به گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی؛ رهگذران خیابان آزادی مشهد صبح امروز شاهد خودکشی زن جوان و پرت شدن وی از بالای پل استقلال به وسط خیابان بودند. هنوز اطلاع دقیقی از دلایل این حادثه در دست نیست.
Only the registered members can see the link
shayanspd
04-05-15, 13:02
متشکر از ارسال کنند این پست بخاطر اطلاع رسانیشون..اقا بییان یه لینک دونی عمومی واسه به اشتراک گذاشتن چیزای جالب یا خبرهای مهم یا هر چیزی دیگه غیر سخت افراز ومسایل مرتبط بزارید...الان ببینید تو قسمت اخرین ارسالها چندتا پست غیر موضوع فروم هستش..همه اینا باشن ولی تو قسمت اخرین ارسالها وارد نشن فروم از حالت حرفه ای خارج میشه..نمیدونم این یه پیشنهاده..:11():
life24
04-05-15, 15:39
متشکر از ارسال کنند این پست بخاطر اطلاع رسانیشون..اقا بییان یه لینک دونی عمومی واسه به اشتراک گذاشتن چیزای جالب یا خبرهای مهم یا هر چیزی دیگه غیر سخت افراز ومسایل مرتبط بزارید...الان ببینید تو قسمت اخرین ارسالها چندتا پست غیر موضوع فروم هستش..همه اینا باشن ولی تو قسمت اخرین ارسالها وارد نشن فروم از حالت حرفه ای خارج میشه..نمیدونم این یه پیشنهاده..:11():
یعنی شما حالتون گرفته نمیشه از پائین تا بالای سایت ، فقط رم و هارد و سی پی یو خراب ببنید؟
AMD>INTEL
04-05-15, 15:45
مرد مومن اینطور موارد که بیشتر حال آدم رو خراب میکنه . سایت تخصصی سخت افزار و تکنولوژی هست .
maysamsina
04-05-15, 16:22
ببین این بنده خدا چه مشکلی داشته که خودکشی کرده ! ولی روحش معلق میمونه تا روز قیامت ! :1. (28): شایدم انداختنش پایین , شایدم مست یا خمار بوده یا چیزی مصرف کرده بوده !:1. (28): شایدم مشکل و سختی زندگی بهش فشار اودره , بهرحال الله اعلم :1. (28):
خبات کریمی
04-05-15, 16:29
ببین این بنده خدا چه مشکلی داشته که خودکشی کرده ! ولی روحش معلق میمونه تا روز قیامت ! :1. (28): شایدم انداختنش پایین , شایدم مست یا خمار بوده یا چیزی مصرف کرده بوده !:1. (28): شایدم مشکل و سختی زندگی بهش فشار اودره , بهرحال الله اعلم :1. (28):
برادر میشه به عنوان یک کاربر معمولی ازتون خواهش کرد که دست از این پست های سیاه و سفید بکشید؟
AMD>INTEL
04-05-15, 17:21
سایت های اجتماعی که به این طور مسائل میپردازند بسیار زیاد . صدها سایت های نسبتا معتبر خبری که یک مطلب رو کپی میکنند . خبرنگار باید بتونه تحلیل خودشو بنویسه . پس بگذاریم سایت شهر سخت افزار که به صورت تخصصی به اخبار تکنولوژی میپردازه ار مسیرش دور نشود .
JiMmY.j
04-05-15, 18:43
برادر میشه به عنوان یک کاربر معمولی ازتون خواهش کرد که دست از این پست های سیاه و سفید بکشید؟
جانا سخن از دل ما میگویی!:great:
david-ebi
04-05-15, 20:49
سلام.من امروز پشت ترافیکی که بابت این حادثه به وجود اومده بود کلی معطل موندم.اما همش واسه این بنده خدا از خدای بزرگ مغفرت میخواستم.متاسفانه طبق آمارهای رسمی مشهد یکی از شهرهایی است که تعداد خودکشیهای فراوان(به نسبت جمعیتش) و همچنین تعداد افسرده فراوان داره.خودمم موندم دلیلش چیه.ما که هر وقت دلمون میگیره میریم پابوس و دلمون وا میشه و کیف میکنیم.در ضمن منظور دوستان از پستهای سیاه و سفید چی هست؟من نفهمیدم.
خبات کریمی
04-05-15, 22:54
سلام.من امروز پشت ترافیکی که بابت این حادثه به وجود اومده بود کلی معطل موندم.اما همش واسه این بنده خدا از خدای بزرگ مغفرت میخواستم.متاسفانه طبق آمارهای رسمی مشهد یکی از شهرهایی است که تعداد خودکشیهای فراوان(به نسبت جمعیتش) و همچنین تعداد افسرده فراوان داره.خودمم موندم دلیلش چیه.ما که هر وقت دلمون میگیره میریم پابوس و دلمون وا میشه و کیف میکنیم.در ضمن منظور دوستان از پستهای سیاه و سفید چی هست؟من نفهمیدم.
مطلق نگری، یا همیشه سفید سفید میبینن یا سیاه خالص، این بین رنگهای دیگه ای هم هست.:11():
maysamsina
04-05-15, 23:36
کدوم پست سیاه سفید ؟
- - - Updated - - -
مطلق نگری، یا همیشه سفید سفید میبینن یا سیاه خالص، این بین رنگهای دیگه ای هم هست.:11():
چی مطلق نگری ؟ برای بنده ام شرح بده ؟
maysamsina
04-05-15, 23:38
جانا سخن از دل ما میگویی!:great:
جنابعالیم شرح بده بینم سیه سفید چی اه ؟ ok نشون میدی ؟
خبات کریمی
05-05-15, 00:07
کدوم پست سیاه سفید ؟
- - - Updated - - -
چی مطلق نگری ؟ برای بنده ام شرح بده ؟
دوست عزیز بنده پست های شما بزرگوار رو در انجمن همسایه هم گهگاه میدیم که یا همیشه در کران بالا و یا همیشه پایین قرار داشت.در واقع یا چیزی رو مطلقاً رد می کردین یا مطلقا تایید. اینی که میگم یه توصیه دوستانه هست، همیشه با دید بازتری به مسائل نگاه کنید برای نمونه همین تاپیک، شما چطور خیلی ساده دست به قضاوت میزنین که این شخص چرا این کار رو کرده؟ متوجه شرایط پیرامونتون نیستین؟ متوجه وضعیت اسفناک چطور؟ آسیب پذیری خیلی ساده بانوان چی؟
بازم میگم قصد دخالت و یا قضاوت در مورد شمارو ندارم اما لازم دیدم توصیه ای دوستانه و خودمونی به شما داشته باشم. بین 0 و 1 اعداد دیگه ای هم هست:1. (26):
موفق باشید:11():
maysamsina
05-05-15, 00:10
دوست عزیز بنده پست های شما بزرگوار رو در انجمن همسایه هم گهگاه میدیم که یا همیشه در کران های بالا و یا همیشه پایین قرار داشت.در واقع یا چیزی رو مطلقاً رد می کردین یا مطلقا تایید. انی که میگ یه توصیه دوستانه هست، همیشه با دید بازتری به مسائل نگاه کنید برای نمونه همین تاپیک، شما چطور خیلی ساده دست به قضاوت میزنین که این شخص چرا این کار رو کرده؟ متوجه شرایط پیرامونتون نیستین؟ متوجه وضعیت اسفناک چطور؟ آسیب پذیری خیلی ساده بانوان چی؟
بازم میگم قصد دخالت و یا قضاوت در مورد شمارو ندارم اما لازم دیدم توصیه ای دوستانه و خودمونی به شما داشته باشم. بین 0 و 1 اعداد دیگه ای هم هست:1. (26):
موفق باشید:11():
شما کرانهای بالا و پایین رو بما بکو ؟ چی رو رد کردم و چی رو تایید ؟ بعدش بنده نظرمو کفتم و ممکنه خیلی موارد باشه ! کفتم الله اعلم !!! شما الان خبر دارید چی کرده ؟
SajjadKhati
05-05-15, 06:05
سایت های اجتماعی که به این طور مسائل میپردازند بسیار زیاد . صدها سایت های نسبتا معتبر خبری که یک مطلب رو کپی میکنند . خبرنگار باید بتونه تحلیل خودشو بنویسه . پس بگذاریم سایت شهر سخت افزار که به صورت تخصصی به اخبار تکنولوژی میپردازه ار مسیرش دور نشود .
منم موافقم
سایت خبری نیست که
گاها هم سیاسی میشه و نظر هم به سختی و با هشدار میشه داد اما تاپیک زننده تفکرشو در قالب اون خبر پیاده و اشاعه میکنه
تاج
05-05-15, 11:48
بهتره این تایپیک ببندیمممممم
چون:یک آدم توان بالایی از تحمل سختیهارو داره
امید هم نیازه ولی تلاشش وتغییر میخواد
اراده تغییر هم باید بخودش بده
خصوصا یک زن که روانش منعطف تره
وحتی اگرم این بنده خدا خودشم پریده باید جویای مسائل دوروبرش سنجید وگرنه هیچکسی گناهکار به دنیا نمیاد وماییم که خودمون وبعدش خانواده وپس از اون جامعه رو تشکیل میدیم
بهتره بخودمون بنگریم واینقده توپ تو زمین بقیه نندازیم و.....
امیدوارم آخرین نوشته در این مورد باشه.بازم خواهش.این تایپیک ببندید.:wink:
Stream
05-05-15, 12:44
رفتار بنیادگرایانه بعضی از دوستان حتی در مواردی اینچنین به جای خودش خیلی جالبه! :1. (27):
M3RS4D 50062
05-05-15, 17:41
کدوم سیاه سفید؟
میشه کدوم پست رو میفرمایید؟
با فونت مشکل دارین؟؟؟
در ضمن ,نوع کاربریه شما SSA Hardware/Tech Editor هست نه کاربر معمولی!!!
(من که فک میکنم تا حدی ... هست برخوردتون!!!)
خبات کریمی
05-05-15, 17:47
کدوم سیاه سفید؟
میشه کدوم پست رو میفرمایید؟
با فونت مشکل دارین؟؟؟
در ضمن ,نوع کاربریه شما SSA Hardware/Tech Editor هست نه کاربر معمولی!!!
(من که فک میکنم تا حدی ... هست برخوردتون!!!)
درود دوست عزیز،عصرتون بخیر
همونطور که گفتم قصد دخالت نداشتم و فقط یه توصیه دوستانه بود که این دوستمون کمی در اظهار نظرهاشون جوانب مختلفی رو در نظر بگیرن، بهتره که بحث ادامه پیدا نکنه تا باعث سوء برداشت نشه:11():
maysamsina
05-05-15, 18:54
بهرحال هیچ انسانی از روی خوشی خود کشی نمکینه از روی بدبختی و فشار زندگی , روحی روانی وخود ف .... ولش کن نمیکم :1. (28): دست به این عمل میزنه ! باز الله اعلم ! :1. (28): انشالله که خداوند بهمه ما صبر عطا کنه ! :1. (23)::11():
lionsmok
06-05-15, 00:39
به نظر من خودکشی ها به خاطر فشارهای اقتصادی هست که بر روی دوش مردم هست
حالا یا به شکل مستقیم یا غیر مستقیم به اقتصاد برمیگرده
در 8 سال گذشته انقدر کشور نابود شده که حالا حالا باید خسارت های انسانی و مالی بدیم
M A H R A D
06-05-15, 13:57
سلام به همه دوستان.
اینکه اینجا انجمن تخصصی سختافزار و کامپیوتر هست حرف کاملاً صحیحی هست، ولی این موضوع به این معنا نیست که مطالب دیگهای نباید توش مطرح بشه.
الان ما انجمنهای دیگهای مثل عکس و ادبیات و گفتگوی آزاد و ... داریم در انجمن که توش مطالب خوب و مفیدی پیدا میشه.
ما مخالف مطالب سرگرمی و متفرقه نیستیم ولی چند تا شرط داره:
1. مطلب خلاف قوانین انجمن نباشه.
2. مطلب اونقدر خوب یا جالب باشه که واقعاً ارزش به اشتراک گذاشتن داشته باشه.
3. تعداد این مطالب زیاد نشه که حوزه تخصصی سایت و فروم بره توی حاشیه.
پیشنهاد خوبیه ولی برای زمانی مناسب هست که تعداد مطالب غیرکامپیوتری خیلی بره بالا.
من الان آخرین ارسالها رو چک کردم، از 25 مطلب، 18 تاش مربوط به سختافزار و کامپیوتر بود. (یعنی 72%)
فکر میکنم با توجه به این موضوع، در حال حاضر نیازی به جداسازی آخرین ارسالها نباشه.