ورود

مشاهده نسخه کامل : SSD چی پیشنهاد میدین؟

SajjadKhati
22-05-15, 10:06
یه SSD 120GB یا 128GB چی پیشنهاد میدین؟
Geil Zenith A3 Series 120GB از طرفی نمیدونم چطوره و از طرفی هم گارانتی معتبر آواژنگ رو داره. از این طرف هم الان Adata XPG SX900 64GB رو دارم و از لحاظ سرعت ازش راضی نیستم (تو همه جا نوشته بود سرعت 550 مگ بر ثانیه رو داره اما سرعتش بالای 400 نرفت)
یا اینکه Samsung 850 EVO 120GB رو بگیرم که تو تست انجمن هم مشخصه که 500 مگ سرعت داره ؟ (البته بچه ها با Adata XPG SX900 64GB هم فک کنم تو تست بالای 400 هم نتیجه گرفتن اما به 500 نرسید و بازم نمیدونم چجوری)
از طرفی هم که کل تست های انجمن و خودم ، سرعت نوشتن هیچ ssd ای بالای 200 مگ نرفت و از اطلاعات اون مدل Geil هم برای نوشتن اش که 145 MB/S رو گفت ، اعتماد بیشتری بهش میره ولی 4K Read Speed اش که آخر نفهمیدیم چیه و تو ادیتای منم تاثیری تو سرعتش نداشت برا Geil کمه و 66000 هه ولی طول عمرش که برام مهمه 2.5 میلیون ساعته (2.5 برابر بقیه)
Kingston HyperX Fury 120GB هم قیمت اش مثل Geil هه و بازم با گارانتی آواژنگ اما کسی تا حالا انگار نخرید و تست نکرد
الان کدوم رو پیشنهاد میکنین و در حالی که Geil هم 50 تومن ارزونتره!!
در کل ملاکم سرعت خوندن بیشتر و همینطور دوام بیشتر در برابر نوسان برق و طول عمر بیشتر هه

خبات کریمی
22-05-15, 10:59
Samsung 850 EVO 120GB

SajjadKhati
22-05-15, 11:12
ممنون
دلیل ای ، توضیحی، چیزی؟
دلیل برتری نسبت به Geil و Kingston که هر دو گارانتی معتبر دارن و این نداره؟

خبات کریمی
22-05-15, 11:22
ممنون
دلیل ای ، توضیحی، چیزی؟
دلیل برتری نسبت به Geil و Kingston که هر دو گارانتی معتبر دارن و این نداره؟

درود
از نظر فناوری بکار رفته و کارایی تقریباً سامسونگ از همه سازنده های دیگه برتری داره، خصوصاً استفاده از کنترلر درست حسابی و تراشه های ساخت خود سامسونگ
من باشم بازم بدون در نظر گرفتن گارانتی سامسونگ رو انتخاب می کنم:11():

SajjadKhati
22-05-15, 11:40
سه رود :Love-ssa~! (1):
ممنون
برای کنترلر حق داری اما از طرفی گارانتی اگه معتبر نباشه ، خود اون جنس هم ممکنه تقلبی باشه که در این صورت دیگه اعتبار داشتن یا نداشتن سامسونگ و هر برند دیگه ای معنا نداره
کلا موندم چی کار کنم!!

خبات کریمی
22-05-15, 11:45
سه رود :Love-ssa~! (1):
ممنون
برای کنترلر حق داری اما از طرفی گارانتی اگه معتبر نباشه ، خود اون جنس هم ممکنه تقلبی باشه که در این صورت دیگه اعتبار داشتن یا نداشتن سامسونگ و هر برند دیگه ای معنا نداره
کلا موندم چی کار کنم!!

شما از فروشگاه معتبر تهیه کنی، اس اس دی تقلبی نداریم چون فناوری اس اس دی خیلی پیچیده است! سامسونگ هم بحدی با کیفیت هست فکر نمیکنم گارانتی خیلی مهم باشه( برخلاف دیگر قطعات)سری 850 هم حسابی آزمون خودش رو پس داده

SajjadKhati
22-05-15, 12:15
کنترل های کدوم شرکت بهتره؟ :

sandforce
ocz
samsung

AMD که تو مدل OCZ Radeon R7 Series 120GB اش از کنترلر ocz استفاده میکنه ، چی؟ اگه ocz بهتر نیست پس چرا AMD این قد گرونتر از سامسونگ داره میفروشه؟

AMD>INTEL
22-05-15, 12:31
کنترلر amd این هست OCZ Barefoot 3 M00
چیپ های فلش هم Toshiba 64Gbit A19nm MLC

SajjadKhati
22-05-15, 13:43
کنترلر amd این هست OCZ Barefoot 3 M00
چیپ های فلش هم Toshiba 64Gbit A19nm MLC

آره میدونم
نظر تو چیه گلپسر با توجه به مطالبی که گفته شد (اعتبار گارانتی) و همینطور کدوم کنترلر بهتره؟

AMD>INTEL
22-05-15, 13:49
در خوب بودن سامسونگ شکی نیست . ولی در مورد SSD ترجیح میدم . جنسی تهیه میکنم حتما گارانتی معتبر داشته باشد . اولین انتخاب هم CRUCIAL هست . چون استاد تجهیزات ذخیره سازی و حافظه هست .

SajjadKhati
22-05-15, 13:59
CRUCIAL 120 گیگ اش موجوده؟ تو سایتا نگا کردم موجود نبود!
گارانتی اش چیه؟
من حداکثر تا 300 میتونم

AMD>INTEL
22-05-15, 14:04
گارانتی آواژنگ هست . تا چند روز پیش موجود بود . فکر کنم تا هفته نهایت 15 روز دیگه باز موجود بشه .

SajjadKhati
22-05-15, 14:06
ممنون
قیمت اش چقد بود با اینکه کنترلرش چی بود؟
چون کنترلر Adata XPG SX900 64GB سندفورس بود که نمیدونم بخاطر کنترلرش هه یا حجم شه یا چیه که سرعت اش کم هه
اوستا آواژنگ نمیگه که کی موجود میشه؟

AMD>INTEL
22-05-15, 14:09
باز این مدل رو چک کن ببین گارانتیش برای کدوم شرکته Samsung 850 EVO 120GB
قیمتش وسوسه انگیزه Samsung 850 EVO 120GB

SajjadKhati
22-05-15, 14:25
باز این مدل رو چک کن ببین گارانتیش برای کدوم شرکته Samsung 850 EVO 120GB
قیمتش وسوسه انگیزه Samsung 850 EVO 120GB

قیمت چی وسوسه انگیزه؟
Samsung 850 EVO 120GB قیمتش 275 تومنه با گارانتی ای که کلا باید بی خیالش بشم :Love-ssa~! (1): (گارانتی یه شرکت ناشناخته)
قیمت کروشال منظورم بود که چقده با کنترلرش؟
راستی Intel 530 Series 120GB چطوره با کنترلر SandForce SF-2200 با قیمت 290 ؟

SajjadKhati
22-05-15, 14:37
اوستا امید کروشال 128GB M550 انگار سرعتش 350 مگ هه که اینجا رو نگاه :

Crucial M550 Review: 128GB, 256GB, 512GB and 1TB Models Tested (Only the registered members can see the link)

بد پایین ترش نوشته 550 مگ
من که کلا گیج شدم :1. (27):

david-ebi
22-05-15, 14:37
قیمت چی وسوسه انگیزه؟
Samsung 850 EVO 120GB قیمتش 275 تومنه با گارانتی ای که کلا باید بی خیالش بشم :Love-ssa~! (1): (گارانتی یه شرکت ناشناخته)

کروشیال m550 کنترلرش از نوع مارول 88S9189 هست که به نظر من در سرعت خواندن و نوشتن از سندفورس بهتره.قیمت 120 گیگش هم حدود 300 تومان بود.که البته الان نمیدونم تو بازار موجود هست و اصلا گارانتی چه شرکتی هست؟250 گیگش که گارانتی آواژنگ هست.اما کلا نظر من هم سامسونگ evo 850 هستش.

AMD>INTEL
22-05-15, 14:42
اوستا امید کروشال 128GB M550 انگار سرعتش 350 مگ هه که اینجا رو نگاه :

Crucial M550 Review: 128GB, 256GB, 512GB and 1TB Models Tested (Only the registered members can see the link)

بد پایین ترش نوشته 550 مگ
من که کلا گیج شدم :1. (27):

همه SSD ها یک سرعت اسمی دارند و یک سرعت واقعی . البته همیشه 350 نیست گاهی به مجدوده 400 هم میرسه .

SajjadKhati
22-05-15, 14:45
کروشیال m550 کنترلرش از نوع مارول 88S9189 هست که به نظر من در سرعت خواندن و نوشتن از سندفورس بهتره.قیمت 120 گیگش هم حدود 300 تومان بود.که البته الان نمیدونم تو بازار موجود هست و اصلا گارانتی چه شرکتی هست؟250 گیگش که گارانتی آواژنگ هست.اما کلا نظر من هم سامسونگ evo 850 هستش.

آری
کنترلر Marvell 88SS9189 رو داره
چرا سامسونگ؟ خوب خوبی های کروشال رو که خودت گفتی!! ضمن اینکه من از سامسونگ فقط بخاطر گارانتی نامعلوم اش میترسم

AMD>INTEL
22-05-15, 14:46
قیمت چی وسوسه انگیزه؟

کنترلرش Marvell 88SS9189
و چیپ ها Micron 64/128Gbit 20nm MLC که عالی هستند

SajjadKhati
22-05-15, 14:48
همه SSD ها یک سرعت اسمی دارند و یک سرعت واقعی . البته همیشه 350 نیست گاهی به مجدوده 400 هم میرسه .

نه من اشتباه دیدم
یکی سرعت Sequential Write شو با Read اش اشتباه دیدم وگرنه هر دو 550 بود . ببخشید:Love-ssa~! (1):
ای کاش کروشال M550 128Gb هم تو بازار بود
سامسونگ بگیرم به نظرت اوستا امید؟

AMD>INTEL
22-05-15, 14:49
نه من اشتباه دیدم
یکی سرعت Sequential Write شو با Read اش اشتباه دیدم وگرنه هر دو 550 بود . ببخشید:Love-ssa~! (1):
ای کاش کروشال M550 128Gb هم تو بازار بود
سامسونگ بگیرم به نظرت اوستا امید؟

یک هفته صبر کن . اگر موجود نشد سامی رو بگیر .

david-ebi
22-05-15, 14:51
من خودم رو گارانتی واقعا حساسم.تحقیقات زیادی هم درباره ssd ها کردم که تو 120-128 گیگهایی که تو بازار ما هستش با قیمت حدود 300 تومان evo 850 سرعت خواندن و نوشتن تصادفیش از همه بیشتر بود.اونقدر درصد خرابیه ssd ها کم است که حاضرم ریسک بدون گارانتی بودنش رو هم بپذیرم.

اینم لینک (Only the registered members can see the link) یکی از رده بندیهای ssd ها در سال 2014 توسط تامزهاردور

SajjadKhati
22-05-15, 15:55
من خودم رو گارانتی واقعا حساسم.تحقیقات زیادی هم درباره ssd ها کردم که تو 120-128 گیگهایی که تو بازار ما هستش با قیمت حدود 300 تومان evo 850 سرعت خواندن و نوشتن تصادفیش از همه بیشتر بود.اونقدر درصد خرابیه ssd ها کم است که حاضرم ریسک بدون گارانتی بودنش رو هم بپذیرم.

اینم لینک (Only the registered members can see the link) یکی از رده بندیهای ssd ها در سال 2014 توسط تامزهاردور

ممنون
میدونم درصد خرابی ssd ها کمه اما مشکل من درصد خرابی نیست . اگه گارانتی نامعتبر باشه حتی شاید کالای قاچاق یا تقلبی وارد کنه ولی اگه کالا آدم مطمئن باشه تقلبی نیست ، جنسش اگه خوب باشه ، گارانتی زیاد به درد آدم نمیخوره (کلا یکی از تقش های اساسی گارانتی خوب اینه که کالای تقلبی نیست)
درباره ی 4K Random Read و از این جور چیزا من اعتماد ندارم چون موقع خرید همین Adata XPG SX900 64GB هم به این آمارها و اینکه سرعتش 550 مگ هه توجه کردم که دیدم سرعت خوندنش که اصلا بالای 400 نرفت و سرعت نوشتن اش هم بالای 80 مگ و فهمیدم که تو SSD یکی از چیزای مهم ، تجربه ی خود آدم هه
آری. تو annandtech هم دیدم کلا خیلی به هم نزدیک بودن اما در کل میشه گفت سامسونگ امتیازش یه کم بهتر بود

SajjadKhati
22-05-15, 16:15
راستی فرق EVO و PRO چیه که این همه اختلاف قیمت دارن؟ میدونم کنترلر و ... هست اما تو کارایی که اختلاف چندانی ندارن و کلا ارزش خرید نداره!!؟؟

AMD>INTEL
22-05-15, 16:38
راستی فرق EVO و PRO چیه که این همه اختلاف قیمت دارن؟ میدونم کنترلر و ... هست اما تو کارایی که اختلاف چندانی ندارن و کلا ارزش خرید نداره!!؟؟

PRO برای کسی که بودجه داره انتخاب خوبیه . سرعتش بالاتر از EVO هست .

AMD>INTEL
22-05-15, 16:41
بنچمارک هاش هم توسط STREAM تو انجمن گذاشته شده .

AMD>INTEL
22-05-15, 16:54
یک مورد هم در خرابی ssd بگم . اینطور که دوستان میگویند که خرابی نداره نیست . تو دریا کامپیوتر ssd های gskill که وارد میکردیم . نسبت به تعداد واردات مقدار بالایی برای گارانتی میومد . ایراد کنترلر سند فورس هم توشون زیاد بود . پس حتما با گارانتی معتبر بگیرید .

SajjadKhati
22-05-15, 19:37
یک مورد هم در خرابی ssd بگم . اینطور که دوستان میگویند که خرابی نداره نیست . تو دریا کامپیوتر ssd های gskill که وارد میکردیم . نسبت به تعداد واردات مقدار بالایی برای گارانتی میومد . ایراد کنترلر سند فورس هم توشون زیاد بود . پس حتما با گارانتی معتبر بگیرید .

ممنون گلپسر
میدونم که این طور نیست
اما با این اوضاع گارانتی ، کلا به نظرت نباید سامسونگ گرفت؟
اگه آواژنگ نیاره چی؟
نماینده ی آواژنگ به این پرسش جواب میده که کی وارد بازار میشه کروشال 120 گیگ؟

AMD>INTEL
22-05-15, 19:43
ممنون گلپسر
میدونم که این طور نیست
اما با این اوضاع گارانتی ، کلا به نظرت نباید سامسونگ گرفت؟
اگه آواژنگ نیاره چی؟
نماینده ی آواژنگ به این پرسش جواب میده که کی وارد بازار میشه کروشال 120 گیگ؟

آواژنگ به احتمال زیاد میاره . چون فروش خوبی داشته . وقتی یک محصول اتمام موجودی میشه یعنی خوب فروش داشته و به احتمال زیاد دوباره موجودمیشه .
سامسونگ هم در مورد گارانتیش از لیون بپرس .

SajjadKhati
22-05-15, 20:22
آواژنگ به احتمال زیاد میاره . چون فروش خوبی داشته . وقتی یک محصول اتمام موجودی میشه یعنی خوب فروش داشته و به احتمال زیاد دوباره موجودمیشه .
سامسونگ هم در مورد گارانتیش از لیون بپرس .

گارانتی شرکتی هه (گارانتی غیر معتبر)
حالا فرقی نداره که چی باشه

AMD>INTEL
22-05-15, 20:45
گارانتی شرکتی هه (گارانتی غیر معتبر)
حالا فرقی نداره که چی باشه

یک 10 روزی صبر کن بار جدید کروشیال برسه

AMD>NVIDIA
22-05-15, 20:50
Samsung 850 EVO 120GB
یک ماه خریدم
کاملا راضیم
پرفورمنسش تو رنج اس اس دی های هم سطح خودش بالاترینه
من کلی گشتم ئ تحقیق کردم اینو گرفتم
گارانتی داره ولی نمیدونم دوستان منظور از معتبر بودن رو چی میدونن
شرایطی داره گارانتی دیگه.اگه مشمول باشی تعویض یا تعمیر میکنن
کروشیال هم تو حافظه حرف نداره ...ولی فناوری سامسونگ تو همه چیز ثابت شدس...ترجیح من Samsung 850 EVO 120GB هست...اگر میتونی pro 850 رو بخر یا وایسا قیمتا داره میاد پایین یک ماه دیگه بخرش...دیگه رو دست این اس اس دی نیست (هستا بازم مدل جدید خود سامسونگه که 1300 پولشه خخخخخ)

SajjadKhati
23-05-15, 01:18
Samsung 850 EVO 120GB
یک ماه خریدم
کاملا راضیم
پرفورمنسش تو رنج اس اس دی های هم سطح خودش بالاترینه
من کلی گشتم ئ تحقیق کردم اینو گرفتم
گارانتی داره ولی نمیدونم دوستان منظور از معتبر بودن رو چی میدونن
شرایطی داره گارانتی دیگه.اگه مشمول باشی تعویض یا تعمیر میکنن
کروشیال هم تو حافظه حرف نداره ...ولی فناوری سامسونگ تو همه چیز ثابت شدس...ترجیح من Samsung 850 EVO 120GB هست...اگر میتونی pro 850 رو بخر یا وایسا قیمتا داره میاد پایین یک ماه دیگه بخرش...دیگه رو دست این اس اس دی نیست (هستا بازم مدل جدید خود سامسونگه که 1300 پولشه خخخخخ)

گارانتی ات چیه؟
منظور شرایط گارانتی نیست
منظور کیفیت و اعتبار گارانتی هه (هر گارانتی ای که خدماتش یکی نیست . تو ایران حدود 5 تا گارانتی هستن که گارانتی شون گارانتی هه. آواژنگ و گرین و حدودا سازگار و میگن آونگ و چند قلم دیگه . بقیه رو حرف شون حسابی نیست و اغلب بعد از خراب شدن کاری نمیکنن چندان مخصوصا شرکتی ها)

reddevil
23-05-15, 02:57
توی بحث ssd فقط فاکتور انتخاب سرعت خوندان و نوشتن نیست . لطفا کاربران رو راهنمایی کنید بنده که استاد نیستم اما ممنون میشم افرادی که نظر میدند چیزیم یاد بدند !!!!
میزان عمر و خطای اولیه از همه چیز مهم تر هستش تا حدودی
برای شما شاید فرق نکنه بین دو تا اس اس دی سرعت 550 مگ باشه یا 520 مگ اما ممکنه عمر س اس دی براتون فاکتور مهمتری باشه !!! کافی عمر حافظه یعنی همون میزان ساعت کارکرد رو هم نگاه کنید اونموقع هستش متوجه میشید شاید باید انتخابتون عوض کنید mlc tlc و .... در انتخاب مهم هستند فاکتور بعدی اولین زمان شروع خطا در SSD هستش هرچی دیرتر عمر حافظه بهتر

خواهشمندم دوستان رو راهنمایی کنید نه اینکه فقط ایده بدید اونم نادرست بعدشم با بای !

مقایسه مدل کروشیال که سلیقه استاد عزیزمونه با سامسونگ 850 پرو :

Only the registered members can see the link

و .... آخر لینک زیر ببینید خودتون فرق بسیار در عملکرد بین این دو مدل رو مطلع میشید

[اختصاصی ترنجی]: تست 14 عدد از برترین SSD های حال حاضر و مقایسه آن ها با یکدیگر (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
23-05-15, 09:49
توی بحث ssd فقط فاکتور انتخاب سرعت خوندان و نوشتن نیست . لطفا کاربران رو راهنمایی کنید بنده که استاد نیستم اما ممنون میشم افرادی که نظر میدند چیزیم یاد بدند !!!!
میزان عمر و خطای اولیه از همه چیز مهم تر هستش تا حدودی
برای شما شاید فرق نکنه بین دو تا اس اس دی سرعت 550 مگ باشه یا 520 مگ اما ممکنه عمر س اس دی براتون فاکتور مهمتری باشه !!! کافی عمر حافظه یعنی همون میزان ساعت کارکرد رو هم نگاه کنید اونموقع هستش متوجه میشید شاید باید انتخابتون عوض کنید mlc tlc و .... در انتخاب مهم هستند فاکتور بعدی اولین زمان شروع خطا در SSD هستش هرچی دیرتر عمر حافظه بهتر

خواهشمندم دوستان رو راهنمایی کنید نه اینکه فقط ایده بدید اونم نادرست بعدشم با بای !

مقایسه مدل کروشیال که سلیقه استاد عزیزمونه با سامسونگ 850 پرو :

و .... آخر لینک زیر ببینید خودتون فرق بسیار در عملکرد بین این دو مدل رو مطلع میشید

[اختصاصی ترنجی]: تست 14 عدد از برترین SSD های حال حاضر و مقایسه آن ها با یکدیگر (Only the registered members can see the link)

ممنون گلپسر
مدل کروشال M550 منظورمونه و سامسونگ هم Evo
تو سایت anandtech هم مقایسه ی این مدل ها (M550 و 850 Evo) زده هه که اختلاف خیلی خاصی ندارن (هر چند سامسونگ در کل بهتر بود یه کم) و همینطور لینک هایی که بقیه ی بچه ها دادن
عمر مفید رو میدونم سامسونگ 2 میلیون ساعت هه و کروشال کمتره
اولین زمان خطا رو نمیدونم
اما مشکل من گارانتی سامسونگ هه که شرکتی هه
ممنون واسه راهنمایی :11():

reddevil
23-05-15, 09:53
ممنون گلپسر
مدل کروشال M550 منظورمونه و سامسونگ هم Evo
تو سایت anandtech هم مقایسه ی این مدل ها (M550 و 850 Evo) زده هه که اختلاف خیلی خاصی ندارن (هر چند سامسونگ در کل بهتر بود یه کم) و همینطور لینک هایی که بقیه ی بچه ها دادن
عمر مفید رو میدونم سامسونگ 2 میلیون ساعت هه و کروشال کمتره
اولین زمان خطا رو نمیدونم
اما مشکل من گارانتی سامسونگ هه که شرکتی هه
ممنون واسه راهنمایی :11():

وظیفست دوست و استاد عزیزم منظور مستقیم با شما نبود با کسی دیگه ای بود :) امیدوارم خودش فهمیده باشه

اون مدل ها خیلی قدیمی چدند نسبت به اینها

بازم من در خدمت دوستان و اساتید گرامی هستنم هر قطعه و وسیله ای نیاز داشتند البته قانونی بنده در کمتر از 2 هفته واسشون وارد میکنم

واسه گارانتی هم نگران نباش 10 سال هستش من محصولاتی رو که وارد میکنم گارانتی میکنم امیدوارم رضایتتون رو در پی داشته باشه فلش هایی که آوردم تعویض بی قید و شرط مثلا گذاشتم ....

دوستان پیشنهاد بدهند من در خدمت هستم

AMD>INTEL
23-05-15, 11:38
وظیفست دوست و استاد عزیزم منظور مستقیم با شما نبود با کسی دیگه ای بود :) امیدوارم خودش فهمیده باشه

بازم من در خدمت دوستان و اساتید گرامی هستنم هر قطعه و وسیله ای نیاز داشتند البته قانونی بنده در کمتر از 2 هفته واسشون وارد میکنم

واسه گارانتی هم نگران نباش 10 سال هستش من محصولاتی رو که وارد میکنم گارانتی میکنم امیدوارم رضایتتون رو در پی داشته باشه فلش هایی که آوردم تعویض بی قید و شرط مثلا گذاشتم ....

این جا جای طعنه زدن نیست .
اگر منظورتون من بودم . تو پست هام درباره عملکرد خوب 850 PRO اشاره کردم .
شما میگید گارانتی میکنید . شرکت ثبت شده دارید ؟ زیر مجموعه صنف کامپیوتر هستید ؟

SajjadKhati
23-05-15, 13:06

گلپسر من که گفتم این طور نیست و اختلاف خاصی بین کروشال و سامسونگ نیست و گارانتی کروشال قطعا بهتره
دوا نیفتین :Love-ssa~! (1):
:give_rose:

reddevil
24-05-15, 00:17

متاسفانه من دیدم شما به مشتری گفتید کروشیال و منتظر باشید باز میرسه 10 روزه دیگه !!!

در ضمن شما شرکت ثبت شده دارید ؟! ممنون میشم اعلام کنید و نماینده فروش کروشیال هستید !؟

من وقتی به دوستان میگم در سفارش هیچ کالایی مشکل ندارم از امریکا - امارات - چین - هنگ کنگ - ایتالیا - اسپانیا - انگبیس پس دوزار آدم لاین دارم که بتونم کاری کنم

خواهشن باند بازی نباشه اینجا . مهم اینه اطلاعات درست بدیم مشتری و قیمت درست . همین . هر اندازه چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم راهنمایامم با دلیل مدرک هستند

یا علی

AMD>INTEL
24-05-15, 13:01
متاسفانه من دیدم شما به مشتری گفتید کروشیال و منتظر باشید باز میرسه 10 روزه دیگه !!!

در ضمن شما شرکت ثبت شده دارید ؟! ممنون میشم اعلام کنید و نماینده فروش کروشیال هستید !؟

من وقتی به دوستان میگم در سفارش هیچ کالایی مشکل ندارم از امریکا - امارات - چین - هنگ کنگ - ایتالیا - اسپانیا - انگبیس پس دوزار آدم لاین دارم که بتونم کاری کنم

خواهشن باند بازی نباشه اینجا . مهم اینه اطلاعات درست بدیم مشتری و قیمت درست . همین . هر اندازه چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم راهنمایامم با دلیل مدرک هستند

یا علی

لطفا مراقب نوشته های خود باشید . شما فروشنده سامسونگ 850 هستید طبیعی هم هست که از این محصول طرفداری کنید . شما میگید گارانتی میکنم . آدرس و محل گارانتی . من فروشنده نیستم که بخوام باند بازی کنم .

SajjadKhati
24-05-15, 15:17
ممنون میشم تاپیک تلخ نشه :give_rose:
واقعا ممنون ام از همگی
از نظرات اوستا امید که همیشه از نظر و راهنمایی اش استفاده کردم و همینطور همه ی بچه های گل دیگه که نظر دادن
همونطور که تایید کردم ، کروشال و سامسونگ دو برند مطرح و پرقدرت تو SSD ها هستن که نقطه تمایزشون ، گارانتی کروشال هه . به چند تا از سایتا زنگ زدم و گفتن شاید کروشال 120 رو بیارن و یا نیارن و اگه بیارن همونطور که اوستا امید گفت ، گفتن حدود 10 تا 15 روزی طول میکشه
منم آدم کم حوصله :Love-ssa~! (1): ، سامسونگ 850 Evo رو گرفتم و الان خیلی راضی تر از Adata ام
بازم ممنون از نظرات همگی

AMD>INTEL
24-05-15, 20:38
واقعا ممنون ام از همگی
از نظرات اوستا امید که همیشه از نظر و راهنمایی اش استفاده کردم و همینطور همه ی بچه های گل دیگه که نظر دادن
همونطور که تایید کردم ، کروشال و سامسونگ دو برند مطرح و پرقدرت تو SSD ها هستن که نقطه تمایزشون ، گارانتی کروشال هه . به چند تا از سایتا زنگ زدم و گفتن شاید کروشال 120 رو بیارن و یا نیارن و اگه بیارن همونطور که اوستا امید گفت ، گفتن حدود 10 تا 15 روزی طول میکشه
منم آدم کم حوصله :Love-ssa~! (1): ، سامسونگ 850 Evo رو گرفتم و الان خیلی راضی تر از Adata ام
بازم ممنون از نظرات همگی

سجاد جان مبارکت باشه . بنچمارکش هم دیدم . سرعت خوبی داشت .

SajjadKhati
24-05-15, 20:46
سجاد جان مبارکت باشه . بنچمارکش هم دیدم . سرعت خوبی داشت .

ممنون اوستا امید
راستی یه چیزی اینکه انگار یه نموره دماش بالاتر از بقیه هست
بصورت عادی دماش 40 تا 43 درجه هه و تو فول لود به 49 تا 50 میرسه (تو فول لود انگار زیاد مشکلی نداره اما تو حالت بیکاری نمیدونم چرا همه تو 30 تا 35 هستن ، این چرا 40 تا 42 یا 43 هه)

AMD>INTEL
24-05-15, 20:51
ممنون اوستا امید
راستی یه چیزی اینکه انگار یه نموره دماش بالاتر از بقیه هست
بصورت عادی دماش 40 تا 43 درجه هه و تو فول لود به 49 تا 50 میرسه (تو فول لود انگار زیاد مشکلی نداره اما تو حالت بیکاری نمیدونم چرا همه تو 30 تا 35 هستن ، این چرا 40 تا 42 یا 43 هه)

فکر نکنم مشکلی باشه . این دما برای این چیپ ها مشکلی ایجاد نمیکنه . کلا حرارت ها بستگی به نوع کنترلر و تکنولوژی ساخت چیپ های فلش و خود برد دارد

SajjadKhati
24-05-15, 21:05
آقا سریال اورجینال آنتی ویروس eset رو کی میخاد؟ اگه تعداد زیاد بود قرعه کشی کنین به اون نفر پیام خصوصی بدم سریال شو
آخه آنتی ویروس قطی بود سریال این آنتی ویروس رو گزاشتن؟ :Love-ssa~! (1):
پادویش هم نزاشتن آدم استفاده کنه

david-ebi
25-05-15, 10:30
واقعا ممنون ام از همگی
بازم ممنون از نظرات همگی

آقا مبارکت باشه.هد که نداره واست بچرخه ولی کنترلرش ایشالله همیشه پر قدرت باشه:great:همه دوستانی که میان اینجا مطمئنم که عشق کامپیوتر و کلا فن آوری هستند و به فکر باندبازی و این حرفا نیستن.خود جناب reddevil هم مشخص بود از کسانی بودند که همیشه میخواهند بهترین راهنماییها رو به دوستان برسونند.امید خان هم که در سطح معلومات و نیت خیر همیشگیشون شکی نیست.همه دوستان پیروز و موفق باشند.:11():

AMD>INTEL
25-05-15, 10:58
سجاد جان دما همیشه روی 44 هست ؟ مثل یک هارد تقریبا حرارتش هست . با توجه به مواردی که قبلا بستم از برندهای دیگه بالای 32 درجه نداشتم .

SajjadKhati
25-05-15, 12:55
الان که 5 دیقه هم نمیشه روشن کردم ، 31 درجه هه
تو فول لود هم 50 میشه حدودا
کلا حدودای 38 تا 42 هست

AMD>INTEL
25-05-15, 13:13
اون درایو adata چند درجه بود . یک شات هم با ssd-z بگیر سجاد جان .

Cyberlife
25-05-15, 15:44

این چه طرز حرف زدنه، آقا امید توی این فروم و سایر فروم ها کلی زحمت میکشن

و با صبر و حوصله پاسخ بیشتر سوالات کاربران رو میدن، کاری که اجباری به انجام

اون ندارن، اما بزرگواری میکنن و اطلاعاتی که در این زمینه دارن در اختیار بقیه قرار

میدن. گاهی اوقات بوده که من توی فروم دیگه یک تاپیک زدم و اصلاً جوابی داده

نشده، اما توی این فروم در اکثر مواقع و با فاصله زمانی خیلی کم ایشون اولین کسی

بودند که به سوالات من جواب دادن که در 90 درصد موارد همون جوابی بوده که

میخواستم. حالا شما از راه نرسیده از دیگران خرده گیری میکنید، به جای اینکار اون

چیزی رو که بلدید و صلاح میدونید بدون ادعا در اختیار بقیه بگذارید و منتی هم بر

سر کسی نگذارید، چون هر چه بیشتر به دیگران آموزش بدیم بیشتر از دیگران یاد

میگیریم و به دانش ما افزوده میشه. امیدوارم که در ادامه کار در این فروم این موارد

رو مد نظر قرار بدید.

AMD>INTEL
25-05-15, 16:00
ممنون دوست عزیز . کاری که من میکنم بر اساس عشق و علاقست . ممنون که من را شرمنده محبتتون کردید .:11():

SajjadKhati
25-05-15, 22:41
اون درایو adata چند درجه بود . یک شات هم با ssd-z بگیر سجاد جان .

اولی هه که بنفش هه ، سامسونگ هه . اون هارد hdd هم که 34 درجه هست (قرمز) بخاطر اینه که کاملا بی کاره و فقط واسه دیتاست
تو حالت بی کاری (استفاده از مرورگر کروم و ...) که به 40 رسید تهش :

تو حالت فول لود به مدت 15 دیقه تقریبا بود که حداکثر به 55 درجه رسید ( کمی بعد از خط چین) و اینکه لودش تا 100 در 100 با anvil انجام شد و تا 32 گیگ تست شد :

adata رو نمیدونم اما فک کنم یه 4 تا 5 درجه خنک تر بود (دقیق یادم نمیاد)