PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکلات بوجود آمده بعد از نصب ویندوز

tanshat
11-04-15, 14:58
برای یکی از دوستانم که لپ تاپ مدل لنوو z510 داشت ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم.
برای اون سخت افزارهایی که هنوز معرفی نشده بودن هم از مجموعه Driver Pack Solution استفاده کردم که الان هیچ موردی در Device Manager نیست که نصب نشده باشه اما مشکلات:
کلیدهایی که نور صفحه نمایش را کم و زیاد میکنه و چند تا کلید دیگه کار نمیکنه
قبلا با دو انگشت وقتی روی قسمت Touch میکشیدیم به سمت بالا و پایین نوار صفحه بالا و پایین میشد اما حالا نه

این مشکلات چه طور برطرف میشه؟

خبات کریمی
11-04-15, 15:02
درود دوست عزیز

درایورهایی که نصب کردین میتونه غیر اختصاصی و تقریبا قدیمی و ناسازگار باشه،همچنین دیسک همراه محصول حاوی نرم افزار ها و درایورهای اختصاصی است که باید نصب شوند.

پس باید درایورها و نرم افزار های اختصاصی خود لپ تاپ رو نصب کنید.:11():

AMD>INTEL
11-04-15, 15:12
برای یکی از دوستانم که لپ تاپ مدل لنوو z510 داشت ویندوز 8.1 نسخه 64 بیتی نصب کردم.
برای اون سخت افزارهایی که هنوز معرفی نشده بودن هم از مجموعه Driver Pack Solution استفاده کردم که الان هیچ موردی در Device Manager نیست که نصب نشده باشه اما مشکلات:
کلیدهایی که نور صفحه نمایش را کم و زیاد میکنه و چند تا کلید دیگه کار نمیکنه
قبلا با دو انگشت وقتی روی قسمت Touch میکشیدیم به سمت بالا و پایین نوار صفحه بالا و پایین میشد اما حالا نه

این مشکلات چه طور برطرف میشه؟

درایور ها رو از سایت لنوو دریافت و نصب کنید . بطور کلی ویندوز رو دوباره نصب کنید و با درایورهای خود lenovo نصب کنید و از driver pack استفاده نکنید .

M3RS4D 50062
11-04-15, 15:58
کلا Pack Solution سرطانیه برا خودش.
اصلا این برنامه سخت افزار رو درست شناسایی نمیکنه و همینطوری دیمی درایور نصب میکنه.
برای چی چیزی که مشکل داره ,این همه اعتبار بدست اورده و بعضا اهل فن هم ازش تعریف میکنن؟؟؟

خدمت شما استارتر عزیز:

وقتی خود سازنده درایور و برنامه ها رو خودش تعیین کرده ,فقط از اون استفاده کنید نه برنامه هایی که مشکل دارن.
ویندوز هم باید از اول نصب بشه.

موفق باشی:give_rose:

tanshat
11-04-15, 17:48
خوب با این وضعیت اینترنت و از هر طرفی بعضی ها سی دی راه انداز لپ تاپ را ندارند چاره ای جز Driver Pack برامون باقی نمانده
راستی آیا تفاوتی بین نسخه لپ تاپ با pc در ویندوزها وجود داره ؟؟؟

AMD>INTEL
11-04-15, 17:49
خوب با این وضعیت اینترنت و از هر طرفی بعضی ها سی دی راه انداز لپ تاپ را ندارند چاره ای جز Driver Pack برامون باقی نمانده

استفاده از درایور پک اشتباهه محضه .

M3RS4D 50062
11-04-15, 17:55

بله تفاوت داره. مخصوصا توی چیپ گرافیکی که درایور Nvidia که روی pc نصب میشه ,رو به هیچ عنوان نباید روی لپ تاپ نصب کرد و بالعکس(همچنین AMD)
تازه این یه مورد بود.بلکه خیلی موارد دیگه هست.

ببینید کسی که adsl با سرعت خوب داره,براتون قبول میکنه دانلود کنه و بریزه روی فلش یا رایت کنه.؟؟؟
من خودم برا چند نفر انجام دادم و پول حجمی که ازم برد رو گرفتم. در عوض توی وقت به نفع طرفم شد.

AMD>INTEL
11-04-15, 18:25
اکثر لپتاپ های dvd driver همراه با خود لپتاپ بصورت اورجینال فروخته میشه . lenovo هم از اون دسته هست که dvd درایورها تو بسته بندی لپتاپ هست .

tanshat
17-04-15, 16:59
براي دانلود يا خريد ويندوزي كه مخصوص لپ تاپ باشه بايد به چه مشخصه اي توجه كنم؟ آيا روشون نوشته براي لپ تاپ ؟؟؟

AMD>INTEL
17-04-15, 17:19
براي دانلود يا خريد ويندوزي كه مخصوص لپ تاپ باشه بايد به چه مشخصه اي توجه كنم؟ آيا روشون نوشته براي لپ تاپ ؟؟؟

ویندوز استاندارده . ویندوز مخصوصی برای لپتاپ نیست . یکسری درایورها رو include میگذارند . ولی روش درست نصب درایور ها از dvd همراه دستگاه یا دریافت از سایت سازنده هست .