یکی از مشکلاتی که کاربران با آن مواجه میشوند ضعیف شدن باطری لپتاپ هست . یک راه خرید یک باطری جدید و راه دیگر دست به کار شدن و تعویض سلول های باطری هست /
ابتدا با کمک یک کاتر با حوصله باطری رو باز میکنید
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
بعد از باز کردن پوشش باطری سلول های قابل رویت میشوند .موقع باز کردن دقت کنید کاتر به برد داخل باطری صدمه نزند.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
با توجه به اندازه و ظرفیت سلول ها از فروشگاه لوازم الکترونیکی سلول جدید تهیه میکنید
با کمک هویه برد باطری رو جدا کرده و سلول ها را تعویض میکنید
روی جاهایی که لحیم شدند . با برچسب کاغذی عایق میکنید
حالا سلول ها آماده هستند و میتونید در قاب باطری جا بزنید . فقط برای اینکه قاب باطری محک شود مثل اولش نیاز هست . از چسب قوی استفاده کنید و به مدت دو ساعت روی گیره کار محکم ببندید .
برای دیدن ویدیوی تعویض سلول باطری کلیک کنید (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
25-04-15, 14:27
در اولین فرصت فروشگاهی که سلول های باتری رو داشته باشه رو معرفی میکنم .
Ghaioom
17-05-15, 22:12
سلام
یه جا خوندم گفته بودن وقتی به پریز دسترسی دارین بهتره با برق مستقیم کار کنید!
باتری لپتاپو در بیاریم منظورش بعد یکسره با برق کار کنیم. این حرفش درسته؟
و اینکه اگه باتری صددرصد شده باشه و بازم شارژر وصل باشه به لپتاپ مشکلی پیش میاد؟
AMD>INTEL
17-05-15, 22:18
سلام
یه جا خوندم گفته بودن وقتی به پریز دسترسی دارین بهتره با برق مستقیم کار کنید!
باتری لپتاپو در بیاریم منظورش بعد یکسره با برق کار کنیم. این حرفش درسته؟
و اینکه اگه باتری صددرصد شده باشه و بازم شارژر وصل باشه به لپتاپ مشکلی پیش میاد؟
باطری یک قطعه مصرفی هست . ازش استفاده کنید یا نه بعد از مدتی نیاز به تعویض دارد . پس زیاد مهم نیست وصل باشه یا نه
در مورد سوال دوم بعد از شارژ کامل قطع میشه .
Ghaioom
17-05-15, 23:00
باطری یک قطعه مصرفی هست . ازش استفاده کنید یا نه بعد از مدتی نیاز به تعویض دارد . پس زیاد مهم نیست وصل باشه یا نه
در مورد سوال دوم بعد از شارژ کامل قطع میشه .
جواب اولتون عجیب بود!
جواب دوم رو متوجه نشدم! منظورتون خود به خود قطع میشه؟ اگه اینطوره چرا باتری شارژش موقع وصل بودن کابل به برق اصلا کم نمیشه؟!
AMD>INTEL
17-05-15, 23:12
جواب اولتون عجیب بود!
جواب دوم رو متوجه نشدم! منظورتون خود به خود قطع میشه؟ اگه اینطوره چرا باتری شارژش موقع وصل بودن کابل به برق اصلا کم نمیشه؟!
عجیب نیست . باطری لپتاپ رو تو هیچ جای دنیا از لپتاپ جدا نمیکنند . فقط اینجاست که فکر میکنند باطری باید سالها عمر کنه . باطری باید پروسسه شارژ و دشارژ رو داشته باشه که تا سالم بمونه .
چون باطری در حال مصرف شدن هست . خیلی ساده هست .
Ghaioom
17-05-15, 23:16
عجیب نیست . باطری لپتاپ رو تو هیچ جای دنیا از لپتاپ جدا نمیکنند . فقط اینجاست که فکر میکنند باطری باید سالها عمر کنه . باطری باید پروسسه شارژ و دشارژ رو داشته باشه که تا سالم بمونه .
چون باطری در حال مصرف شدن هست . خیلی ساده هست .
من باز جواب دوم رو درست متوجه نشدم! میگن وقتی گوشی کامل شارژ میشه نباید باز کابل بهش وصل باشه. چون باتری خراب میشه. باید بعد از پر شدن شارژ از پریز بکشیش. منظور اون سوال من از لپ تاپ مثل این بود.
AMD>INTEL
17-05-15, 23:21
من باز جواب دوم رو درست متوجه نشدم! میگن وقتی گوشی کامل شارژ میشه نباید باز کابل بهش وصل باشه. چون باتری خراب میشه. باید بعد از پر شدن شارژ از پریز بکشیش. منظور اون سوال من از لپ تاپ مثل این بود.
شما لپتاپ رو شارژ میکنید و شارژر رو جدا میکنید . میگذارید از باطری استفاده کنه . وقتی کارتون تموم شد شارژر وصل میکنید .
اگر حرف من اشتباه بود شرکتها تو لپتاپ های جدیدشون از باطری های داخلی استفاده نمیکردن . باطری رو مثل قبل باقابلیت جداسازی درست میکردند . پس پروسه شارژ و دشارژ باطری باید صورت بگیره .
prtnet
09-01-16, 10:10
سلام دوست عزیز . باطری لپ تاب من تا 3 ساعت نگهداری می کنه . ولی درصد باطری همیشه روی 100 درصد می مونه و یک مرتبه خاموش میشه . کالیبره هم کردم ولی جواب نداده .
بخواهم سنسور تشخیص درصد باطری رو عوض کنم باید چکار کنم ؟
باطری داخلی هم هست مدل z510
AMD>INTEL
09-01-16, 10:31
سلام دوست عزیز . باطری لپ تاب من تا 3 ساعت نگهداری می کنه . ولی درصد باطری همیشه روی 100 درصد می مونه و یک مرتبه خاموش میشه . کالیبره هم کردم ولی جواب نداده .
کار خاصی نمیشه کرد . باطری عوض شده ؟ چون بعضی از باطری های تعویضی درصد باتری رو نشون نمیدن
AMD>INTEL
09-01-16, 13:42
این فریم ویر باطری هست اپدیتش کنید شاید جواب بده
Lenovo Battery Firmware Update (Only the registered members can see the link)
reza_312000
02-02-17, 18:32
سلام مشخصات باتری لپتاب من روش نوشته 68398-6a00113-18650 این باتری رو چه جور میشه پیدا کرد با تشکر
AMD>INTEL
02-02-17, 18:38
سلام مشخصات باتری لپتاب من روش نوشته 68398-6a00113-18650 این باتری رو چه جور میشه پیدا کرد با تشکر
باتری بر اساس مدل به فروشنده لپتاپ مراجعه کنید . این تاپیک برای تعویض سلول باتری هست نه سوال شما در رابطه تعویض باتری
reza_312000
02-02-17, 21:42
منظورم همون سلول بود رو سلول این شماره نوشته شده
AMD>INTEL
02-02-17, 22:07
منظورم همون سلول بود رو سلول این شماره نوشته شده
پاساژ امجد . نمونه سلول هم با خود ببر و تهیه کن .
SOHR@B
17-07-17, 18:54
کار خاصی نمیشه کرد . باطری عوض شده ؟ چون بعضی از باطری های تعویضی درصد باتری رو نشون نمیدن
سلام
بهادر جان من یه باطری دل دارم که بازش کردم 4 سلول داخلش هست نوشته سامسونگ 18650
یه باطری ایسوس رسیده دستم که نو هست شکافتمش روش نوشته 18650 ولی 8 سلول هست
حالا چند تا سوال میمونه
1 مثبت منفی اینا رو چه جوری میشه فهمید هیچ نشونه ای نداره
2 تو باطری خودم میشه 6 تا سلول جا داد چون جاش هست ولی 4 تا سلول گذاشتن ولی چه جوری؟
ولتاز هر باطری چقدر هست؟
AMD>INTEL
17-07-17, 18:57
سلام
بهادر جان من یه باطری دل دارم که بازش کردم 4 سلول داخلش هست نوشته سامسونگ 18650
یه باطری ایسوس رسیده دستم که نو هست شکافتمش روش نوشته 18650 ولی 8 سلول هست
حالا چند تا سوال میمونه
1 مثبت منفی اینا رو چه جوری میشه فهمید هیچ نشونه ای نداره
2 تو باطری خودم میشه 6 تا سلول جا داد چون جاش هست ولی 4 تا سلول گذاشتن ولی چه جوری؟
ولتاز هر باطری چقدر هست؟
سلام سهراب جان
باتری رو که باز میکنی . وقتی سلول ها کنار هم هستند مثبت منفیشون مشخصه
اون طراح تصمیم میگیره باتری چند سلولی برای یک دستگاه استفاده شود .
SOHR@B
06-08-17, 15:31
سلام سهراب جان
باتری رو که باز میکنی . وقتی سلول ها کنار هم هستند مثبت منفیشون مشخصه
اون طراح تصمیم میگیره باتری چند سلولی برای یک دستگاه استفاده شود .
سلام جناب امید عزیز
آريالا من باطری ها رو جا به جا کردم
فقط وقتی وصل میکنم به لپ تاپ باری رو میشناسه ولی چشمک میزنه و شارژ نمیکنه
کاری باید بکنم ؟
مثا کالیبره ...
یا بردش خرابه؟
AMD>INTEL
06-08-17, 15:33
سلام جناب امید عزیز
آريالا من باطری ها رو جا به جا کردم
فقط وقتی وصل میکنم به لپ تاپ باری رو میشناسه ولی چشمک میزنه و شارژ نمیکنه
کاری باید بکنم ؟
مثا کالیبره ...
یا بردش خرابه؟
سلام
احتمالا از بردش هست سهراب جان
SOHR@B
07-08-17, 08:19
سلام
احتمالا از بردش هست سهراب جان
روشی برا تشخیصش هست؟
AMD>INTEL
07-08-17, 08:27
روشی برا تشخیصش هست؟
همین که شارژ نمیشه مشخصه که ایراد داره
SOHR@B
07-08-17, 08:35
همین که شارژ نمیشه مشخصه که ایراد داره
برد باطری ایسس که سلول ها رو از روش برداشتم هست
میشه برداشون رو جا به جا کرد؟
فقط تفاوتش اینه که اون 8 تا سلول داشت برا من 4 تا :)
AMD>INTEL
07-08-17, 08:45
برد باطری ایسس که سلول ها رو از روش برداشتم هست
میشه برداشون رو جا به جا کرد؟
فقط تفاوتش اینه که اون 8 تا سلول داشت برا من 4 تا :)
فکر نکنم بردشون سازگار باشند
dominiko
07-11-18, 13:34
آقا یه سوال، برد باتری هم تعمیر میشه؟
dominiko
07-11-18, 14:17
من یه لپ تاپ ایسوس z550 دارم، یهو دیگه باتری رو نمیشناسه، میگن مشکل از برد باتری هست، قابل تعمیر هستش؟
AMD>INTEL
07-11-18, 15:39
خیر ارزش تعمیر ندارد
mahddi
18-12-18, 21:38
سلام
به نظر شما سلول های باطری لپتاپ ASUS N55SF قابل تعویض شدن هستن و راحت هست؟و شما توصیه می کنید؟
AMD>INTEL
19-12-18, 06:10
سلام
به نظر شما سلول های باطری لپتاپ ASUS N55SF قابل تعویض شدن هستن و راحت هست؟و شما توصیه می کنید؟
باید باتری باز بشه تا بتونم نظر بدم . بنده کارشناس سخت افزار هستم از درون باتری خبر ندارم .