maad
14-04-15, 15:09
ابتدا این پچ را از آدرس زیر دریافت نمایید:
Only the registered members can see the link
پس از این کار فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
حال فایل به نام Patch-2-Windows-7.exe را با دوبار کلیک اجرا نمایید.
زبان این برنامه روسی است. اما (ترفندستان) همانطور که واضح است تنها یک دکمه بر روی مرکز برنامه وجود دارد.
بر روی این دکمه که با دو حرف PA شروع شده است کلیک کنید.
یک Load کننده طی میشود و سپس پیغامی نمایان میگردد.
بر روی دکمه OK کلیک کنید.
یک پنجره جدید سیاه رنگ با عنوان Remove Watermark X86 باز خواهد شد.
دکمه Y را بزنید.
با فشردن Enter سیستم Restart خواهد شد.
پس از Restart ویندوز، در منوی انتخاب ویندوزها یک نام جدید به چشم میخورد که با انتخاب آن، وارد ویندوز هفت 32 بیتی بدون محدودیت میزان استفاده از رم خواهید شد. با سلام بعد از این کار زمان بالا امدن در قسمت انتخاب ویندوز یک گزینه اضافه شده و با کلیک کردن ریست میشه لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم حذفش کنم این نرم افزار هم نصب کردم Only the registered members can see the link یه گزینه دیگه اضافه شد ولی اونم جواب نداد مجدد سیستم با گزینه پچ خودش اومد بالا نرم افزار رو اجرا وروی removeکلیک کردم ولی حذف نشد لطفا جهت حذف این پچ ها راهنمایی کنید با تشکر
Only the registered members can see the link
پس از این کار فایل را از حالت فشرده خارج کنید.
حال فایل به نام Patch-2-Windows-7.exe را با دوبار کلیک اجرا نمایید.
زبان این برنامه روسی است. اما (ترفندستان) همانطور که واضح است تنها یک دکمه بر روی مرکز برنامه وجود دارد.
بر روی این دکمه که با دو حرف PA شروع شده است کلیک کنید.
یک Load کننده طی میشود و سپس پیغامی نمایان میگردد.
بر روی دکمه OK کلیک کنید.
یک پنجره جدید سیاه رنگ با عنوان Remove Watermark X86 باز خواهد شد.
دکمه Y را بزنید.
با فشردن Enter سیستم Restart خواهد شد.
پس از Restart ویندوز، در منوی انتخاب ویندوزها یک نام جدید به چشم میخورد که با انتخاب آن، وارد ویندوز هفت 32 بیتی بدون محدودیت میزان استفاده از رم خواهید شد. با سلام بعد از این کار زمان بالا امدن در قسمت انتخاب ویندوز یک گزینه اضافه شده و با کلیک کردن ریست میشه لطفا راهنمایی کنید چجوری میتونم حذفش کنم این نرم افزار هم نصب کردم Only the registered members can see the link یه گزینه دیگه اضافه شد ولی اونم جواب نداد مجدد سیستم با گزینه پچ خودش اومد بالا نرم افزار رو اجرا وروی removeکلیک کردم ولی حذف نشد لطفا جهت حذف این پچ ها راهنمایی کنید با تشکر