mohsen_z222
16-04-15, 19:35
من قصد خرید لپ تاپ بین 4 تا 4/5 میلیون رو دارم جهت بازی و کارهای روزانه
بعد گشت و گذار زیاد شرط رو ddr5 بودن کارت گرافیک گذاشتم و 3 گزینه پیدا کردم
lenovo y50
asus g551jm
NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB 16 gig ram 1tr with 24ssd
msi ge60
NVIDIA GeForce GTX 850M GDDR5 2GB 8 gig ram 1tr and 128 gig ssd
با توجه به اینکه کامپیوتر من قرار نیست در طول شبانه روز خاموش بشه lenovo که از جنس عالی ساخته نشده رو کنار گذاشتم
و بین این دو مورد موندم چون هر کدوم معایب دیگری رو پوشش میدن
اول asus
گرافیکش gtx860 بهتر از msi هستش طراحی خیلی بهتری داره در بازار اسم و رسم بهتری داره - مقدار رم ملاک انتخاب من نیست مانیتوره ips داره ولی من زیاد تاکید روی مانیتور ندارم
اما msi دو مورد مزایا داره اولی هارد اونه که از 2 هارد مجزا استفاده میکنه و فضای ssd اینقدر هست که بشه ویندوز با تمام برنامه ها رو داخل اون نصب کرد و از سرعت فوق العاده اون لذت برد
ولی در asus این قابلیت وجود نداره
مورد دوم قیمت اون هست بخاطره گرافیک کمتر و مانیتور ارزونتر و رم کمتر ، رو قیمت 4 میلیون میشه خرید ولی asus حدود 4500
حالا من باتوجه به استفاده ای که دارم کدوم یکی رو انتخاب کنم در حالی که با 4 میلیون هزینه فشار کمتری متحمل میشم و اینکه با 500 تومن بیشتر لپ تاپ بهتری نصیبم میشه یا نه
گزینه برتر برای انتخاب بین این دو طول عمر این دو لپتاب میباشد
ممنون از راهنمایی هاتون
بعد گشت و گذار زیاد شرط رو ddr5 بودن کارت گرافیک گذاشتم و 3 گزینه پیدا کردم
lenovo y50
asus g551jm
NVIDIA GeForce GTX 860M GDDR5 4GB 16 gig ram 1tr with 24ssd
msi ge60
NVIDIA GeForce GTX 850M GDDR5 2GB 8 gig ram 1tr and 128 gig ssd
با توجه به اینکه کامپیوتر من قرار نیست در طول شبانه روز خاموش بشه lenovo که از جنس عالی ساخته نشده رو کنار گذاشتم
و بین این دو مورد موندم چون هر کدوم معایب دیگری رو پوشش میدن
اول asus
گرافیکش gtx860 بهتر از msi هستش طراحی خیلی بهتری داره در بازار اسم و رسم بهتری داره - مقدار رم ملاک انتخاب من نیست مانیتوره ips داره ولی من زیاد تاکید روی مانیتور ندارم
اما msi دو مورد مزایا داره اولی هارد اونه که از 2 هارد مجزا استفاده میکنه و فضای ssd اینقدر هست که بشه ویندوز با تمام برنامه ها رو داخل اون نصب کرد و از سرعت فوق العاده اون لذت برد
ولی در asus این قابلیت وجود نداره
مورد دوم قیمت اون هست بخاطره گرافیک کمتر و مانیتور ارزونتر و رم کمتر ، رو قیمت 4 میلیون میشه خرید ولی asus حدود 4500
حالا من باتوجه به استفاده ای که دارم کدوم یکی رو انتخاب کنم در حالی که با 4 میلیون هزینه فشار کمتری متحمل میشم و اینکه با 500 تومن بیشتر لپ تاپ بهتری نصیبم میشه یا نه
گزینه برتر برای انتخاب بین این دو طول عمر این دو لپتاب میباشد
ممنون از راهنمایی هاتون