ورود

مشاهده نسخه کامل : مادر بورد asus H61M-C وارد ست آپ نمیشود

nafistg
27-04-15, 11:52
با سلام
مادربورد ASUS H61M-C دارم.
زمان روشن شدن سیستم کلا وارد ست آپ نمیشه و فقط روی این پیغام میمونه و خاموش میشه
PLEASE ENTER SETUP TO RECOVER BIOS SETTING
USB DEVICE OVER CURRENT STATUS DETECTED
SYSTEM WILL SHUT DOWN AFTER 15 SECOND
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه

خبات کریمی
27-04-15, 11:56
درود دوست عزیز
یکی از وسائل USB اتصالی و یا مشکل داره، از این رو بجز کیبرد و ماوس همه رو جدا کنید.
بعد از این کار وارد بایوش شوید و یکبار تنظیمات رو ذخیره کنید(با f10(

nafistg
27-04-15, 11:59
سلام دوست من
اینکار رو چند بار کردم
کیبورد رو عوض کردم . کلا کلید DEL و F2 هرچی میزنم جواب نمیده و میاد سر این پیغام

AMD>INTEL
27-04-15, 12:04
سلام دوست من
اینکار رو چند بار کردم
کیبورد رو عوض کردم . کلا کلید DEL و F2 هرچی میزنم جواب نمیده و میاد سر این پیغام

اتصال داخلی پورت usb دارید . سیستم رو خاموش کنید . برق رو جدا کنید . با اسپری خشک پورت رو تمیز کنید . جواب نداد باید بفرستید تعمیر

life24
27-04-15, 12:43
اتصال داخلی پورت usb دارید . سیستم رو خاموش کنید . برق رو جدا کنید . با اسپری خشک پورت رو تمیز کنید . جواب نداد باید بفرستید تعمیر

سلام
این اسپری خشک رو میشه لینکش در سایت بدهید ببینم چه نوع است؟
بعد برای تمام قطعات الکترونیکی در کامپیوتر و وسایل الکترونیکی میتونیمن استفاده کنیم؟ و تمیز کنیم؟ یا فقط برخی قطعات؟
برخی ها به بلوور کفایت میکنند و میگن اسپری لازم نیست و ممکنه بدتر خراب شود

خبات کریمی
27-04-15, 13:01
قبل اسپری و کارای دیگه، کانکتور Usb های پنل جلویی کیس رو جدا کنید شاید اتصال از اون باشه.ماوس و کیبرد رو هم جدا کنید

nafistg
27-04-15, 13:31
دوست عزیز
کانکتوهای جلو را چک کردم مشکل از همونا بود و حل شد
خیلی ازتون ممنونم
خدانگهدار

AMD>INTEL
27-04-15, 13:32
سلام
این اسپری خشک رو میشه لینکش در سایت بدهید ببینم چه نوع است؟
بعد برای تمام قطعات الکترونیکی در کامپیوتر و وسایل الکترونیکی میتونیمن استفاده کنیم؟ و تمیز کنیم؟ یا فقط برخی قطعات؟
برخی ها به بلوور کفایت میکنند و میگن اسپری لازم نیست و ممکنه بدتر خراب شود

اسپری خشک پرفکت و ناهید رو تمام لوازم الکترونیکی ها دارند . برای شستن انواع برد و کانکتور استفاده میشه.