ورود

مشاهده نسخه کامل : درخواست آخرین PATCH , UPDATE برای بازی Pro Evolution Soccer 2015

maysamsina
29-04-15, 15:49
سلام دوستان لینک دانلود آخرین PATCH , UPDATE برای بازی Pro Evolution Soccer 2015 رو میخام ! البته در چند تا سایت دیدم ولی متاسفانه انگار ویرایشگران ایرانی در ان نقش داشته که مد نظرم نیست ! در واقع پچ اصلی که توسط خود PESEdit منتشر شده رو میخام با تشکر !

AMD>INTEL
29-04-15, 16:00
سلام دوستان لینک دانلود آخرین PATCH , UPDATE برای بازی Pro Evolution Soccer 2015 رو میخام ! البته در چند تا سایت دیدم ولی متاسفانه انگار ویرایشگران ایرانی در ان نقش داشته که مد نظرم نیست ! در واقع پچ اصلی که توسط خود PESEdit منتشر شده رو میخام با تشکر !

اینجا داره (Only the registered members can see the link)

maysamsina
29-04-15, 16:08
اینجا داره (Only the registered members can see the link)
رفیق اینا همه رو دیدم ولی چندتا دیکه هم هست نمیدونم کدومشه ! ییبر میبینی مثلا مسی شده فول سرعت :1. (27): رونالدو شده کم سرعت :1. (27): بنفع خودشون آپدیت میکنن !

AMD>INTEL
29-04-15, 16:12
رفیق اینا همه رو دیدم ولی چندتا دیکه هم هست نمیدونم کدومشه ! ییبر میبینی مثلا مسی شده فول سرعت :1. (27): رونالدو شده کم سرعت :1. (27): بنفع خودشون آپدیت میکنن !

پس صبر کنید دوستان گیمر انجمن کمک کنند . من تا این حد اطلاع داشتم .

amigames
02-05-15, 06:19
من خودم اهل PES نیستم برای همین زیاد در مورد آپدیت ها یا دستکاری های احتمالی اطلاعات ندارم دو تا آپدیت پیدا کردم امیدوارم اشتباه نباشه.

PES 2015 Live Updates (Only the registered members can see the link)3 April 2015

لینک دانلود آپدیت 1.03 نسخه Reloaded (Only the registered members can see the link)

لینک صفحه کلی آپدیت های رسمی (Only the registered members can see the link)

maysamsina
02-05-15, 10:34
من خودم اهل PES نیستم برای همین زیاد در مورد آپدیت ها یا دستکاری های احتمالی اطلاعات ندارم دو تا آپدیت پیدا کردم امیدوارم اشتباه نباشه.

PES 2015 Live Updates (Only the registered members can see the link)3 April 2015

لینک دانلود آپدیت 1.03 نسخه Reloaded (Only the registered members can see the link)

لینک صفحه کلی آپدیت های رسمی (Only the registered members can see the link)

رفیق این حجمش زیاده ! بنده فقط جدیدترین نقل انتقلاتشو و پرچم لیگهاش عوض بشه رو میخام و میخام فقط اینو نصب کنم باید چیکار کنم ؟

amigames
02-05-15, 14:39
رفیق این حجمش زیاده ! بنده فقط جدیدترین نقل انتقلاتشو و پرچم لیگهاش عوض بشه رو میخام و میخام فقط اینو نصب کنم باید چیکار کنم ؟

گفتم که عزیز من چون اهل PES نیستم اطلاعات دقیق ندارم اما اگه اشتباه نکنم لینک زیر همه نقل و انتقال ها رو تا تاریخ 13 مارس داره.

PES DLC 4 (Only the registered members can see the link)

فقط مثل اینکه نصبش یکم دردسر داره باید از برنامه DPflielist Generator (Only the registered members can see the link) استفاده کنی.

شاید Live Update ها ام شامل نقل و انتقال ها بشه.