PDA

مشاهده نسخه کامل : نحوه فلش زدن اندروید خام بر روی گوشی?

Mahyar.sfi
21-05-15, 18:41
با سلام خدمت دوستان

میخواستم ببینم راهی هست که بشه اندروید خام رو روی گوشی نوکیا XL فلش زد??

خبات کریمی
21-05-15, 18:58
درود
منظورتون از خام رو متوجه نشدم اما بله گوشی های نوکیا سری ایکس رو خیلی ساده و با Nokia_X_Flasher_v1.1.0.1 میشه فلش کرد.
اما اگه منظورتون از خام birck شده است که ویندوز به عنوان پارتیشن گوشی رو شناسایی میکنه، به ترمیم بوت نیازه که باید از باکس Turbo استفاده بشه.

Mahyar.sfi
21-05-15, 19:21
منظورم مثل اندرویدی هست که روی سری نکسوسه (بدون دستکاری اضافی) البته انتظار آخرین نسخه رو ندارم ولی بهرحال....
اگر امکانش باشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم من تا حالا اینکار رو انجام ندادم (گوشی خودمم نیست میخوام بدون مشکل اینکار انجام بشه)

خبات کریمی
21-05-15, 20:21
منظورم مثل اندرویدی هست که روی سری نکسوسه (بدون دستکاری اضافی) البته انتظار آخرین نسخه رو ندارم ولی بهرحال....
اگر امکانش باشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم من تا حالا اینکار رو انجام ندادم (گوشی خودمم نیست میخوام بدون مشکل اینکار انجام بشه)

ببینید کلاً یک راه حل هست و اون نصب کاستوم رام، اما از اونجایی که نوکیا سورس کد سری ایکس رو منتشر نکرده؛ با جرات میشه گفت که همه رام های غیر رسمی سری ایکس مشکلات جدی دارن،میمونه رام های شبه استوک که همین رام اورجینال هست اما کمی دستکاری کردن.
رابط کاربری سری ایکس نوکیا بدترین رابط کاربری اندروید رو از دیدگاه من داره و بهترین کار نصب لانچرهای ثانویه هست که من Apex_Launcher_Pro رو برای این گوشی مناسب دیدم.
به نظر من گوشی رو روت کنید و لانچر اصلی رو با Apex_Launcher_Pro جایگزین کنید+Apex_Notifier. اما از اونجایی که فرمودین آشنایی کافی رو ندارید،ممکنه گوشی دچار مشکلاتی بشه. :11():

AMD>INTEL
21-05-15, 20:27
به نظر من هم اگر خودتون آشنایی ندارید حتما از یک شخص وارد کمک بگیرید . در کل احتمال ایجاد مشکل همانطور که جناب کریمی گفتند هست .