PDA

مشاهده نسخه کامل : دانلود GTA V برای PC

amigames
08-04-15, 16:22
نسخه PC.

توجه کرک 100% نیست و هنوز جای کار دارد. شاید با مشکل مواجه شید شانسیه.

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
(Only the registered members can see the link)

سیستم مورد نیاز:

حداقل:

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* *NVIDIA video card recommended if running Vista OS
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB DX 10, 10.1, 11
Hard Drive: 65 GB available space
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible

پیشنهادی

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz 8 CPUs
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
Hard Drive: 65 GB available space
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible

دانلود
CU
Only the registered members can see the link

نسخه جدید Repack از Corepack با آپدیت 5

نسخه Repack از Corepack حجم 36 گیگابایت (نسخه قدیمی)

دستور العمل:

1. بازی رو نصب کنید

2. اگر فولدری مربوط به Rockstar در Document یا فولدری مربوط به Social club در Program Files خود دارید آن ها را پاک کنید.

برای اطمینان مراحل زیر را برای پاک کردن دنبال کنید:
- از Control Panel برنامه Social Club رو پاک (Uninstall) کن.
- فولدر Social Club در "C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Social Club" رو حتما پاک کن
- اگه اینجا این فولدر رو داری پاکش کن "C:\Program Files\Rockstar Games\Social Club".
- regedit.exe رو اجرا کن و به این مسیر برو: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall\Rockstar Games Social Club و Rockstar game Social Club رو پاک کن
- به این مسیر برو و فولدر Social Club رو پاک کن: "C:\Users\<username>\Documents\Rockstar Games\Social Club" .
- حالا Social Club ای که توی آپدیتی که استفاده می کنی وجود داره رو نصب کن.

3. RGSC v1.1.5.8 (Only the registered members can see the link)را نصب کنید.

4. از Registery Tool (Only the registered members can see the link) برای تصحیح مسیر یابی و زبان بازی استفاده کنید

5. آپدیت دلخواه را نصب/کپی کنید.

6. GTA V Patch 1.0.331.1 (برای آپدیت 2) (Only the registered members can see the link) یا GTAV Launcher Patch 1.0.331.2 (برای آپدیت 3) (Only the registered members can see the link) یا 1.0.350.1 برای آپدیت 4 (Only the registered members can see the link) را نصب کنید

7. کرک مربوطه را نصب کنید

8. در Grand Theft Auto V\update\x64\dlcpacks اگر فولدر های mppatchesng یا mpchristmas2 را ندارید (یا درون این فولدرها خالی هستند) فایل اول و دوم را دانلود کنید. (نسخه قدیمی Corepack این فایل رو نداره)

کرک و آپدیت 1

CRACK ONLY 3DM FOR WIN 7

کرک ورژن 2 کاری از 3DM با آپدیت

کرک ورژن 2 برای ویندوز 7 و ویندوز 8.1

آپدیت 2 و کرک 3

اگر با آپدیت و کرک 3 مشکل دارید می توانید از کرک 4 استفاده کنید (بدون آپدیت جدید. اگر باز مشکل داشتید با آپدیت جدید امتحان کنید)

آپدیت 3 و کرک 4

آپدیت 4

Only the registered members can see the link...CD4jLiVJGurJVaM

آپدیت 5 کرک 4

Only the registered members can see the link!Pg...SW10C8isG8NxnVk

Crack v4 Only 3dm

Crack v5 Only FIXED 3dm

مطمئن شید که مراحل زیر رو انجام دادید :

- جدیدترین آپدیت رو بگیر.

- جدید ترین کرک رو بگیر.

- Rockstar Social Game Club رو نصب کن .

- از آپدیت فایل های زیر رو کپی کن:

"فولدر update"

'فایل GTA5.exe فایل'

'فایل GTAVLauncher.exe'

-کرک جدید رو بریز

- تاپیک مربوط به رفع مشکلات Pre-pack نسخه Corepack (Only the registered members can see the link)

amigames
15-04-15, 19:31
کرک و نسخه Repack از Corepack اضافه شد.

AMD>INTEL
15-04-15, 19:56
روی پردازنده های دو هسته ای اجرا نمیشه ؟

amigames
15-04-15, 21:18
روی پردازنده های دو هسته ای اجرا نمیشه ؟

مطمئن نیستم شاید اما توصیه نمیشه چون بازی روی CPU حساس هست. اما در کل بازی برای PC به خوبی تنظیم شده خداروشکر مشکلات GTA IV رو نداره.

Mehrdad.A 88
15-04-15, 22:46
مطمئن نیستم شاید اما توصیه نمیشه چون بازی روی CPU حساس هست. اما در کل بازی برای PC به خوبی تنظیم شده خداروشکر مشکلات GTA IV رو نداره.

GTA IV که مشکلی نداشت بدبخت

AMD>INTEL
15-04-15, 22:48
GTA IV که مشکلی نداشت بدبخت

به شدت مشکل داشت . خیلی طول کشید تا ایرادها و باگ هاش درست بشه .

Stream
15-04-15, 23:42
به شدت مشکل داشت . خیلی طول کشید تا ایرادها و باگ هاش درست بشه .

یادمه تقریبا یک سال تا 18 ماه گذشت تا واقعا قابل بازی کردن بود.

PTFO

Mehrdad.A 88
16-04-15, 08:00
من تا جایی که یادم میاد بازی رو از مغازه خریدم اما موقع اجرا خیلی ناجور تیک میزد که آپدیت 1.0.7 رو دانلود کردم درست شد. هنوز دارمش :1. (23):

amigames
16-04-15, 09:43
من تا جایی که یادم میاد بازی رو از مغازه خریدم اما موقع اجرا خیلی ناجور تیک میزد که آپدیت 1.0.7 رو دانلود کردم درست شد. هنوز دارمش :1. (23):

منظور این نیست که واسه همه تک تک افراد مشکل داشته. منظور اینه که واسه اکثریت مشکل داشته :lol:. یه سری مشکلشون حل میشه زود یه سری نه. من خودم به شخصه مشکل نداشتم اما دوستم شدید مشکل داشت با بازی.

M3RS4D 50062
16-04-15, 18:09
منظور این نیست که واسه همه تک تک افراد مشکل داشته. منظور اینه که واسه اکثریت مشکل داشته :lol:. یه سری مشکلشون حل میشه زود یه سری نه. من خودم به شخصه مشکل نداشتم اما دوستم شدید مشکل داشت با بازی.
علت اینکه مشکل نداشتین چی بود؟؟؟

amigames
17-04-15, 15:19
علت اینکه مشکل نداشتین چی بود؟؟؟

شانسی به باگ خفنی برخورد نکردم لابد از طرفی هم سیستمم به اندازه ای قوی بود که با تنظیم نبودن بازی مشکل نداشته باشه. البته اولش که کلا سیستمم قدیمی بود با گرافیک پایین یکم بازی کردم بعدا که سیستمم رو به روز کردم ادامش دادم. (می تونستم آپدیت های بازی رو بگیرم بریزم منتهی دیگه چون مشکل نداشتم دنبالش نرفتم با همون نسخه قدیمی که داشتم ادامه دادم) الان یکی سیستم قوی تر از حد معمول داشته باشه هر بازی ای که حتی شدیدا مشکل دار هم باشه بدون مشکل زیادی احتمالش هست اجرا کنه مثلا Assassin's Creed unity پر از مشکل هست اما یکی سیستم قوی تر از معمول داشته باشه زیاد مشکلات رو احساس نمی کنه مگه اینکه به باگ های دیگه ی بازی برخورد کنه مثل باگ گیر کردن توی زمین و ... اما حتی Assassin's Creed Unity هم ممکنه یکی با سیستم معمولی که اونقدرا قوی نیست بدون مشکل زیاد اجرا کنه...شانسیه. من خودم به شخصه مثلا با Unity هم زیاد مشکل نداشتم اما خیلیا باهاش مشکل داشتن و دارن با اینکه سیستمی که الان دارم نسبتا قوی نیست.

amigames
17-04-15, 15:29
کرک جدید اضافه شد

amigames
22-04-15, 10:07
آپدیت و کرک جدید اضافه شد.

amigames
12-05-15, 18:45
لینک ها و تاپیک به روز شد.