با سلام خدمت دوستان و عزیزان
میخوام هارد پورتابل بگیرم.
2 تا سوال دارم از خدمتتون.
بهترین هارد پورتابل بدون اداپتور 2 ترا چی هست الان تو بازار ؟
به من گفته شده که وسترن 2 ترا خیلی خرابی داره.
دیگه نمیدونم مدل 2 تراش ایراد داره یا 2 ترای تمام برندها اذیت میکنه ؟
ایا ارزش داره هارد armored بگیرم یا نه ؟
و سوال دومم اینکه من یدونه باکس هارد 2.5 اینچی دارم. usb 3. یکی از دوستان هم هارد 2 ترا سامسونگ لپ تاپی پیدا کرده. ایا ارزش داره من این هارد رو
بگیرم و بزارم تو باکس یا یبارکی کامل بگیرم ؟ گارانتی هم نداره.
ممنونم از لطف دوستان
AMD>INTEL
29-04-15, 11:52
با سلام خدمت دوستان و عزیزان
میخوام هارد پورتابل بگیرم.
2 تا سوال دارم از خدمتتون.
بهترین هارد پورتابل بدون اداپتور 2 ترا چی هست الان تو بازار ؟
به من گفته شده که وسترن 2 ترا خیلی خرابی داره.
دیگه نمیدونم مدل 2 تراش ایراد داره یا 2 ترای تمام برندها اذیت میکنه ؟
ایا ارزش داره هارد armored بگیرم یا نه ؟
و سوال دومم اینکه من یدونه باکس هارد 2.5 اینچی دارم. usb 3. یکی از دوستان هم هارد 2 ترا سامسونگ لپ تاپی پیدا کرده. ایا ارزش داره من این هارد رو
بگیرم و بزارم تو باکس یا یبارکی کامل بگیرم ؟ گارانتی هم نداره.
ممنونم از لطف دوستان
به نظرم همون وسترن ULTRA 2GB بگیر . اگر مراقبت بشه ازش هیچ مشکلی نداره . مدلهای به اصطلاح ضد ضربه و ضد گلوله و ضد آب بیشتر به شوخی شبیه هست تا واقعیت .
M3RS4D 50062
29-04-15, 13:49
هارد های ADATA رو که خودم دیدم و باز کردم, هارد های 2.5 اینچی (یا همون لپ تاپی ) سامسونگ هست.
هاردهای وسترن بهترینن بعدشم اگه سیگیت پیدا کنی خوبه ,بعدش برو سراغ ADATA و Silicon Power و ...
اون ضد ضربه بودن هم اینکه فقط یخورده قاب رو محکم تر میزنن یا هارد رو تو باکس با ضربه گیر ,ثابتش میکنن و همه اینا وقتی که وایستادی و داری میری جایی مثلا و از دستت بیافته به هیچ دردت نمیخوره!!!!!!
AMD>INTEL
29-04-15, 13:52
Only the registered members can see the link
Optimus Prime
30-04-15, 00:28
از هر دو عزیز واقعا ممنونم.
هارد سامسونگ لپ تاپی هم که نوشتم اینه.
Amazon.com: Samsung Seagate HN-M201RAD Momentus SpinPoint ST2000LM003 2TB 2.5" SATA II Notebook Hard Drive 9.5MM: Computers & Accessories (Only the registered members can see the link)
SAMSUNG Spinpoint M9T ST2000LM003 2TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Notebook Hard Drive - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
علت اینکه این اپشن رو هم مد نظر دارم اینه که باکس هاردم اینه.
Amazon.com: Ineo I-NA217UPLUS SATA III to USB 3.0 External Drive Enclosure with Integrated USB Cable for 2.5-inch SSD and HDD: Computers & Accessories (Only the registered members can see the link)
این کابلش هم رو خودشه واسه همین دیگه معضل گم کردن و جا گذاشتن کابل رو باهاش ندارم.
در مورد این اپشن هم 9وشحال میشم نظرتون رو بدونم.
AMD>INTEL
30-04-15, 00:30
از هر دو عزیز واقعا ممنونم.
هارد سامسونگ لپ تاپی هم که نوشتم اینه.
Amazon.com: Samsung Seagate HN-M201RAD Momentus SpinPoint ST2000LM003 2TB 2.5" SATA II Notebook Hard Drive 9.5MM: Computers & Accessories (Only the registered members can see the link)
SAMSUNG Spinpoint M9T ST2000LM003 2TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 2.5" Internal Notebook Hard Drive - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
علت اینکه این اپشن رو هم مد نظر دارم اینه که باکس هاردم اینه.
Amazon.com: Ineo I-NA217UPLUS SATA III to USB 3.0 External Drive Enclosure with Integrated USB Cable for 2.5-inch SSD and HDD: Computers & Accessories (Only the registered members can see the link)
این کابلش هم رو خودشه واسه همین دیگه معضل گم کردن و جا گذاشتن کابل رو باهاش ندارم.
در مورد این اپشن هم 9وشحال میشم نظرتون رو بدونم.
اگر هارد جدید سیگیت سامسونگ پیدا کردید تهیه کنید . ولی سامسونگ تنها خرابی زیاد داره مثل هیتاچی و توشیبا
هارد 2.5 اینچی سامسونگ پیشنهاد نمیکنم . چون این که در بازار ایران هستند قدیمی هستند . چون هاردی جدید سامسونگ در اصل سیگیت هستند و کل ساختار طراحیشون متحول شده