ارور اول:
please insert the disk
ارور قبل از اون:
crysis.exe has stopped working
redroz1376
13-07-16, 12:20
بازی کرک داره؟
TechRadar
13-07-16, 12:28
آره داره اما نمی دونم از کجا پیداش کنم.
redroz1376
13-07-16, 12:38
داخل دی وی دی دوم بازی محتویات پوشه کرک رو کپی کن و در محل نصب بازی پیست کن
TechRadar
13-07-16, 13:05
توی دی وی دی بازی که نیست من اینترنت رو گفتم.
redroz1376
13-07-16, 13:22
Only the registered members can see the link(FarsV.Com).zip
- - - Updated - - -
Only the registered members can see the link(FarsV.Com).zip
redroz1376
13-07-16, 13:51
بعد از دانلود محتویات پوشه کرک رو داخل پوشه bin32 که در داخل پوشه بازی هست بریزید.و به اینترنت هم وصل نشوید
TechRadar
13-07-16, 14:39
عزیز شما انگار اصلاً به مشکل بنده دقت نکردین. بازی crysis warhead هستش نه crysis 3.:1. (28):
redroz1376
13-07-16, 15:16
به نظرم بازیتون تحت دی وی دی نصب شده.دی وی دی بازی رو درون کامپیوتر بزارید و بعد بازی رو اجرا کنید
amigames
16-07-16, 18:00
خیلی ممنون amigames عزیز که اسم شریفتون رو نمی دونم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین. win64 رو دانلود کردم تو مسیر بازی گذاشتم میگه سی دی رو بذارین. کرایسیس 64 رو وا نمی کنه. خسته شدم از این stopped working لعنتی.
امیرحسین هستم عزیز. شرمنده دیر جواب میدم. اگه هنوز مشکلتون حل نشده مطرح کنید تا ادامه بدیم. لطفا هم با هر دو فایل ارائه شده امتحان کنید اگه اینکارو نکردید.
TechRadar
16-07-16, 20:25
با تشکر اما فایل دوم انگار برای اضافه کردن گرافیک high و ultra به بازیه.(اونی که 8 کیلوبایته.) از رو اسمش که اینطور معلوم بود.
آقا ما bin 64 رو اضافه کردیم میگه سی دی بذارین! با compatibility هم درست نشد. بازی اصلاً با directx 10 اجرا میشه در حالی که قطعات من از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی می کنند! اگه بخواد خیلی اذیت کنه چاره ای جز خرید crysis 2 ندارم.
با تشکر آقا امیر.
amigames
17-07-16, 08:08
با تشکر اما فایل دوم انگار برای اضافه کردن گرافیک high و ultra به بازیه.(اونی که 8 کیلوبایته.) از رو اسمش که اینطور معلوم بود.
آقا ما bin 64 رو اضافه کردیم میگه سی دی بذارین! با compatibility هم درست نشد. بازی اصلاً با directx 10 اجرا میشه در حالی که قطعات من از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی می کنند! اگه بخواد خیلی اذیت کنه چاره ای جز خرید crysis 2 ندارم.
با تشکر آقا امیر.
فایل دوم منظور یک لینک دیگه بود که الان چک کردم دیدم متاسفانه یادم رفته بود اضافه کنم گرچه لینکی که گذاشتم اصل کاری بود و از لحاظ تکنیکی باید مشکل رو حل می کرد.
برای حل مشکل جدید این کار رو انجام بدید:
1. این فایل (Only the registered members can see the link) رو دانلود کنید
2. از فولدر 32 بیتی تون کپی بگیرید و در یکجا ذخیره کنید (به عنوان بک آپ در صورتی که فایل دانلودی کار نکرد)
3. محتویات فولدر 64 بیتی رو در فولدر bin32 کپی کنید و بازی رو اجرا کنید.
فقط یه مساله ای که هست اینه که این راه حل برای Crysis تست شده اما برای Warhead نشده. جفتشون اگه اشتباه نکنم exe یکسان دارن اما با نسخه های متفاوت. واسه همین تضمینی برای 100% جوابگو بودن فایل بالا وجود نداره.
TechRadar
17-07-16, 08:30
سلام عزیز لینک شیلتر شده.
amigames
22-07-16, 10:26
سلام عزیز لینک شیلتر شده.
در حال دانلودش هستم اما آپلودش شاید طول بکشه با سرعت های آپلود موجود. شرمنده باز که دیر جواب میدم.
TechRadar
22-07-16, 11:44
سلام عزیز ممنون فعلاً دارم crysis 2 رو بازی می کنم.
ممنون که وقت می ذاری.
amigames
22-07-16, 13:41
سلام عزیز ممنون فعلاً دارم crysis 2 رو بازی می کنم.
ممنون که وقت می ذاری.
خواهش عزیز. آپلود شد (گرچه الان متوجه شدم که شاید نیازی به آپلود نبود و شاید مشکل بخاطر طریقه لینک دادن من بوده اما در هر صورت لینک پایین نیازی به "شیلتر شکن" نداره :1. (38):)
لینک دانلود (Only the registered members can see the link)
TechRadar
22-07-16, 14:11
امیر جان بازم شیلتره.:1. (27):
amigames
23-07-16, 07:37
امیر جان بازم شیلتره.:1. (27):
همم من اون موقع تست کردم (بدون هیچ "شیلتر شکنی") مشکلی نداشت الان البته مشکل داره. لینک زیر رو استفاده کن:
Only the registered members can see the link
TechRadar
04-09-16, 19:21
سلام. من چند وقتیه دارم اسکایریم بازی می کنم. اول مشخصات سیستم رو بگم:
amd fx 4130
8gb ram ddr3 1600
asus m5-a97 evo r2.0
seventeam 650 watt psu
asus gtx 760 dcii oc 2gb
1tb hdd
ویندوزم هم 8 64 بیت هستش. 8 نه 8.1. ترینر هم استفاده می کنم از console command داخل بازی هم برای فعال کردن god mode (tgm) استفاده می کنم. کلاً یک نوب تمام و کمال هستم!!!!
حالا بی خیال. داخل بازی خیلی کرش میده. بحدی که مجبور میشم کامپیوتر رو ریست کنم. اما با run as admin ترینر کار نمی کنه و بازی کرش هم نمی ده. یعنی خوب خوب میشه.
حالا می خوام بدونم راهی هست که بتونم بازی رو با ترینر بدون مشکل اجرا کنم؟؟؟؟
خواهش می کنم کمکم کنین. من وقتی بازیم مشکل پیدا می کنه خیلی اعصابم خرد میشه.
خواهش می کنم کمک کنین خیلی این بازی رو دوست دارم!!!!!!!!!!!!!!:1. (29):
sajad-tnt
04-09-16, 21:26
amd fx 4130
8gb ram ddr3 1600
asus m5-a97 evo r2.0
seventeam 650 watt psu
asus gtx 760 dcii oc 2gb
1tb hdd
ویندوزم هم 8 64 بیت هستش. 8 نه 8.1. ترینر هم استفاده می کنم از console command داخل بازی هم برای فعال کردن god mode (tgm) استفاده می کنم. کلاً یک نوب تمام و کمال هستم!!!!
حالا بی خیال. داخل بازی خیلی کرش میده. بحدی که مجبور میشم کامپیوتر رو ریست کنم. اما با run as admin ترینر کار نمی کنه و بازی کرش هم نمی ده. یعنی خوب خوب میشه.
هر ترینر ورژن مخصوصی مناسب با ورژن بازی شما داره.
اگه بدون نرم افزارهای تقلب مشکلی در اجرای بازی ندارید، مطمئنن ورژن ترینر و بازی با هم سازگار نیست یا کلا اون ترینر مشکل داره.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
DOOM999
04-09-16, 22:35
amd fx 4130
8gb ram ddr3 1600
asus m5-a97 evo r2.0
seventeam 650 watt psu
asus gtx 760 dcii oc 2gb
1tb hdd
بیشتر سعی کن از ترینرهای Fling استفاده کنی .سازگاری بالایی دارند.البته من چون فقط اول شخص بازی میکنم اطلاعی راجع به بازی شما ندارم ولی تواین دوسایت ترینر Fling رو میتونی پیدا کنی
تی سی گیمز | مرجع تخصصی ترینر , کرک و سیو بازیها (Only the registered members can see the link)
چیت ها | ترینر,کرک,چیت,سیو,راهنمای قدم به قدم (Only the registered members can see the link)
Mehrdad.A 88
22-09-16, 21:27
درود
بگین من چه کار کنم، یک بازی برای خواهرم دانلود کردم که نصب نمیشه مزخرف (هیچ فقط از تیم fitgirl چیزی دانلود نکنین فقط black box) بازی
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster هست و اروری که نیمه های نصب میده اینه:
16021
salpc
23-09-16, 00:36
درود
بگین من چه کار کنم، یک بازی برای خواهرم دانلود کردم که نصب نمیشه مزخرف (هیچ فقط از تیم fitgirl چیزی دانلود نکنین فقط black box) بازی
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster هست و اروری که نیمه های نصب میده اینه:
16021
نسخه های fitgirl معمولا به صورت وحشی فشرده میشن و زمان نصب اعلام میکنه که چند گیگ فضا تو درایو داشته باشید . شاید 60 گیگ یا بیشتر . چک کنید.
( با همچین اروری مواجه شدم واسه Mad max )
Mehrdad.A 88
23-09-16, 10:35
نسخه های fitgirl معمولا به صورت وحشی فشرده میشن و زمان نصب اعلام میکنه که چند گیگ فضا تو درایو داشته باشید . شاید 60 گیگ یا بیشتر . چک کنید.
( با همچین اروری مواجه شدم واسه Mad max )
84 گیگ آزاد دارم نمیدونم دیگه چی کار کنم
salpc
23-09-16, 11:38
84 گیگ آزاد دارم نمیدونم دیگه چی کار کنم
شاید تیم فشرده ساز گفته باشه 70 گیگ .
هنگام نصب میگه شاید بیشتر باشه.
david-ebi
11-10-16, 20:01
من بعد از حدود یکسال تازه حالا تصمیم گرفتم که بازی Batman Arkham Knight رو نصب کنم.هر دو نسخه cpy و black box را دانلود کردم و پس از غیر فعال کردن آنتی ویروسم هر کدوم از نسخه ها رو به صورت جدا و به ترتیب نصب کردم.(یعنی اولی نشد رفتم سراغ دومی.)
در هر دو نسخه پس از نصب بازی و کپی کردن کرک در پوشه محل نصب بازی موقع اجرای بازی ارور Batman Arkham Knight has stopped working رو بهم میده و در توضیحات نام ارور را kernelbase.dll ذکر میکنه.
این رو هم بگم که کارت گرافیکم به آخرین درایور انویدیا آپدیت شده و همچنین آخرین فریم نتورک رو هم روی سیستمم نصب کردم(4.6.1)
دوستان راهنمایی کنند مشکل از کجاست؟
AMD>INTEL
11-10-16, 20:17
من بعد از حدود یکسال تازه حالا تصمیم گرفتم که بازی Batman Arkham Knight رو نصب کنم.هر دو نسخه cpy و black box را دانلود کردم و پس از غیر فعال کردن آنتی ویروسم هر کدوم از نسخه ها رو به صورت جدا و به ترتیب نصب کردم.(یعنی اولی نشد رفتم سراغ دومی.)
در هر دو نسخه پس از نصب بازی و کپی کردن کرک در پوشه محل نصب بازی موقع اجرای بازی ارور Batman Arkham Knight has stopped working رو بهم میده و در توضیحات نام ارور را kernelbase.dll ذکر میکنه.
این رو هم بگم که کارت گرافیکم به آخرین درایور انویدیا آپدیت شده و همچنین آخرین فریم نتورک رو هم روی سیستمم نصب کردم(4.6.1)
دوستان راهنمایی کنند مشکل از کجاست؟
این دو فایل را دیلیت کن . فقط بکاپ بگیر اگر جواب نداد برگردوندن
Documents/WB Games/Batman Arkham Knight/GFXSettings.BatmanArkhamKnight.XML
SteamApps/common/Batman Arkham Knight/BMGame/Config/BmEngine.ini
david-ebi
11-10-16, 21:23
این دو فایل را دیلیت کن . فقط بکاپ بگیر اگر جواب نداد برگردوندن
Documents/WB Games/Batman Arkham Knight/GFXSettings.BatmanArkhamKnight.XML
SteamApps/common/Batman Arkham Knight/BMGame/Config/BmEngine.ini
پوشه wb games رو نمی تونم پیدا کنم.در ضمن من پوشه documents خودمو آوردم تو درایو غیر از c
اینم عکس از اروری که میده:
AMD>INTEL
11-10-16, 21:26
پوشه wb games رو نمی تونم پیدا کنم.در ضمن من پوشه documents خودمو آوردم تو درایو غیر از c
اینم عکس از اروری که میده:
تیک SHOW HIDDEN فایلز را در قسمت فولدر اپشن بزن .
دنبال این فایل هم بگرد
BmSystemSettings.ini
-----------
این هم تست کن
بروی آیکون بازی کلیک راست کنید و سپس گزینه properties را بزنید و بعد به گزینه compatibility بروید و حالا در کنار Run this program in compatibility mode for تیک را بزنید و ویندوز ۷ اگر باشد سرویس پک ۱ را انتخاب و ok را بزنید
------------
نرم افزار Microsoft Visual C++ نسخه های ۲۰۰۵ ، ۲۰۱۰ و ۲۰۰۸ نصب کن .
david-ebi
17-10-16, 13:28
بازی quantum break نسخه black box را دانلود و نصب کردم و کرک skidrow را هم در محل مورد نظر کپی کردم.اما در موقع اجرای بازی با ارور زیر مواجه می شوم.لطفا راهنمایی کنید:
در زیر قسمت ارور has stopped working که همراه با ارور بالا ظاهر میشود نام ارور renderer_x64_f.dll ذکر شده
david-ebi
17-10-16, 15:19
بازی quantum break نسخه black box را دانلود و نصب کردم و کرک skidrow را هم در محل مورد نظر کپی کردم.اما در موقع اجرای بازی با ارور زیر مواجه می شوم.لطفا راهنمایی کنید:
در زیر قسمت ارور has stopped working که همراه با ارور بالا ظاهر میشود نام ارور renderer_x64_f.dll ذکر شده
خوشبختانه مشکل حل شد
AMD>INTEL
17-10-16, 15:35
خوشبختانه مشکل حل شد
راه و روش حل مشکل هم بگید شاید به کار شخص دیگری هم اومد .
david-ebi
05-11-16, 18:03
راه و روش حل مشکل هم بگید شاید به کار شخص دیگری هم اومد .
شرمنده بابت دیر جواب دادن.
چون خودم اشتباه مضحکی رو می کردم و در اصل مشکلی در بین نبوده دیگه راه حل رو نگفتم:1. (23):
نکته اینجا بود که باید فایل اجرایی به نام QuantumBreakLauncher رو اجرا می کردم.اما من اشتباه یک فایل اجرایی دیگه که آیکون بازی رو هم داشت اجرا می کردم و مرتب ارور بالا رو تحویل می گرفتم:1. (29):
aghasinaa
07-11-16, 12:45
سیستم با مشخصات زیر : cpu: i7 2450m
ram: 4
vga: 3000 hd
میتونم بازی دانلود بازی Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered رو اجرا کنم ؟
AMD>INTEL
07-11-16, 13:42
سیستم با مشخصات زیر : cpu: i7 2450m
ram: 4
vga: 3000 hd
میتونم بازی دانلود بازی Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered رو اجرا کنم ؟
خیر
هم از نظر رم مشکل دارید . هم از نظر گرافیک
بایت سیستم
07-11-16, 20:38
به نظرم من مشخصات برای اجرای باز
ویندوز: ویندوز 7، 8، 8.1 یا 10 ۶۴ بیتی
پردازنده: اینتل Core i3-530 2.93 GHz یا ایامدی Phenom II X4 810 2.80 GHz به بالا
حافظه رم: ۶ گیگابایت
کارت گرافیک: انویدیا GTS 450 1GB یا ایتیآی رادئون HD 7850 1GB به بالا
دایرکتایکس: نسخه 11
فضای موردنیاز روی هارد دیسک: ۵۵ گیگابایت
RADEON9
08-11-16, 00:04
به نظرم من مشخصات برای اجرای باز
ویندوز: ویندوز 7، 8، 8.1 یا 10 ۶۴ بیتی
پردازنده: اینتل Core i3-530 2.93 GHz یا ایامدی Phenom II X4 810 2.80 GHz به بالا
حافظه رم: ۶ گیگابایت
کارت گرافیک: انویدیا GTS 450 1GB یا ایتیآی رادئون HD 7850 1GB به بالا
دایرکتایکس: نسخه 11
فضای موردنیاز روی هارد دیسک: ۵۵ گیگابایت
خیلی میبخشید این که نوشتید نظر شما نیست .نظر کمپانی سازنده بازیه
اینم لینک
Only the registered members can see the link mastered (Only the registered members can see the link)
TechRadar
12-11-16, 14:35
سلام.
من بعد یک ربع یا کمتر خود به خود از به بازی بیرون انداخته می شم و مشکل CTD یا کرش کردن به دسکتاپ رو دارم.
از سیستمم مطمئنم که توانایی اجرای بازی رو داره. اصلاً نرم و روون بدون کوچک ترین تیک زدنی جلو میره یه ربع یا کمتر میگذره میپره بیرون.
لطفاً راهنمایی کنین. بازی هم اسکایریم هست LEGENDARY EDITION.
با تشکر.
RADEON9
12-11-16, 17:03
سلام.
من بعد یک ربع یا کمتر خود به خود از به بازی بیرون انداخته می شم و مشکل CTD یا کرش کردن به دسکتاپ رو دارم.
از سیستمم مطمئنم که توانایی اجرای بازی رو داره. اصلاً نرم و روون بدون کوچک ترین تیک زدنی جلو میره یه ربع یا کمتر میگذره میپره بیرون.
لطفاً راهنمایی کنین. بازی هم اسکایریم هست LEGENDARY EDITION.
با تشکر.
ارور خاصی نمیاد ؟
TechRadar
12-11-16, 18:23
ارور خاصی نمیاد ؟
نه.
ممکنه مشکل حرارتی باشه چون دما خیلی بالا میره.
AADLI
12-11-16, 19:41
سلام خدمت دوستان
من از وقتی که PES 2017 رو نصب کردم GTA V از کار افتاد درستش کردم اما بعد از یه مدت باز هم اور Stopped WORKING داد
برنامه جدیدی هم تو این مدت نصب نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
TechRadar
12-11-16, 20:25
واقعاً ممنون که کمک کردین.
الآن من برای این CTD چی کار کنم؟
یه کمکی بکنین.
با تشکر
salpc
13-11-16, 00:14
سلام خدمت دوستان
من از وقتی که PES 2017 رو نصب کردم GTA V از کار افتاد درستش کردم اما بعد از یه مدت باز هم اور Stopped WORKING داد
برنامه جدیدی هم تو این مدت نصب نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه gta v از آپدیت جدید ش استفاده کنید :
1.33 == جدید تر ش 1.36 هست.
RADEON9
13-11-16, 01:03
نه.
ممکنه مشکل حرارتی باشه چون دما خیلی بالا میره.
اگه منظورت دمای cpu هست تا چند درجه میرسه
RADEON9
13-11-16, 01:07
کرش شدن بازی یا بیرون پریدن ممکنه صدتا عامل داشته باشه ازجمله به روز نبودن ویندوز(بروزرسانی ویندوز )خرابی حافظه (تست رم) آپدیت نبودن درایو کارت گرافیک (آپدیت vga) آپدیت نبودن بازی شما که با یه پچ حل میشه.تشخیص با شماست
DOOM999
13-11-16, 01:26
واقعاً ممنون که کمک کردین.
الآن من برای این CTD چی کار کنم؟
یه کمکی بکنین.
با تشکر
تو بعضی از بازیها نرخ فرم رو محدود کنی درست میشه مثلاتنظیمش کنی روی 45
Milad.1369
13-11-16, 02:36
سلام
موقع quicksave یا save از منو CTD اتفاق میفته؟ یا وقتی که دارید تو محیط بازی میچرخید؟
البته منم همچین مشکلی رو دارم، سرچ کردم و انگار این باگیه که از انجین بازیه و حتی بازی Fallout هم اینجوری میشه
یکی دوتا راه حل هم پیدا کردم که از شانس من هیچ کدوم کمکی نکرد اما بعضی ها گفتن که مشکلشون حل شد شما هم یه امتحانی کنید
یکیش اینه که فایل skyrim.ini رو دستکاری کنید (my documents/my games/skyrim/skyrim.ini)
1.یکی از سیو های قبل از آخرین سیو رو بارگذاری(تشکر از فرهنگستان) کنید،
2.یه سیو جدید از طریق منو (esc) بسازید،
3.کنسول رو باز کنید (معمولا دکمه ~) player.kill رو تایپ و اینتر بزنید
4.بعد آخرین سیو قبل از کرش کردن (نه این سیو که از منو ساختید) رو بارگذاری کنید
5.باز هم player.kill رو تو کنسول وارد کنید و بازی رو سیو کنید و ادامه بدید
نتیجه رو هم بی زحمت اعلام کنید
TechRadar
17-11-16, 19:24
دوستان با دانلود Enb Series مخصوص بازی درست شد.
با تشکر.
david-ebi
13-12-16, 06:15
سلام.در بازی metal gear solid v:phantom pain نسخه cpy که جدیدا این نسخه اومده پس از اجرای بازی وارد بازی می شیم و یکسری تنظیمات بابت روشنایی صفحه نمایش ازمون میخواد که بعد از زدن ok اروری به این شرح میده:
failed to create save data.exit game and delete save data.
من از بازی بیرون اومدم و تنها در درایو c دیدم پوشه ای تشکیل شده به نام CPY_SAVES که داخلش هم خالی بودش.
پوشه رو حذف کردم اما همچنان ارور فوق پابرجاست.
کرک cpy رو هم جداگانه در پوشه محل نصب بازی نصب کردم اما باز هم فایده ای نداشت.
لطفا دوستان کمک کنند.
amigames
13-12-16, 16:13
سلام.در بازی metal gear solid v:phantom pain نسخه cpy که جدیدا این نسخه اومده پس از اجرای بازی وارد بازی می شیم و یکسری تنظیمات بابت روشنایی صفحه نمایش ازمون میخواد که بعد از زدن ok اروری به این شرح میده:
failed to create save data.exit game and delete save data.
من از بازی بیرون اومدم و تنها در درایو c دیدم پوشه ای تشکیل شده به نام CPY_SAVES که داخلش هم خالی بودش.
پوشه رو حذف کردم اما همچنان ارور فوق پابرجاست.
کرک cpy رو هم جداگانه در پوشه محل نصب بازی نصب کردم اما باز هم فایده ای نداشت.
لطفا دوستان کمک کنند.
بازی رو به صورت Run as Administrator اجرا کردید؟ برای این کار روی exe راست کلیک کنید و گزینه مربوطه رو انتخاب کنید. من نسخه اصل و نسخه 3DM رو تست کردم و نسخه CPY رو تست نکردم اما به احتمال مشکلتون با اجرای بازی به عنوان ادمین حل میشه.
david-ebi
13-12-16, 16:15
بازی رو به صورت Run as Administrator اجرا کردید؟ برای این کار روی exe راست کلیک کنید و گزینه مربوطه رو انتخاب کنید. من نسخه اصل و نسخه 3DM رو تست کردم و نسخه CPY رو تست نکردم اما به احتمال مشکلتون با اجرای بازی به عنوان ادمین حل میشه.
بله به صورت Run as Administrator اجرا کردم اما بازم مشکل حل نشد
david-ebi
13-12-16, 18:35
تشکر بابت جوابدهی اتان.
خوشبختانه مشکل حل شد.
اشکال کار در اینجا بود که با اینکه فایل اجرایی بازی رو توسط آنتی ویروسم allow کرده بودم اما باز هم در لیست بلاک شده ها رفته بود.
و چون بازی اجرا میشد و ارور سیو می داد من فکر نمی کردم مشکل از آنتی ویروس باشه.
که به صورت اتفاقی لیست بلاکهای آنتی ویروسم رو دیدم و اونو از بلاک خارج کردم.
دیگه ارور سیو برام نمیاد.
amigames
15-12-16, 11:46
تشکر بابت جوابدهی اتان.
خوشبختانه مشکل حل شد.
اشکال کار در اینجا بود که با اینکه فایل اجرایی بازی رو توسط آنتی ویروسم allow کرده بودم اما باز هم در لیست بلاک شده ها رفته بود.
و چون بازی اجرا میشد و ارور سیو می داد من فکر نمی کردم مشکل از آنتی ویروس باشه.
که به صورت اتفاقی لیست بلاکهای آنتی ویروسم رو دیدم و اونو از بلاک خارج کردم.
دیگه ارور سیو برام نمیاد.
سلام عزیز. خدا رو شکر که مشکلتون حل شد شرمنده که پاسختون به راه حلم زمانی که هنوز مشکل داشتید ندیدم. همچنین ممنون که راه حلتون رو توضیح دادید تا اگه دیگران هم با این مشکل برخورد کردن بتونن از تجربتون استفاده کنن.
Gamer621
07-01-17, 23:39
سلام دوستان
هر مشکلی در نصب و اجرای بازی ها داشتید لطفا اینجا مطرح کنید...
ممنون
میلاد
با سلام خدمت دوست عزیز واستش چند وقت پیش بازی کال اف دوتی اینفینیتی رو نصب کردم ولی وقتی بازی لود میشه اجرا نمی شه نمی دونم مشکل از کجاست هیچ اروری هم نمیده فقط اول اجرای بازی می هنگه تنظیمات گرافیک روهم در اخرین حدش پایین میارم ولی بازم کار نمی کنه میشه کمی راهنماییم کنید تشکر
Saeed_S21
30-01-17, 00:38
سلام دوستان من چند تا مشکل با چند تا بازی دارم...
اول
Call of Duty Modern Warfare 3
خب تمام مراحل رو رفتم رسیدم به اسپیشال اوپس...خودتون میدونید مشکل فایل Survival داره هرچی گشتم جایی نتونستم پیداشون کنم...
مشکل دوم سر Call of Duty Black Ops II
این بازیو هم که اصلا بسته میشه...باز میکنم بازیو دموی اکتیویژن که تموم میشه میاد بیرون و برنامه رو میزنه در حال بسته شدن و دیگه هیچی به هیچی یه صفحه سیاه از بازیه که خیلی بیرون اومدم ازش سخته
چیکار کنم اینارو؟؟
alireza40c
30-01-17, 10:10
اول
خب تمام مراحل رو رفتم رسیدم به اسپیشال اوپس...خودتون میدونید مشکل فایل Survival داره هرچی گشتم جایی نتونستم پیداشون کنم...
این بازیو هم که اصلا بسته میشه...باز میکنم بازیو دموی اکتیویژن که تموم میشه میاد بیرون و برنامه رو میزنه در حال بسته شدن و دیگه هیچی به هیچی یه صفحه سیاه از بازیه که خیلی بیرون اومدم ازش سخته
چیکار کنم اینارو؟؟
این مشکل قدیمی در بازی های CoD می باشد ، در ویندوز 7 بصورت اررور مربوط به DirectX و در ویندوز 8 به بعد به صورت صفحه سیاه نمایان است ، اگر ممکن است مشخصات سیستم خود را بنویسید و اینکه حتما آخرین آبدیت گرافیک رو دانلود کنید ، این بازی رو من روی گرافیک مجتمع تست کردم و همین مشکل خوردم ولی وقتی با لب تاپ و گرافیک GT940M اجرا کردم بدون مشکل اجرا شد
DOOM999
30-01-17, 10:29
اول
چیکار کنم اینارو؟؟
Call of Duty Black Ops II که بسته میشه برو تو آپشن قسمت تنظیمات گرافیک sync every frame |رو خاموش کن بعد frame rate رو بزار رو45 یا 60
Saeed_S21
30-01-17, 10:31
CPU AMD PhenomII B59
8GB Ram
Graphic HD 5870 1Gb 256 Bit
HDD:240 Gb SSD+500Gb
ویندوز 10 64 بیت
اول اولش بازی کردم به مرحله رو رفتم اومدم بیرون...دو باره رفتم دیگه نرفت
DOOM999
30-01-17, 13:16
CPU AMD PhenomII B59
8GB Ram
Graphic HD 5870 1Gb 256 Bit
HDD:240 Gb SSD+500Gb
ویندوز 10 64 بیت
اول اولش بازی کردم به مرحله رو رفتم اومدم بیرون...دو باره رفتم دیگه نرفت
این کرک هارو تست کنید
Saeed_S21
30-01-17, 13:29
راستش اصلا باز نمیشه که بخام برم تو تنظیمات...حالا این کرکو امتحان میکنم ببنم چی میشه
Saeed_S21
30-01-17, 13:33
آقا این اپدیتو زدم حل شد مشکل دستت درد نکنه
فقط این Modern warfar 3 چیکار کنم؟؟
Mehrdad.A 88
16-02-17, 13:22
درود دوستان، تازگی برخی از بازی ها اجرا نمیشن و ارور protection initialization failed میدن، دوباره هم نصب کردم ولی بازم ارور میده، توی گوگل هم سرچ کردم انگار همچین اروری اصلا وجود نداره ! چیزی به فکرتون میرسه ؟
sajad-tnt
21-05-17, 14:07
درود دوستان، تازگی برخی از بازی ها اجرا نمیشن و ارور protection initialization failed میدن، دوباره هم نصب کردم ولی بازم ارور میده، توی گوگل هم سرچ کردم انگار همچین اروری اصلا وجود نداره ! چیزی به فکرتون میرسه ؟
سلام.
موقع نصب ویا اجرای بازی به اینترنت متصل بودید.
اینترنت و آنتی ویروس خودتون رو قطع و مجددا بازی رو در یک مکان دیگه (خیلی مهمه) نصب نمایید.
pouyas166
12-08-17, 13:39
سلام من call of duty black ops1رو نصب کردم تا مرحله چهار هم رفتم بعد از یه جای خاصی به بعد ارورstop working میده لطفا راهنمایی کنید ایدی تلpouya_cr
DOOM999
12-08-17, 14:00
سلام من call of duty black ops1رو نصب کردم تا مرحله چهار هم رفتم بعد از یه جای خاصی به بعد ارورstop working میده لطفا راهنمایی کنید ایدی تل@pouya (Only the registered members can see the link)_cr
1-آپدیت ها و پچ های جدیدتر رو نصب کن .بازی روهم تو فایروال بلاکش کن
2فریم رومحدود کن به 60
3این پک رو نصب کن
3-اگر جواب نداد کل سیوهای بازی رو دانلود کن از قسمت mission select مرحله 5 رو شروع کن
david-ebi
19-08-17, 09:02
این درسته که بازی
Sniper Elite 4 با کرک steampunks فقط روی ویندوز 10 اجرا میشه؟
david-ebi
25-08-17, 23:58
این درسته که بازی
Sniper Elite 4 با کرک steampunks فقط روی ویندوز 10 اجرا میشه؟
بعد از یک هفته که جوابی از دوستان دریافت نکردم باید بگم که حداقل در بازی sniper elite 4 که دارای کرک steampunks می باشد این بازی فقط به فقط روی ویندوز10 که دارای آخرین آپدیتها باشد اجرا می شود.
ضمن اینکه بر طبق شنیده ها کلیه بازیهایی که کرک steampunks دارند فقط روی ویندوز 10 اجرا می شوند.
amigames
28-08-17, 08:59
بعد از یک هفته که جوابی از دوستان دریافت نکردم باید بگم که حداقل در بازی sniper elite 4 که دارای کرک steampunks می باشد این بازی فقط به فقط روی ویندوز10 که دارای آخرین آپدیتها باشد اجرا می شود.
ضمن اینکه بر طبق شنیده ها کلیه بازیهایی که کرک steampunks دارند فقط روی ویندوز 10 اجرا می شوند.
ممنون که اطلاع دادی. به شخصه فکر کنم تا به حال از کرک های Steampunk استفاده نکردم برای همین در جریانش نیستم.
amigames
23-09-17, 19:42
ممنون که اطلاع دادی. به شخصه فکر کنم تا به حال از کرک های Steampunk استفاده نکردم برای همین در جریانش نیستم.
به نظر میاد حداقل همه کرک های Steampunk محدود به ویندوز 10 نیست و به تازگی دو بازی که با این کرک تست کردم روی ویندوز 7 که 64 بیتی هست کار کردن (Unravel و Dishonored 2 Death of the Outsider). این پست رو برای اطلاع علاقه مندان زدم.
SajjadKhati
14-11-17, 11:46
سلام
بازی Steep رو دانلود کردم ولی وقتی روی فایل ستاپ اش (فایل exe) کلیک میکنم اصلا صفحه ای یا چیزی برای ادامه ی روند نصب نمیاره
ویندوز 10 و 64 بیت دارم
کسی تا حالا این بازی رو دانلود کرده؟
چی کار باید کنم؟
بعد اینکه کرک این بازی رو کسی نمیدونه کی میاد؟
DOOM999
14-11-17, 13:04
سلام
بازی Steep رو دانلود کردم ولی وقتی روی فایل ستاپ اش (فایل exe) کلیک میکنم اصلا صفحه ای یا چیزی برای ادامه ی روند نصب نمیاره
ویندوز 10 و 64 بیت دارم
کسی تا حالا این بازی رو دانلود کرده؟
چی کار باید کنم؟
بعد اینکه کرک این بازی رو کسی نمیدونه کی میاد؟
سجاد جان چون این بازی هنوز کرک نشده باید با Steam اجرا کنی و استیم گیفت داشته باشی واسه این بازی (حدود 180 هزار تومن) منتظر باش که کدکس یا ریلودد یا تیمهای دیگه کرکش کنن
SajjadKhati
17-11-17, 09:46
ممنون
توی نرم افزار UPlay ، چجوری میشه دیتای بازی Steep ای که دانلود کردم رو بهش بشناسونم؟
توی اینترنت آموزش ها رو دیدم ولی شناسایی نکرد . فقط گزینه ی download داره
Mehrdad.A 88
17-11-17, 18:23
درود، 2015 nfs رو خریدم اما یک مشکلی با تنظیمات بازی دارم اونم توی مرحله اول، وقتی w رو نگه میدارم ماشین شروع میکنه به حرکت کردن اما وقتی میخواد بره دنده 2 نمیره و سرعت شروع میشه به کم شدن مگر اینکه w رو رها کنم و دوباره نگه دارم. چطور این مشکل رو باید حل کنم ؟ اینطوری حتی 10 دقیقه هم نمیشه بازی کرد.
Mehrdad.A 88
17-01-18, 11:51
درود، 2015 nfs رو خریدم اما یک مشکلی با تنظیمات بازی دارم اونم توی مرحله اول، وقتی w رو نگه میدارم ماشین شروع میکنه به حرکت کردن اما وقتی میخواد بره دنده 2 نمیره و سرعت شروع میشه به کم شدن مگر اینکه w رو رها کنم و دوباره نگه دارم. چطور این مشکل رو باید حل کنم ؟ اینطوری حتی 10 دقیقه هم نمیشه بازی کرد.
مشکل از کیبورد بود.
- - - Updated - - -
درود
بازی assassins creed unity توی memory 1 sequence 2 دقیقا توی یک نقطه خاص کرش میکنه، بازی آپدیت شده هم هست نسخه بلک باکس.
اگر راه حلی دارین بگین لطفا.
amigames
17-01-18, 15:05
درود
بازی assassins creed unity توی memory 1 sequence 2 دقیقا توی یک نقطه خاص کرش میکنه، بازی آپدیت شده هم هست نسخه بلک باکس.
اگر راه حلی دارین بگین لطفا.
در صورت امکان از سیو کامل بازی استفاده کنید و از بخش بعدی بازی رو ادامه بدید (لینک دانلود (Only the registered members can see the link)). قبلش سیو خودتون رو کپی کنید که اگه مشکلی پیش اومد و خواستید دوباره بهش برگردید از دستش نداده باشید.
به نظر میاد نصب دوباره بازی باشه برای بعضی ها این مشکل رو حل کرده اما خلاصه ممکنه وابسته به کرک استفاده شده راه حل فرق کنه.
Mehrdad.A 88
17-01-18, 17:55
در صورت امکان از سیو کامل بازی استفاده کنید و از بخش بعدی بازی رو ادامه بدید (لینک دانلود (Only the registered members can see the link)). قبلش سیو خودتون رو کپی کنید که اگه مشکلی پیش اومد و خواستید دوباره بهش برگردید از دستش نداده باشید.
به نظر میاد نصب دوباره بازی باشه برای بعضی ها این مشکل رو حل کرده اما خلاصه ممکنه وابسته به کرک استفاده شده راه حل فرق کنه.
شاید در Reddit یا Youtube راه حل خاصی برای این مشکل وجود داشته باشه اما در کل Unity با مشکلات فنی زیادی عرضه شد و بعید هست حتی با به روز رسانی همه این مشکل ها حل شده باشن. به شخصه بازی رو تونستم اجرا کنم اما خیلی ها باهاش مشکل داشتن.
Mehrdad.A 88
22-01-18, 09:44
شاید در Reddit یا Youtube راه حل خاصی برای این مشکل وجود داشته باشه اما در کل Unity با مشکلات فنی زیادی عرضه شد و بعید هست حتی با به روز رسانی همه این مشکل ها حل شده باشن. به شخصه بازی رو تونستم اجرا کنم اما خیلی ها باهاش مشکل داشتن.
مشکل پیدا شد، آپدیت 1.2 رو که نصب میکنم حجم بازی 6 گیگ کم میشه !!! الان بدون آپدیت بازی میکنم، اینطوری یک سری باگ مسخره داره و حداقل اجرا میشه.
amigames
22-01-18, 09:48
مشکل پیدا شد، آپدیت 1.2 رو که نصب میکنم حجم بازی 6 گیگ کم میشه !!! الان بدون آپدیت بازی میکنم، اینطوری یک سری باگ مسخره داره و حداقل اجرا میشه.
منم بدون آپدیت بازی رو انجام دادم گرچه اون موقع هنوز آپدیتی عرضه نشده بود.
david-ebi
18-03-18, 11:18
سلام.
برای نصب و اجرای بازی Gears of war 4 که جدیدا توسط codex کرک شده در توضیحات نصب و اجرا آمده که:
حتما به اکانت مایکروسافت خود لاگین باشید.و از لاگین بودن در دو بخش xbox live و windows store هم اطمینان حاصل کنید.
من وقتی وارد بخش اکانت ویندوزم(ویندوز10)میشم بالاش اسم سیستمم و زیرش ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافتم رو نوشته.
اما موقع ورود به ویندوز ازم رمز ورود(که در صورت وصل به اکانت مایکروسافت میشه همون رمز ایمیل)رو نمیخاد.
ضمن اینکه در ایکس باکس لایو و ویندوز استور هم نمی تونم لاگین کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
حتما به اکانت Microsoft خود لاگین باشید. از لاگین بودن در دو بخش Xحتما به اکانت Microsoft خود لاگین باشید. از لاگین بودن در دو بخش XBOX Live و Windows Store در محیط ویندوز 10 اطمینان حاصل کنیدBOX Live و Windowsre در محیط ویندوز 10 اطمینان حاصل کنید
من اکانت مایکروسافت دارم.و وارد بخش اکانت ویندوزم که میشم(ویندوز10) بالای اون نام سیستمم و زیرش ایمیل مایکروسافتم رو نوشته.تمت ظاهرا اگر به اکانت مایکروسافتم متصل باشم باید موقع ورود به ویندوز ازم رمز ایمیلم رو بخاد که این کار رو نمیکنه.
همچنین به xbox live و windows store هم نمی تونم لاگین بشم.
دوستان اگر راهی می دونند بفرمایند.
mahone
16-01-20, 18:12
سلام.
برای نصب و اجرای بازی Gears of war 4 که جدیدا توسط codex کرک شده در توضیحات نصب و اجرا آمده که:
حتما به اکانت مایکروسافت خود لاگین باشید.و از لاگین بودن در دو بخش xbox live و windows store هم اطمینان حاصل کنید.
من وقتی وارد بخش اکانت ویندوزم(ویندوز10)میشم بالاش اسم سیستمم و زیرش ایمیل مربوط به اکانت مایکروسافتم رو نوشته.
اما موقع ورود به ویندوز ازم رمز ورود(که در صورت وصل به اکانت مایکروسافت میشه همون رمز ایمیل)رو نمیخاد.
ضمن اینکه در ایکس باکس لایو و ویندوز استور هم نمی تونم لاگین کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
حتما به اکانت Microsoft خود لاگین باشید. از لاگین بودن در دو بخش Xحتما به اکانت Microsoft خود لاگین باشید. از لاگین بودن در دو بخش XBOX Live و Windows Store در محیط ویندوز 10 اطمینان حاصل کنیدBOX Live و Windowsre در محیط ویندوز 10 اطمینان حاصل کنید
من اکانت مایکروسافت دارم.و وارد بخش اکانت ویندوزم که میشم(ویندوز10) بالای اون نام سیستمم و زیرش ایمیل مایکروسافتم رو نوشته.تمت ظاهرا اگر به اکانت مایکروسافتم متصل باشم باید موقع ورود به ویندوز ازم رمز ایمیلم رو بخاد که این کار رو نمیکنه.
همچنین به xbox live و windows store هم نمی تونم لاگین بشم.
دوستان اگر راهی می دونند بفرمایند.
با فیل.......ر ش.ک.ن تست کنید برای لاگین شدن در xbox live