ورود

مشاهده نسخه کامل : **** تاپیک حل مشکلات هارد دیسک****

alialcapone
05-04-15, 19:10
سلام خدمت دوستان عزیز
قصد دارم در این تاپیک با توجه به مشکلاتی که برای هارد دیسک میاد راهنمایی کنم
تا جایی که بتونم کمک دوستان خواهم کرد
من در خدمت دوستان عزیز هستم

JiMmY.j
05-04-15, 21:25
سلام خدمت دوستان عزیز

سلام و تشکر بابت این تاپیک
یکی از دوستان بنده یک هارد دیسک وسترن دیجیتال My Book دارند که تو لپ تاپ شناخته نمیشه ولی خودشون برد رو جدا کردن و هارد رو به PC وصل کردن که شناسایی شده اما چون درایو ها قفل بوده نتونستن به اطلاعات دسترسی پیدا کنن. خواستم ببینم مشکل از هارد هست یا برد و اینکه برد قابل تعمیر هست.
ممنون....

alialcapone
05-04-15, 22:10
سلام و تشکر بابت این تاپیک
یکی از دوستان بنده یک هارد دیسک وسترن دیجیتال My Book دارند که تو لپ تاپ شناخته نمیشه ولی خودشون برد رو جدا کردن و هارد رو به PC وصل کردن که شناسایی شده اما چون درایو ها قفل بوده نتونستن به اطلاعات دسترسی پیدا کنن. خواستم ببینم مشکل از هارد هست یا برد و اینکه برد قابل تعمیر هست.
ممنون....
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
این مشکل میتونه چندین علت مختلف داشته باشه
یکی اینکه بهتر بود اول هارد رو با پی سی هم تست می کردن چون در بعضی موافق پورت های لپ تاپ دیتکت خوبی نمیدن و البته این رو هم یاداور بشم ممکن هستش ایراد ویندوزی هم باشه!
راه حل دوم تعویض کابل و سپس تکرار مرحله اول باشه
راه سوم از 2 بخش تشکیل میشه که ممکن هستش که دیکدری که روی هارد نصب شده ایراد پیدا کرده باشه یا خود هارد که با توجه به دیتکت دادن هارد میشه گفت تقریبا قسمت دوم تا 70 درصد رد میشه
برد دیکدری که روی هارد نصب شده رو کافیه داشته باشن تا بتونن اطلاعات رو بازیابی کرد
در بعضی موارد برد قابل تعمیر و غیر این حالت نیاز به تعویض برد هستش
اگر سوالی هست باز هم در خدمتون هستم

JiMmY.j
06-04-15, 10:31
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
این مشکل میتونه چندین علت مختلف داشته باشه
یکی اینکه بهتر بود اول هارد رو با پی سی هم تست می کردن چون در بعضی موافق پورت های لپ تاپ دیتکت خوبی نمیدن و البته این رو هم یاداور بشم ممکن هستش ایراد ویندوزی هم باشه!
راه حل دوم تعویض کابل و سپس تکرار مرحله اول باشه
راه سوم از 2 بخش تشکیل میشه که ممکن هستش که دیکدری که روی هارد نصب شده ایراد پیدا کرده باشه یا خود هارد که با توجه به دیتکت دادن هارد میشه گفت تقریبا قسمت دوم تا 70 درصد رد میشه
برد دیکدری که روی هارد نصب شده رو کافیه داشته باشن تا بتونن اطلاعات رو بازیابی کرد
در بعضی موارد برد قابل تعمیر و غیر این حالت نیاز به تعویض برد هستش
اگر سوالی هست باز هم در خدمتون هستم

ممنون.
میگن که روی PC و لپ تاپ های دیگه هم امتحان کردن هارد رو ولی جواب نگرفتن. کابل رو هم به یک هارد دیگه زدن که درست کار کرده.
ولی موقع اتصال هارد به سیستم متوجه شدن که موتور هارد کلاً روشن نمیشه. ممکنه مشکل از آی سی تغذیه باشه؟

دو تا سوال دیگه هم داشتم. میشه برای بازیابی اطلاعات این هارد از یه برد مشابه دیگه ای استفاده کرد؟
و اینکه این هارد های My Book از آی سی TPM ای که روی برد هست برای دیکد کردن استفاده می کنه یا این دیکد کردن به صورت نرم افزاری هست. چون با تعویض برد ممکنه دیگه اطلاعات بازیابی نشن.

باز هم ممنون.....
:11():

alialcapone
06-04-15, 12:18
ممنون.
میگن که روی PC و لپ تاپ های دیگه هم امتحان کردن هارد رو ولی جواب نگرفتن. کابل رو هم به یک هارد دیگه زدن که درست کار کرده.
ولی موقع اتصال هارد به سیستم متوجه شدن که موتور هارد کلاً روشن نمیشه. ممکنه مشکل از آی سی تغذیه باشه؟

دو تا سوال دیگه هم داشتم. میشه برای بازیابی اطلاعات این هارد از یه برد مشابه دیگه ای استفاده کرد؟
و اینکه این هارد های My Book از آی سی TPM ای که روی برد هست برای دیکد کردن استفاده می کنه یا این دیکد کردن به صورت نرم افزاری هست. چون با تعویض برد ممکنه دیگه اطلاعات بازیابی نشن.

باز هم ممنون.....

خواهشمندم
زمانی که شما در یک مجموعه متشکل از ای سی ها و قطعات رو دارید و از عملکرد صحیح اونها با خبر نیستید نمیشه قطعی و 100 درصد گفت ایراد از کدوم قطعه هستش
ممکن هستش قطعی از داخل برد باشه
برای تعویض دیکدر هم تعویض ای سی رام و ای سی رام برد واجب هستش
اگر این کار رو انجام ندادید پیشنهاد میکنم اینکار رو انجام ندید
اتصال اشتباه رام باعث از بین رفتن کل هارد خواهد شد و هیچ کسی قادر به درست کردنش نیست

alialcapone
26-04-15, 11:35
در خدمت دوستان و همکاران عزیز هستیم

aligh22
09-06-15, 17:20
سلام
من یه هارد 500 سامسونگ گرفتم دست دوم.مشکل لرزش داره البته صدا نداره ولی با انگشت لمسش کنی معلومه لرزشش.
تو hd tone یه اتنشن داره ولی پایین نوشته ok حالا این لرزش خطری داره به نظر شما؟
ممنون

aligh22
10-06-15, 20:26
سلام
من یه هارد 500 سامسونگ گرفتم دست دوم.مشکل لرزش داره البته صدا نداره ولی با انگشت لمسش کنی معلومه لرزشش.
تو hd tone یه اتنشن داره ولی پایین نوشته ok حالا این لرزش خطری داره به نظر شما؟
ممنون

کسی جواب نمیده؟:give_rose::1. (28):

alialcapone
12-06-15, 20:57
کسی جواب نمیده؟:give_rose::1. (28):

سلام
ببخشید که دیر ج دادم خدمتون
اگر خیلی هستش که بعدا اون تبدیل به هد کلیک میشه
ولی اگه کم هستش خیر مشکلی نداره

saman721
11-07-15, 17:49
سلام . من یه مشکلی که دارم اینکه هارد لب تابم asus n550 که خیلی وقت نیست گرفتم وقتایی که درحال کپی کردن هستش سیستم تقریبا بلاستفاده میشه یعنی وقتی فیلم پخش میکنم گیر داره یا جابه جا شدن درون فولدرهای هارد سخت مشه به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟! مدل هردشم HDD 5400 1T هستش

AMD>INTEL
11-07-15, 17:55
سلام . من یه مشکلی که دارم اینکه هارد لب تابم asus n550 که خیلی وقت نیست گرفتم وقتایی که درحال کپی کردن هستش سیستم تقریبا بلاستفاده میشه یعنی وقتی فیلم پخش میکنم گیر داره یا جابه جا شدن درون فولدرهای هارد سخت مشه به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟! مدل هردشم HDD 5400 1T هستش

با برنامه HDTUNE یک بنچمارک از هارد بگیرید و اسکرین شاتش رو بگذارید .

saman721
11-07-15, 18:15
بنچمارک کدوم سربرگ ؟!

این برا سربرگ بنچمارک و حالت Read بود

در قسمت سلامتی هم این ارور رو نشون داده ! چه اروری هستش؟!

AMD>INTEL
11-07-15, 18:29
بنچمارک کدوم سربرگ ؟!

این برا سربرگ بنچمارک و حالت Read بود

در قسمت سلامتی هم این ارور رو نشون داده ! چه اروری هستش؟!

از نظر سرعت مشکلی ندارد . یعنی طبیعی هست . از قسمت OVERVIEW برنامه HD SENITEL هم یک شات بگذارید .
از چه آنتی ویروسی استفاده میکنید ؟

saman721
11-07-15, 18:45
بفرمایید اینم شات | انتی ویروسم Nod32 هستش | ممنون میشم درمورد اون ارورم یه توضیحی بدین.

AMD>INTEL
11-07-15, 19:10
بفرمایید اینم شات | انتی ویروسم Nod32 هستش | ممنون میشم درمورد اون ارورم یه توضیحی بدین.

باگ HD TUNE
به خاطر همین خواستم از این برنامه شات بگذارید . شما موقت آنتی ویروس رو انیستال کنید . ببینید تو کپی کردن وضعیت بهتر میشه یا نه .

saman721
12-07-15, 00:58
باگ HD TUNE
به خاطر همین خواستم از این برنامه شات بگذارید . شما موقت آنتی ویروس رو انیستال کنید . ببینید تو کپی کردن وضعیت بهتر میشه یا نه .

ممنونم از راهنمایی هات

انتی ویروس رو که غیرفعال میکنم رو سرعت تاثیر داره چون اکثرا برای کپی های سنگین غیر فعال میکنم ولی درکل یه حس مشکل تو هارد رو حس کینم چون بعضی وقتا گاهی هم هر روز چندین بار File Explore خود

ویندوز گیر میکنه و مجبور میشم Explore رو ریست کنم. ویندوزم عوض کردم.

AMD>INTEL
12-07-15, 01:02
ممنونم از راهنمایی هات

انتی ویروس رو که غیرفعال میکنم رو سرعت تاثیر داره چون اکثرا برای کپی های سنگین غیر فعال میکنم ولی درکل یه حس مشکل تو هارد رو حس کینم چون بعضی وقتا گاهی هم هر روز چندین بار File Explore خود

ویندوز گیر میکنه و مجبور میشم Explore رو ریست کنم. ویندوزم عوض کردم.

eset با خیلی از سیستم ها مشکل میخوره . حتی ایرادهای bsod و یکسری هنگ های موقت هم میده . هارد سیستمت کوچکترین مشکلی ندارد .
در وهله اول سعی کن یک آنتی ویروس دیگه نصب کنی . ssd هم میتونه راه حل خوبی برای شما باشه .

saman721
12-07-15, 01:33
eset با خیلی از سیستم ها مشکل میخوره . حتی ایرادهای bsod و یکسری هنگ های موقت هم میده . هارد سیستمت کوچکترین مشکلی ندارد .
در وهله اول سعی کن یک آنتی ویروس دیگه نصب کنی . ssd هم میتونه راه حل خوبی برای شما باشه .

انتی ویروس رو عوض میکنم | در نظر هم دارم هارد رو عوض کنم | بازم ممنون

EBI1368
12-07-15, 12:33
سلام عزیزان
این دو پارتیشن را که با فلش مشخص کردم چطور بازیابی کنم

Click here to view the original image of 800x590px.
Only the registered members can see the link

Last.Surviver
28-07-15, 16:32
با سلام
در حال حاضر ی هارد سیلیکون A80 دارم و میخوام یه هارد یک ترا (در همین محدوده قیمتی و البته در صورت امکان با هزینه کمتر) بگیرم... دو سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- کمترین میزان خرابی مربوط به کدوم برند و مدل هستش؟
2- کدوم برند و مدل ها دارای برد جدا از هارد هستن؟ چون اکثر خرابی ها مربوط به برد میشه که اگه از هارد قابل جدا شدن نباشه با سوختن برد هارد هم غیر قابل استفاده میشه! (طبق چیزی که شنیدم)
در این خصوص مدل Western Digital My Passport Ultra چطور عمل کرده؟
و چند مدل از بهترین ها رو نام ببرید و پیشنهادتون کدوم مدله؟
با سپاس

AMD>INTEL
28-07-15, 17:17
با سلام
در حال حاضر ی هارد سیلیکون A80 دارم و میخوام یه هارد یک ترا (در همین محدوده قیمتی و البته در صورت امکان با هزینه کمتر) بگیرم... دو سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
1- کمترین میزان خرابی مربوط به کدوم برند و مدل هستش؟
2- کدوم برند و مدل ها دارای برد جدا از هارد هستن؟ چون اکثر خرابی ها مربوط به برد میشه که اگه از هارد قابل جدا شدن نباشه با سوختن برد هارد هم غیر قابل استفاده میشه! (طبق چیزی که شنیدم)
در این خصوص مدل Western Digital My Passport Ultra چطور عمل کرده؟
و چند مدل از بهترین ها رو نام ببرید و پیشنهادتون کدوم مدله؟
با سپاس

1- میزان خرابی فقط برند نیست که تاثیر دارد . نحوه نگهداری - رعایت یکسری نکات و استفاده از پاور مناسب در کامپیوترهای شخصی هم تو خرابی یا عدم خرابی موثر هستند . در کل برند وسترن و سیگیت دو برند اصلی صنعت هارد هستند
2-سیگیت های 2.5 اینچ برد جدا از تبدیل هست .
3- مدل وسترن الترا سرعت بالایی دارد . ولی تبدیل یکسره هست با برد ولی من سه عدد از این هارد دارم که به مدت سه سال همه جا با من هستند .

Last.Surviver
29-07-15, 01:20
1- میزان خرابی فقط برند نیست که تاثیر دارد . نحوه نگهداری - رعایت یکسری نکات و استفاده از پاور مناسب در کامپیوترهای شخصی هم تو خرابی یا عدم خرابی موثر هستند . در کل برند وسترن و سیگیت دو برند اصلی صنعت هارد هستند
2-سیگیت های 2.5 اینچ برد جدا از تبدیل هست .
3- مدل وسترن الترا سرعت بالایی دارد . ولی تبدیل یکسره هست با برد ولی من سه عدد از این هارد دارم که به مدت سه سال همه جا با من هستند .

ممنون از پاسخگویتون
1- در شرایط نگهداری یکسان و نرمال منظورم بود
2-تموم مدلای سیگیت؟
3-از بس شنیدم گفتن وسترن مدل مذکور بدون هیچ دلیلی دچار مشکل شده جرات ندارم بخرم! در کل در صورت خرابی برد در این مدل نتیجه چیه!؟ تعمیر میشن یا خیر؟ و هزینه نسبت به هاردهای برد جدا چقدره؟ و نظرتون در مورد سیلیکون ها چیه؟ A80 دارم خوبه به نظرم و فکر کنم برد جدا از تبدیله در این مدل درسته؟

AMD>INTEL
29-07-15, 01:26
ممنون از پاسخگویتون
1- در شرایط نگهداری یکسان و نرمال منظورم بود
2-تموم مدلای سیگیت؟
3-از بس شنیدم گفتن وسترن مدل مذکور بدون هیچ دلیلی دچار مشکل شده جرات ندارم بخرم! در کل در صورت خرابی برد در این مدل نتیجه چیه!؟ تعمیر میشن یا خیر؟ و هزینه نسبت به هاردهای برد جدا چقدره؟ و نظرتون در مورد سیلیکون ها چیه؟ A80 دارم خوبه به نظرم و فکر کنم برد جدا از تبدیله در این مدل درسته؟

مدلهای 2.5 اینچ و 3.5 اینچ سیگیت مبدل یکسره نیست . در هارد 3.5 اینچی وسترن هم بدین شکل هست .ولی در در هاردهای ultra تبدیل با برد یکسرست
وسترن الترا سه عدد دارم در کیف مخصوص نگه داری میکنم بعد از سه سال بدون مشکل کار میکنند .
از نظر تعمیر متاسفانه تو ایران کار خاصی نمیشه روشون انجام داد .
سیلیکون پاور هم برند متوسطی هست قابل قیاس با دو شرکت بزرگ مثل وسترن دیجیتال و سیگیت نیست . وسترن از نظر تکنولوژی خیلی بالاست .

mousso
29-07-15, 10:30
سلام.
من یک هارد WD Caviar Black 1T دارم که Sata 3 هست و مادربرد من Sata 2 بیشتر ساپورت نمیکنه.حس میکنم هادم بدسکتور داره.با HDD Regenerator که اسکن کردم داشت.Repair هم با خودش کردم ولی درست نشد.مشکلاتی که داره اینهاست:
بعضی موقع ها هنگ های کوچیک در حد 3 ثانیه داره
تو انتقال فایل های بیشتر از یک گیگ مرتبا گیر میکنه ( هنگ نمیکنه،فرایند انتقال فایل متوقف میشه با ادامه پیدا میکنه )
سرعت انتقالش بیشتر از 25-30 Mb نمیشه ( با توجه به اینکه این هارد 7200 هستش )
توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ فشرده شده هنگ میکنه و ...
البته من یک پارتیشن جدید که درست میکنم همه این فرایند ها تا مدتی بدرستی صورت میگیره ولی بعد از مثلا یک ماه اون پارتیشن هم مثل بقیه میشه.شما نرم افزار خوب دیگه ای رور نمیشناسید که بدون حذف اطلاعات این مشکلات رو برطرف کنه؟چون من با تحقیقی کردم تنها راه حل مشکل FDisk ه.حالا شاید مشکل از Sata هم باشه.شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید.؟:1. (28):

nima_hl
29-07-15, 11:11
سلام.
من یک هارد WD Caviar Black 1T دارم که Sata 3 هست و مادربرد من Sata 2 بیشتر ساپورت نمیکنه.حس میکنم هادم بدسکتور داره.با HDD Regenerator که اسکن کردم داشت.Repair هم با خودش کردم ولی درست نشد.مشکلاتی که داره اینهاست:
بعضی موقع ها هنگ های کوچیک در حد 3 ثانیه داره
تو انتقال فایل های بیشتر از یک گیگ مرتبا گیر میکنه ( هنگ نمیکنه،فرایند انتقال فایل متوقف میشه با ادامه پیدا میکنه )
سرعت انتقالش بیشتر از 25-30 Mb نمیشه ( با توجه به اینکه این هارد 7200 هستش )
توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ فشرده شده هنگ میکنه و ...
البته من یک پارتیشن جدید که درست میکنم همه این فرایند ها تا مدتی بدرستی صورت میگیره ولی بعد از مثلا یک ماه اون پارتیشن هم مثل بقیه میشه.شما نرم افزار خوب دیگه ای رور نمیشناسید که بدون حذف اطلاعات این مشکلات رو برطرف کنه؟چون من با تحقیقی کردم تنها راه حل مشکل FDisk ه.حالا شاید مشکل از Sata هم باشه.شما چه راه حلی رو پیشنهاد میکنید.؟:1. (28):

لطفا اسکرین شات تست نرم افزار hard disk sentinel یا نرم افزارهای مشابه قرار دهید

mousso
29-07-15, 11:44
اسکرین شات :

nima_hl
29-07-15, 12:16
اسکرین شات :

آقا امید تخصصشون در این ضمینه بیشتر از منه و بهتر میتونند راهنمائی کنند

ولی تا اینجا شما مشکلی با هارد ندارید

دمای هاردتون یکم بالاست که بهتره فن برای هارد بگذارید یا تحویه را بهینه کنید

سرعت پائین انتقالتون هم احتمالا مربوط به هارد نیست برای مثال اگر از روی فلش فایل روی هارد میریزید به سرعت usb2 یعنی 25 تا 30 مگابایت محدود میشید

سیستمتون را از لحاظ نرم افزاری ( ویروس ) چک بفرمائید

AMD>INTEL
29-07-15, 12:22
با برنامه hdtune یک بنچمارک از وضعیت هارد بگیرید .

mousso
29-07-15, 12:34
آقا امید تخصصشون در این ضمینه بیشتر از منه و بهتر میتونند راهنمائی کنند

ولی تا اینجا شما مشکلی با هارد ندارید

دمای هاردتون یکم بالاست که بهتره فن برای هارد بگذارید یا تحویه را بهینه کنید

سرعت پائین انتقالتون هم احتمالا مربوط به هارد نیست برای مثال اگر از روی فلش فایل روی هارد میریزید به سرعت usb2 یعنی 25 تا 30 مگابایت محدود میشید

سیستمتون را از لحاظ نرم افزاری ( ویروس ) چک بفرمائید

سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکه
اینم اسکرین شات با Hdd Tune :

nima_hl
29-07-15, 12:47
سیستم تهویه رو درست میکنم.اما سرعت انتقال توی خود هارد از 40 بیشتر نمیشه.با کسپر هم کامل چک کردم.پاکه پاکه
Only the registered members can see the link****-تاپیک-حل-مشکلات-هارد-دیسک****-m993dlz66hoa-jpg

دوست گرامی از کجا به کجا کپی میکنید ؟

وقتی شما یک فایل را از روی هارد روی خودش کپی میکنید سرعت باید همین حدود 40 مگابایت در ثانیه باشه ( چون هد باید مرتب از یک نقطه بخونه و روی نقطه دیگه بنویسه )

ولی اگر مثلا از روی یک هارد وسترن بلک دیگه کپی میکنید باید بالای 100 باشه

AMD>INTEL
29-07-15, 12:48
Only the registered members can see the link****-تاپیک-حل-مشکلات-هارد-دیسک****-m993dlz66hoa-jpg

عکستون واضح نیست . ولی خیلی نوسان دارید . از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید و یکبار low level format کنید .

mousso
29-07-15, 12:53
دوست گرامی از کجا به کجا کپی میکنید ؟

وقتی شما یک فایل را از روی هارد روی خودش کپی میکنید سرعت باید همین حدود 40 مگابایت در ثانیه باشه ( چون هد باید مرتب از یک نقطه بخونه و روی نقطه دیگه بنویسه )

ولی اگر مثلا از روی یک هارد وسترن بلک دیگه کپی میکنید باید بالای 100 باشه

بله.ولی توی همین کپی توی خود هارد هم مرتب توی فایل های یک گیگ به بالا هنگ میکنه ( سرعت به صفر میرسه برای 1-2 دقیقه ) یا توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ.حالا با وجود اینها شما میگید که هارد سالم هست یا نه؟امکان داره مربوط به کابلی داره که من وصل کردم.توی پست اولم اشاره کرده بودم

nima_hl
29-07-15, 17:46
بله.ولی توی همین کپی توی خود هارد هم مرتب توی فایل های یک گیگ به بالا هنگ میکنه ( سرعت به صفر میرسه برای 1-2 دقیقه ) یا توی اکسترکت کردن فایل های بزرگ.حالا با وجود اینها شما میگید که هارد سالم هست یا نه؟امکان داره مربوط به کابلی داره که من وصل کردم.توی پست اولم اشاره کرده بودم

متخصص هارد آقا امید ( AMD>INTEL ) هستند که نظرشون روی low level format است ( پست قبل )

این کار براتون امکان داره ؟

پینوشت : اگر کابل بهتر در دسترس دارید حتما کابل را تعویض کنید . مادربردتون چیه ؟

AMD>INTEL
29-07-15, 17:51
توصیه نیما جان رو برای تعویض کابل حتما انجام بدید . فقط امیدوارم برق هارد رو با تبدیل ساتا تامین نکرده باشید .

mousso
30-07-15, 10:52
توصیه نیما جان رو برای تعویض کابل حتما انجام بدید . فقط امیدوارم برق هارد رو با تبدیل ساتا تامین نکرده باشید .

یعنی امکان داره بخاطر استفاده از تبدیل ساتا برای برق باشه؟در ضمن مدل مادربرد هم : Asrock G41M-VS3 هستش.خواهش میکنم راهنمائیم کنید.چون نمیتونم از اطلاعات صرف نظر کنم.حیفم میاد که هارد به این خوبی رو هم از دست بدم

AMD>INTEL
30-07-15, 10:57
یعنی امکان داره بخاطر استفاده از تبدیل ساتا برای برق باشه؟در ضمن مدل مادربرد هم : Asrock G41M-VS3 هستش.خواهش میکنم راهنمائیم کنید.چون نمیتونم از اطلاعات صرف نظر کنم.حیفم میاد که هارد به این خوبی رو هم از دست بدم

پاورتون چیه ؟
اگر با تبدیل وصل کردید بله صدمه میزنه . شما یک کابل ساتا رو با یک کابل نو تعویض کنید . اگر پاورتون متفرقه است اون هم باید عوض بشه .

mousso
30-07-15, 11:14
پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟

AMD>INTEL
30-07-15, 11:30
پاور PASCAL 500w هست.میتونم با تست هارد روی یک سیستم مدرن پیشترفته به سلامتش پی ببرم.چون خودم مغازه دارم میتونم روی یک سیستم بهتر تست کنم.فقط شما بگید چی کار کنم؟

پاور باید عوض بشه . چه با این هارد چه با هاردهای دیگه . هر هاردی به این پاور وصل کنی مشکل میخوره .

mousso
30-07-15, 11:57
پاور باید عوض بشه . چه با این هارد چه با هاردهای دیگه . هر هاردی به این پاور وصل کنی مشکل میخوره .

یعنی اگه این هارد رو روی یک سیستم دیگه وصل کنم مشکلی نداره.سیستمی که نو ه و مشخصات :
Ram : 8
AMD Radeon 5450
Core i 3
Asrock Z97
Power Green 750w
این سیستم مغازست که میخوام با سیستم خونه عوض کنم.با این سیستم مشکل هارد حلّه(همه قطعاتش نو ه)

AMD>INTEL
30-07-15, 12:01
یعنی اگه این هارد رو روی یک سیستم دیگه وصل کنم مشکلی نداره.سیستمی که نو ه و مشخصات :
Ram : 8
AMD Radeon 5450
Core i 3
Asrock Z97
Power Green 750w
این سیستم مغازست که میخوام با سیستم خونه عوض کنم.با این سیستم مشکل هارد حلّه(همه قطعاتش نو ه)

واضح میگم خدمتتون با اون پاور و با اون تبدیل به هارد آسیب زدید . شما روی سیستم جدید بنچمارک بگیرید و نتیجه رو بگذارید امیدوارم مشکل حل بشه .

soheilspeedart
01-08-15, 23:17
سلام، این خطا ینی چی؟

AMD>INTEL
01-08-15, 23:54
سلام، این خطا ینی چی؟

Only the registered members can see the link****-تاپیک-حل-مشکلات-هارد-دیسک****-29-jpg

یک شات اسکرین از وضعیت overview با برنامه Hard Disk Sentinel هم بگیرید .

soheilspeedart
02-08-15, 15:22
خدمت شما

حاج عارف
04-08-15, 15:38
سلام
لپ تاپ من به تازگی یه ایرادی پیدا کرده که تو هر 10-20 ثانیه که مشغول کار باهاش هستم حدود 1 ثانیه گیر میکنه و دیلای داره. توری که میره رو اعصاب. بیشترین اذیتش هم هنگام بازی کردن خودشو نشون میده که توی گیم هر چند ثانیه 1 بار گیر میکنه. انواع و اقسام ویندوز رو هم روش نصب کردم چون احتمال میدادم از ویندوز باشه ولی جواب نداد. باز همون گیر کردن رو داره. اسکرین هارد رو هم میذارم اینجا تا دوستان نظر بدن. تو تایپیک که مطالعه میکردم دیدم از آنتی ویروس هم میتونه باشه. مال منم eset smart هست. دوستان اگه میدونید مشکل از چیه خواهشا راهنمایی کنید.

AMD>INTEL
04-08-15, 15:59
58 تا بدسکتور دارید . باید ببینید برنامه بوت hdd regenator میتونه این بدسکتورها رو ریکاور کنه یا نه .

nima_hl
04-08-15, 17:08
سلام
لپ تاپ من به تازگی یه ایرادی پیدا کرده که تو هر 10-20 ثانیه که مشغول کار باهاش هستم حدود 1 ثانیه گیر میکنه و دیلای داره. توری که میره رو اعصاب. بیشترین اذیتش هم هنگام بازی کردن خودشو نشون میده که توی گیم هر چند ثانیه 1 بار گیر میکنه. انواع و اقسام ویندوز رو هم روش نصب کردم چون احتمال میدادم از ویندوز باشه ولی جواب نداد. باز همون گیر کردن رو داره. اسکرین هارد رو هم میذارم اینجا تا دوستان نظر بدن. تو تایپیک که مطالعه میکردم دیدم از آنتی ویروس هم میتونه باشه. مال منم eset smart هست. دوستان اگه میدونید مشکل از چیه خواهشا راهنمایی کنید.

سلام

یدونه ssd ببند جای هاردت و هارد را تمیز فرمت و ریپیر کن ببند توی یک باکس اکسترنال و از زندگیت لذت ببر

این هارد برای شما هارد بشو نیست :lol:

حاج عارف
04-08-15, 21:15
58 تا بدسکتور دارید . باید ببینید برنامه بوت hdd regenator میتونه این بدسکتورها رو ریکاور کنه یا نه .

یعنی این تیک که سیستم داره و هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه از بدسکتوره؟ اینا رو اگه هارد ریجنیتور فیکس کنه احتمالش هست که اون گیر کردن ها درست بشن ؟؟

AMD>INTEL
04-08-15, 21:17
یعنی این تیک که سیستم داره و هر چند ثانیه یه بار گیر میکنه از بدسکتوره؟ اینا رو اگه هارد ریجنیتور فیکس کنه احتمالش هست که اون گیر کردن ها درست بشن ؟؟

اول باید ببینید میتونه فیکس کنه یا نه .

majid210
07-08-15, 11:44
سلام دوستان...خسته نباشید ....مشکل کارکرد 100 % disk رو چه جوری بر طرف کنم؟؟؟؟؟؟ویندوزم 8.1 هستش و لپ تاپم پر ویروسه ولی میدونم که مشکل از ویروس نیست چون قیل از ویروسی شدن این مشکلو داشتم و خودم میتونم سازنده ویروس هستم این ویروس هایی که دارم آسیبی به هارد نمیرسونه ولی نیدونم چرا عملکردش 100 % هستش....خیلی هم صدا میده...تست bad sector هم انجام دادم ولی هیچ بد سکتوری نداشت...راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه..

amin_fatmi
14-08-15, 03:18
با سلام و عرض خسته نباشید

من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه رسیور خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر

AMD>INTEL
14-08-15, 12:40
با سلام و عرض خسته نباشید

من یه هارد western digital my passport ultra 500GB دارم یه مشکل بزرگ و گیج کننده الن واسم پیش اومده ترو خدا کمک کنید هارد من از فاصله حدودا 10 سانتی از دستم افتاد رو فرش خونه فاصلش یه وجب هم نمیشد همون حدود 10 سانت بود از اون لحظه به بعد دیگه هارد رو هیچ ویندوز یا پی سی باز نمیکنه صدای اتصال هارد به پیسی میاد و شروع میکنه هارد به کار کردن و چراغ وضعیتش هم چشمک میزنه ولی چیزی تو مای کامپیوتر نیستش کابلش رو هم عوض کردم مشکل از کابل نیستش چیزی که عجیب هستش و خیلی گیجم کرده این که وقتی هارد رو به ال سی دی خونه که ال جی 37 اینچ فول اچدی هستش وصل میکنم همه چیزش رو میاره میشه همه فیلم ها عکس ها و همه محتویاتش رو نگاه کرد ولی نه رسیور خونه باز میکنه هارد رو نه پی سی به گارانتی هم زنگ زدم گفت قبل هر کاری اول تمام محتویات هارد رو پاک میکنیم بعد تعمیر منم به خاطر محتویات با ارزشش نتونستم بفرستم الان حدود 1 سال هستش که فقط تو ال سی دی خونه ازش استفاده میکنیم لطفا کسی کمکی میتونه بکنه ممنون میشم با تشکر

وقتی به PC وصل میکنید . تو دیوایس نتیجر شناسایی میشه یا نه ؟

Last.Surviver
14-08-15, 16:53
سلام
قصد خرید یه هارد اکسترنال مقاوم در برابر ضربه از برند ای دیتا یا سیلیکون دارم... ولی واسم مهمه که برد و تبدیل جدا از هم باشن
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟

AMD>INTEL
14-08-15, 17:27
سلام
قصد خرید یه هارد اکسترنال مقاوم در برابر ضربه از برند ای دیتا یا سیلیکون دارم... ولی واسم مهمه که برد و تبدیل جدا از هم باشن
کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟

تمام مواردی مثل ضد ضربه و ضد آب بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد . به نظرم یک هارد سیگیت بگیرید با یک کیف مناسب که در برابر ضربه محافظت بشه .

Last.Surviver
15-08-15, 12:30
تمام مواردی مثل ضد ضربه و ضد آب بودن بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد . به نظرم یک هارد سیگیت بگیرید با یک کیف مناسب که در برابر ضربه محافظت بشه .

بله واس همین از لفظ "ضد ضربه" استفاده نکردم! ولی هاردی مثل A65 سیلیکون تو ضد آب بودن خوب کارده... که واسه من ضد آب بودن مهم نیست.
ولی اینکه در برابر ضربه مقاوم باشه مهمه... از این نظر اگه نگاهی به تست ها کرده باشید عملکرد خوبشون رو خواهید دید... در کل خواستم بدونم A80 و A65 و مدل های به اصطلاح ضد ضربه Adata برد و تبدیل جدا از هم دارن یا خیر... ممنون میشم این مورد رو توضیح بدید.

AMD>INTEL
15-08-15, 12:52
بله واس همین از لفظ "ضد ضربه" استفاده نکردم! ولی هاردی مثل A65 سیلیکون تو ضد آب بودن خوب کارده... که واسه من ضد آب بودن مهم نیست.
ولی اینکه در برابر ضربه مقاوم باشه مهمه... از این نظر اگه نگاهی به تست ها کرده باشید عملکرد خوبشون رو خواهید دید... در کل خواستم بدونم A80 و A65 و مدل های به اصطلاح ضد ضربه Adata برد و تبدیل جدا از هم دارن یا خیر... ممنون میشم این مورد رو توضیح بدید.

هاردشون اکثرا سامسونگ یا هیتاچی هست و برد مبدل جدا میشه .

Last.Surviver
15-08-15, 13:32
هاردشون اکثرا سامسونگ یا هیتاچی هست و برد مبدل جدا میشه .

سپاس از پاسخگوییتون... راستی در کل هاردهای هیتاچی عملکردشون چطوریاس؟ من لپ تاپم گیمینگ ام اس آی هست با هارد هیتاچی 7200

AMD>INTEL
15-08-15, 13:34
سپاس از پاسخگوییتون... راستی در کل هاردهای هیتاچی عملکردشون چطوریاس؟ من لپ تاپم گیمینگ ام اس آی هست با هارد هیتاچی 7200

بالای 10 عدد خرابش رو دارم که از لپتاپ هایی که هاردشون هیتاچی بوده باز کردم .

Last.Surviver
15-08-15, 13:42
بالای 10 عدد خرابش رو دارم که از لپتاپ هایی که هاردشون هیتاچی بوده باز کردم .

:1. (27)::1. (27)::gasp::surprised:

JiMmY.j
15-08-15, 17:32
سلام دوستان، خسته نباشید.

یکی از دوستان من یه هارد دیسک اینترنال داره که روی PC خونشون بوده. به صورت اتفاقی یک روز ویندوزی که روی این درایو بوده، بالا نمیاد، یعنی وقتی سیستم رو روشن می کنه تو همون مرحله بوت هارد دیسک شناخته نمیشه. چون اطلاعات مهمی روی هارد دیسک هست میخواستن ببینن که میشه این اطلاعات رو بازیابی کرد و یا هارد قابل تعمیر هست.

ممنون...:11():

AMD>INTEL
15-08-15, 17:37
سلام دوستان، خسته نباشید.

یکی از دوستان من یه هارد دیسک اینترنال داره که روی PC خونشون بوده. به صورت اتفاقی یک روز ویندوزی که روی این درایو بوده، بالا نمیاد، یعنی وقتی سیستم رو روشن می کنه تو همون مرحله بوت هارد دیسک شناخته نمیشه. چون اطلاعات مهمی روی هارد دیسک هست میخواستن ببینن که میشه این اطلاعات رو بازیابی کرد و یا هارد قابل تعمیر هست.

ممنون...:11():

الان این هارد در بایوس شناسایی میشه یا نه ؟

mani_wittyboy
15-08-15, 18:23
سلام خدمت دوستان عزیز

با سلام
من 2هارد 80 دارم و چند وقتی است که هاردی که در آن ویندوز وجود ندارد اطلاعات در آن paste میشود ولی در بعضی مواقع بعضی فیلم ها و سریال هایی که در آن کپی کرده ام به هارد دیگر و یا در فلش کپی نمیشود و در حال کپی کردن و در وسط کپی متوقف میشود،لازم به ذکر است اطلاعات در خود هارد کپی و کات میشود ولی در هارد یا فلش دیگر کپی نمشود در بعضی مواقع.(فقط برای بعضی فیلم ها یا سریال هایی که در هارد دارم اتفاق افتاده است و برای همان فایل مشکل تکرار میشود)
میخواستم بدونم چطور میتونم این مشکلو رفع کنم؟!

AMD>INTEL
15-08-15, 18:30
با سلام
من 2هارد 80 دارم و چند وقتی است که هاردی که در آن ویندوز وجود ندارد اطلاعات در آن paste میشود ولی در بعضی مواقع بعضی فیلم ها و سریال هایی که در آن کپی کرده ام به هارد دیگر و یا در فلش کپی نمیشود و در حال کپی کردن و در وسط کپی متوقف میشود،لازم به ذکر است اطلاعات در خود هارد کپی و کات میشود ولی در هارد یا فلش دیگر کپی نمشود در بعضی مواقع.(فقط برای بعضی فیلم ها یا سریال هایی که در هارد دارم اتفاق افتاده است و برای همان فایل مشکل تکرار میشود)
میخواستم بدونم چطور میتونم این مشکلو رفع کنم؟!

از وضعیت هارد مورد نظر با برنامه hd senitel و قسمت overview شات بگیرید .

mani_wittyboy
16-08-15, 00:20
از وضعیت هارد مورد نظر با برنامه hd senitel و قسمت overview شات بگیرید .

lممنون از پاسختون
برنامرو دانلود کردم و از قسمت overview شات گرفتم
لازم به ذکره که درایوهایی که باهاش به مشکل برخوردم درایوهای g , h هستند که یک هارد 160 گمونم هستند خودم بعدا وصل کردمش که دو تا پارتیشنش کردم
اینم لینک عکس شات

AMD>INTEL
16-08-15, 01:09
lممنون از پاسختون
برنامرو دانلود کردم و از قسمت overview شات گرفتم
لازم به ذکره که درایوهایی که باهاش به مشکل برخوردم درایوهای g , h هستند که یک هارد 160 گمونم هستند خودم بعدا وصل کردمش که دو تا پارتیشنش کردم
اینم لینک عکس شات

شات اون یکی هارد رو بگذارید .

mani_wittyboy
16-08-15, 02:02
شات اون یکی هارد رو بگذارید .

شات هردو هارده
هارد1: درایوهای c,d,e,f
هارد2: درایوهای g,h
اینم شات از شات درحال کپی با برنامه تراکپی که در همین حال مونده و کپی نمیکنه

hoomanprs
16-08-15, 12:05
سلام خسته نباشید.دوستان من به یه مشکلی برخورم ممنون میشم راهنماییم کنید
سیستم من یه مدت هنگ میکرد بد اون صفحه ابی معروف میومد و ریست میشد.دمای قطعات هم چک کردم عادی بود.
خواستم ویندوز عوض کنم یکی دو بار اول وسط نصب این ارور رو میداد error code: 0x8007048f .
الان دیگه اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و هیچ کدوم از درایوها رو نشون نمیده.
الان ممنون میشم بگین چیکار کنم.
نمیخوام اطلاعات هارد هم پاک بشه.

AMD>INTEL
16-08-15, 12:19
شات هردو هارده
هارد1: درایوهای c,d,e,f
هارد2: درایوهای g,h
اینم شات از شات درحال کپی با برنامه تراکپی که در همین حال مونده و کپی نمیکنه

نباید هم کپی کنه . پر از بدسکتور هست .

- - - Updated - - -

سلام خسته نباشید.دوستان من به یه مشکلی برخورم ممنون میشم راهنماییم کنید
سیستم من یه مدت هنگ میکرد بد اون صفحه ابی معروف میومد و ریست میشد.دمای قطعات هم چک کردم عادی بود.
خواستم ویندوز عوض کنم یکی دو بار اول وسط نصب این ارور رو میداد error code: 0x8007048f .
الان دیگه اصلا هارد رو شناسایی نمیکنه و هیچ کدوم از درایوها رو نشون نمیده.
الان ممنون میشم بگین چیکار کنم.
نمیخوام اطلاعات هارد هم پاک بشه.

کابل ساتا و برق هارد رو عوض کنید . اگر باز شناسایی نشد باید ببرید برای ریکاوری

mani_wittyboy
17-08-15, 00:17
[QUOTE=AMD>INTEL;330099]نباید هم کپی کنه . پر از بدسکتور هست .

- - - Updated - - -

الان یعنی هارد من به فنا رفت؟!
یعنی با فیلما و سریالام باید خدافظی کنم؟!
راه حلی ندارید که بتونم استفاده کنم بتونم کپی بگیرم؟!

AMD>INTEL
17-08-15, 00:41
[QUOTE=AMD>INTEL;330099]نباید هم کپی کنه . پر از بدسکتور هست .

- - - Updated - - -

الان یعنی هارد من به فنا رفت؟!
یعنی با فیلما و سریالام باید خدافظی کنم؟!
راه حلی ندارید که بتونم استفاده کنم بتونم کپی بگیرم؟!

با برنامه hdd regenator ببین میتونه کاری کنه یا نه .

mani_wittyboy
17-08-15, 15:15
[QUOTE=mani_wittyboy;330173]

با برنامه hdd regenator ببین میتونه کاری کنه یا نه .

مرسی از پاسختون
من این برنامرو میگیرم و امتحان میکنم : فقط باید چیکار کنم با برنامه؟!
و ی سوال داشتم اگ هاردو کلا فرمت کنم بدسکتوراش از بین میره یا ربطی نداره؟!

AMD>INTEL
17-08-15, 15:23
[QUOTE=AMD>INTEL;330176]

مرسی از پاسختون
من این برنامرو میگیرم و امتحان میکنم : فقط باید چیکار کنم با برنامه؟!
و ی سوال داشتم اگ هاردو کلا فرمت کنم بدسکتوراش از بین میره یا ربطی نداره؟!

خیر . این برنامه بصورت بوتیبل هست . شروع میکنه به چک کردن هارد و سعی میکنه بد سکتورهارو ریکاور کنه .

mani_wittyboy
17-08-15, 17:02
[QUOTE=mani_wittyboy;330206]

خیر . این برنامه بصورت بوتیبل هست . شروع میکنه به چک کردن هارد و سعی میکنه بد سکتورهارو ریکاور کنه .

ممنون از وقتی که برام گذاشتین
در هارد معیوب 1 بد سکتور پیدا کرد و اونو ریکاور کرد میخواستم بدونم الان مشکل هارد حل شده؟!

AMD>INTEL
17-08-15, 17:37
[QUOTE=AMD>INTEL;330207]

ممنون از وقتی که برام گذاشتین
در هارد معیوب 1 بد سکتور پیدا کرد و اونو ریکاور کرد میخواستم بدونم الان مشکل هارد حل شده؟!

باید تست کنید . شما دو هارد 160 دارید ؟

mani_wittyboy
17-08-15, 18:49
[QUOTE=mani_wittyboy;330219]

باید تست کنید . شما دو هارد 160 دارید ؟

بله
هارد دوم که ویندوز توشه هم دارم اسکن میکنم خیلی طول کشیده کند پیش میره
هنوز تست نکردم بهتون نتیجرو اطلاع میدم بازم ممنون

AMD>INTEL
17-08-15, 18:51
[QUOTE=AMD>INTEL;330223]

بله
هارد دوم که ویندوز توشه هم دارم اسکن میکنم خیلی طول کشیده کند پیش میره
هنوز تست نکردم بهتون نتیجرو اطلاع میدم بازم ممنون

یکی از هاردهاتون وضعیت خیلی بدتری داشت . فکر کنم همین باشه که دارید اسکن میکنید . بعید میدونم این رو بشه کاری کرد .

JiMmY.j
05-09-15, 10:49
الان این هارد در بایوس شناسایی میشه یا نه ؟

سلام. ببخشید که پاسخ خیلی طول کشید. هارد دیسک پیش خودشون نبود.
خیر در بایوس هم شناخته نمیشه....

AMD>INTEL
05-09-15, 13:09

باید مشکلش دقیق بررسی باشه . ممکنه هم مکانیکال باشه هم از بردش باید به تعمیرکار هارد نشون بدید .

AMD>INTEL
05-09-15, 17:56

جاسم جان هارد دیسک موقع روشن کردن سیستم صدای غیر طبیعی ندارد ؟

taherhitler
05-09-15, 18:00
با سلام
یه مشکلی که برام پیش اومده
یه هارد maxtor 500 GB حدود 6 ساله دارم باهاش کار میکنم
هفته گذشته رم کامپیوتر سوخت
چندین بار حین نصب ویندوز ریستارت شد سیستم
البته قبلش از همه اطلاعاتم بک آپ گرفتم
حالا رم رو عوض کردم سیستم مشکلش حل شد
هارد تو بوت اول ویندوز شناسایی میشه ولی روش ویندوز نصب نمیشه رو یه هارد دیگه ویندوز نصب کردم و با هر دو هارد سیستم رو روشن کردم ولی سرعت سیستم به شدت کند شد یعنی تا ویندوز اومد بالا 30 دقیقه طول کشید
ولی زمانی که هارد رو جدا میکنم سیسم حالت طبیعی خودشه
اومدم از طریق HDD Regenerator بد سکتوراشو رفع کنم
بعد از اینکه بوت کامل میشه و هاردو انتخاب میکنم میره واسه فرمت و تعمیر تقریبا بعد از 158 mb اول پیغام میده هارد در دسترس نیست چند بار امتحان کردم تا همینجا گیر کرد و همین پیغامو داد
اسکن هم که کرد تا 158 میره بعد از اون تا آخرش میگه خرابه
این هارد با این توصیف قابل تعمیر هست یا بدمش اوراقش کنن اگه راهی و امیدی برای تعمیر هست بگین

AMD>INTEL
05-09-15, 18:03
با سلام
یه مشکلی که برام پیش اومده
یه هارد maxtor 500 GB حدود 6 ساله دارم باهاش کار میکنم
هفته گذشته رم کامپیوتر سوخت
چندین بار حین نصب ویندوز ریستارت شد سیستم
البته قبلش از همه اطلاعاتم بک آپ گرفتم
حالا رم رو عوض کردم سیستم مشکلش حل شد
هارد تو بوت اول ویندوز شناسایی میشه ولی روش ویندوز نصب نمیشه رو یه هارد دیگه ویندوز نصب کردم و با هر دو هارد سیستم رو روشن کردم ولی سرعت سیستم به شدت کند شد یعنی تا ویندوز اومد بالا 30 دقیقه طول کشید
ولی زمانی که هارد رو جدا میکنم سیسم حالت طبیعی خودشه
اومدم از طریق HDD Regenerator بد سکتوراشو رفع کنم
بعد از اینکه بوت کامل میشه و هاردو انتخاب میکنم میره واسه فرمت و تعمیر تقریبا بعد از 158 mb اول پیغام میده هارد در دسترس نیست چند بار امتحان کردم تا همینجا گیر کرد و همین پیغامو داد
اسکن هم که کرد تا 158 میره بعد از اون تا آخرش میگه خرابه
این هارد با این توصیف قابل تعمیر هست یا بدمش اوراقش کنن اگه راهی و امیدی برای تعمیر هست بگین

این هارد با این شرح وضعیتی که شما گفتید وضعیت خوبی ندارد . قابل تعمیر نیست . فقط بردش ارزش دارد .

javaheri69
05-09-15, 20:01
با سلام خدمت دوستان..من یه هارد 500دارم که بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا نمیاد..مشکل از هارد هست به نظرتون درست میشه یا ن..میشه راهنمایی کنید..

AMD>INTEL
05-09-15, 20:10
با سلام خدمت دوستان..من یه هارد 500دارم که بعضی وقتا بالا میاد بعضی وقتا بالا نمیاد..مشکل از هارد هست به نظرتون درست میشه یا ن..میشه راهنمایی کنید..

به این شکل نمیشه پاسخ داد . باید توسط تعمیرکار بررسی بشه . تا بشه اظهار نظر کرد .

javaheri69
06-09-15, 08:44
دوست عزیز موقع نصب ویندوز وقتی درایو c پنج شش طول میکشه تا نصب بشه... به نظرتون میشه از بدسکتور شده باشه..راه حل چیه؟؟میشه راهنمایی کنید

nima_hl
06-09-15, 09:43
دوست عزیز موقع نصب ویندوز وقتی درایو c پنج شش طول میکشه تا نصب بشه... به نظرتون میشه از بدسکتور شده باشه..راه حل چیه؟؟میشه راهنمایی کنید

روی باتلاق نمیشه خونه ساخت

یه هارد جدید تهیه کنید

AMD>INTEL
06-09-15, 14:03

هارد قبل از اینکه کاملا خراب بشه حالت کندی پیدا میکنه .این هارد قابل اطمینان نیست .

Last.Surviver
08-09-15, 19:02
سلام
بنده یه هارد A65 سیلیکون پاور خریدم، هارد داخلیش سامسونگه.. به نظرتون سامسونگ تو زمینه هارد مکانیکی 2.5 اینچ چطور عمل کرده؟
یه مشکلی که دارم اینه که موقعی که چیزی اکسترکت میکنم صدا و لرزشی شبیه به کتری آب در حال جوش داره، به طوری که وقتی انگشتامو میزارم روش ضربه هایی ملموس شبیه به کتری آب در حال جوشیدن حس میکنم و گوشمو که نزدیک میبرم صدایی دقیقا شبیه کتری آب در حال جوش میشنوم! هارد رو تازه خریدم... سرعتش خوبه و مشکلی از این نظر نداره (110 تا 115 با یو اس بی3 و 30مگ با یو اس بی2) با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم همه چی اوکی بود! به نظرتون مشکلی داره!؟
بهترین نرم افزار واسه پیدا کردن کلیه مشکلات احتمالی هارد اکسترنال رو معرفی کنید

AMD>INTEL
08-09-15, 19:22
سلام
بنده یه هارد A65 سیلیکون پاور خریدم، هارد داخلیش سامسونگه.. به نظرتون سامسونگ تو زمینه هارد مکانیکی 2.5 اینچ چطور عمل کرده؟
یه مشکلی که دارم اینه که موقعی که چیزی اکسترکت میکنم صدا و لرزشی شبیه به کتری آب در حال جوش داره، به طوری که وقتی انگشتامو میزارم روش ضربه هایی ملموس شبیه به کتری آب در حال جوشیدن حس میکنم و گوشمو که نزدیک میبرم صدایی دقیقا شبیه کتری آب در حال جوش میشنوم! هارد رو تازه خریدم... سرعتش خوبه و مشکلی از این نظر نداره (110 تا 115 با یو اس بی3 و 30مگ با یو اس بی2) با نرم افزار HD Tune Pro چک کردم همه چی اوکی بود! به نظرتون مشکلی داره!؟
بهترین نرم افزار واسه پیدا کردن کلیه مشکلات احتمالی هارد اکسترنال رو معرفی کنید

سری جدید سامسونگ باشه تحت نظارت و مالکیت سیگیت تولید میشه . ولی با توجه به مواردی که دیدم معمولا از سری قدیمی سامسونگ استفاده میکنند که کیفیت خیلی بالایی ندارند .اون صدا هم طبیعی هست . معمولا به خاطر جنس بدنه و کاور و نداشتن ضربه گیر و لرزش گیر اون صدا شنیده میشه .

Last.Surviver
08-09-15, 20:27
سری جدید سامسونگ باشه تحت نظارت و مالکیت سیگیت تولید میشه . ولی با توجه به مواردی که دیدم معمولا از سری قدیمی سامسونگ استفاده میکنند که کیفیت خیلی بالایی ندارند .اون صدا هم طبیعی هست . معمولا به خاطر جنس بدنه و کاور و نداشتن ضربه گیر و لرزش گیر اون صدا شنیده میشه .

ممنون از پاسختون ولی a65 ضربه گیر و لرزش گیر داره و بدنه هم از جنس سیلیکون هستش! همچنین یه a80 دارم و این مشکلات رو نداره!

نرم افزار رو هم یادتون رفت معرفی کنید!

AMD>INTEL
08-09-15, 20:29
ممنون از پاسختون ولی a65 ضربه گیر و لرزش گیر داره و بدنه هم از جنس سیلیکون هستش! همچنین یه a80 دارم و این مشکلات رو نداره!

نرم افزار رو هم یادتون رفت معرفی کنید!

اگر واقعا اینطوری بود این صدا برای چی هست دوست عزیز ؟ نرم افزار هم active smart

Last.Surviver
08-09-15, 22:15
اگر واقعا اینطوری بود این صدا برای چی هست دوست عزیز ؟ نرم افزار هم active smart

خب منم سوالم همینه! :1. (27): میترسم مشکلی داشته باشه! هارد A65 اینجوری نباشه که A80 با بدنه آلومینیوم باید ویبره بره !!! درحالی که کوچیکترین صدا یا ضربه ای نداره!
حتما این لینک رو یه نگاه بندازید:
بررسی دیجیاتو: هارد دیسک Silicon Power Armor A65 - دیجیاتو (Only the registered members can see the link)

Mohammad_kj
13-09-15, 01:39
سلام خدمت همه دوستان.
دوستان بنده یه هارد 160 مکستور ساتا دارم که با نوسان شدیدی در سرعت داره و سرعت به شدت افت میکنه.
اینهارو با HD Tune تست گرفتم و فهمدم، اگر لازم بود عکس هم قرار میدم.
البته ظاهرا هارد بدسکتور هم داره ولی نمیدونم آیا انقدر تأثیر میزاره یا خیر.
کابل عوض کردم، دوتا هارد دارم و روی دوتا ویندوز این مشکل رو داشتم و جالبه که وقتی ویندوز رو از یکی از هارد ها پاک کردم وضعیت خیلی بهتر شد(البته شاید موقتی باشه) ولی نمیدونم مشکل کجاست، فقط مونده پاور که اونم توی دو سه روز آینده تعویض میکنم فعلا یه 330 گرین دارم.
ممنون میشم کمکم کنید، سپاس

AMD>INTEL
13-09-15, 01:44
سلام خدمت همه دوستان.
دوستان بنده یه هارد 160 مکستور ساتا دارم که با نوسان شدیدی در سرعت داره و سرعت به شدت افت میکنه.
اینهارو با HD Tune تست گرفتم و فهمدم، اگر لازم بود عکس هم قرار میدم.
البته ظاهرا هارد بدسکتور هم داره ولی نمیدونم آیا انقدر تأثیر میزاره یا خیر.
کابل عوض کردم، دوتا هارد دارم و روی دوتا ویندوز این مشکل رو داشتم و جالبه که وقتی ویندوز رو از یکی از هارد ها پاک کردم وضعیت خیلی بهتر شد(البته شاید موقتی باشه) ولی نمیدونم مشکل کجاست، فقط مونده پاور که اونم توی دو سه روز آینده تعویض میکنم فعلا یه 330 گرین دارم.
ممنون میشم کمکم کنید، سپاس

این هارد رو باید یکبار low level format کنی . بعد دوباره بنچمارک بگیری . بعد از low level format وضعیت واقعیش مشخص میشه .

Mohammad_kj
13-09-15, 01:51
این هارد رو باید یکبار low level format کنی . بعد دوباره بنچمارک بگیری . بعد از low level format وضعیت واقعیش مشخص میشه .
والا اینو یادم نیست ولی یه 1.5 ترای دیگه گرفتم اونم ارور هارو داره البته کاملا سالم هست و سرعتش هم کاملا اوکی بود و Low level format هم کردم بعد که روی اون ویندوز ریختم وضعیت اونم شدیدا بهم ریخت مثل این، ویندوز از روش پاک کردم گذاشتم کنار این 160 ـه که دوباره اوکی شد اون (البته شاید موقتی باشه)

AMD>INTEL
13-09-15, 01:55
والا اینو یادم نیست ولی یه 1.5 ترای دیگه گرفتم اونم ارور هارو داره البته کاملا سالم هست و سرعتش هم کاملا اوکی بود و Low level format هم کردم بعد که روی اون ویندوز ریختم وضعیت اونم شدیدا بهم ریخت مثل این، ویندوز از روش پاک کردم گذاشتم کنار این 160 ـه که دوباره اوکی شد اون (البته شاید موقتی باشه)

برای وضعیت سلامت هارد از این برنامه استفاده کنید Hard Disk Sentinel
این هارد 160 باید low level format بشه .

افشینatn
03-12-15, 20:01
سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از دوستان عضو مشکلمو اینجا مطرح میکنم به امید اینکه یه نفر بتونه از این مصیبت نجاتم بده . یه اکترنال seagate freeagent goflex 1TB دارم که یه ماه پیش شروع به سر صدا کرد ولی از اونجا که کل حجم پر از اطلاعات خیلی مهم بود نتونستم فضایی واسه جابجا کردن اطلاعات جور کنم تا اینکه دو روز پیش دیگه توی my coputer بالا نیومد ولی توی اعلانات وصل بودنش رو اعلام میکرد متاسفانه دیروز کلا محو شده . چراغش روشنه هدشم مدام تا نصفه درایو میاد و برمیگرده وقتی هم میرم manage پیغام میده که باید mbr نوشته بشه تایید میکنم خطای is not ready میده با برنامه hdd regnatoer به پیشنهاد دوستان تست کردم بطور واضح پیغام میده boot master record اش ایراد داره بصورت اینترنال هم نمیشناسدش تورو خدا هر کس میتونه کمکم کنه من به اطلاعاتش خیلی محتاجم حاصل سه سال برنامه هام و پروژه هام و تموم زندگیم توشه حتی راضیم فرمت شه بعد ریکاورش کنم . خلاصه هر کس میتونه کمکم کنه یه عمر سپاسگذارش میشم اینم ایمیلمه : afshin.mlfatnGmail.com

AMD>INTEL
03-12-15, 20:38
سلام دوستان من به پیشنهاد یکی از دوستان عضو مشکلمو اینجا مطرح میکنم به امید اینکه یه نفر بتونه از این مصیبت نجاتم بده . یه اکترنال seagate freeagent goflex 1TB دارم که یه ماه پیش شروع به سر صدا کرد ولی از اونجا که کل حجم پر از اطلاعات خیلی مهم بود نتونستم فضایی واسه جابجا کردن اطلاعات جور کنم تا اینکه دو روز پیش دیگه توی my coputer بالا نیومد ولی توی اعلانات وصل بودنش رو اعلام میکرد متاسفانه دیروز کلا محو شده . چراغش روشنه هدشم مدام تا نصفه درایو میاد و برمیگرده وقتی هم میرم manage پیغام میده که باید mbr نوشته بشه تایید میکنم خطای is not ready میده با برنامه hdd regnatoer به پیشنهاد دوستان تست کردم بطور واضح پیغام میده boot master record اش ایراد داره بصورت اینترنال هم نمیشناسدش تورو خدا هر کس میتونه کمکم کنه من به اطلاعاتش خیلی محتاجم حاصل سه سال برنامه هام و پروژه هام و تموم زندگیم توشه حتی راضیم فرمت شه بعد ریکاورش کنم . خلاصه هر کس میتونه کمکم کنه یه عمر سپاسگذارش میشم اینم ایمیلمه : afshin.mlfatnGmail.com

با توجه به شرح حالی که از وضعیت هارد دادید . بهترین راه مراجهه به مراکز بازیابی اطلاعات هست . البته اگر اطلاعات شما براتون ارزش دارد . این هارد با این وضعیت کارش از فرمت کردن و اینطور موارد گذشته و باید بررسی تخصصی و احتمالا با جراحی اطلاعاتش برگرده .

افشینatn
03-12-15, 21:40
یعنی هیچ راهی نداره . آب پاکی رو نریز رو دستم

AMD>INTEL
03-12-15, 21:52

وقتی دیتکت نمیشه باید توسط تعمیرکار ریکاوری بشه . دستکاری بیشتر احتمال بازگشت اطلاعات کمتر میشه .

- - - Updated - - -

وقتی دیتکت نمیشه باید توسط تعمیرکار ریکاوری بشه . دستکاری بیشتر احتمال بازگشت اطلاعات کمتر میشه .

افشینatn
03-12-15, 22:01
hd sentital هم نمیشناستش

mousso
30-12-15, 18:52
سلام
بهترین نرم افزار و بهترین نسخه اون برای از بین بردن بدسکتور چیه؟
چون مثلا شنیدم نسخه 2011 HDD Reg از بیقه بهتره یا...
کلا بهترینشون چیه؟
تحت بوت یا هر چیزی دیگه ای
ممنون

AMD>INTEL
30-12-15, 19:02
سلام
بهترین نرم افزار و بهترین نسخه اون برای از بین بردن بدسکتور چیه؟
چون مثلا شنیدم نسخه 2011 HDD Reg از بیقه بهتره یا...
کلا بهترینشون چیه؟
تحت بوت یا هر چیزی دیگه ای
ممنون

برنامه بوتیبل hddat2

mousso
30-12-15, 19:10
برنامه بوتیبل hddat2
این برنامه از HDD Reg قویتره دیگه؟
بعد چند درصد بهبود کامل میبخشه به هارد

AMD>INTEL
30-12-15, 19:15
این برنامه از HDD Reg قویتره دیگه؟
بعد چند درصد بهبود کامل میبخشه به هارد

بستگی به نوع بدسکتور داره . بدسکتور ها فیزیکی باشه هیچ برنامه ای نمیتونه ریکاور کنه اون سکتور خراب رو

mousso
02-01-16, 17:05
بستگی به نوع بدسکتور داره . بدسکتور ها فیزیکی باشه هیچ برنامه ای نمیتونه ریکاور کنه اون سکتور خراب رو

دوتا سوال :
1 - اگه فیزیکی نباشه با این نرم افزار حل میشه عایا ؟ بطور کامل
2 - اگه فیزیکی باشه باید چه کرد ؟ تعمیر باید شه ؟ چند % احتمال عیب یابی و بهبود 100% و کاملش هست ؟

AMD>INTEL
02-01-16, 17:22
دوتا سوال :
1 - اگه فیزیکی نباشه با این نرم افزار حل میشه عایا ؟ بطور کامل
2 - اگه فیزیکی باشه باید چه کرد ؟ تعمیر باید شه ؟ چند % احتمال عیب یابی و بهبود 100% و کاملش هست ؟

بد سکتور فیزیکی روی هر هاردی بود اون هارد قابل اطمینان نیست و مشکلات زیادی مثل کندی سرعت سیستم و هنگ و ریست خواهید داشت . سخت افزاری با هیچ روش نرم افزاری قابل حل نیست .

ashkan4030
30-01-16, 19:40
سلام Only the registered members can see the linkتروخدا کمکم کنید دارم بدبخت میشم من یه هارد سه ترابایت اکسترنال داشتم با کلی اطلاعات...یعنی دارو ندار زندگیم توی این هارده ذخیره شده دیگه جاییم ذخیره نکردمOnly the registered members can see the link الان هاردو که میزنم به سیستم این ارور رو میده بهم....اگر فرمت بشه کل اطلاعات و کل زندگیم میپرهOnly the registered members can see the linkچیکار کنم اطلاعات داخلش برگرده به خدا بدبخت میشم اگر درست نشهOnly the registered members can see the linkاین ارور رو میده ترو خدا کمک کنیدOnly the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link cczfndrim3lf.jpg)

amirpcp30
30-01-16, 20:11
سلام Only the registered members can see the linkتروخدا کمکم کنید دارم بدبخت میشم من یه هارد سه ترابایت اکسترنال داشتم با کلی اطلاعات...یعنی دارو ندار زندگیم توی این هارده ذخیره شده دیگه جاییم ذخیره نکردمOnly the registered members can see the link الان هاردو که میزنم به سیستم این ارور رو میده بهم....اگر فرمت بشه کل اطلاعات و کل زندگیم میپرهOnly the registered members can see the linkچیکار کنم اطلاعات داخلش برگرده به خدا بدبخت میشم اگر درست نشهOnly the registered members can see the linkاین ارور رو میده ترو خدا کمک کنیدOnly the registered members can see the link

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link cczfndrim3lf.jpg)

سلام نگران نباشید دوست عزیز ، جدا از راه ها و نرم افزار های تعمیر پارتیشن هارد ، در همین حالت هم میتونید با نرم افزار های ریکاری اطلاعات رو بازیابی کنید ، البته فایلی پاک نشده چند لحظه که یک نرم افزار ریکاوری کار کنه نقشه ی هارد رو بخونه کافیه ، تمام اطلاعات رو میبینید

ashkan4030
30-01-16, 20:22
سلام نگران نباشید دوست عزیز ، جدا از راه ها و نرم افزار های تعمیر پارتیشن هارد ، در همین حالت هم میتونید با نرم افزار های ریکاری اطلاعات رو بازیابی کنید ، البته فایلی پاک نشده چند لحظه که یک نرم افزار ریکاوری کار کنه نقشه ی هارد رو بخونه کافیه ، تمام اطلاعات رو میبینید

ببخشید الان من باید چی کار کنم دقیق؟!هاردو باید فرمت کنم!چی رو باید نصب کنم..به خدا قلبم داره از حرکت می ایسته!!کل زندگیم توی همین هارد خلاصه میشه:1. (28):

Nima061
30-01-16, 21:38
سلام با این برنامه ها 1 تست بزن ببین میشه کاری کرد با نه ! خودم با این برنامه ها کار نکردم تحقیق کن ببین چطوریه !...

با easeus partition master یا minitool partition wizard و با گزینه‌ی partition recovery می‌تونی پارتیشن رو با همه‌ی اطلاعاتش برگردونی.

AMD>INTEL
30-01-16, 22:45
با برنامه minitool باید پارتشین ریکاوری کنید . کامل بگذارید full scan بشه . شاید نصف روز طول بکشه .
How to Make Partition Recovery | MiniTool Partition Wizard Tutorial (Only the registered members can see the link)

fernaspe
31-01-16, 11:15
با سلام
دوستان یه هارد اکسترنال هست که با USB Disk Security رمزگذاری شده ُبرنامه را از روی فلش حذف کردیم الان که دوباره نصبش میکنیم و پسورد را وارد میکنیم
درایو را باز می کنه ولی خالی ُیعنی فایلها نمایش داده نمیشن
راهی هست که بتونیم نرم افزار را دور بزنیم؟

AMD>INTEL
31-01-16, 11:18
با سلام
دوستان یه هارد اکسترنال هست که با USB Disk Security رمزگذاری شده ُبرنامه را از روی فلش حذف کردیم الان که دوباره نصبش میکنیم و پسورد را وارد میکنیم
درایو را باز می کنه ولی خالی ُیعنی فایلها نمایش داده نمیشن
راهی هست که بتونیم نرم افزار را دور بزنیم؟

دقیقا با چه برنامه ای ؟ اگر شبیه بیت لاکر باشه کار سخت میشه .

fernaspe
31-01-16, 11:22
دقیقا با چه برنامه ای ؟ اگر شبیه بیت لاکر باشه کار سخت میشه .
با برنامه:USB Secure 2.0.4 (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
31-01-16, 13:05
با برنامه:USB Secure 2.0.4 (Only the registered members can see the link)

شیوه رمز نگاریش برام مشخص نیست . بگذارید با recuva نسخه پرفشنال اسکن بشه .

fernaspe
31-01-16, 17:00
شیوه رمز نگاریش برام مشخص نیست . بگذارید با recuva نسخه پرفشنال اسکن بشه .
قابل بازیابی هست آقا امید
میخواستم بازیابی نکنم چون هشتصد و خورده ای هست زمان بر هستش،اگه بتونیم رمز را برداریم خیلی بهتره
وگرنه با پارتیشن ریکاوری تمام فایلها قابل بازیابی هستن.

AMD>INTEL
31-01-16, 17:05
قابل بازیابی هست آقا امید
میخواستم بازیابی نکنم چون هشتصد و خورده ای هست زمان بر هستش،اگه بتونیم رمز را برداریم خیلی بهتره
وگرنه با پارتیشن ریکاوری تمام فایلها قابل بازیابی هستن.

راهی نیست چون الگوریتم و روش رمز گزاری این برنامه مشخص نیست .

fernaspe
31-01-16, 18:18
یعنی باید بازیابی بشه؟
هیچ راهی جز بازیابی نداره؟!

smh6570
02-02-16, 23:11
سلام . یه سوال داشتم
از هارد های wd pureple برای ذخیره اطلاعات در پی سی هم میشه استفاده کرد ؟ چون شنیدم این سری نسبت به سری green ، سرعت و طول عمرشون بالاتره .
در کل به نظر شما کدومشون مناسب تره برای استفاده در پی سی ؟
با تشکر

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

adminal
16-02-16, 11:17
سلام
من یه هارد اکسترنال وسترن 1 ترابایتی دارم که
دیشب صدای خر خر میداد و بالا نمیومد
امروز دیگه اون صدای خر خر میکرد و هیچی بالا نمیومد
امروز صبح دیگه اون صدا رو نمیداد ولی همچنان بالا نیومد
اصلا وقتی وصل میکنی به کامپیوتر فقط صدای وصل و قطع شدنش میاد دیگه هیجی نمیاد
خودم یکم دست کاریش کردم. الان ایکون هارد داخل میاد اما وقتی روش کلیک میکنی
یکم کامپیوتر هنگ میکنه بعدشم ارور میده و واردش نمیشه
بعضی وقتا بعد سی چهل بار قطع و وصلی
یهویی میره داخل یه 30 ثانیه ای اما باز دوباره میاد بیرون
خلاصه خیلی اطلاعات دارم روش اگر میشه کمکم کنید

AMD>INTEL
16-02-16, 13:50
سلام

باید بفرستی پیش تعمیرکار هارد . دستکاری کردن توسط شما = از بین رفتن اطلاعات

hamid3369
16-02-16, 15:53
سلام

احتمالا هد هاردت مشکل داره باید بری کلینیک هارد اگه از هد باشه پارکینگ هد انجام میدن یا عوض میکنن و اگه گارانتی داره ببر شرکتش اما اگه اطلاعات مهمه برات ببر کلینیک :11():

سلام . یه سوال داشتم
از هارد های wd pureple برای ذخیره اطلاعات در پی سی هم میشه استفاده کرد ؟ چون شنیدم این سری نسبت به سری green ، سرعت و طول عمرشون بالاتره .
در کل به نظر شما کدومشون مناسب تره برای استفاده در پی سی ؟
با تشکر

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

دوست گرامی این هارد ها برای دوربین های امنیتی طراحی شدن و فرمتش برای ارشیو و ویندوز طراحی نشده

adminal
16-02-16, 16:54
احتمالا هد هاردت مشکل داره باید بری کلینیک هارد اگه از هد باشه پارکینگ هد انجام میدن یا عوض میکنن و اگه گارانتی داره ببر شرکتش اما اگه اطلاعات مهمه برات ببر کلینیک :11():

دوست عزیز از خرابه هد مگه نباید دلیلی داشته باشه ؟؟؟
این هاردم اخرین بار سالم سالم بود ضربه یا رطوبت هم بهش نرسیده
تعجب میکنم
هزینه ی تعمیر چقدر در میاد ؟؟؟

hamid3369
16-02-16, 16:59
دوست عزیز از خرابه هد مگه نباید دلیلی داشته باشه ؟؟؟
این هاردم اخرین بار سالم سالم بود ضربه یا رطوبت هم بهش نرسیده
تعجب میکنم
هزینه ی تعمیر چقدر در میاد ؟؟؟
100% که نمیگم هد باشه اجزای اطراف هد محور قرار نیست که ضربه بخوره یا رطوبت نقص فنی پیش میاد و گاهی هم برد میتونه این چنین مشکلاتی رو بوجود بیاره شما باید هر چه زودتر ببری کلینیک هارد :11(): هزینه هم بیشتر موارد زیاد در میاد بستگی به مشکلش داره اگه اطلاعات مهمی دارین ببرین کلینیک و اگه زیاد اهمیت نداره ببرین گارانتی اگه مهلت داره
هارد تو بایویس شناسایی میشه؟/

aminexe
18-02-16, 00:44
با عرض سلام و خسته نباشید کامپیوتر من دو عدد هارد داره که یکیش روش ویندوز نصبه (هارد اول ) و اون یکی اطلاعاتم ( هارد دوم )
زمانی که با هارد دومی کاری ندارم و تو اینترنتم یه دفعه خاموش میشه و وقتی توی یکی از درایوای هارد دوم میرم روشن میشه و به روال خودش ادامه میده و همچنان روشن میمونه تا وقتی کامپیوترو خاموش کنم
هارد اولی سیگیت 500 هارد دومی 500 وسترن می باشد .

منتظر پاسخ هاتون هستم تشکر

AMD>INTEL
18-02-16, 00:53
با عرض سلام و خسته نباشید کامپیوتر من دو عدد هارد داره که یکیش روش ویندوز نصبه (هارد اول ) و اون یکی اطلاعاتم ( هارد دوم )
زمانی که با هارد دومی کاری ندارم و تو اینترنتم یه دفعه خاموش میشه و وقتی توی یکی از درایوای هارد دوم میرم روشن میشه و به روال خودش ادامه میده و همچنان روشن میمونه تا وقتی کامپیوترو خاموش کنم
هارد اولی سیگیت 500 هارد دومی 500 وسترن می باشد .

منتظر پاسخ هاتون هستم تشکر

خوب الان مشکل همین خاموش نشدن هست ؟ میتونید تنظیم کنید هارد بعد از چند دقیقه TURN OFF بشه .

aminexe
18-02-16, 01:05
خوب الان مشکل همین خاموش نشدن هست ؟ میتونید تنظیم کنید هارد بعد از چند دقیقه TURN OFF بشه .

مشکل خاموش شدن یک دفعه هارد هست . میخوام بدونم مشکل از هارد یا پاور ؟

AMD>INTEL
18-02-16, 01:12
مشکل خاموش شدن یک دفعه هارد هست . میخوام بدونم مشکل از هارد یا پاور ؟

هاردت وسترن گرین هست ؟ اگر وسترن گرین هست میره به حالت کم مصرف و مدیریت مصرف انرژی

salpc
18-03-16, 22:42
درود
یکی از دوستان یه هارد 80 داره ولی سرعتش خیلی پایینه امکانش هست که با آپدیت Frameware ش سرتش درست بشه ؟(بعد از 5دقیقه پس از اجرا ی سیستم عامل خوب میشه)
لطفا راهنمایی بفرمائید.

AMD>INTEL
18-03-16, 22:55
درود
یکی از دوستان یه هارد 80 داره ولی سرعتش خیلی پایینه امکانش هست که با آپدیت Frameware ش سرتش درست بشه ؟(بعد از 5دقیقه پس از اجرا ی سیستم عامل خوب میشه)
لطفا راهنمایی بفرمائید.

ربطی به فریم ویر نداره . هارد 80 از زمان عمر تعریف شده براشون گذشته . کند شدن یکی از نشانه های خرابی هارد دیسک هست .
عمر تعریف شده مخصوصا برای هارد کاملا درسته چون قطعه ای هست که ساختار مکانیکیش بعد از مدتی کارائیش رو از دست میده

Darkstreet
20-09-16, 12:46
سلام دوستان
هارد لپتاپ z500 بنده در عرض یک هفته به طور وحشتناکی دچار کاهش سرعت شد به طوری که تا زمان لود شدن کامل ویندوز 10 دقیقه طول میکشید اما هفته قبل فقط یک دقیقه طول میکشید
هارد به طور پیوسته روی 100% میمونه و خیلی طول میکشه تا از این حالت دربیاد
مشکل از قبل از لود ویندوز شکل میگیره که باعث میشه قبل از لود نرم افزارها، خود ویندوز 3-4 دقیقه طول بکشه تا به لاگین برسه
ویندوزم حذف کردم و نسخه های قدیمی تر رو که دو ساله داشتم نصب کردم و هیچ تغییری نکرد
دوتا تست گرفتم که قرار میدم اینجا بررسی کنید
راهکاری که برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید چیه؟ اصلا مشکل از کجاست؟ زیاد دقت نکردم ولی به نظر فقط توی همین لود اول ویندوزها اینقدر طول میکشه و بعد همه چی نرماله برای همین هیچ وقت سیستم رو خاموش نمیکنم و همیشه روی حالت اسلیپ هست که فورا بالا بیاد.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
20-09-16, 12:51
سلام دوستان
هارد لپتاپ z500 بنده در عرض یک هفته به طور وحشتناکی دچار کاهش سرعت شد به طوری که تا زمان لود شدن کامل ویندوز 10 دقیقه طول میکشید اما هفته قبل فقط یک دقیقه طول میکشید
هارد به طور پیوسته روی 100% میمونه و خیلی طول میکشه تا از این حالت دربیاد
مشکل از قبل از لود ویندوز شکل میگیره که باعث میشه قبل از لود نرم افزارها، خود ویندوز 3-4 دقیقه طول بکشه تا به لاگین برسه
ویندوزم حذف کردم و نسخه های قدیمی تر رو که دو ساله داشتم نصب کردم و هیچ تغییری نکرد
دوتا تست گرفتم که قرار میدم اینجا بررسی کنید
راهکاری که برای حل این مشکل پیشنهاد میکنید چیه؟ اصلا مشکل از کجاست؟ زیاد دقت نکردم ولی به نظر فقط توی همین لود اول ویندوزها اینقدر طول میکشه و بعد همه چی نرماله برای همین هیچ وقت سیستم رو خاموش نمیکنم و همیشه روی حالت اسلیپ هست که فورا بالا بیاد.

هارد را وصل کنید به pc از طریق ساتا و یکبار با این برنامه کاملا LLF کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)

sajad328
20-09-16, 23:34
سلام دوستان
یه مشکل عجیب پیدا کردم ممنون میشم راهنمایی کنید. یه هارد اکسترنال WE my passport با پورت usb3 . وقتی به پورت usb3 لبتاب وصل میکنم اول ارور usb port not recognised میده، اما بعد باز میشه و به اطلاعات دسترسی هست. اما وقتی به پورت usb2 وصل میشه بعضی وقتها اون پیغام رو میده ولی اصلا باز نمیشه!!! لرزش موتور رو میشه احساس کرد ولی حتی چراغ نمایشگر هم روشن نمیشه. البته مواقعی که پیغام رو نشون میده چراغ نمایشگر هم روشن میشه ولی باز نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

AMD>INTEL
20-09-16, 23:40
سلام دوستان
یه مشکل عجیب پیدا کردم ممنون میشم راهنمایی کنید. یه هارد اکسترنال WE my passport با پورت usb3 . وقتی به پورت usb3 لبتاب وصل میکنم اول ارور usb port not recognised میده، اما بعد باز میشه و به اطلاعات دسترسی هست. اما وقتی به پورت usb2 وصل میشه بعضی وقتها اون پیغام رو میده ولی اصلا باز نمیشه!!! لرزش موتور رو میشه احساس کرد ولی حتی چراغ نمایشگر هم روشن نمیشه. البته مواقعی که پیغام رو نشون میده چراغ نمایشگر هم روشن میشه ولی باز نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشکل برق USB دارید به احتمال 99% درصد .پاورتون چیه ؟

sajad328
20-09-16, 23:53
یه سوال دیگه هم داشتم، در هارد اکسترنال WE my passport پورت usb3 به خود بورد متصل شده، در کنار پورت 8 پین وجود داره. کاربرد اون پینه رو میدونید چیه؟

- - - Updated - - -

هارد رو با دو تا لبتاب تست کردم، دل و ایسوز

AMD>INTEL
20-09-16, 23:55
یه سوال دیگه هم داشتم، در هارد اکسترنال WE my passport پورت usb3 به خود بورد متصل شده، در کنار پورت 8 پین وجود داره. کاربرد اون پینه رو میدونید چیه؟

- - - Updated - - -

هارد رو با دو تا لبتاب تست کردم، دل و ایسوز

عکس بگذارید تا بهتون بگم .

sajad328
20-09-16, 23:55
هارد رو با دوتا لبتاب مختلف تست کردم، دل و ایسوز

AMD>INTEL
20-09-16, 23:57
هارد رو با دوتا لبتاب مختلف تست کردم، دل و ایسوز

درایورهای USB 3.0 را انیستال و آخرین درایور را از سایت سازنده دریافت و نصب مجدد کنید .

Ardex
01-12-16, 12:11
سلام
من موقع بالا اومدن ویندوز وقتی که لوگوی ویندوز نشون میده یه صفحه آبی میاد و ارور های مختلفی میده مثل {page_fault_in_nonpaged_area و system_thread_exception_not_handled} که ارور اولی بیشتر میاد وبعدش تا صددرصد پیش میره و بعضی وقتا سیستم ریست میشه بعضی اوقاتم کلا خواموش میکنه.ولی وقتی که دوباره بالا میاد بدون مشکل سیستم بوت میشه.ویندوزمم 10 هست ولی تو ویندوز 8.1 هم این مشکل وجود داشت.

AMD>INTEL
01-12-16, 13:30
سلام
من موقع بالا اومدن ویندوز وقتی که لوگوی ویندوز نشون میده یه صفحه آبی میاد و ارور های مختلفی میده مثل {page_fault_in_nonpaged_area و system_thread_exception_not_handled} که ارور اولی بیشتر میاد وبعدش تا صددرصد پیش میره و بعضی وقتا سیستم ریست میشه بعضی اوقاتم کلا خواموش میکنه.ولی وقتی که دوباره بالا میاد بدون مشکل سیستم بوت میشه.ویندوزمم 10 هست ولی تو ویندوز 8.1 هم این مشکل وجود داشت.

باید از سلامت هارد سیستم با برنامه HD SENITEL از قسمت OVERVIEW اسکرین شات بگیری .

hichkas62
01-12-16, 20:46
مشکل با هارد دیسک چدید
سلام . من امروز یک عدد هارد 4 ترا بایت دیجیتال وسترن بلک خریدم. وقتی اون را می خوام فرمت گنم و وارد صفحه disk management می شوم با تصویر زیر روبرو می شوم
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)پ

وقتی گزینه initialized disk می شوم چه بر روی حالت mbr و چه بر روی حالت gpt بزن ارور زیر را میده

با \MiniTool Partition Wizard هم کلمه bad disk را می زنه . یعنی هارد خرابه و بایدم گارانتی یا میشه درستش کرد ؟

AMD>INTEL
01-12-16, 21:55
مادربردت چیه ؟
4 ترا هارد را اصلا ساپورت میکنه ؟

hichkas62
02-12-16, 20:31
مادربردت چیه ؟
4 ترا هارد را اصلا ساپورت میکنه ؟

سلام
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77-D3H

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77-D3H (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
02-12-16, 20:41
سلام
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z77-D3H

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-Z77-D3H (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

اوکی مادربردتون هم مشکلی نداره . به نظر میرسه خود هارد مشکل داره
با HD SENITEL بررسیش کنید .

hichkas62
02-12-16, 20:54
اوکی مادربردتون هم مشکلی نداره . به نظر میرسه خود هارد مشکل داره
با HD SENITEL بررسیش کنید .
نتیجه تست :
16659

AMD>INTEL
02-12-16, 21:15
نتیجه تست :
16659

به نظرم هاردتون مشکل داره .البته سعی کنید روی سیستم دیگه هم تست کنید .

salour73
05-12-16, 18:18
من یه هارد اکسترنال سیگیت 2T دارم
همش دو هفته اس که به دستم رسیده
هیچ اتفاقی هم واسش نیوفتاده(ینی از جایی نیوفتاده - ضربه ای هم بهش وارد نشده)
دیشب وقتی داشتم از روی اون هارد به یه هارد اکسترنال دیگه ، دیتا کپی میکردم(همزمان از روش یه فیلمی رو میدیدم) یهو سرعت کپیش کم شد و کامل متوقف شد
دیگه نمیشد اصلا چیزی از روش کپی کرد
روی یه سیستم دیگه هم چک کردم، همینطور بود
به ذهنم رسید از یه کابل دیگه استفاده کنم, و با یه کابل دیگه وصلش کردم دیدم درست شد کامل!!!!
حتی با کابل اولی خودش هم دوباره امتحان کردم
اوکی بود
این اسکرین شات از hd tune و Hard Disk Sentinel:

AMD>INTEL
05-12-16, 18:47
بدسکتور داره اون هم تعداد زیاد .باید با برنامه LLF تحت ویندوز کاملا LLF بشه . اطلاعات هم قبلش بکاپ بگیرید . وضعیت خوبی نداره .
2808
16690

salour73
05-12-16, 19:31
بدسکتور داره اون هم تعداد زیاد .باید با برنامه LLF تحت ویندوز کاملا LLF بشه . اطلاعات هم قبلش بکاپ بگیرید . وضعیت خوبی نداره .
2808
16690

خیلی ممنون
بنظرتون چقدر امکانش هست که بعد از LLF ؛ درست بشه؟
و اینکه شما تاپیک آموزش LLF کردن دارید؟

AMD>INTEL
05-12-16, 19:43
خیلی ممنون
بنظرتون چقدر امکانش هست که بعد از LLF ؛ درست بشه؟
و اینکه شما تاپیک آموزش LLF کردن دارید؟

باید ببینم بعد از LLF
روی هوا نمیتونم حرف بزنم . انجام بدید تا ببینیم چی میشه

babisoft
16-12-16, 16:58
با سلام
هارد لپتاپ من از نوع SSD و با پورت mSata هست که تا دیروز کامل کار می کرد.
از دیروز و پس از خاموش شدن سیستم دیگه شناشایی نمیشه حتی تو BIOS...
اطلاعات روش خیلی مهمه...
کسی راه حلی سراغ نداره...
دنبال مبدل mSata به Sata هم گشتم ولی هنوز پیدا نکردم که بتونم هارد رو روی سیستم دیگه تست کنم.

AMD>INTEL
16-12-16, 17:21
با تبدیل یا سیستم دیگه تست کنید . اگر مشکل باقی بود . احتمال ریکاوری حافظه های در ایران بسیار پایینه و اگر هم کسی انجام بده بسیار بالاست از نظر هزینه

M.Data
25-12-16, 00:57
سلام دوستان این ارور هارد برای چیه؟ هارد مشکل داره؟

AMD>INTEL
25-12-16, 11:08
سلام دوستان این ارور هارد برای چیه؟ هارد مشکل داره؟

با hd sentel و از قسمت overview شات بگذارید .

M.Data
25-12-16, 19:50
بفرمایید

AMD>INTEL
25-12-16, 20:02
بفرمایید

این برای هارد سیگیت اگر باشه . مشکلی نشون نمیده . این ایراد airflow در هارد سیگیت در برنامه hdtune هم امری شایع هست . ناشی از باگ در این برنامه است .