PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل سخت افزاری در سوکت شارژ Nokia E-52

M3RS4D 50062
16-05-15, 16:12
سلام.

پایه های سوکت شارژ موبایلم (Nokia E-52) شل شده و راحت تکون میخوره وقتی که شارژر رو میزنم به موبایل راحت تکون میخوره و به اصطلاح لق میزنه.

قبلا هم اینطوری بوده ولی این اخریا خیلی حساس شده بود و باید کابل کج میزاشتم تا شارژ کنده و اگه اینطوری نمیزاشتم شارژ نمیکرد.

اینم عکسش (از نت گرفتم ,موبایل دم دستم نبود که عکس بگیرم)

Only the registered members can see the link

این 5 پایه ای که علامت زده check if shorted . اینا راحت تکون میخورن.

باید چیکار کنم تا گوشیم دوباره شارژ بشه؟؟؟

AMD>INTEL
16-05-15, 16:16
ببر زیر زمین علاالدین برات سوکت رو عوض میکنه . خود دست بزنی ممکنه تمام ترک ها رو بلند کنی و گوشی غیر قابل تعمیر بشه .

M3RS4D 50062
16-05-15, 16:19
ببر زیر زمین علاالدین برات سوکت رو عوض میکنه . خود دست بزنی ممکنه تمام ترک ها رو بلند کنی و گوشی غیر قابل تعمیر بشه .

هزینش چقدر در میاد؟

AMD>INTEL
16-05-15, 16:23
سوکتش 5 تومنه . 10 تومن هم اجرت هست حدودا

M3RS4D 50062
16-06-15, 22:06
سوکتش 5 تومنه . 10 تومن هم اجرت هست حدودا

ممنون. اقا امید من سوکت رو هم تعویض کردم و حالا فهمیدم باطیمم به مشکل خورده
اولش 1 روز دوام اورد با شوک ولی بعدش دیگه شارژ نگه نداشت و کلا مرخص شده
BP-4L 3.7V

این باتری رو ارجینالش رو میتونم پیدا کنم؟ و قیمتش چنده؟؟؟ برای Nokia E52

AMD>INTEL
16-06-15, 22:34
من از اینجا قبلا باطری خریدم . کیفیت باطری هاش خوبه
Plaza.ir | باطری نوکيا Bp-4L | Nokia Bp-4L (Only the registered members can see the link)

M3RS4D 50062
16-06-15, 22:44
من از اینجا قبلا باطری خریدم . کیفیت باطری هاش خوبه
Plaza.ir | باطری نوکيا Bp-4L | Nokia Bp-4L (Only the registered members can see the link)

میتونم باطری اصلی رو خودم بخرم؟ تهران؟ یا انقد فیک هست که نمیشه تشخیص داد؟؟؟
بعد من قیمت کردم بهم گفتن 25 تومن. اینجا زده 12 تومن. فروشنده بهم زیاد گفته؟؟؟ علت این تفاوت قیمت چیه؟؟؟

AMD>INTEL
16-06-15, 22:49
میتونم باطری اصلی رو خودم بخرم؟ تهران؟ یا انقد فیک هست که نمیشه تشخیص داد؟؟؟
بعد من قیمت کردم بهم گفتن 25 تومن. اینجا زده 12 تومن. فروشنده بهم زیاد گفته؟؟؟ علت این تفاوت قیمت چیه؟؟؟

واقعیت ماجرا باطری اصلی برای این سری وجود خارجی نداره . همه کپی یا های کپی هستند . اینجا من ازش خرید زیاد داشتم . 25 تومن که زیاده . همین حدود 12 تومن هستند .

M3RS4D 50062
16-06-15, 22:58
واقعیت ماجرا باطری اصلی برای این سری وجود خارجی نداره . همه کپی یا های کپی هستند . اینجا من ازش خرید زیاد داشتم . 25 تومن که زیاده . همین حدود 12 تومن هستند .

خوب پس از همینجا خرید میکنم. برا رشت هست .کرایش رو چجوری حساب میکنه؟؟؟ بعدم پول رو درب منزل میدین یا کارت به کارت میکنین اول؟؟؟

AMD>INTEL
16-06-15, 23:13
همین تهران هم بگردی میتونی پیدا کنی . تو علاالدین هم مغازه دارند اگر درست یادم باشه .

M3RS4D 50062
26-06-15, 20:42
همین تهران هم بگردی میتونی پیدا کنی . تو علاالدین هم مغازه دارند اگر درست یادم باشه .

سلا اقا امید (نماز روزتون قبول باشه)

من یه باتری خریدم 14 تومن.

بعد تا 2روز شارژ داشت یعنی 100% بود شارژش. بعد بهم گفت بزار شارژش که تموم شد بزار 5ساعت تو شارژ باشه. بعدش از این ببعد شارژ100%شد از برق بکش که باد نکنه و خراب نشه.

تا همین سحر شارژ داشت.بعد که خوابیدم بیدار شدم,دیدم خاموش شده و وقتی زدم به شارژ متاسفانه گوشیم روشن نشد!!!

رفتمم در مغازش کلا امروز نبود. بنظرتون علتش چی میتونه باشه؟!؟!؟!

باتشکر:give_rose:

AMD>INTEL
26-06-15, 20:45
درود ممنون :11():
با باطری قبلی تست کنید . یک عکس از باطری که خریدی بگذار .

M3RS4D 50062
26-06-15, 20:59
درود ممنون :11():
با باطری قبلی تست کنید . یک عکس از باطری که خریدی بگذار .

با باطری قبلی تست کردم نشد.
باطری قبلیم (فابریک خودش بود) دقیقا چون یه ماه گوشی رو گذاشتم کنار خراب شد.بعدش که سوکتش رو درست کردم و زدم تو شارژ دیگه شارژنگه نداشت.

راستیتش من الان فقط این موبایلم دوربین داره که روشن نیست.با وب کم انداختم و خیلی کیفیتش پایینه ولی اگه چیز خاصی مد نظرتون هست بگین براتون تایپ میکنم(با عرض پوزش)

مشخصاتی که پشتش نوشته ایناس (فک میکنم اینا مد نظرتون باشه )

BP-4L 1500mAh 3.7V 5.6Wh

MADE IN CHINA
FABRIWUE EN CHINA

AMD>INTEL
26-06-15, 21:08
با باطری قبلی تست کردم نشد.
باطری قبلیم (فابریک خودش بود) دقیقا چون یه ماه گوشی رو گذاشتم کنار خراب شد.بعدش که سوکتش رو درست کردم و زدم تو شارژ دیگه شارژنگه نداشت.

راستیتش من الان فقط این موبایلم دوربین داره که روشن نیست.با وب کم انداختم و خیلی کیفیتش پایینه ولی اگه چیز خاصی مد نظرتون هست بگین براتون تایپ میکنم(با عرض پوزش)

مشخصاتی که پشتش نوشته ایناس (فک میکنم اینا مد نظرتون باشه )

BP-4L 1500mAh 3.7V 5.6Wh

MADE IN CHINA
FABRIWUE EN CHINA

باطری های چینی خرابی زیاد دارند . بعضی از باطری ها ضمانت دارد باز اونا کیفیتشون بهتره .

M3RS4D 50062
26-06-15, 21:31
باطری های چینی خرابی زیاد دارند . بعضی از باطری ها ضمانت دارد باز اونا کیفیتشون بهتره .

خوب پس قیدش رو بزنم ؟ یکیدیگه تهیه کنم؟

AMD>INTEL
26-06-15, 21:36
خوب پس قیدش رو بزنم ؟ یکیدیگه تهیه کنم؟

باطری رو چند باهات حساب کرده ؟ کاش از همونجا که گفتم میخریدی

M3RS4D 50062
26-06-15, 21:47
باطری رو چند باهات حساب کرده ؟ کاش از همونجا که گفتم میخریدی

14 تومن.
نزدیکه خونمونه.یه مغازس که بیشتر موبایلی های محلمون ازش خرید دارن. اخه تهران نبود.بعد تو بازار هم از 10 تومن تا 30 تومن بهم گفتن .گیج شده بودم.

AMD>INTEL
26-06-15, 21:58
14 تومن.
نزدیکه خونمونه.یه مغازس که بیشتر موبایلی های محلمون ازش خرید دارن. اخه تهران نبود.بعد تو بازار هم از 10 تومن تا 30 تومن بهم گفتن .گیج شده بودم.

خوب فردا باطری رو ببر پیشش . تهران هم تو علاالدین مغازه دارند زنگ میزدی بهشون راهنمائیت میکردند و آدرس تهرانشون رو میدادن .

M3RS4D 50062
26-06-15, 22:02
خوب فردا باطری رو ببر پیشش . تهران هم تو علاالدین مغازه دارند زنگ میزدی بهشون راهنمائیت میکردند و آدرس تهرانشون رو میدادن .

ممنون .فردا میرم پیشش.

(شاید باورتون نشه انقد سرم شلوغه که فکرم نرسید تلفشون رو بگیرم و شعبه ی تهران رو ادرسشش رو بگیرم متاسفانه!!!)

بازم ممنون.تشکر از وقتتون اقا امید

nima_hl
27-06-15, 00:03
ممنون .فردا میرم پیشش.

(شاید باورتون نشه انقد سرم شلوغه که فکرم نرسید تلفشون رو بگیرم و شعبه ی تهران رو ادرسشش رو بگیرم متاسفانه!!!)

بازم ممنون.تشکر از وقتتون اقا امید

میثم جان بنظرم مشکل یا از شارژرته یا از سوکت

اگر باتری خراب بود نباید 2 روز کار میکرد بعد هیچ شارژی نگیره

M3RS4D 50062
27-06-15, 12:24
میثم جان بنظرم مشکل یا از شارژرته یا از سوکت

اگر باتری خراب بود نباید 2 روز کار میکرد بعد هیچ شارژی نگیره

شارژر رو روی یه گوشیه دیگه تست کردم سالم بود.
گوشی رو هم گذاشتم تو شارژ باطری داغ کرد بعد یه ساعت .یعنی برق به باطری میومده و سوکت مشکلی نداره.

سوکت رو هم نگاه کردم پایه هاش وصلن

M3RS4D 50062
27-06-15, 19:36
باطری رو بردم بهش گفتم جریان چی بوده,برام عوض کرد...مغازش کلا هیچی توش گارانتی نداره و تمام لوازم و قطعاتش رو حتی به همکارا هم بدون گارانتی میده... ولی گفت برای اینکه خرید اولم بوده و دل چرکین نشده باطری رو برام عوض کرد...(دستشم درد نکنه)...فقط زمان شارژ رو بهم گفت که 5ساعت تو شارژ باشه...درسته؟

AMD>INTEL
27-06-15, 20:09
باطری رو بردم بهش گفتم جریان چی بوده,برام عوض کرد...مغازش کلا هیچی توش گارانتی نداره و تمام لوازم و قطعاتش رو حتی به همکارا هم بدون گارانتی میده... ولی گفت برای اینکه خرید اولم بوده و دل چرکین نشده باطری رو برام عوض کرد...(دستشم درد نکنه)...فقط زمان شارژ رو بهم گفت که 5ساعت تو شارژ باشه...درسته؟

عموما شارژ پر بشه و 100% بشه درسته .

M3RS4D 50062
29-06-15, 14:00
عموما شارژ پر بشه و 100% بشه درسته .

سلام

از باطری جدید هم که گرفتم ,زدم به شارژ ولی شارژ نمیگیره ...

یعنی میزنه charging ولی از صبح تاحالا که زدم تو شارژ 1% هم شارژ نشده....مشکل چیه؟؟؟ (باطری فابریک خودشم همینطور شد.میزدم به شارژ ولی شارژ نمیگرفت. میتونه مشکل از موبایل باشه؟؟/)

AMD>INTEL
29-06-15, 14:52
بله میتونه . سوکت شارژ رو کجا دادی تعویض کنند . احتمالا یکی از مسیرها قطعی دارد .

AMD>INTEL
29-06-15, 17:00
سوکت usb رو تهیه کن و ببر تعمیرکار برات عوضش کند . امیدوارم خودت دست به سوکت نزده باشی .

M3RS4D 50062
30-06-15, 20:52
سوکت usb رو تهیه کن و ببر تعمیرکار برات عوضش کند . امیدوارم خودت دست به سوکت نزده باشی .

نه دست نزدم.همون اول که گفتین دست نزن بهش دست نزدم.
بردم پیش تعمیر کار گفت سوکتش رو چک کردم و دوباره تعویض کردم و باز مشکل برقرار بود. گفت یه IC برای شارژ هست که ممکنه از اون باشه و هزینه تعویضش بین 15 تا 20 تومن هست.

هم باطری فابریک هم باطری Hi-Copy جدید با گوشی های دیگه چک شد و مشکلی نداشتن.شارژشدن و شارژهم نگه داشتن.

این IC شارژ چی هست؟

AMD>INTEL
30-06-15, 21:05
ایسی شارژ تو همه دستگاهایی که با باطری و شارژر کار میکنند وجود دارد و وظیفه نظارت بر شارژ رو به عهده دارد . اگر جلوی خودت تعویض میکنه تعویضش کنه . هزینه اش هم همین حدود هست .

M3RS4D 50062
01-07-15, 03:10
ایسی شارژ تو همه دستگاهایی که با باطری و شارژر کار میکنند وجود دارد و وظیفه نظارت بر شارژ رو به عهده دارد . اگر جلوی خودت تعویض میکنه تعویضش کنه . هزینه اش هم همین حدود هست .

سلام.

اقا امید اگه بخوام باتریم رو با شارژر همه کاره شارژ کنم ,مشکلی پیش نمیاد؟ مارک یا برند معتبری هست که باطری رو خراب نکنه؟

کلن دیگه منصرف شدم که تعمیرش کنم. اگه باطریم رو بتونم با شارژر همه کاره شارژ کنم دیگه مشکلی نیست.

AMD>INTEL
01-07-15, 12:12
سلام.

اقا امید اگه بخوام باتریم رو با شارژر همه کاره شارژ کنم ,مشکلی پیش نمیاد؟ مارک یا برند معتبری هست که باطری رو خراب نکنه؟

کلن دیگه منصرف شدم که تعمیرش کنم. اگه باطریم رو بتونم با شارژر همه کاره شارژ کنم دیگه مشکلی نیست.

بعید میدونم اگر ایسی شارژ خراب باشه . بتونید گوشی را بالا بیارید .

M3RS4D 50062
01-07-15, 13:20
بعید میدونم اگر ایسی شارژ خراب باشه . بتونید گوشی را بالا بیارید .

پس چرا وقتی که باطری نو میگرفتم و یه شارژ اولیه داشت ,گوشی روشن میشد؟

AMD>INTEL
01-07-15, 14:09
پس چرا وقتی که باطری نو میگرفتم و یه شارژ اولیه داشت ,گوشی روشن میشد؟

اگر اینطوری بود . پس میتونید از شارژر باطری استفاده کنید .

M3RS4D 50062
01-07-15, 15:26
اگر اینطوری بود . پس میتونید از شارژر باطری استفاده کنید .

الانم همینطوره. الان با شارژر همه کاره یکی از باطری هارو شارژ کردم. بعد گذاشتم تو موبایل ,روشن شد.
با کابل usb هم وصل کردم موبایل رو به کامپیوتر ,وصل شد و وموبایل شناسایی شد.
وقتی هم شارژر رو وصل میکنم ,charging رو میزنه ونشون میدده که باطری داره شارژ میشه ولی بعد یه ساعت که شارژر رو از برق میکشم میبینم که هیچی شارز نشده.

AMD>INTEL
01-07-15, 15:38
یا باید ایسی شارژ رو عوض کنی یا بدین شکل استفاده کنی .

M3RS4D 50062
01-07-15, 17:13
یا باید ایسی شارژ رو عوض کنی یا بدین شکل استفاده کنی .

IC شارژ رو عوض نمیکنم. میخوام با شارژر همه کاره شارژ کنم.

الان میخوام بدونم شارژر همه کاره هایی که هست تو بازر برند مرغوب و با کیفیتی هست که تهیه کنم, یا اینکه از همین 10 15 تومنی ها تهیه کنم؟

AMD>INTEL
01-07-15, 17:14
ولی اگر گوشی رو میخوای بدون دردسر استفاده کنی به نظرم ایسی رو عوض کن . چون سری E نوکیا واقعا عالی هستند من E51 دارم واقعا گوشی خوبی هست .شارژر باطری هم مارک خاصی ندارد .

nima_hl
01-07-15, 17:51
IC شارژ رو عوض نمیکنم. میخوام با شارژر همه کاره شارژ کنم.

الان میخوام بدونم شارژر همه کاره هایی که هست تو بازر برند مرغوب و با کیفیتی هست که تهیه کنم, یا اینکه از همین 10 15 تومنی ها تهیه کنم؟

طبق تجربه شخصیم گوشی وقتی مشکل پیدا میکنه باید انداختش دور یدونه نوشو گرفت :lol:

توی این 3-4 سال اخیر من 3 تا گوشی تعویض کردم

اولی یدونه lg بود که حدود 50-60 تومن خورده خورده خرج رو دستم گذاشت آخرشم گوشی نشد

این یه تجرببه برام شد که گوشی هم مانند هارد دیسک یه ایراد کوچیک پیدا کرد باید عوض بشه

الان غیب گفتم نه ؟!!! :1. (27):

M3RS4D 50062
01-07-15, 20:43
طبق تجربه شخصیم گوشی وقتی مشکل پیدا میکنه باید انداختش دور یدونه نوشو گرفت :lol:

توی این 3-4 سال اخیر من 3 تا گوشی تعویض کردم

اولی یدونه lg بود که حدود 50-60 تومن خورده خورده خرج رو دستم گذاشت آخرشم گوشی نشد

این یه تجرببه برام شد که گوشی هم مانند هارد دیسک یه ایراد کوچیک پیدا کرد باید عوض بشه

الان غیب گفتم نه ؟!!! :1. (27):

دقیقاااااااا.درسته ....
.لی فعلا مشکل مالی دارم و باید تا اخر تابستون باید با همین سر کنم تا یه lumia بگیرم.

- - - Updated - - -

ولی اگر گوشی رو میخوای بدون دردسر استفاده کنی به نظرم ایسی رو عوض کن . چون سری E نوکیا واقعا عالی هستند من E51 دارم واقعا گوشی خوبی هست .شارژر باطری هم مارک خاصی ندارد .

ممنون....
تشکر اقا امید.

لطف کردین وقت گذاشتین جواب دادین:give_rose: