PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]کار نکردن 3 اسلات مادربرد H97-D3H

SajjadKhati
06-04-15, 12:49
گلپسران 3 اسلات مادربرد H97-D3H ام کار نمیکنه
رم سالم ای که تو اسلات اولش هست رو میزارم (بدون هیچ رم دومی ای) توی بقیه ی اسلات ها ، بوق میزنه ولی تو اسلات اول کار یکنه
لازمه که بگم چند ماه بود که این 3 اسلات خالی بودن . گفتم شاید خاک گرفته باشن هم با بادگیر و هم با قلم مو پاک کردم اما درست نشد
یعنی اسلات ها خرابن؟
چی کار کنم؟

AMD>INTEL
06-04-15, 12:53
گلپسران 3 اسلات مادربرد H97-D3H ام کار نمیکنه
رم سالم ای که تو اسلات اولش هست رو میزارم (بدون هیچ رم دومی ای) توی بقیه ی اسلات ها ، بوق میزنه ولی تو اسلات اول کار یکنه
لازمه که بگم چند ماه بود که این 3 اسلات خالی بودن . گفتم شاید خاک گرفته باشن هم با بادگیر و هم با قلم مو پاک کردم اما درست نشد
یعنی اسلات ها خرابن؟
چی کار کنم؟

اسلات رم اول رو یک رم بگذارید و روی اسلات های دیگه رم دیگه ببینید بالا میاد یا نه .
اگر بالا اومد باید اسلات رم اول پر باشه . اگر مشکل باقی بود . تنظیمات مموری از ولتاژ و تایمینگ رو دستی ست کنید قبلش clear cmos کنید .
پ.ن : حتما با رم دیگه ای هم تست کنید .
بایوس f6f هم اپدیت کن
Only the registered members can see the link

SajjadKhati
06-04-15, 13:07
اسلات رم اول رو یک رم بگذارید و روی اسلات های دیگه رم دیگه ببینید بالا میاد یا نه .
اگر بالا اومد باید اسلات رم اول پر باشه . اگر مشکل باقی بود . تنظیمات مموری از ولتاژ و تایمینگ رو دستی ست کنید قبلش clear cmos کنید .
پ.ن : حتما با رم دیگه ای هم تست کنید .
بایوس f6f هم اپدیت کن

متوجه نشدم دقیق گلپسر چی گفتی؟
الان یه رم رو که توی اسلات اول میزارم فقط کار میکنه . توی 3 تا اسلات دیگه کار نمیکنه و بوق میزنه
رم دیگه ای که توی اسلات دیگه اضافه کنم ، اگه توی اسلات اول که سالمه رم باشه ، بوق نمیزنه و سیستم بالا میاد اما رم ای که بجز تو اسلات اول باشه رو نمیشناسه . یعنی هیچ چی فقط اسلات اول کار میکنه و شناسایی میشه
بایوس که آپدیت اون هم بتا هست و هم اینکه تو اسلات اول شناخته میشه . توی بقیه شناخته نمیشه
بجای clear cmos توی بایوس reset factory کنم موردی نداره؟
ممنون :give_rose:

AMD>INTEL
06-04-15, 13:32
متوجه نشدم دقیق گلپسر چی گفتی؟
الان یه رم رو که توی اسلات اول میزارم فقط کار میکنه . توی 3 تا اسلات دیگه کار نمیکنه و بوق میزنه
رم دیگه ای که توی اسلات دیگه اضافه کنم ، اگه توی اسلات اول که سالمه رم باشه ، بوق نمیزنه و سیستم بالا میاد اما رم ای که بجز تو اسلات اول باشه رو نمیشناسه . یعنی هیچ چی فقط اسلات اول کار میکنه و شناسایی میشه
بایوس که آپدیت اون هم بتا هست و هم اینکه تو اسلات اول شناخته میشه . توی بقیه شناخته نمیشه
بجای clear cmos توی بایوس reset factory کنم موردی نداره؟
ممنون :give_rose:

نه فقط clear cmos بایوس هم حتما اپدیت کن . زمان اپدیت تیک clear cmos برنامه bios رو بزن .
با رم دیگه ای اگر موجود داری تست کن .
تنظیمات رمت الان به چه شکل هست . وضعیت xmp ? ولتاژ رم و باسش ؟ تایمینگ ها ؟
مطمئنی پایه های سوکت پردازنده مادربرد رو خم نکردی ؟ یک بار پردازنده رو باز کن و یک عکس واضح از سوکت cpu بگذار ؟

AMD>INTEL
06-04-15, 13:42
مورد سوکت پردازنده رو حتما در نظر بگیر . پردازنده رو باز کن . یک عکس واضح از سوکت .

SajjadKhati
06-04-15, 13:52
نه فقط clear cmos بایوس هم حتما اپدیت کن . زمان اپدیت تیک clear cmos برنامه @bios (Only the registered members can see the link) رو بزن .
با رم دیگه ای اگر موجود داری تست کن .
تنظیمات رمت الان به چه شکل هست . وضعیت xmp ? ولتاژ رم و باسش ؟ تایمینگ ها ؟

دستت درد نکنه گلپسر
Reset Factory کردم تو بایوس درست شد . قبلا تایمینگ رو دست کاری کرده بودم اما نمیدونم چرا توی اسلات دیگه ای که میزاشتم ، کار نمیکرد (مگه تایمینگ یه کانال رو دستکاری کنیم ، توی همون کانال ولی یه اسلات دیگه اش هم بزاریم ، کار نمیکنه؟)
الان هر دو رم کار میکنن
از کجا باید بفهمم دو کاناله کار میکنن؟ توی بایوس قسمت Channel A و Channel B هر دو پر بودن (قبلا که یکی رم داشتم ، فقط یکی شون پر بود مشخصاتش)
الان مشخصات رم قبلی من تو cpu-z این هه که درسته :

توی باس 800 یک طرفه و 1600 دو طرفه ، تایمینگ اش توی بایوس 30-10-10-10 هه
مشخصات رم جدید هم اینه :

که تو بایوس اتوماتیک به پروفایل (JEDEC) کمترین مقدارش که باس 837 هست (تو بایوس زدش 800) اومد و تایمینگشم تو بایوس (تایمینگ کانال B که همین رم توشه) نوشته هه 26-10-10-9 یعنی Cas Latency اش 9 هه ولی برای اولی 10 هه تو بایوس
مگه اختلاف داشته باشن تایمینگ شون یا فرکانس شون ، کار میکنن؟ پس الان اغلب رم ها باید با هم دو کاناله کار کنن که
مدل اولی Kingston HyperX Fury 4GB 1600Mhz Cl10 هه و دومی Kingston HyperX Fury 4GB 1866Mhz Cl10 هه (که دومی چون فرکانسش اومد پایین ، تایمینگ شم اومد پایین)

به هر حال واقعا ممنونم اوستا امید
خدا خیرت بده
:give_rose::11():

AMD>INTEL
06-04-15, 14:12
دستت درد نکنه گلپسر
Reset Factory کردم تو بایوس درست شد . قبلا تایمینگ رو دست کاری کرده بودم اما نمیدونم چرا توی اسلات دیگه ای که میزاشتم ، کار نمیکرد (مگه تایمینگ یه کانال رو دستکاری کنیم ، توی همون کانال ولی یه اسلات دیگه اش هم بزاریم ، کار نمیکنه؟)
الان هر دو رم کار میکنن
از کجا باید بفهمم دو کاناله کار میکنن؟ توی بایوس قسمت Channel A و Channel B هر دو پر بودن (قبلا که یکی رم داشتم ، فقط یکی شون پر بود مشخصاتش)
الان مشخصات رم قبلی من تو cpu-z این هه که درسته :

توی باس 800 یک طرفه و 1600 دو طرفه ، تایمینگ اش توی بایوس 30-10-10-10 هه
مشخصات رم جدید هم اینه :

که تو بایوس اتوماتیک به پروفایل (JEDEC) کمترین مقدارش که باس 837 هست (تو بایوس زدش 800) اومد و تایمینگشم تو بایوس (تایمینگ کانال B که همین رم توشه) نوشته هه 26-10-10-9 یعنی Cas Latency اش 9 هه ولی برای اولی 10 هه تو بایوس
مگه اختلاف داشته باشن تایمینگ شون یا فرکانس شون ، کار میکنن؟ پس الان اغلب رم ها باید با هم دو کاناله کار کنن که
مدل اولی Kingston HyperX Fury 4GB 1600Mhz Cl10 هه و دومی Kingston HyperX Fury 4GB 1866Mhz Cl10 هه (که دومی چون فرکانسش اومد پایین ، تایمینگ شم اومد پایین)

به هر حال واقعا ممنونم اوستا امید
خدا خیرت بده
:give_rose::11():

تایمینگ ها روی همه کانال ها ست میشه . باید از قسمت مموری شات بگذاری برای حالت دوال
اینجا هم نظرت رو بنویس .
با تشکر

SajjadKhati
06-04-15, 14:50
تایمینگ ها روی همه کانال ها ست میشه . باید از قسمت مموری شات بگذاری برای حالت دوال
اینجا هم نظرت رو بنویس .
با تشکر

آری دوال هه
ممنون
الان نظر میزارم