ورود

مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع سوالات درباره بنچمارک hdd-ssd

pesar2014
25-04-15, 13:11
سلام یه سوال من یک ssd دارم adata بهد به یک مادربورد با چیبست اینتل میزنم سرعت 470 میده با ساتا جدید بعد همون هارد به یه مادربورد با چیبست amd میزنم با ساتا جدید و روی ahci تنظیم هست جفت مادربورد ها ولی روی چیبست amd سرعت 370 می ده علت چیست

AMD>INTEL
25-04-15, 13:12
سلام یه سوال من یک ssd دارم adata بهد به یک مادربورد با چیبست اینتل میزنم سرعت 470 میده با ساتا جدید بعد همون هارد به یه مادربورد با چیبست amd میزنم با ساتا جدید و روی ahci تنظیم هست جفت مادربورد ها ولی روی چیبست amd سرعت 370 می ده علت چیست

کنترلر ها با هم فرق میکنند . مادربرد AMD شما ساتا 2 هست یا ساتا 3

pesar2014
25-04-15, 13:19
یک سوال منظور از تقویت حافظه SSD چیست چطوری یک ssd رو تقویت می کنند تو پست قبلی دیدم که نوشته ssd sx900 تقویت کرده لطفا راهنمایی کنیید

pesar2014
25-04-15, 13:22
مادربوردم ساتا 3 هست و من به پورت ساتا 3 میزنم usb3 داره حتی پورت ساتا 3 رنگش فرق میکنه نمیدونم چرا اینجوری هست حالا نمیدونم چیبست amd ضعیفتر hc اینتل یا تاثیر نداره cpu amd fx 8350 رم 8

AMD>INTEL
25-04-15, 13:22
یک سوال منظور از تقویت حافظه SSD چیست چطوری یک ssd رو تقویت می کنند تو پست قبلی دیدم که نوشته ssd sx900 تقویت کرده لطفا راهنمایی کنیید

من موردی که میگید رو ندیدم .

pesar2014
25-04-15, 13:28
مادربورد amd msi p43 نمیدونم چرا اینجوری بعد با همین مادربورد وقتی به ساتا قدیمی میزنم 240 بیشتر نمیده و با ساتا جدید 370 بیشتر نمیده به نظر شما نوع چیبست تاثیر داره چون راستیتش میخواستم یک مادربورد دیگه با چیبست قویتر amd تهیه کنم بعد این تقویت ssd میدونید به چه صورتی هست

AMD>INTEL
25-04-15, 13:31
مادربورد amd msi p43 نمیدونم چرا اینجوری بعد با همین مادربورد وقتی به ساتا قدیمی میزنم 240 بیشتر نمیده و با ساتا جدید 370 بیشتر نمیده به نظر شما نوع چیبست تاثیر داره چون راستیتش میخواستم یک مادربورد دیگه با چیبست قویتر amd تهیه کنم بعد این تقویت ssd میدونید به چه صورتی هست

تقویت SSD من چیزی نشنیدم .
شما بایوس مادربرد رو اپدیت کنید . مادربرد خوب GIGABYTE - GA-990FXA-UD5 نهایت امکانات را روی AMD پلتفرم میده .

pesar2014
25-04-15, 17:54
تو همین پست گذاشته که من ssd تقویت کردم صفحه 6 یا 7 هست مطالعه کنید نمیدونم منظورش از تقویت ssd چی هست من بایوس مادربورد هم آپدیت کردم من الان مادربوردم سوکت amd3+ هست پردازنده fx 8350 با یک مادربوردی که amd 3+ که چیبستش قویتر هست عوض کنم به نظر شما تاثیر داره یعنی می تونم سرعتی که با مادربورد سوکت 1150 گرفتم با مادربورد چیبست قویتر بگیرم

AMD>INTEL
25-04-15, 18:05
تو همین پست گذاشته که من ssd تقویت کردم صفحه 6 یا 7 هست مطالعه کنید نمیدونم منظورش از تقویت ssd چی هست من بایوس مادربورد هم آپدیت کردم من الان مادربوردم سوکت amd3+ هست پردازنده fx 8350 با یک مادربوردی که amd 3+ که چیبستش قویتر هست عوض کنم به نظر شما تاثیر داره یعنی می تونم سرعتی که با مادربورد سوکت 1150 گرفتم با مادربورد چیبست قویتر بگیرم

چون سوالات شما دامنه وسیعی دارد براتون تاپیک ایجاد کردم . چون او تاپیک فقط برای گذاشتن بنچمارک بود .
نوع چیپ پل جنوبی در مادربردهای AMD خیلی مهم هست و روی سرعت تاثیر دارد . بایوس هم تاثیر دارد . همینطور نوع کابل ساتا
Only the registered members can see the link

Stream
25-04-15, 18:14

چیپست مادربرد شما (SB710) از ساتا 3 پشتیبانی نمی کنه و این قابلیت بوسیله کنترلر Asmedia ASM1061 در مادربرد هست که کنترلر ضعیفی است.

pesar2014
26-04-15, 12:17
پچس با این تفاضل من اگه یک مادربورد با چیبست قوی بگیرم میتونم سرعتم را به 470 برسونم به نظر شما این مادربورد خوب هست

ASUS - M5A99FX PRO

AMD>INTEL
26-04-15, 12:24
پیشنهادم این برد هست GIGABYTE - GA-990FXA-UD5
GIGABYTE - Motherboard - Socket AM3+ - GA-990FXA-UD5 (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
این هم بررسی های این برد

AMD>INTEL
26-04-15, 13:27
این مطلب رو حتما ببینید
Chipsets, SATA Controllers, And The Test Platforms - Does Your Storage Controller Affect The Performance Of An SSD? (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

pesar2014
26-04-15, 14:43
این مطلب رو حتما ببینید
Chipsets, SATA Controllers, And The Test Platforms - Does Your Storage Controller Affect The Performance Of An SSD? (Only the registered members can see the link)
مطالب خیلی مفید بود مرسی

AMD>NVIDIA
29-04-15, 15:29
سلام خسته نباشید
میخواستم بیشترین پرفورمنس رو از اس اس دیم بگیرم درایور خاصی بغیر از اونی که تو خود DVD بود باید نصب کنم؟ یا؟...

AMD>INTEL
29-04-15, 15:35
سلام خسته نباشید
میخواستم بیشترین پرفورمنس رو از اس اس دیم بگیرم درایور خاصی بغیر از اونی که تو خود DVD بود باید نصب کنم؟ یا؟...

این موارد رو انجام بدید کافیست
SSD Optimization Tweaks to Increase SSD Performance (Only the registered members can see the link)

Rking
28-07-15, 18:06
این Rapid mode داستانش چیه؟ از رم استفاده میکنه؟ فعالش کردم عجب سرعتی .. Only the registered members can see the link
همیشه بذارم Rapid mode روشن باشه؟ اگر نه، پس چه موقع؟
اگر Rapid mode مداوم فعال باشه،‌ هارد رو ضعیف نمیکنه؟

AMD>INTEL
28-07-15, 18:12
این Rapid mode داستانش چیه؟ از رم استفاده میکنه؟ فعالش کردم عجب سرعتی .. Only the registered members can see the link
همیشه بذارم Rapid mode روشن باشه؟ اگر نه، پس چه موقع؟
اگر Rapid mode مداوم فعال باشه،‌ هارد رو ضعیف نمیکنه؟

مخفف real time accelerated processing of i/o data
بهینه سازی شرکت سامسونگ که توسط برنامه magican انجام میشه و باعث افزایش چشمگیر سرعت ssd میشه .
خیر باعث ضعیف شدن ssd نمیشه .

Rking
28-07-15, 21:19
- مطمئنید باعث ضعیف شدن اس اس دی نمیشه؟ چی باعث میشه که اینقدر سرعت بالا بره؟ بنظر میرسه گویا بیشتر از هارد کار میکشه!
- یکی از دوستان گفته بودن که وقتی Rapid mode فعال میشه،‌ میزان رم مصرف شده سیستمش میره بالاتر، یه همچین چیزی.. (خودم وقتی ویندوز رو بوت کردم و تست گرفتم حواسم به رم مصرفی نبود.)
- روی ubuntu چطور میشه rapid mode رو فعال کرد؟ البته سامسونگ یه برنامه جدا ساخته، کلی سوئيچ و.. داشت و کار باهاش مثل این برنامه ویندوز نیست که ۱ کلیک کنی rapid mode فعال بشه. راه دیگه ای نیست؟ rapid mode روی خود سخت افزار هارد فعال میشه یا ربطی به سیستم عامل داره؟ (که فکر کنم داشته باشه)

- دقیقا میتونید بگید این برنامه magician -> rapid mode چطور باعث افزایش چشمگیر سرعت ssd میشه؟

AMD>INTEL
28-07-15, 21:22
تمام موارد تو pdf که ضمیمه کردم موجوده
این لینک هم توضیحاتی ارائه داده
Samsung Magician 4.5 RAPID Mode - Evaluated With Demonstrated Speed Increase | The SSD Review (Only the registered members can see the link)