PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت] بالا نیومدن سیستم

AMD>NVIDIA
16-04-15, 23:42
سلام خسته نباشید
مشخصات سیستم
4790 k
ud5h bk z97
ram 1 kit 8 gig corsair 2400 hz az 4 ta kit (4*8)cl11
gigabyte r9 280x 3gb
power 1050 green oc plus

سیستم رو اسمبل کردم همه چیز وصله وقتی که روشنش میکنم فن cpu میچرخه فن ها همه میچرخه مادربرد روشن میشه
ولی فن های کارت گرافیک نمیچرخه اصلا روشن نمیشه
مانیتور رو وصل کردم به پرت vga خود مادربرد تا از گرافیک cpu استفاده کنم بازم میگه کابل وصل نیست
به نظرم cpu سوخته یا سوخته بوده .موقع وصل کردن cpu خیلی دقیق و بدون هیچ مشکلی وصل کردم
یکی از دوستانم گفت cpu سوخته برای تستش کولر رو برداشتیم و روشن کردیم و بعد 10 سانیه خاموش کردیم ولی اصلا داغ نشد
مشکل کجاس؟؟

AMD>INTEL
16-04-15, 23:56
اینطوری نمیشه تست کرد . قطعات رو بیرون کیس وصل کن . پاور رو چک کن که اتصالاتش درست وصل کرده باشی .
مادربردت دیباگر داره ؟ چه کدی میده ؟
زود نتیجه گیری نکنید که پردازندست
کد دیباگر مادربرد رو بنویسید .

AMD>NVIDIA
17-04-15, 00:03
اینطوری نمیشه تست کرد . قطعات رو بیرون کیس وصل کن . پاور رو چک کن که اتصالاتش درست وصل کرده باشی .
مادربردت دیباگر داره ؟ چه کدی میده ؟
دیباگر همون led کوچیک است که روش دوتا شماره رداره؟
الان روشن میکنم مبیینم
speaker مادربرد رو که وصل میکنم اصلا هیچ بوقی نمیزنه
وقتی میزنم مادربرد دوال بایوس کار کنه روشن میشه فن سی پیو یه تکون میخوره وا میسته بعد خاموش میشه روشن میشه دوباره همین حالت
وقتی میزنم تک بایوس کار کنه با جفت بایوس کار میکنه و بعد از 4 ثانیه فن سی پی یو کار میوفته

AMD>INTEL
17-04-15, 00:05
دیباگر همون led کوچیک است که روش دوتا شماره رداره؟
الان روشن میکنم مبیینم
speaker مادربرد رو که وصل میکنم اصلا هیچ بوقی نمیزنه
وقتی میزنم مادربرد دوال بایوس کار کنه روشن میشه فن سی پیو یه تکون میخوره وا میسته بعد خاموش میشه روشن میشه دوباره همین حالت
وقتی میزنم تک بایوس کار کنه با جفت بایوس کار میکنه و بعد از 4 ثانیه فن سی پی یو کار میوفته

کد دیباگر رو بهم بگو .
باید از رم و پاور مطمئن بشی اول

AMD>NVIDIA
17-04-15, 00:10
دیباگر کد نمیده خاموشه

AMD>INTEL
17-04-15, 00:14
دیباگر کد نمیده خاموشه

برادر پاورت رو تست کن با یک پاوره دیگه تست کن . سیستم رو با گرافیک خود cpu تست کن .

AMD>NVIDIA
17-04-15, 00:19
برادر پاورت رو تست کن با یک پاوره دیگه تست کن . سیستم رو با گرافیک خود cpu تست کن .
آقا یه دنیا ممنون اصلا هواسم نبود سیم پاور سی پی یو رو وصل نکرده بودم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

AMD>INTEL
17-04-15, 00:22
آقا یه دنیا ممنون اصلا هواسم نبود سیم پاور سی پی یو رو وصل نکرده بودم خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

خسته نباشید برادر :11():
فقط اگر مایل بودی تو تاپیک زیر نظر خودت رو درباره ساپورت گیگابایت بنویس
Only the registered members can see the link