ورود

مشاهده نسخه کامل : Blue Screen هنگام نصب ویندوز

fernaspe
22-04-15, 09:16
با سلام خدمت کاربران محترم
موقع نصب ویندوز ،یعنی همون اول کار که setup is loading file میاد بعد از چند لحظه صفحه آبی میاد
دفعه اول جائی که پارتیشن ها را انتخاب میکنیم اومد و شروع به فرمت کرد ولی وسطای کار بلو اسکرین داد
الان دیگه بلواسکرین هم نمیاد یه صفحه دیگه میاد که تصویرش را ضمیمه میکنم دوستان لطف کنید راهنمائی بفرمائید.
Only the registered members can see the link

خبات کریمی
22-04-15, 09:35
درود دوست عزیز

اگه با دیسک سی دی یا دی وی دی دارین نصب میکنین از سلامت دیسک و درایو نوری مطمئن بشیین، در صورتی مشکل از درایو و دیسک نبود به احتمال زیاد مربوط میشه به خرابی هارد دیسک.
:11():

fernaspe
22-04-15, 09:52
درود دوست عزیز

اگه با دیسک سی دی یا دی وی دی دارین نصب میکنین از سلامت دیسک و درایو نوری مطمئن بشیین، در صورتی مشکل از درایو و دیسک نبود به احتمال زیاد مربوط میشه به خرابی هارد دیسک.
:11():
ممنون از پاسخگوئیتون ، تا جائی که میدونم درایو نوری مشکل نداره ولی هارد را مطمئن نیستم چون سیستم خیلی قدیمی هستش.
جائی که میخواستم پارتیشن بندی انجام بدم دوتا پارتیشن اولی را که حذف کردم حجمشون باهم یکی نمیشه!

خبات کریمی
22-04-15, 09:58
ممنون از پاسخگوئیتون ، تا جائی که میدونم درایو نوری مشکل نداره ولی هارد را مطمئن نیستم چون سیستم خیلی قدیمی هستش.
جائی که میخواستم پارتیشن بندی انجام بدم دوتا پارتیشن اولی را که حذف کردم حجمشون باهم یکی نمیشه!

پس احتمال خرابی دیسک سخت وجود داره،با یک دیسک نصب ویندوز دیگه هم تست کنید اگه مشکل حل نشد بهترین کار اینه که داده های خودتون رو به یک دیسک سخت دیگه منتقل کنید.

fernaspe
22-04-15, 10:12
پس احتمال خرابی دیسک سخت وجود داره،با یک دیسک نصب ویندوز دیگه هم تست کنید اگه مشکل حل نشد بهترین کار اینه که داده های خودتون رو به یک دیسک سخت دیگه منتقل کنید.
از دیسک ویندوز مطمئنم چون روی سیستم دیگه نصبش کردم
سی دی نصب را توی درایو دیگه گذاشتم مرحله فرمت تا صد در صد تموم شد توی مرحله کپی فایل تا 56 درصد رفت و این صفحه اومد
Only the registered members can see the link

خبات کریمی
22-04-15, 10:21
از دیسک ویندوز مطمئنم چون روی سیستم دیگه نصبش کردم
سی دی نصب را توی درایو دیگه گذاشتم مرحله فرمت تا صد در صد تموم شد توی مرحله کپی فایل تا 56 درصد رفت و این صفحه اومد

خطای BAD_POOL_HEADER به ماژول های حافظه مربوط میشه. اگه پارتیشن خالی دیگه ای وجود داره ویندوز رو روی اون نصب کنید ببینید چی میشه.

fernaspe
22-04-15, 11:19
خطای BAD_POOL_HEADER به ماژول های حافظه مربوط میشه. اگه پارتیشن خالی دیگه ای وجود داره ویندوز رو روی اون نصب کنید ببینید چی میشه.
همونطور که گفتین یه پارتیشن دیگه انتخاب کردم و الان داره نصب میشه یعنی توی مرحله Installing Windows هست تا الان که مشکلی نیست بازم سپاس از همراهیتون.

fernaspe
22-04-15, 11:55
مشکل حل شد سپاسگزار از وقتی که گذاشتین.