سیتم من در اتاق در بسته ای هست و خودم میخواهم در سالن مجاور این اتاق جلوی تلویزیون بشینم (فاصله کیس تا کیبورد و ماوس بیسیم 15 متر تقریبا میشه) و با استفاده از کیبورد و ماوس بیسیم از سیستمم که تصویرشو با کابل به تلویزیونمون رسوندم استفاده کنم.آیا چنین کاری امکان پذیر هست؟اگر جواب مثبته باید چه برندی و چه مدلی رو واسه کیبورد و ماوس بیسیم انتخاب کنم؟آیا همه کیبوردهای بیسیم توسط بلوتوث کار میکنند یا نوع دیگری هم دارند؟
AMD>INTEL
28-04-15, 21:32
15 متر بعید میدونم . حداکثر رنج مفید 4 یا 5 متر باید باشه .
david-ebi
28-04-15, 21:37
15 متر بعید میدونم . حداکثر رنج مفید 4 یا 5 متر باید باشه .
حتی اگر فاصله 5 متر را رعایت کنم آیا با توجه به اینکه کیس در داخل اتاق دربسته هست امکان کار کردن این کیبورد بیسیم خواهد بود یا نه؟ضمن اینکه مگر بلوتوث تا تقریبا 10 متر جوابگو نیست؟حتی با وجود دیوار.
AMD>INTEL
28-04-15, 21:39
حتی اگر فاصله 5 متر را رعایت کنم آیا با توجه به اینکه کیس در داخل اتاق دربسته هست امکان کار کردن این کیبورد بیسیم خواهد بود یا نه؟ضمن اینکه مگر بلوتوث تا تقریبا 10 متر جوابگو نیست؟حتی با وجود دیوار.
وایرلس تصحیح میکنم حدود 10 متر هست . البته بستگی به کیفیت کیبرد و موس هم دارد . باید از برندهای معتبر تهیه کنید . مثل لاجیتک
M3RS4D 50062
28-04-15, 21:42
این مورد رو باید تست کنید ولی فکر میکنم جواب بده.
Logitech TK820 Wireless All-in-One Keyboard Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)
david-ebi
28-04-15, 21:44
وایرلس تصحیح میکنم حدود 10 متر هست . البته بستگی به کیفیت کیبرد و موس هم دارد . باید از برندهای معتبر تهیه کنید . مثل لاجیتک
اگر وایرلس با برد 10 متر بگیرم و فاصله 10 متر را رعایت کنم آیا وجود دیوار مزاحم کارم نمیشود؟در ضمن من اکثرا دیدم که برای کیبوردهای بیسیم نوشتند بلوتوث با برد 10 متر.
david-ebi
28-04-15, 21:47
این مورد رو باید تست کنید ولی فکر میکنم جواب بده.
Logitech TK820 Wireless All-in-One Keyboard Review & Rating | PCMag.com (Only the registered members can see the link)
با تشکر.این کیبورد در بازار کشور هست؟تقریبا چند قیمته؟
AMD>INTEL
28-04-15, 21:55
اگر وایرلس با برد 10 متر بگیرم و فاصله 10 متر را رعایت کنم آیا وجود دیوار مزاحم کارم نمیشود؟در ضمن من اکثرا دیدم که برای کیبوردهای بیسیم نوشتند بلوتوث با برد 10 متر.
سوال شما جوابش فقط در اثر تست مشخص میشه . چون تا حالا با وجود دیوار تست نکردم . احتمال جواب دادن بلوتوث بیشترهست .
Stream
28-04-15, 22:00
بستگی به نوع سیگنال، فرکانس و همینطور سایر سیگنال های محیط (مثل شبکه های وایرلس) خواهد داشت. Rapoo بطور اختصاصی محصولات لاجیتک رو تغییر میده برای فرکانس 5 گیگاهرتز، اگه نگران دیوار و ... هستید این محصولات توصیه میشه.
M3RS4D 50062
28-04-15, 22:02
با تشکر.این کیبورد در بازار کشور هست؟تقریبا چند قیمته؟
لیون داره.
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820 (Only the registered members can see the link)
ولی مدل جدیدترش رو دیجیکالا اورده
Only the registered members can see the link 7-%D9%84%D8%A7%D8%AC%D9%8A%D8%AA%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-%DA%A9%D9%8A-830
david-ebi
28-04-15, 22:02
سوال شما جوابش فقط در اثر تست مشخص میشه . چون تا حالا با وجود دیوار تست نکردم . احتمال جواب دادن بلوتوث بیشترهست .
با تشکر مجدد.الان که دوباره فروشگاههای آنلاین فروش این محصول رو نگاه کردم دیدم برای اکثر این کیبوردهای بیسیم نوشتند برد 10 متر با فرکانس 2.4 گیگاهرتز.و گیرنده هم به پورت usb کیس وصل میشه.با توجه به فرکانس فکر کنم امواج بیسیم از نوع وایرلسی باشه که در مودمهای بیسیم هست.آیا درسته؟لینک (Only the registered members can see the link) مشخصات یک نمونه از این کیبوردها رو میزارم.
david-ebi
28-04-15, 22:06
بستگی به نوع سیگنال، فرکانس و همینطور سایر سیگنال های محیط (مثل شبکه های وایرلس) خواهد داشت. Rapoo بطور اختصاصی محصولات لاجیتک رو تغییر میده برای فرکانس 5 گیگاهرتز، اگه نگران دیوار و ... هستید این محصولات توصیه میشه.
ببخشید متوجه نشدم.این rapoo چی هست؟
AMD>INTEL
28-04-15, 22:06
با تشکر مجدد.الان که دوباره فروشگاههای آنلاین فروش این محصول رو نگاه کردم دیدم برای اکثر این کیبوردهای بیسیم نوشتند برد 10 متر با فرکانس 2.4 گیگاهرتز.و گیرنده هم به پورت usb کیس وصل میشه.با توجه به فرکانس فکر کنم امواج بیسیم از نوع وایرلسی باشه که در مودمهای بیسیم هست.آیا درسته؟لینک (Only the registered members can see the link) مشخصات یک نمونه از این کیبوردها رو میزارم.
بله این مورد در نظر بگیرید . این 10 متر بدون محاسبه دیوار یا عوامل مسدود کننده دیگر هست .