه موقع خرید از فروشنده بخواهید که شات از وضعیت ssd life بهتون بده . در کل نو تهیه کنید .
ن دوست عزیز قیمت پایین خریداری شده سود معقول هم کشیده شده روش شده این قیمت!حالا اگه دوست دارید قیمتو عوض کنم مثلا 420 چ طوره؟
بله حتما تست با نرم افزار هم میشه ک هیچ حرفی توش نباشه
در ضمن 256 گیگ تموم شد:lol:
160 گیگ مونده
خواستید در خدمتم
موفق باشید
justafriend
07-06-15, 12:25
سلام
بدی نوشته اینه که گاهی سوء تعبیر میشه. هدف استفاده از راهنمایی اهل فن هستش نه خدای نکرده ..... .
سعی کنیم با حسن نیت همدیگر رو بسنجیم.Only the registered members can see the link
گفتم پائینه ولی نه دیگه اینقده. خیلی ذوق نکنید Only the registered members can see the link
و مسلما دوست دارم قیمت رو عوض کنید ولی رو به پائین :lol:
mojtabaelectero13
07-06-15, 20:03
دوست عزیزم جنس معلومه بنده هم با تست نرم افزاری در حضور شما و 48 ساعت مهلت تست خدمتتون جنس میدم اینا میشه حسن نیت بنده در فروش!
قیمت پایین؟پایین تر از این قیمت دارید؟؟؟؟؟
justafriend
07-06-15, 20:26
دوست عزیزم جنس معلومه بنده هم با تست نرم افزاری در حضور شما و 48 ساعت مهلت تست خدمتتون جنس میدم اینا میشه حسن نیت بنده در فروش!
قیمت پایین؟پایین تر از این قیمت دارید؟؟؟؟؟
ای بابا من که گفتم حسن نیت. من صحبت های شما رو با حسن نیت تعبیر کردم و فکر کنم مشخصه دو خط آخر جوابم هم از روی طنز و برای تلطیف جو بوده. خیلی جدی نگیرید. :11():
خلاصه ما هنوز منتظریم Only the registered members can see the link