سلام. من یک لپ تاپ خریدم. تو مشخصات نوشته بود یک ترا هارد معمولی دارد و هشت گیگ ssd.
الان وقتی my computer یا disk management را میارم فضایی لا اندازه هشت گیگ نمی بینم.
چطوری بفهم اصلا ssd دارد یا نه؟
JiMmY.j
23-04-15, 13:31
سلام. من یک لپ تاپ خریدم. تو مشخصات نوشته بود یک ترا هارد معمولی دارد و هشت گیگ ssd.
الان وقتی my computer یا disk management را میارم فضایی لا اندازه هشت گیگ نمی بینم.
هارد شما هیبریدی هست و نباید انتظارات سرعت و قدرت یک درایو SSD رو داشته باشید.
AMD>INTEL
23-04-15, 13:39
اون 8 گیگ SSD فقط به عنوان کش عمل میکنه .
pronetin
23-04-15, 17:33
یعنی خود سیستم میفهمه اون 8 گیگ را برای cache استفاده کنه یا من باید کار خاصی انجام بدهم؟
AMD>INTEL
23-04-15, 18:41
یعنی خود سیستم میفهمه اون 8 گیگ را برای cache استفاده کنه یا من باید کار خاصی انجام بدهم؟
شما کاری لازم نیست انجام بدید
AMD>INTEL
23-04-15, 21:07
در SSDها خبری از دیسک گردان نیست. بر خلاف آن HDD ساختاری متشکل از دیسکهای مغناطیسی دارد که دادهها روی آنها ذخیره میشوند؛ اما در SSD جای این دیسکهای مغناطیسی را مدارهای الکتورنیکی گرفتهاند و هیچ عملیات مکانیکی وجود ندارد. در نتیجه سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در آنها بیشتر است.
در حافظه های هیبریدی این هر دو عملیات وجود دارد. نوع Firmware موجود در این حافظه ها به گونه ای است که نوع داده های استخراج شده را رصد میکند و آن دسته ای را که به میزان بیشتری استخراج شده و مورد استفاده قرار گرفته اند، بر روی بخش SSD ذخیره میکند. در نتیجه زمان بعد که CPU نیاز به آنها داشته باشد با سرعت بیشتر و بدون نیاز به درگیر کردن دیسک های مغناطیسی قابل دسترس هستند.
بار اولی که بر روی یک حافظه هیبریدی اقدام به خواندن اطلاعات میکنید سرعت با HDD چندان تفاوتی ندارد اما به مرور زمان که به استفاده از آن ادامه میدهید، سرعت بازیابی اطلاعات شما بیشتر خواهد بود.
سرعت SSHD کمی بشتر از هاردهای معمولیه اما نه به اندازه SSD ها .
■ از ویندوز ویستا به بعد تکنولوژی SSHD ساپورت میشه . SSHD ها روی خودشون یک فرمور Firmware یا به اصطلاح سفت افزار دارن که رابط سیستم عامل و سخت افزار هست . این فرمور به طور اتواتیک تشخیص میده که چه اطلاعاتی در HDD و چه اطلاعاتی در SSD قرار بگیره .
■ SSHD باید در قسمت بایوس ، SETUP بشه . یعنی همینجوری نمیشه ازش استفاده کرد .
■ SSHD بیشتر در لپ تاپ ها کاربرد داره ( به دلیل محدودیت فضا ) اما می تونید روی دسکتاپ هم ازش استفاده کنید .
■ قیمت حافظه هایبریدی کمی بیشتر از هارد HDD و کمتر از حافظه SSD هست .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
JiMmY.j
23-04-15, 21:38
در SSDها خبری از دیسک گردان نیست. بر خلاف آن HDD ساختاری متشکل از دیسکهای مغناطیسی دارد که دادهها روی آنها ذخیره میشوند؛ اما در SSD جای این دیسکهای مغناطیسی را مدارهای الکتورنیکی گرفتهاند و هیچ عملیات مکانیکی وجود ندارد. در نتیجه سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در آنها بیشتر است.
در حافظه های هیبریدی این هر دو عملیات وجود دارد. نوع Firmware موجود در این حافظه ها به گونه ای است که نوع داده های استخراج شده را رصد میکند و آن دسته ای را که به میزان بیشتری استخراج شده و مورد استفاده قرار گرفته اند، بر روی بخش SSD ذخیره میکند. در نتیجه زمان بعد که CPU نیاز به آنها داشته باشد با سرعت بیشتر و بدون نیاز به درگیر کردن دیسک های مغناطیسی قابل دسترس هستند.
ممنون بابت اطلاع رسانی.:give_rose:
خیلی از دوستان می پرسن اطلاعات موجود بر روی اون قسمت SSD چه زمانی پاک میشه؟ به عنوان مثال بعد از هر بار خاموش کردن سیستم این اطلاعات از بین میره؟
شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
:11():
AMD>INTEL
23-04-15, 21:40
ممنون بابت اطلاع رسانی.:give_rose:
خیلی از دوستان می پرسن اطلاعات موجود بر روی اون قسمت SSD چه زمانی پاک میشه؟ به عنوان مثال بعد از هر بار خاموش کردن سیستم این اطلاعات از بین میره؟
شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
:11():
در این مورد هم تحقیق میکنم . چیزی پیدام کردم اینجا قرار میدم .