PDA

مشاهده نسخه کامل : سبكترين آنتي ويروسي كه روي لپ تاپ نصب كرديد كدام بوده؟

tanshat
27-04-15, 14:47
كند شدن ويندوز بعد از نصب آنتي ويروس خيلي آزار دهنده است.
به نظر شما سريعترين و سبكترين آنتي ويروس رايگان براي ويندوز كدامه؟
قابليت آپديت اتوماتيك و رايگان خيلي مهمه (ايران جزء ليست تحريمش نباشه)

AMD>INTEL
27-04-15, 14:55

COMODO عالیه .

tanshat
27-04-15, 15:44
پس اين تست آيا نتايجش درست نيست ؟
Only the registered members can see the link

Mehrdad.A 88
27-04-15, 17:42
من از AVIRA استفاده میکنم. خیلی خوبه تو لیست هم که میبینید خودتون اولای لیسته
البته روی PC از Zonealarm استفاده میکنم که اون هم خوبه

AMD>INTEL
27-04-15, 18:18
در کل در حال حاضر میشه لیسانس های oem اکثر آنتی ویروس ها را با قیمت مناسب تهیه کرد . به شخصه ترجیح میدم برای این مورد از آنتی ویروس لیسانس دار استفاده کنم . چون آنتی ویروس های رایگان رو خیلی تست کردم و رسیدم به خرید آنتی ویروس بیت دفندر و یا خرید ترند میکرو pccilin

M3RS4D 50062
27-04-15, 18:46
منم نظر اینه که کمیت رو فدای کیفیت نکنیم.
بیت دفنر معرفی شده خیلی مناسبه و امنیت رو بیشترین حالت فراهم میکنه.

Pami
27-04-15, 18:56
من نزدیک به 4 سال هست از Avast Free Antivirus استفاده می کنم
پیشنهادش می کنم

SajjadKhati
27-04-15, 20:49
من 3 ماهه از پادویش استفاده میکنم
از لحاظ های مختلف خوب عمل میکنه

AMD>INTEL
27-04-15, 21:02
من 3 ماهه از پادویش استفاده میکنم
از لحاظ های مختلف خوب عمل میکنه

الله اکبر . پادویش دیگه چیه . شید شیک کافی نبود . زدن تو کار ساندویچ :lol:
یعنی دمشون گرم کلی مفرح شدیم .

SajjadKhati
27-04-15, 22:52
الله اکبر . پادویش دیگه چیه . شید شیک کافی نبود . زدن تو کار ساندویچ :lol:
یعنی دمشون گرم کلی مفرح شدیم .

پادویش تا حالا نشنیدی گلپسر؟ :1. (27):

پادویش،ضدویروس ایرانی - Padvish AntiVirus (Only the registered members can see the link)

شید چه ربطی داره به پادویش؟ شید آنتی ویروس خارجی بود که جسم ایرانی داشت :Love-ssa~! (1):
نقطه قوت پادویش که متمایز میکنه از بقیه ی آنتی ویروس ها قدرت بسیار بالای هوش مصنوعی شه

AMD>INTEL
27-04-15, 22:56
پادویش تا حالا نشنیدی گلپسر؟ :1. (27):

پادویش،ضدویروس ایرانی - Padvish AntiVirus (Only the registered members can see the link)

شید چه ربطی داره به پادویش؟ شید آنتی ویروس خارجی بود که جسم ایرانی داشت :Love-ssa~! (1):
نقطه قوت پادویش که متمایز میکنه از بقیه ی آنتی ویروس ها قدرت بسیار بالای هوش مصنوعی شه

شنیدن که صبح تا شب در حال شنیدن خلاقیت ها هستیم . خدا بهشون عزت بده که از نظر آنتی ویروس هم خودکفا شدیم . :1. (23):

AMD>INTEL
27-04-15, 23:02
سجاد جان چجوری ارزیابی کردی که کارش رو درست انجام میده ؟
سیستم رو با آنتی ویروس دیگه تست کردی ؟
ویروس دانلود کردی ببینی چجوری جلوی ویروس رو میگیره ؟

SajjadKhati
27-04-15, 23:04
شنیدن که صبح تا شب در حال شنیدن خلاقیت ها هستیم . خدا بهشون عزت بده که از نظر آنتی ویروس هم خودکفا شدیم . :1. (23):

نصب کن تا ببینی :Love-ssa~! (1):
نکته ی بسیار مهم اینه که خوب این آنتی ویروس در حال حاضر از جهات هایی از بقیه عقب هست که این طبیعی هه برا محصول 3 ساله نمیتونه ظرف مدت 3 سال قدرتی برابر آنتی ویروس های 30 ساله داشته باشه منتها سرعت پیشرفت بسیار زیادی داره . جوری که پارسال که نصب میکردم ، قابل تحمل هم نبود (سرعت لود رو بسیار کم میکرد و بسیار گیر میداد به کرک ها و فلس آلارم بسیار بسیار زیادی داشت و شناسایی شم خوب نبود و ...) که همه ی اینا ظرف یکسال علاوه بر اینکه در حد آنتی ویروس های دیگه شد ، قابلیت های دیگه هم اضافه شد و تا الان که حداقل میشه گفت حداقل های امنیت رو برای کسی مثل من میتونه تامین کنه
همین سرعت رو بره ، 8 تا 10 سال دیگه اولی هستیم تو دنیا :11():

AMD>INTEL
27-04-15, 23:07
نه هنوز به اطلاعات سیستمم نیاز دارم . هر وقت خواستم مثل سامورایی ها هاراگیری کنم این رو نصب میکنم .:great:

SajjadKhati
27-04-15, 23:14
نه هنوز به اطلاعات سیستمم نیاز دارم . هر وقت خواستم مثل سامورایی ها هاراگیری کنم این رو نصب میکنم .:great:

از لحاظ نرم افزاری بگی که فکر نکنم گستره ی نرم افزارای منو داشته باشی :Love-ssa~! (1):
از لحاظ اهمیت فایل ها بگی بازم پروژه های برنامه نویسی تو سیستمم دارم (چیزی که براش سال ها زحمت کشیدم)
از لحاظ فایل های آموزشی هم چه اونایی که خودم گفتم یا دارم هم بسیار برام اهمیت داره
از لحاظ بکاپ از این فایل ها رو بگی از خیلی هاشون و بجز ویندوز هم از این فایل ها بکاپ ندارم
کدوم گزینه ی بالا ات از من مهم تره؟ :Love-ssa~! (1): تا حالا هم همه شون زنده موندن :Love-ssa~! (1):

AMD>INTEL
27-04-15, 23:22
از لحاظ نرم افزاری بگی که فکر نکنم گستره ی نرم افزارای منو داشته باشی :Love-ssa~! (1):
از لحاظ اهمیت فایل ها بگی بازم پروژه های برنامه نویسی تو سیستمم دارم (چیزی که براش سال ها زحمت کشیدم)
از لحاظ فایل های آموزشی هم چه اونایی که خودم گفتم یا دارم هم بسیار برام اهمیت داره
از لحاظ بکاپ از این فایل ها رو بگی از خیلی هاشون و بجز ویندوز هم از این فایل ها بکاپ ندارم
کدوم گزینه ی بالا ات از من مهم تره؟ :Love-ssa~! (1): تا حالا هم همه شون زنده موندن :Love-ssa~! (1):

قابل مقایسه نیست . از سال 2004 دیتاشیت و سرویس منوال دارم تا ماه چهارم 2015
اطلاعاتی که به سختی بدست آوردم .:1. (23):

tanshat
28-04-15, 11:12
دوستان خود شما برای مشتری کدام آنتی ویروس را نصب می کنید؟

AMD>INTEL
28-04-15, 19:52
دوستان خود شما برای مشتری کدام آنتی ویروس را نصب می کنید؟

مشتری من بیشتر شرکت ها هستند و اکثرا آنتی ویروس سرور لیسانس دارند و روی کلاینت ها هم نصبه . برای کاربری که نخواد هزینه کنه .avira یا کومودو بر اساس مهارت شخص

Mahyar.sfi
28-04-15, 19:57
من به این تست ها کاری ندارم طبق تجربه خودم صحبت میکنم
الان دیگه تقریبا همه برنامه های امنیتی سبک هستن (البته سخت افزار شما هم فاکتور مهمی هست تو این موضوع) اما من از برنامه های متفاوتی استفاده کردم و پیشنهاد من COMODO هست حفاظتی که فایروال این برنامه از سیستمتون میکنه عالیه قسمت آنتی ویروسش به قدرت برنامه های مطرح بازار نیست البته نه که بد باشه که البته قسمت فایروال ضعف آنتی ویروس هم جبران میکنه چون نمیزاره سیستم عامل صدمه ای بخوره ولی اگر خیلی حساسین که شخصا پیشنهاد میکنم نباشین :) میتونین یه آنتی ویروس رایگان مثل AVAST رو در کنار فایروال COMODO استفاده کنید
من از ورژن 2 COMODO دارم استفاده میکنم و هر وقت برنامه ی دیگه ای جایگزینش کردم (مخصوصا رایگان ها) پشیمون شدم

به نظر من ارزش تست داره (باید با تنظیماتش آشنا بشید)، اگر هم یک برنامه ساکت بی دردسر میخواید ESET رو پیشنهاد میکنم که میتونید لایسنسش رو خریداری کنید (که البته باید دقت کنید لایسنس قانونی در ایران به فروش نمیره اینا کرک پولی هستن که در ازای پولی که از شما دریافت میکنن لایسنس فیک رو در اختیار بقیه نمیزارن)

disna
11-09-15, 00:02

کم حجم ترین و سبکترین آنتی ویروس دنیا متعلق به کمپانی امنیتی وب روت Webroot هستش .

اتفاقآ نسخه های اصلی و معتبر آنتی ویروسهای وب روت توسط ی شرکت با سابقه و معتبر تو ایران ارائه میشه و میتونین با خیال آسوده نسبت به خریدش اقدام کنین .

لینک از پلیس فتا (Only the registered members can see the link)

اخبار و اطلاعات درباره شرکت و آنتی ویروسهای فوق سبک Webroot (Only the registered members can see the link)

STUXNET
12-09-15, 09:10
سلام
من هم از MICrosoft Security استفاده میکنم /بدک نیست
روبعضی از ویروسا ضعف داره ولی خوب با آپدیت برطرف میشه

سیدرضا بازیار
12-09-15, 09:44
سبک ترین ضد ویروس ها در حال حاضر ضد ویروس شید و نود32 هستند
فایروال کومودو هم خیلی سبک و قوی هست