ورود

مشاهده نسخه کامل : معماری رم ها در سرور های hp ؟

amirpcp30
13-05-15, 23:08
سلام دوستان
از یکی شنیدم که در سرور های hp اگه رم به یک ترتیب خاص (احتمالا چند کاناله بودن منظورشون بوده) قرار نگیره از رم هایی که به طرز دیگه ای قرار داده شدن استفاده نمیشه
میخواستم بپرسم در چه صورتی صحت داره و ایا با سیستم های معمولی تفاوتی میکنه یا خیر
با سپاس :give_rose:

nima_hl
14-05-15, 00:02
سلام دوستان
از یکی شنیدم که در سرور های hp اگه رم به یک ترتیب خاص (احتمالا چند کاناله بودن منظورشون بوده) قرار نگیره از رم هایی که به طرز دیگه ای قرار داده شدن استفاده نمیشه
میخواستم بپرسم در چه صورتی صحت داره و ایا با سیستم های معمولی تفاوتی میکنه یا خیر
با سپاس :give_rose:

سلام

تا اونجا که میدونم سرورهای hp تفاوتی با سیستمهای معمولی ندارند

در مادربردهای معمولی با توجه به پلتفرم برای استفاده بهینه از رم ( مثلا دو یا سه کاناله ) رمها باید در اسلتهای مشخص شده در دفترچه نصب شوند

ولی معمولا اگر رم در اسلات صحیح هم نصب نشود فقط سرعت انتقال اطلاعات کم میشود نه اینکه از رم استفاده نشود

البته در برخی پلفرمها مانند 1366 و برخی مادربردها چینش نادرست رمها باعث شناسائی نشدن رم ها میگردید

AMD>INTEL
14-05-15, 00:04
من که متوجه نشدم شما دقیقا منظورتون چی هست . نه نام پلتفرم رو نوشتید نه مدل سرور نه رم . رم سرور تنها تفاوتی با pc میکند رمها بصورت ecc هستند . این مورد درباره چیدمان هم نشنیدم بعد از 10 سال که فعالیت میکنیم در زمینه سخت افزار سرور

amirpcp30
15-05-15, 10:27
سلام

تا اونجا که میدونم سرورهای hp تفاوتی با سیستمهای معمولی ندارند

در مادربردهای معمولی با توجه به پلتفرم برای استفاده بهینه از رم ( مثلا دو یا سه کاناله ) رمها باید در اسلتهای مشخص شده در دفترچه نصب شوند

ولی معمولا اگر رم در اسلات صحیح هم نصب نشود فقط سرعت انتقال اطلاعات کم میشود نه اینکه از رم استفاده نشود

البته در برخی پلفرمها مانند 1366 و برخی مادربردها چینش نادرست رمها باعث شناسائی نشدن رم ها میگردید
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز
اتفاقا 1366 دارم ولی این مورد رو خودم تست نکردم ، دو تا رو که با هم باشن رو میشناسه و یکی رو شناسایی نمیکنه یا کلا بالا نمیاد؟
مابقی پلتفرم ها اگه سه رم بسته شه 2 تا دوال و یکی جدا گانه بسته شه رمها سینگل میشن؟

من که متوجه نشدم شما دقیقا منظورتون چی هست . نه نام پلتفرم رو نوشتید نه مدل سرور نه رم . رم سرور تنها تفاوتی با pc میکند رمها بصورت ecc هستند . این مورد درباره چیدمان هم نشنیدم بعد از 10 سال که فعالیت میکنیم در زمینه سخت افزار سرور

متاسفانه فقط همین جمله رو گفتند که ذکر کردم
با سپاس
:give_rose:

nima_hl
15-05-15, 11:21
سلام
خیلی ممنون دوست عزیز
اتفاقا 1366 دارم ولی این مورد رو خودم تست نکردم ، دو تا رو که با هم باشن رو میشناسه و یکی رو شناسایی نمیکنه یا کلا بالا نمیاد؟
مابقی پلتفرم ها اگه سه رم بسته شه 2 تا دوال و یکی جدا گانه بسته شه رمها سینگل میشن؟

متاسفانه فقط همین جمله رو گفتند که ذکر کردم
با سپاس
:give_rose:

سلام

بستگی مدل مادربرد - ورژن بایوس - سرعت رم و ....... ممکنه مشکلات مختلفی پیش بیاد

شما باید میزان رمتون را در بایوس و ویندوز ( کنترل پنل > سیستم ) تست بفرمائید

اگر میزان رم با میزان رم نصب شده روی سیستمتون همخوانی نداشت . مدل مادربرد و رمتون را بنویسید تا در موردش صحبت کنیم

amirpcp30
15-05-15, 14:03
سلام ممنون - برای بالا بردن اطلاعاتم پرسیدم

بستگی مدل مادربرد - ورژن بایوس - سرعت رم و ....... ممکنه مشکلات مختلفی پیش بیاد
برای 1366 منظورتون بود یا مابقی پلتفرم ها؟
سپاس

amirpcp30
23-05-15, 12:34
سلام
ممنون،از چه الگوریتمی برای تشخیص خطا استفاده میشه؟

AMD>INTEL
23-05-15, 12:42
ECC مخفف Error Correcting Code به معنی کد تصحیح خطا میباشد. در حافظه هایی که قابلیت ECC دارند، معمولا یک چیپ اضافه تعبیه شده است که مسئول کشف و تصحیح خطاهای بوجود آمده در تبادل اطلاعات میباشد. حافظه های دارای ECC غالباً دارای قیمت بیشتر و سرعت کمتری نسبت به مدل مشابه بدون قابلیت ECC میباشند.

amirpcp30
23-05-15, 14:59
معمولا یک چیپ اضافه تعبیه شده است که مسئول کشف و تصحیح خطاهای بوجود آمده در تبادل اطلاعات میباشد.
بازم سلام
ممنون دقیقا سوال منم همینجا بود که از چه روشی برای کشف و تصحیح خطاها استفاده میکنه؟
با سپاس

AMD>INTEL
23-05-15, 15:06
بازم سلام
ممنون دقیقا سوال منم همینجا بود که از چه روشی برای کشف و تصحیح خطاها استفاده میکنه؟
با سپاس

بصورت کامل توضیح داده در لینک زیر
Parity and ECC - How They Work (Only the registered members can see the link)

amirpcp30
23-05-15, 16:09
ممنون
متاسفانه به دلیل انگلیسی بودن زیاد متوجه نشدم
اینطور هست که از 8 بیت 1 بیت توازن داره؟ و 8 بیت رو میشمره و مثلا اگه فرد بود 1 و اگه زوج بود 0 میزاره؟ بیشتر از یک بیت خراب هم نمیتونه تصحیح کنه درسته؟
بیت های توازن از حجم رم هستند یا جدا هستش؟ یعنی رم 4 گیگابایت با این قابلیت کمتر از 4 گیگابایت بدون این قابلیت ظرفیت داره؟
با سپاس