PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با فریز - کمک کنید

YosefFaraji
09-04-15, 10:58
سلام.از سال جدید همه ی سیستم های دانشگاه رو دوباره فریز کردن (قبلا بعضیاش غیرفعال بود) و چون رو یکی از سیستم ها لیست های طولانی برای دانلود میزارم و طول میکشه که دانلود بشه، DeepFreeze نمیزاره به هدفمون برسیم Only the registered members can see the link و بعد ریستارت درایو C به حالت قبل برمیگرده.
روش های زیادی برای هکش امتحان کردم ولی نتونستم.امروز خواستم یکی از روش ها رو رویسیستم خودم تستش کنم. DeepFreeze 6 standard رو نصب کردم.یکی از سایتها یه فایل 15مگی به اسم Persi0.sysگذاشته بود و میگفت که باید با همون فایل داخل درایو C جایگزین بشه.با ویندوز لایو فایلو جایگزین کردم ولی دیگه برنامه اجرا نشد.Uninstallهم نمیشد.دوباره با ویندوز لایو پوشه نصب برنامه تو Program files و فایل Persi0.sys رو تو درایوC پاک کردم و ریست کردم.الان هیچ اثری از برنامه تو سیستم نیست ولی بازم موقع ریستارت سیستم به حالت قبل برمیگرده.وقتی رو فایل Setup هم کلیک میکنم برای حذف ، میگه باید برنامه رو Disable کنی
تو تسک منیجر هیچ اثری از پروسسش نیست.با Your Uninstaller هم نمیشه کاری کرد چون برنامه تو لیستش نیست.با System Restore هم نتونستم کاری کنم
تو رو خدا کمک کنید نمیخوام ویندوز عوض کنم
Only the registered members can see the link

YosefFaraji
09-04-15, 11:48
لطفا کمک کنید

AMD>INTEL
09-04-15, 12:05
روش دیسیبل کردن و انیستال کردن
How do I uninstall Deep Freeze? - Powered by Kayako Help Desk Software (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
09-04-15, 12:31
غیرفعال كردن نرم‌افزار
طبیعتاً به خاطر حساس بودن نرم‌افزار، نباید به همین راحتی‌ها بتوان آن‌را غیرفعال كرد و همین‌طور هم هست. برای غیرفعال كردن این نرم‌افزار باید كلیدهای تركیبی Ctrl+Alt+Shift+F6 را بفشارید.
با این كار، پنجره‌ای باز می‌شود. اگر پسوردی تعریف كرده‌اید،‌ آن‌را وارد كنید، ‌در غیر این‌صورت فقط بر روی OK كلیك كنید تا محیط ساده و كوچك برنامه باز شود.

برای این‌كه نرم‌افزار را غیرفعال (Thawed) كنید، باید در تب Boot Control گزینه سوم یعنی Boot Thawed را انتخاب كنید. حالا اگر یك بار ویندوز را Reset كنید، خواهید دید كه بر روی آیكون نرم‌افزار در System Tray یك علامت قرمز رنگ چشمك می‌زند و این، به معنی غیرفعال بودن نرم‌افرار است. در زمان غیرفعال بودن نرم‌افزار، همه تغییرات همانند قبل، ثبت می‌شوند.

با گزینه دوم (Boot Thawed on next n restarts) می‌توانید تعیین كنید كه نرم‌افزار تا چند بار Reset شدن ویندوز، غیرفعال باشد. به طور مثال اگر عدد 5 را وارد كنید، كاربری كه با كامپیوتر كار می‌كند، تا 5 بار می‌تواند ویندوز را Reset كند و تغییرات لازمه را اعمال كند، بعد از 5 بار، نرم‌افزار دوباره فعال می‌شود و ویندوز Freeze می‌شود.

اگر نتوانسته‌اید پسوردی برای نرم‌افزار تعریف كنید، با استفاده از تب Password و دو بار وارد كردن یك كلمه عبور، نرم‌افزار دارای یك پسورد می‌شود.

توجه: برای Remove كردن این نرم‌افزار از روی سیستم، باید ابتدا به حالت Thawed بروید (یعنی ابتدا نرم‌افزار را غیرفعال كنید و یك بار سیستم را Reset كنید) و سپس بر روی فایل نصب نرم‌افزار دابل‌كلیك كنید. در این حالت دكمه Install به Uninstall تبدیل شده است. بر روی ان كلیك كنید تا این نرم‌افزار پاك شود.

پیشنهاد می‌شود تنها برای كارهای ضروری این نرم‌افزار را غیرفعال كنید و بعد از غیرفعال كردن، حواستان باشد كه قبل از اعمال تغییرات كاربران، دوباره آن‌را فعال كنید.

مطمئناً با استفاده از این نرم‌افزار اولاً نیاز به نظارت بسیار كمتر خواهد شد و ثانیاً مشكلاتی كه موجب می‌شود دائماً ویندوز عوض شود، كمتر پیش خواهد آمد.

رفع مشکل‌های احتمالی:
توجه: اگر پسوردی برای نرم‌افزار تعریف كردید و اون رو فراموش كردید، مراجعه كنید به این آدرس:

Home - Faronics (Only the registered members can see the link)

توضیح خلاصه اینكه: وارد تنظیمات BIOS سیستمتون بشید، تاریخ سیستم رو حداقل به 60 روز پیش تغییر بدید. حالا وارد ویندوز بشید، فایل مربوط به نصب نرم‌افزار رو اجرا كنید و اون رو Uninstall كنید و اگر خواستید، دوباره نصبش كنید، فقط این بار حواستون باشه كه پسورد رو فراموش نكنید!

اگر به هر دلیلی، با فشردن کلیدهای CTRL+ALT+SHIFT+F6 پنجره نرم افزار باز نشد و یا اینکه قفل می‌کرد، وارد اکانت Administrator بشید و از اونجا غیرفعال کنید.

YosefFaraji
09-04-15, 13:01
ولی هیچ ردی از برنامه نمونده.پوشه هاشو حذف کردم کلا.از ریجستری هم حذفش کردم.ولی یه فایل با اسم DeepFrz.sys هست تو مسیر Windows/system32/drivers که اون باعث شده که بعد از حذف برنامه هم سیستم فریز باشه.با ویندوز لایو اون فایلو حذف کردم ولی موقع بالااومدن ویندوز ماوس و صفحه کلید کار نمیکرد.اون فایلو بر گردوندم به همون مسیر تا درست بشه.ولی میدونم مشل اصلی همین فایله

AMD>INTEL
09-04-15, 13:05
ولی هیچ ردی از برنامه نمونده.پوشه هاشو حذف کردم کلا.از ریجستری هم حذفش کردم.ولی یه فایل با اسم DeepFrz.sys هست تو مسیر Windows/system32/drivers که اون باعث شده که بعد از حذف برنامه هم سیستم فریز باشه.با ویندوز لایو اون فایلو حذف کردم ولی موقع بالااومدن ویندوز ماوس و صفحه کلید کار نمیکرد.اون فایلو بر گردوندم به همون مسیر تا درست بشه.ولی میدونم مشل اصلی همین فایله

به نظر میاد مشکل شما در حذف غلط این برنامه باشه . کلا مزخرفترین برنامه ای هست که دیدم . باید قبل از انجام کاری روش درست پاک کردنش رو از سایت سازندش میخوندید بعد اقدام میکردید .
این روش رو تست کنید

YosefFaraji
09-04-15, 13:11
به نظر میاد مشکل شما در حذف غلط این برنامه باشه . کلا مزخرفترین برنامه ای هست که دیدم . باید قبل از انجام کاری روش درست پاک کردنش رو از سایت سازندش میخوندید بعد اقدام میکردید .
این روش رو تست کنید
Deep Freeze Unfreezer ! (Only the registered members can see the link)
من خواستم یکی از روش های هک این برنامه رو رو سیستم خودم امتحان کنم.یه فایل به اسمPersi0.sysمیسازه تو درایو C موقع نصب که یکی از سایتا ویرایش شده ی اون فایل رو گذاشته بود برای دانلود که به جای اون جایگزین بشه.وقتی جایگزینش کردم با ویندوز لایو ، بعد از روشن شدن سیستم دیپ فریز بالا نیومد .رو فایل Setup کلیک کردم برای حذفش ولی گفت که باید اول غیر فعال بشه.درحالی که هیچ اثری از برنامه نبود.الانم مشکل همینه

AMD>INTEL
09-04-15, 13:15
من خواستم یکی از روش های هک این برنامه رو رو سیستم خودم امتحان کنم.یه فایل به اسمPersi0.sysمیسازه تو درایو C موقع نصب که یکی از سایتا ویرایش شده ی اون فایل رو گذاشته بود برای دانلود که به جای اون جایگزین بشه.وقتی جایگزینش کردم با ویندوز لایو ، بعد از روشن شدن سیستم دیپ فریز بالا نیومد .رو فایل Setup کلیک کردم برای حذفش ولی گفت که باید اول غیر فعال بشه.درحالی که هیچ اثری از برنامه نبود.الانم مشکل همینه

خیلی سخته اینطوری نظر دادن .دقیقا الان در چه حالتی هست . این برنامه دارای چندین الگوریتم کاری هست . هک کردن هم میخواستید تست کنید کاش روی ویندوز دیگه جز ویندوز اصلی خودتون انجام میدادید
الان تو قسمت سرویس توی Msconfig این رو دارید :DFServ Deep Freeze Services

YosefFaraji
09-04-15, 13:17
خیلی سخته اینطوری نظر دادن .دقیقا الان در چه حالتی هست . این برنامه دارای چندین الگوریتم کاری هست . هک کردن هم میخواستید تست کنید کاش روی ویندوز دیگه جز ویندوز اصلی خودتون انجام میدادید
الان تو قسمت سرویس توی Msconfig این رو دارید :DFServ Deep Freeze Services
نه تو MSConfig نیست.تو تسک منیجر هم نیست.الان تنها مشکل فایل Deepfrz.sysتو مسیر Drivers ویندوز هست به نظرم و با حذف اون درست میشه.ولی وقتی حذفش کردم کیبرد و ماوس از کار افتاد.
مثل اینکه این روش بتونه مشکل رو حل کنه :Deep Freeze Unfreezer ! (Only the registered members can see the link)
ولی دقیقا نفهمیدم منظورش چیه؟باید با یه ویندوز دیگه ریجستری این ویندوز رو دستکاری کنم؟

AMD>INTEL
09-04-15, 13:28
توسط رجیستری راهکار داده . قدم به قدم باهاش جلو برو

YosefFaraji
09-04-15, 13:43
توسط رجیستری راهکار داده . قدم به قدم باهاش جلو برو
چطوری با یه ویندوز دیگه ، رو ریجستری این ویندوز کار کنم؟چون سیستم الان فریزه و اگه ریجستری رو تغییر بدم و ریست کنم برمیگرده به حالت قبلی

AMD>INTEL
09-04-15, 14:04
خودش نرم افزار Bart's Preinstalled Environment (BartPE) bootable live windows CD/DVD (Only the registered members can see the link) رو معرفی کرده . تو سیدی هیرن بوت هم یکسری برنامه برای تغییرات توی رجیستری هست .

- - - Updated - - -

این رو هم تست کنید

AMD>NVIDIA
09-04-15, 23:40
هواست باشه که ویندوز عوض نکنی دوست عزیز
تا disable نشده باشه ویندوز عوض نکن که بلایی سرت میاد که مجبور میشی کل هاردتو پارتیشن بندی کنی
سر من اومد و بدون اینکه unistalll کنمش ویندوز رو اومد عوض کنم و وقتی که درایو فرمت شد تبدیل به داینامیک شد و دیگه نشد رو درایو ارجینال لپ تاپم و از ویندوز اورجینالش استفاده کنم و هیچ سیستم عاملی روش نصب نشد چون درایو داینامیک بود
پیشنهاد میکنم دوباره نصبش کن و به روش صحیح حذفش کن تا از کردت پشیمون نشدی و کل هاردت به فنا نرفته

حالم از این برنامه بهم میخوره
شما ام بهتر برای دانلود فایلت مسیر ذخیره شدن فایل رو از داخل idm به درایوی که deepfreez روش فعال نیست تغییر بدی اگر نداره کلا بیخیال شو
گشتم نبود نگرد نیست

YosefFaraji
10-04-15, 00:04
هواست باشه که ویندوز عوض نکنی دوست عزیز
تا disable نشده باشه ویندوز عوض نکن که بلایی سرت میاد که مجبور میشی کل هاردتو پارتیشن بندی کنی
سر من اومد و بدون اینکه unistalll کنمش ویندوز رو اومد عوض کنم و وقتی که درایو فرمت شد تبدیل به داینامیک شد و دیگه نشد رو درایو ارجینال لپ تاپم و از ویندوز اورجینالش استفاده کنم و هیچ سیستم عاملی روش نصب نشد چون درایو داینامیک بود
پیشنهاد میکنم دوباره نصبش کن و به روش صحیح حذفش کن تا از کردت پشیمون نشدی و کل هاردت به فنا نرفته

حالم از این برنامه بهم میخوره
شما ام بهتر برای دانلود فایلت مسیر ذخیره شدن فایل رو از داخل idm به درایوی که deepfreez روش فعال نیست تغییر بدی اگر نداره کلا بیخیال شو
گشتم نبود نگرد نیست
الان تصمیم گرفتم ویندوز رو عوض کنم ولی من نسخه استاندارد نصب کرده بودم.آیا این نسخه بعد نصب ویندوز هم هست یا نسخه Enterprise اینطوریه؟
مسیر ذخیره IDM رو عوض کردم ولی مشکل من اینه که هر بار باید بعضی از دانلود ها از اول شروع بشه.چون سیستم های سایت دانشگاست و بعضی از دوستان که کارشون با سیستم تموم میشه خاموشش میکنن.میخوام GTA V رو دانلود کنم نمیزارن بابا:1. (28):
برنامه دوباره نصب نمیشه.قبلا همه ی این کارا رو کردم.خیلی راه ها رو امتحان کردم نشد.آخرش مجبورم ویندوز رو عوض کنم

AMD>NVIDIA
10-04-15, 00:19
الان تصمیم گرفتم ویندوز رو عوض کنم ولی من نسخه استاندارد نصب کرده بودم.آیا این نسخه بعد نصب ویندوز هم هست یا نسخه Enterprise اینطوریه؟
مسیر ذخیره IDM رو عوض کردم ولی مشکل من اینه که هر بار باید بعضی از دانلود ها از اول شروع بشه.چون سیستم های سایت دانشگاست و بعضی از دوستان که کارشون با سیستم تموم میشه خاموشش میکنن.میخوام GTA V رو دانلود کنم نمیزارن بابا:1. (28):
برنامه دوباره نصب نمیشه.قبلا همه ی این کارا رو کردم.خیلی راه ها رو امتحان کردم نشد.آخرش مجبورم ویندوز رو عوض کنم
من enterprise رو نصب کرده بودم.شما چون منهدمش کردی بخاطر اون مشکلی برات به وجود نیاورد
کلا از خیر هک کردنش بیا بیرون.
پارت هاش رو دونه دونه بزن دانلود شه

YosefFaraji
10-04-15, 00:38
من enterprise رو نصب کرده بودم.شما چون منهدمش کردی بخاطر اون مشکلی برات به وجود نیاورد
کلا از خیر هک کردنش بیا بیرون.
پارت هاش رو دونه دونه بزن دانلود شه
هکش میکنم.چند تا برنامه برای هکش پیدا کردم.کلا فریز غیر فعال باشه بهتره.پارت هاش رو دونه دونه دانلود میکنم.تک پارت که نیست
ولی مثلا یه پارت 2گیگی ، 1.5گیگش دانلود شده یه دفعه سیستمو خاموش میکنن میپره.ولی اگه فریز نباشه زودتر دانلود میشه

AMD>INTEL
10-04-15, 00:40
اون برنامه آنتی جواب داد برای دیپ فریز ؟

YosefFaraji
10-04-15, 01:05
اون برنامه آنتی جواب داد برای دیپ فریز ؟
هر چی آنتی فریز تو اینترنت بود تست کردم هیچکدوم جواب نداد.ویندوز رو عوض کنم بهتره
به نظرتون تو نسخه استاندارد بعد از تعویض ویندوز هم سیستم فریز باقی میمونه یا فقط نسخه Enterprise اینطوریه؟
در آخر میخوام بگم که خیلی برنامه مضخرف و اعصاب خرد کنیه .خیییلییی....:1. (12)::1. (12)::1. (12):
برای کافی نت ها و سیستم های همگانی خوبه ولی اصلا رو سیستم اصلی خودتون نصبش نکنید

AMD>INTEL
10-04-15, 01:28
هر چی آنتی فریز تو اینترنت بود تست کردم هیچکدوم جواب نداد.ویندوز رو عوض کنم بهتره
به نظرتون تو نسخه استاندارد بعد از تعویض ویندوز هم سیستم فریز باقی میمونه یا فقط نسخه Enterprise اینطوریه؟
در آخر میخوام بگم که خیلی برنامه مضخرف و اعصاب خرد کنیه .خیییلییی....:1. (12)::1. (12)::1. (12):
برای کافی نت ها و سیستم های همگانی خوبه ولی اصلا رو سیستم اصلی خودتون نصبش نکنید

کلا داستان داره . باید تست کنی .

javadshahvand
10-04-15, 11:16

نسخه معمولی برای سیستم های با کاربرد عمومی هست نسخه سرور و اینترپرایس برای سیستم های تحت شبکه هستش بشخصه استفاده کردم مشکلی هم نداشتم