PDA

مشاهده نسخه کامل : شکل در نصب ویندوز 8.1 و به وجود آمدن اشکال در هارد

ardavan7
03-05-15, 00:02
سلام دوستان
من هنگام نصب ویندوز 8.1 (لب تاپ ایسر5750) به این پیغام بر خوردم ، ویندوز قبلی 7 بوده که میخواستم ویندوز 8 جایگزین کنم.
We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files
در صورتی که من 3 تا بیشتر پارتیشن primary نداشتم که با این پیغام مواجه شدم ، اول میخواستم بدونم این پیغام به چه علتی یا علت هایی داده میشه؟
اگر بخوام بهم اجازه نصب بده باید چیکار کردش.
کاری دیگی که بعد از دیدن این پیغام انجام دادم اینها بود ، که از جایی تو اینترنت دیدم ،دستورات به این شکل هستش:

در صفحه اول نصب ویندوز در قسمت پایین پنجره نصب، گزینه Repair Your computer رو بزنید. Command Prompt را اجرا کنید. و این دستورات رو وارد کنید.
یک) Diskpart
دو) LIST DISK
سه) در این قسمت باید هارد رو انتخاب کنید که به این صورت است:

Select Disk #

که در این جا # عدد مربوط به هارد است، معمولاً این عدد برابر صفر است.
چهار) سپس این دستور را وارد کنید. این دستور پارتیشن های موجود بر روی هارد را نمایش می دهد.

list partition

پنج) با دستور زیر پارتیشنی را انتخاب کنید که می خواهید ویندوز در آن نصب شود.

Select partition #

در این قسمت # عددی است که می خواهید ویندوز در درایو انتخاب شده، نصب کنید. (توجه: در صورت انتخاب اشتباه، ممکن است با حذف اطلاعات دیگر درایوها مواجه شوید)
دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:

6) clean
7) create partition primary
8) format fs = ntfs quick
9) assign
10) exit

حال پنجره Command prompt را ببندید

اما بعد از اینکه این کارها انجام دادم و برای نصب ویندوز اقدام کردم، به یک چیز عجیب برخورد کردم و ان این بود که کل هارد پاک شده و به یک پارتیشن کلی تبدیل شده؟!!چرا من که تمامی دستورات درست انجام و حواسم بود که یه وقتی پارتیشن اشتباه انتخاب نکم و درست همون پارتیشن که قرار بود توش ویندوز نصب کنم پاک کردم. حالا باید چیکار کنم این مشکل چطوری ایجاد شده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .

AMD>INTEL
03-05-15, 00:07
سلام دوستان
من هنگام نصب ویندوز 8.1 (لب تاپ ایسر5750) به این پیغام بر خوردم ، ویندوز قبلی 7 بوده که میخواستم ویندوز 8 جایگزین کنم.
We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files
در صورتی که من 3 تا بیشتر پارتیشن primary نداشتم که با این پیغام مواجه شدم ، اول میخواستم بدونم این پیغام به چه علتی یا علت هایی داده میشه؟
اگر بخوام بهم اجازه نصب بده باید چیکار کردش.
کاری دیگی که بعد از دیدن این پیغام انجام دادم اینها بود ، که از جایی تو اینترنت دیدم ،دستورات به این شکل هستش:

در صفحه اول نصب ویندوز در قسمت پایین پنجره نصب، گزینه Repair Your computer رو بزنید. Command Prompt را اجرا کنید. و این دستورات رو وارد کنید.
یک) Diskpart
دو) LIST DISK
سه) در این قسمت باید هارد رو انتخاب کنید که به این صورت است:

Select Disk #

که در این جا # عدد مربوط به هارد است، معمولاً این عدد برابر صفر است.
چهار) سپس این دستور را وارد کنید. این دستور پارتیشن های موجود بر روی هارد را نمایش می دهد.

list partition

پنج) با دستور زیر پارتیشنی را انتخاب کنید که می خواهید ویندوز در آن نصب شود.

Select partition #

در این قسمت # عددی است که می خواهید ویندوز در درایو انتخاب شده، نصب کنید. (توجه: در صورت انتخاب اشتباه، ممکن است با حذف اطلاعات دیگر درایوها مواجه شوید)
دستورات زیر را به ترتیب وارد کنید:

6) clean
7) create partition primary
8) format fs = ntfs quick
9) assign
10) exit

حال پنجره Command prompt را ببندید

اما بعد از اینکه این کارها انجام دادم و برای نصب ویندوز اقدام کردم، به یک چیز عجیب برخورد کردم و ان این بود که کل هارد پاک شده و به یک پارتیشن کلی تبدیل شده؟!!چرا من که تمامی دستورات درست انجام و حواسم بود که یه وقتی پارتیشن اشتباه انتخاب نکم و درست همون پارتیشن که قرار بود توش ویندوز نصب کنم پاک کردم. حالا باید چیکار کنم این مشکل چطوری ایجاد شده ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند .

شما باید از برنامه های پارتشین بندی استاندارد مثل acronis disc director استفاده میکردید .

ardavan7
03-05-15, 00:10
من اصلا پارتیشن بندی نمیخواستم انجام بدم هدف نصب ویندوز بود که به این شکل در امدش چطوری میتونم پارتیشن و اطلاعات قبلی برگردونم؟

AMD>INTEL
03-05-15, 00:14
من اصلا پارتیشن بندی نمیخواستم انجام بدم هدف نصب ویندوز بود که به این شکل در امدش چطوری میتونم پارتیشن و اطلاعات قبلی برگردونم؟

احتمالش خیلی کمه مخصوصا اگر ویندوز ریخته باشی ولی این برنامه رو تست کن و ببین پارتشین هات برمیگرده
MiniTool Partition Wizard Professional + Server 9.0.0 مدیریت پارتیشن ویندوز - دانلود رایگان نرم افزار (Only the registered members can see the link)

ardavan7
03-05-15, 00:22
میخواستم بعنوان یک سوال این بدونم این پیغام در چه مواردی داده میشه:

و اینکه الان ویندوز 8.1 بصورت UEFI و GPT میشه یا بصورت mbr ؟

AMD>INTEL
03-05-15, 00:33
میخواستم بعنوان یک سوال این بدونم این پیغام در چه مواردی داده میشه:

و اینکه الان ویندوز 8.1 بصورت UEFI و GPT میشه یا بصورت mbr ؟
بستگی به لپتاپ شما دارد . اگر uefi باشه تو بایوس بصورت gpt
اگر گزینه legacy رو انتخاب کرده باشید mbr

ardavan7
03-05-15, 19:33
سلام خدمت دوستان عزیز
راستش صبح لب تاپ بردم به یکی از همین جاهایی که کارشون بازیابی اطلاعات هستش .
خلاصه دادم بهشون گفتم که خیلی سریع هم میخوام بعد از ما لب تاپ گرفت و روش یکمقدار کار کرد، بهم گفت درست میشه و اینقدر مبلغش هست و 10 دقیقه هم طول میکشه.
بعد از 10دقیقه گفت برم ببینم کاری که کرده ، دیدم هارد لب تاپ به کامپیوتر وصل کرده و از انجا از داخل manage خود ویندوز بهم هارد نشون داد دقیقا بهمون شکلی که بودش با 3تا پارتیشنی که بود، همون حجم و پارتیشن بندی دقیقا مشخص بود که هارد یا حالا پاک نشده یا اینکه یک اتفاق دیگی براش افتاده تا به این شکل در امده اما خودم میگم تو نصب ویندوز دیدم که هارد یکی شده.
حالا انا با چی و چه برنامه ای انکار کردن چی بوده برای خودم خیلی مهمه.اما میگم به همون شکل قبل همه برگشت کلا همه چیز
اما بعد از این مراحل امدم ویندوز بریزم دیدم که حالا همون هاردی که قراره داخلش ویندوز نصب بشه بصورتی که هارد delete شده و هارد باید حجم داد فرمت کرد شده خلاصه زدیم روش ویندز نصب کردم .بدون دردسری نصب شد
حالا این میخوام برای کسایی که به این مشکل یا پیغام در نصب ویندوز 8 برخوردن بگم( کسانی که مثل من از این مورد اطلاع نداشتن) ، زمانی که میخوایم از ویندوز 7 به 8 مهاجرت کنیم باید اول ان پارتیشن system reserved همراه با پارتیشن که قراره داخلش ویندوز نصب بشه delete و یکیش کرد، تا با این پیغام روبرو نشد
من علت اینکه این پیغام میدیدم این بود که system reserved من مال ویندوز 7 بود با حجم 100 مگابایت در صورتی که مال ویندوز 8.1 حجمش 350 مگابایت هست.اشکال همین جا بود که الان فهمیدم. خواستم این مطالب اینجا بگم که شاید بکار کسی امد و دوم اینکه از طریق چه برنامه ای تونستن هارد به شکل اول برگردونم.

SajjadKhati
09-04-17, 14:46
سلام
منم روی این هاردی که فرمت کردم میخوام ویندوز 10 شصت و چهار بیت نصب کنم ، همین پیام We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files رو میده
البته نوع پارتیشن بندی شو بصورت gpt گذاشتم
جایی دیدم میگفتن بخاطر اینه که primary نیست . منم توی اکرونیس رفتم دیدم که حالت gpt اصلا گزینه ای به عنوان primary یا برای تبدیلش نداره.
بنابراین یعنی توی دیسکی از نوع gpt اصلا ویندوز نصب نمیشه؟ راهی وجود داره توی پارتیشن های gpt یا به mbr تغییرش بدم؟

AMD>INTEL
09-04-17, 14:58
ببین داینامیک نشده باشه هاردت

SajjadKhati
09-04-17, 15:51
ببین داینامیک نشده باشه هاردت

ممنون
نه
gpt basic کردم
الان mbr اش کنم؟

AMD>INTEL
09-04-17, 16:04
اگر بایوست به صورت uefi نکردی باید mbr باشه

SajjadKhati
09-04-17, 16:25
اگر بایوست به صورت uefi نکردی باید mbr باشه

ممنون
پارتیشن رو حذف کردم و با ستاپ خود ویندوز پارتیشن ساختم ، درست شد اما قبل از نصب پیام میده که این پارتیشن پیشنهاد نمیشه !
مگه gpt بهتر از mbr نیست؟! پس چرا میگه پیشنهاد نمیشه؟! الان به mbr تغییرش بدم؟
البته همونطور که گفتی ، بایوس هم uefi هست

AMD>INTEL
09-04-17, 16:29
خود ستاپ بسازه مشکل نیست .

SajjadKhati
09-04-17, 16:47
ممنون
الان همه ی پارتیشن ها رو حذف و بعد همه شونو با ستاپ خود ویندوز ساختم ، دیگه اون پیام هشدار "پیشنهاد شده" رو هم نداد
حالا نمیدونم اصلا خود ستاپ ویندوز همون از نوع gpt گذاشت باشه یا mbr اش شاید کرده باشه !

AMD>INTEL
09-04-17, 17:15
ممنون
الان همه ی پارتیشن ها رو حذف و بعد همه شونو با ستاپ خود ویندوز ساختم ، دیگه اون پیام هشدار "پیشنهاد شده" رو هم نداد
حالا نمیدونم اصلا خود ستاپ ویندوز همون از نوع gpt گذاشت باشه یا mbr اش شاید کرده باشه !

بهترین پیش فرض را انتخاب میکنه .